Sommer rytmer! De beste frisyrene for festivaler (og mer)

Sommer rytmer! De beste frisyrene for festivaler (og mer)

Sommerens musikkfestivaler er en blanding av ulike stiler og farger. Den ideelle frisyren for en festival bør være tilsynelatende likegyldig, forsterket med intense farger og tilbehør som matcher hele stylingen. Oppdag de beste frisyrene for festligheter!

En gang var det mulig å lytte til god musikk. I dag er de i ferd med å bli moteshow og et sted der nye trender innen sminke og styling skapes. Bli kjent med de beste frisyrene for musikkfestivaler og vær trendy i sommer!

Festivaler av stil og farger

Alt du trenger å gjøre er å se gjennom festivalinspirasjonene på Instagram for å se at sommerens musikkarrangementer er en fest av farger og en blanding av stiler. Her flettes kunsten sammen med de nyeste trendene og den mest anvendelige moten. Det er ikke bare antrekket som teller, men også sminke, smykker og selvfølgelig den riktige frisyren for festivalen, som gjenspeiler atmosfæren. For festivaldeltakerne er det som et ekstra smykke, et kirsebær på toppen av enhver festivalstil.

DE BESTE FRISYRENE FOR FESTIVALER

Festivalstemningen kommer lettest til sin rett med riktig styling. Frisyrer til festivalen kan være fulle av farger, energiske, rufsete, rotete eller litt livlige. Du kan gi dem en festivallook med riktige hårnåler, farger og hårpynt. De vil være et perfekt supplement til hippie-, boho- eller rockestilen. Du kan la deg inspirere av frisyrer fra catwalken eller hente inspirasjon fra gamle trender. Den eneste grensen er din egen fantasi.

Vet du ikke hvilken frisyre du skal ha til en musikkfestival? Ikke vær oppmerksom kun på typen, men fremfor alt på farger og tilbehør. I dette tilfellet betyr ikke mindre bedre.

Festivalfrisyre - de viktigste trendene

FLETTER

Blant alle frisyrene på festivaler er alle versjoner av fletter alltid dominerende. Populariteten til denne frisyren skyldes den enkle utførelsen, det imponerende utseendet og mulighetene den gir. Du kan støte på alle slags fletter, for eksempel fiskehaler, fasjonable nederlandske eller franske fletter, eller en flette med tre seksjoner. Flettingen kan være enkel, symmetrisk på to sider eller bare et tillegg til en frisyre. Fletten kan flettes fra luggen eller bare fra flere deler av håret for å få frisyren til å se mer effektiv ut. Det er verdt å huske at fletten i festivalutgaven presenteres best i en rotete, likegyldig versjon med løse hårstrå og blomster eller dekorasjoner festet mellom hårstråene.

KNUTER

Den ideelle frisyren for festivalen må være effektiv, og det er det høy knute er. For en sommermusikkfestival vil en løs, voluminøs, med sideveis krøller eller lugg fungere. En god base for en høy knute er bølger, takket være at den ser enda mer effektiv ut. Hvis vi planlegger å knyte håret til festivalen i enknute, har vi flere alternativer - en rotete knute på toppen av hodet, en dobbel knute, en fransk knute, en samurai-knute med uforsiktige krøller i bunnen eller en knute flettet med en flette. For å gi den karakter kan du feste blomster til den, surre den med fargerike stropper eller et skjerf, og til og med dekke med en glitterspray.

HESTEHALER

Du kan også la deg rive med av hestehaler! En vanlig hestehale kan virke for kjedelig for en festivalfrisyre, men i kombinasjon med en fransk flette eller fargerikt tilbehør blir den fantastisk. De enkle hestehalene er et flott alternativ til løst hår og oppsett - på den ene siden er håret samlet og ute av ansiktet, og på den andre siden faller en del av hårstråene løst på skuldrene. Frisyrer for festivalen byr på et bredt spekter av muligheter, selv om vi velger en vanlig hestehale. Vi kan gjøre det stramt, litt lavere eller nær baksiden av nakken. Husk imidlertid at det ser best ut på veldig langt hår eller hvis du bruker hårforlengelser.

BØLGER

Elskere av løst hår kan la seg friste av diskre krøller eller strandbølger. Frisyrer til festivalen må være fulle av volum, og derfor bør håret løftes ved røttene med en mousse eller et spesielt pudder og blåses ut med en stor rundbørste før styling. For å gi frisyren litt slakk kan du kjøre fingrene gjennom røttene, klemme inn litt lett olje eller spraye det med en hårparfyme. Poenget er å ikke lå håret ligge flatt, men å gi det en vindblåst effekt. Festivalbølget hår ser strålende ut i seg selv, men egner seg også perfekt til videre styling. Diskre bølger er den beste basen for festfrisyrer.

Festivalfrisyre - fargepalett

Hårfarge er ekstremt viktig for utseendet til frisyren. Når det gjelder festivalfrisyrer, er det spesielt viktig, fordi hver styling for en sommerfest i det fri er basert på en dristig kombinasjon og lek med farger. Du kan fritt kombinere og farge alt håret ditt, skape en ombre-effekt, regnbue eller farge bare enkelte seksjoner, for eksempel for å variere og forbedre utseendet til en flette. Hvilken hårfarge passer best til festivalen?

  • Pastellfarger (for det meste) i rosa, blått og fiolett.
  • Veldig lyst hår i blått, grått eller hvitt
  • Holografiske eller regnbuefarger

Hvis du ikke vil ha rosa hår hver dag, kan du bruke hårkritt eller en hårfargespray - effekten vil være midlertidig.

Festival frisyrer - tilbehør

  • Hårkranser - det mest passende tillegget til festivalfrisyren blomsterbarn-lignende. Hippiestiler suppleres perfekt med kranser av levende planter eller kunstige plantematerialer. Sistnevnte er bedre egnet for festivaler på grunn av deres holdbarhet. Kransen kan være veldig imponerende eller delikat, den kan bæres på hodet eller i form av et blomstrende tau håndvevd inn i håret. Det gir letthet til enhver stil.
  • Hårblomster -enkelte blomster kan også blandes vakkert inn i stylingen. En interessant festivalfrisyre kan i tillegg varieres med bare en blomst festet, for eksempel bak øret eller ved en høy hårknute. Et slikt tillegg vil gjøre hele utseendet mer feminint.
  • Pannebånd - hvis kransen i håret vårt ikke passer til antrekket, er et pannebånd et godt alternativ. Det kan også dekoreres med blomster, ha blomstermønstre og naturlige farger. Men det kan også være blonder eller snorer, og passer da bedre inn i boho-stilen. Pannebånd er et flott tillegg til festivalfrisyren, men det må være dekorert og passe perfekt til stilen på frisyren vår og antrekket.
  • Halstørklær - i mange tilfeller gir ikke pannebåndet og kransen samme muligheter som et halstørkle. Rocka bandana eller jentete silkeskjerf er bedre egnet for hår. Du kan bruke dem til å lage et bånd i pin-up-stil, knytte rundt en stilig hårknute eller hestehale, eller til og med flette det for å gi håret et mer interessant utseende.
  • Hårsmykker - dette er et tillegg til frisyren for det perfekte festivalutseendet, spesielt hvis du planlegger boho-styling. Vakre kjeder som faller løst på håret, ringer, pins eller hårspenner med smykkedekorasjoner; alt dette vil være egnet for en musikkfestival. Hår er et så takknemlig materiale at du kan legge alt i det. Smykker kan bare være et tillegg eller for eksempel brukes som pannebånd.
  • Fargerike stropper - når du ikke helt vet hvordan du skal style håret ditt til en festival eller ikke har tid til tidkrevende oppsetninger, kan stropper være nyttige. Bare fest dem til egne bånd, og til og med løst hår vil få et nytt utseende. De i brune nyanser vil vise seg i rustikke stylinger og fargerike vil være et perfekt tillegg til hippiefrisyrer. Du kan behandle dem som fargerike høydepunkter eller pynt i frisyren din.
  • Hårtatoveringer - metalliske tatoveringer kan ikke bare brukes på kroppen, men også i håret. Denne typen dekorasjon passer perfekt inn i festivaltrendene. I tillegg passer de til nesten all styling og ser utrolig effektive ut. Hårtatoveringer kan ha geometriske, orientalske eller blomstermønstre i nyanser av gull og sølv. Dette er et ideelt alternativ for rett hår eller glatte frisyrer. Dessverre mister en slik tatovering sitt opprinnelige utseende ved bølger.

Hvilken kosmetikk skal du bruke for et festivalutseende?

Å forberede håret på det som venter på festivalen krever passende kosmetikk. Produkter som beskytter mot sol, vind og støv er et must. Teksturerende kosmetikk som tilfører volum og farge vil også være nyttig. Hvilken hårkosmetikk er det verdt å ta med seg til festivalen?

  • Hårolje - dette er det grunnleggende trinnet hvis du vil at festivalfrisyren skal se bra ut og ikke ha en dårlig effekt på hårets tilstand. De fleste oljer inneholder naturlige UV-filtre, slik at de beskytter mot solen. De hjelper også til med hårstyling, forbedrer letthet og fleksibilitet, samt fremhever krøllen. Det er verdt å blande en lett hårolje med iriserende øyenskygger og ha med seg; gnidd i håret forhindrer det i å falle ut og gjør det lysreflekterende.
  • Termisk kildevann - kan brukes som en spray for å gi håret perfekt fuktighet og næring selv under vanskelige forhold. Termisk kildevann er rikt på verdifulle ingredienser og gir håret ditt mykhet, glatthet og glans.
  • Havsalt - det bidrar til å oppnå effekten av strandbølger på håret, som er en av de mest interessante frisyrene for festivalen. Sprayer basert på havsalt kan behandles som en lett spray, som skal sprayes på håret og presses inn i hårstråene. Effekten vil vare lenger på tynt hår. Det er verdt å huske at overforbruk av havsalt (til tross for sine verdifulle egenskaper) kan skade håret, det kan tørke det ut, forårsake krusete hår og gjøre det mattere.
  • Hårkritt - kritthårfarging er det perfekte patentet for musikkfestivaler. Det såkalte kritthåret er et hår med uvanlige, veldig dristige farger oppnådd ved hjelp av et hårfargestoff. Det er enkel å bruke, vaskes av ved første hårvask og lar deg farge hele håret, utvalgte deler eller bare striper i den fargen du ønsker.
  • Fargespray - akkurat som med hårkritt finnes det fargesprayer som kan kjøpes på de fleste kosmetikkbutikker. Musikkfestivalfans elsker dette produktet fordi det farger håret midlertidig, fordeler seg enkelt, skader ikke og er borte etter én vask. Hårfarger i spray finnes i mange nyanser, både for blondiner og brunetter.
  • Tørrsjampo - er praktisk og gir deg kontroll over håret, som har en tendens til å bli fortere fett om sommeren. Hvis du vil friske opp håret raskt kan du bruke en tørrsjampo og jobbe inn overskuddet med fingrene. I tillegg vil denne teknikken også gi festivalfrisyren det ønskede volumet.

SOMMERENS MUSIKALSKE FESTIVALER

Hvor skal jeg bruke ideen til en frisyre til festivalen?

En av de mest populære er Coachella Valley Music and Arts Festival - en årlig musikk- og kunstfestival som har blitt arrangert på Empire Polo Club i Indio, California, som ligger i Inland Empire's Coachella Valley i Colorado-ørkenen, i over 20 år! Dette er den største musikkfestivalen av sitt slag i USA. Det er ikke rart at mengder av kjendiser og bloggere fra hele verden kommer for å delta på arrangementet. Coachella-festivalen gir deg muligheten til å vise deg frem og bli den nye trendsetteren.

Heldigvis finnes det langt flere muligheter til å vise seg frem. Musikkfestivaler i et lignende klima er for eksempel Lollapalooza i Chicago, Bottlerock Napa Valley i California og Hangout Music Festival på Gulf Shore-stranden i Alabama. Europeere kan dra til mer nærliggende musikkfestivaler som Bonnaroo Music & Arts Festival i Manchester, Primavera Sound i Barcelona, Tomorrowland i Belgia eller Open'er Festival, Orange Warsaw Festival eller OFF Festival i Polen.

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Hårmaske med keratin
Lakserolje
Jojobaolje
Arganolje
Varmebeskyttende spray
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring