Nanoil

Den eneste som passer så bra til behovene dine
NANOIL for hår med høy porøsitet

Flater ut hårets skjellag, gir fuktighet og næring til tørt hår og hodebunn

Regenerering av keratinstrukturen i dybden for skadet hår som lett fliser seg i tuppene

Perfekt for sprøtt hår for å gi elastisitet og mykhet

Fløyelsmykt, glansfullt hår og sunnere hodebunn

NANOIL FOR HÅR
MED HØY PORØSITET

Oppdag hemmeligheten bak vakkert hår

- +

JEG HAR HÅR MED HØY PORØSITET – HVA BETYR DET?

Hår
struktur
Hår
struktur

Håret trenger regenerering i dybden

Tilstanden til håret ditt er dårlig på grunn av flere årsaker – fargebehandling, termisk styling, upassende produkter, skadelige ytre faktorer. Alle disse svekker hårsekkene og forstyrrer hodebunnens vann-lipidbalanse. Som en konsekvens øker skaden på håroverflaten. NANOIL for hår med høy porøsitet rekonstruerer den skadede keratinstrukturen i håret, styrker medulla og forsegler skjellaget.

Hår krever konstant beskyttelse

Skjellaget til hår med høy porøsitet har reist seg fra skaftet. Derfor er håret eksponert for mekanisk skade og de skadelige effektene fra stoffer som ikke møter noen beskyttende barriere. NANOIL er et bøtemiddel for slike problemer. Behandlingen gir næring og regenererer selv de mest skadde lokkene.

Håret har mistet sunnhet og glans

Skadet hår er et irritasjonsmoment – det er krusete, statisk, tørt, stivt og matt. Alle forsøk på å forbedre det med stylingprodukter ender i fiasko og gjør det bare verre. NANOIL for hår med høy porøsitet gir lokkene vakker glans, mykhet, fuktighet, gjenoppretter motstandskraften og sikrer en sunn glans.

NANOIL OVERVINNER ÅRSAKEN TIL PROBLEMET

Hår med høy porøsitet trenger hjelp fra stoffer som gir sterk effekt i dybden. NANOIL for hår med høy porøsitet inneholder seks nøye utvalgte vegetabilske oljer i dyrebare flerumettede fettsyrer. De er beriket med et kompleks av essensielle ingredienser som sørger for å intensivere virkningen til produktet.

HVORDAN FUNGERER DEN?

Hårsekkene bestemmer tilstanden til håret. NANOIL er den eneste behandlingen som virker der problemet begynner – i hodebunnen. Den vedlikeholder riktig pH, stimulerer blodsirkulasjonen, oppfrisker næringsstoffene og styrker den beskyttende barrieren ved å forbedre hårsekkenes tilstand. NANOIL for hår med høy porøsitet fyller inn sprekker og forsegler skjellaget. Den har antioksiderende egenskaper, derfor holder håret seg ungt og motstandsdyktig lengre, slutter å falle ut og vokster raskere.

NANOIL FOR HÅR
MED HØY PORØSITET

Opplev kraften fra naturlige oljer

- +

REGENERERING I HARMONI MED NATUREN

Lær innholdet i NANOIL-eliksiren for hår med høy porøsitet

Det er bare Nanoil som består av en velbalansert sammensetning av naturlige oljer og ytterligere pleiestoffer. Takket være blandingsforholdet i et passelig forhold, får de enestående egenskaper. Se selv at riktig utvalgte og sammensatte oljer kan forbedre håret ditt så effektivt som aldri før.

MANDELOLJE – sikrer vann-lipidbalansen

Olje kaldpresset fra søte mandler. Det er en flott utglattende og mykgjørende ingrediens. Dens lette formel gir dyp fuktighet og næring og lindrer irritasjon. Den forhindrer skjørhet.

ARGANOLJE – regenererer i dybden og forsegler skjellaget

Dyrebar olje fra kjernen til argantreet. Det er ikke uten grunn at den kalles det flytende gullet fra Marokko. Den regenererer den intercellulære sementen og forsegler hårstrukturen. Ikke bare reparerer den lokkene fra innsiden, men beskytter dem også.

NATTLYSOLJE – forbedrer hodebunnens tilstand

Den utvinnes fra de små frøene til Oenothera-blomstene. Den har positiv innflytelse på virkningen til cellene i hodebunnen. Forhindrer vanntap, fjerner giftstoffer, lindrer irritasjoner og støtter behandlingen av hudproblemer.

AVOCADOOLJE – gir håret fuktighet og intens glans

En olje med syv vitaminer, kaldpresset fra avocadomassen. Denne ingrediensen glatter ut hårfibrene og sikrer vakker glans. Hindrer vanntap, noe som bidrar til å forhindre krusethet og skjørhet. Den temmer også uregjerlige hårstrå.

MARACUJAOLJE – gir sterke antioksiderende effekter

Presset fra pasjonsfruktfrø forbedrer den motstandsdyktigheten til hodebunn og hår. Den balanserer prosesser som finner sted inne i cellene og regulerer talgutskillelsen. Derfor forhindrer den fet hodebunn og fett hår.

BOMULLSFRØOLJE – skjermer hårtuppene

Denne oljen er derivert fra bomullsfrø. Den lar deg få en ekte hår-makeover. Den er berømt for sine fuktighetsgivende og mykgjørende egenskaper. Derfor anbefales den for dehydrert hår med skadde tupper.

Kraften til naturlige oljer forbedres av:

Pantenol – øker hårets regenerering, stimulerer keratinproduksjon (et naturlig materiale som hår og hud består av), glatter ut, gir glans og forbedrer fargen.

Baicapil – stimulerer arbeidet selv til sovende celler, noe som resulterer i at babyhår dukker opp. Det sikrer lokker med et ungt og sunt utseende.

Keratin – bøtemiddel for skadet hår. Det hjelper med å gjenoppbygge hårets keratinstruktur og regenererer skade.

UV-filter – beskytter håret mot skadelig solstråling, aldring og dehydrering.

Lanolin – en ingrediens som passer fint med den menneskelige hudstrukturen. Den smører, mykgjør, glatter ut og gir motstandskraft til skadet hår. Forbedrer glans og fargeintensitet.

Vitamin E – svært sterk antioksidant som hinder keratinisering og tidlig aldring av hodebunnen. Den forbedrer glans og gir mer motstandskraft.

Kerastim – forbedrer metabolismen i hodebunnens celler, noe som bremser hårtap, forbedrer tykkelse og gjør at håret vokser raskere.

Silke – et lett stoff som sørger for å gjøre styling lettere. Den gir fuktighet og en glattere hårstruktur. Gjør lokkene silkemyke og sikrer enestående glans.

Regelmessig farging og bruk av rettetang skadet håret mitt. Det var uhåndterlig og så forferdelig ut – matt, sprøtt, flisete tupper. Jeg forelsket meg i Nanoil så fort jeg så den. Ruler fullstendig!

Anne, 23

Helsen til håret mitt var i fare. Men så gikk jeg for Nanoil. Disse vidunderlige vegetabilske oljene og ekstra ingrediensene gjorde håret sunt igjen. Det pleide å være tragisk – tørt, stivt, skjørt og veldig flisete. Nå er håret mitt helt glatt, mykt og elastisk.

Brittany, 27

Etter å ha farget håret mange ganger, var det forferdelig. Moren min slet med tørrhet og skjørhet. Hun begynte behandling med Nanoil og kjøpte en til meg også. Vi testet produktet samtidig… og begge bestemte seg for å kjøpe en flaske til – resultatene var forbløffende. Vi gjorde det. Vi kommer til å kjøpe mer Nanoil, det er sikkert!

Susan, 24

NANOIL FOR HÅR
MED HØY PORØSITET

Strekk deg etter skjønnheten med NANOIL!

- +

REGENERER HÅRET DITT MED NANOIL

NANOIL virker på hår med høy porøsitet som et helbredende plaster. Håret forblir sterkt og sunt lenge etter at behandlingen er ferdig. Oljen virker på alle problemene som er forbundet med skadet hår og sikrer intensiv regenerering av de indre hårstrukturene.

Hemmeligheten bak effektiviteten ligger i valget av komponenter som virker på innsiden av hårfolliklene, i stedet for bare på overflaten. Skadede og svekkede lokker får igjen sunnheten sin, og den beskyttende barrieren styrkes. Derfor blir lokkene motstandsdyktige, sterke, glødende og sunne med tydelig bedre tilstand. NANOIL forsegler skjellaget og gir lokkene glatthet og glans. Den regenererer selv det mest skadede håret og gjør det sunt og vakkert.

Sunt og glansfullt hår?
Det er mulig
på 30 dager!

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.Hvordan bør jeg bruke NANOIL for hår med høy porøsitet?

Avhengig av hvor langt håret ditt er trykker du ut opptil fem pumper NANOIL og fordeler det jevnt i hår og hodebunn. La oljen være i håret i en time eller mer. Vask håret etterpå.

Håroljebehandling med NANOIL blir mer intensiv hvis du påfører blandingen i fuktig, rent hår og hodebunn.

Oljen kan også brukes av menn. Påfør i tilfelle skallethet eller for å pleie skjegget ditt.

De detaljerte steg-for-steginstruksjonene kan finnes i blogginnlegget vårt: 'Hvordan bruke Nanoil hårolje?'.

2.Hvem passer sammensetningen Nanoil for hår med høy porøsitet for?

Sammensetningen i NANOIL hårolje er basert på naturlige vegetabilske oljer, og dermed kan den påføres av alle. Den fungerer like godt for både kvinner og menn (inkludert skjeggpleie).

Definer hårporøsiteten din og velg den perfekte oljen for deg. NANOIL for hår med høy porøsitet er perfekt for hår som er tørt, betydelig skadet, ofte farget og bleket, stivt og sprøtt og som faller overdrevent mye ut, ikke vokser, er matt og uten vitalitet.

3.Jeg har sensitiv hodebunn. Bør jeg bruke NANOIL?

Den trygge NANOIL-formelen anbefales for alle som trenger å ta vare på håret sitt. Den verken irriterer eller gir allergi; dessuten trigger den ikke uheldige reaksjoner, og dermed passer den organiske formelen selv de som har sensitiv hodebunn. NANOIL hårolje gjør håret vakrere og behandler hodebunnen; derfor anbefales det å påføre den på problematiske deler av hodet.

4.Hva er utløpsdatoen på Nanoil Hårolje?

En flaske NANOIL hårolje varer i rundt 3-4 måneder. Produktet bør brukes før utløpsdatoen som er trykket på pakken.

5.Hva er NANOIL HÅROLJE for hår med høy porøsitet laget av?

NANOIL håroljer inneholder bare naturlige stoffer. I hver versjon av oljen finner du nøye balanserte oljer beriket med næringsgivende blandinger som sørger for å aktivere hårfolliklene og stimulere hårveksten. I tillegg har oljene UV-filter og dyrebare vitaminer (A og E). Hver versjon av NANOIL er den beste sammensetningen av stoffer som gjør den til en perfekt match for hårtypen din.

NANOIL for HØY Porøsitet INCI - Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Oenothera Biennis Oil, Paraffinum liquidum, Persea Gratissima Oil, Passiflora Edulis Seed Oil, Lanolin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tetrasodium Disuccinoyl Cystine, Propanediol, Arginine, Lactic Acid, Glycine Soya Germ Extract, Triticum Vulgare Germ Extract, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Panthenol, Aroma, Hydrolyzed Silk, Tocopheryl Acetate, Keratin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool..

6.Hva gjør NANOIL for hår med høy porøsitet annerledes enn andre håroljer?

Kliniske studier har vist at hår har forskjellig porøsitet. NANOIL tilbyr tre versjoner av samme produkt som varierer når det gjelder innholdet av vegetabilske oljer. Dette gjør at virkningen fokuserer på behovene til en bestemt hårtype. NANOIL HØY PORØSITET er den eneste oljen som matcher porøsiteten (tilstanden) til hår med høy porøsitet.

7.Gir regelmessig påføring av Nanoil ønsket effekt?

Påføring av NANOIL i henhold til instruksjonene gir ønsket effekt forutsatt at oljen matcher hårstrukturen. Verken hyppighet eller mengde olje som påføres bør overdrives. Bare noen dråper NANOIL er alt du trenger for å gjøre håret helt nytt.

8.Jeg er ferdig med Nanoil-behandlingen. Hva nå?

Har du merket betydelig forbedring i hårtilstanden etter bare en runde med behandling med NANOIL? Ikke slutt å bruke oljen. Hver hårtype (selv de svært porøse) eksponeres konstant for skadevirkningene fra ytre faktorer som kan forverre tilstanden. Påfør NANOIL preventivt selv når du har fullført behandlingen.

NANOIL FOR HÅR
MED HØY PORØSITET

Slående briljans!

- +