packshot
„Denne oljen reddet håret mitt! Endelig, jeg har helt glemt hvordan det føles å ha skjørt og tynt hår nå.”
Karin
Den eneste som passer så bra til behovene dine
NANOIL for hår med høy porøsitet
Flater ut hårets skjellag, gir fuktighet og næring til tørt hår og hodebunn

Flater ut hårets skjellag, gir fuktighet og næring til tørt hår og hodebunn

Regenerering av keratinstrukturen i dybden for skadet hår som lett fliser seg i tuppene

Regenerering av keratinstrukturen i dybden for skadet hår som lett fliser seg i tuppene

Perfekt for sprøtt hår for å gi elastisitet og mykhet

Perfekt for sprøtt hår for å gi elastisitet og mykhet

Fløyelsmykt, glansfullt hår og sunnere hodebunn

Fløyelsmykt, glansfullt hår og sunnere hodebunn

NANOIL FOR HÅR
MED HØY PORØSITET
Oppdag hemmeligheten bak vakkert hår
- +
JEG HAR HÅR MED HØY PORØSITET – HVA BETYR DET?
Hår
struktur
Hår<br><strong>struktur</strong>
Hår
struktur
Hår<br><strong>struktur</strong>

Håret trenger regenerering i dybden

Tilstanden til håret ditt er dårlig på grunn av flere årsaker – fargebehandling, termisk styling, upassende produkter, skadelige ytre faktorer. Alle disse svekker hårsekkene og forstyrrer hodebunnens vann-lipidbalanse. Som en konsekvens øker skaden på håroverflaten. NANOIL for hår med høy porøsitet rekonstruerer den skadede keratinstrukturen i håret, styrker medulla og forsegler skjellaget.

Hår krever konstant beskyttelse

Skjellaget til hår med høy porøsitet har reist seg fra skaftet. Derfor er håret eksponert for mekanisk skade og de skadelige effektene fra stoffer som ikke møter noen beskyttende barriere. NANOIL er et bøtemiddel for slike problemer. Behandlingen gir næring og regenererer selv de mest skadde lokkene.

Håret har mistet sunnhet og glans

Skadet hår er et irritasjonsmoment – det er krusete, statisk, tørt, stivt og matt. Alle forsøk på å forbedre det med stylingprodukter ender i fiasko og gjør det bare verre. NANOIL for hår med høy porøsitet gir lokkene vakker glans, mykhet, fuktighet, gjenoppretter motstandskraften og sikrer en sunn glans.

NANOIL OVERVINNER ÅRSAKEN TIL PROBLEMET

Hår med høy porøsitet trenger hjelp fra stoffer som gir sterk effekt i dybden. NANOIL for hår med høy porøsitet inneholder seks nøye utvalgte vegetabilske oljer i dyrebare flerumettede fettsyrer. De er beriket med et kompleks av essensielle ingredienser som sørger for å intensivere virkningen til produktet.

HVORDAN FUNGERER DEN?

Hårsekkene bestemmer tilstanden til håret. NANOIL er den eneste behandlingen som virker der problemet begynner – i hodebunnen. Den vedlikeholder riktig pH, stimulerer blodsirkulasjonen, oppfrisker næringsstoffene og styrker den beskyttende barrieren ved å forbedre hårsekkenes tilstand. NANOIL for hår med høy porøsitet fyller inn sprekker og forsegler skjellaget. Den har antioksiderende egenskaper, derfor holder håret seg ungt og motstandsdyktig lengre, slutter å falle ut og vokster raskere.

NANOIL FOR HÅR
MED HØY PORØSITET
Opplev kraften fra naturlige oljer
- +

REGENERERING I HARMONI MED NATUREN

Lær innholdet i NANOIL-eliksiren for hår med høy porøsitet

Det er bare Nanoil som består av en velbalansert sammensetning av naturlige oljer og ytterligere pleiestoffer. Takket være blandingsforholdet i et passelig forhold, får de enestående egenskaper. Se selv at riktig utvalgte og sammensatte oljer kan forbedre håret ditt så effektivt som aldri før.

BOMULLSFRØOLJE – skjermer hårtuppene

Denne oljen er derivert fra bomullsfrø. Den lar deg få en ekte hår-makeover. Den er berømt for sine fuktighetsgivende og mykgjørende egenskaper. Derfor anbefales den for dehydrert hår med skadde tupper.

JOJOBAOLJE - regulerer sebumsekresjon

Gullolje presset fra frøene til Simmondsia chinensis (Jojoba) busk. Det forhindrer at håret blir fettete og gradvis hindrer overdreven sebumsekresjon. Renser huden og helbreder flass. Det er et middel for tørr hodebunn og dehydrert hår.

AVOCADOOLJE – gir håret fuktighet og intens glans

En olje med syv vitaminer, kaldpresset fra avocadomassen. Denne ingrediensen glatter ut hårfibrene og sikrer vakker glans. Hindrer vanntap, noe som bidrar til å forhindre krusethet og skjørhet. Den temmer også uregjerlige hårstrå.

KOKOSOLJE – glatter ut håret og beskytter tuppene

Olje kaldpresset fra kokosmasse. Den beskytter hårtuppene, forhindrer skjørt og dehydrert hår, gjenoppretter motstandsdyktigheten. Gir håret næring, forsegler skjellaget, sikrer glatthet og gir glans.

SOLSIKKEOLJE – beskytter håret mot ytre påvirkninger og dehydrering

Forebygger tørt og sprøtt hår ved å hjelpe håret med å holde på fuktigheten. Gjør hvert hårstrå glatt og glansfullt, og dekker de med et beskyttende lag.

ROSMARINEKSTRAKT – mykgjør hår og hodebunn og fremmer hårvekst

Denne potente antioksidanten er en anerkjent ingrediens for å fremme hårvekst. Det etterlater hvert hårstrå sterkere og mer glansfullt. Det temmer hårfibrene, beskytter hodebunnen mot dehydrering og regulerer talgproduksjonen.

BASILIKUMSROT – forebygger hårtap og gir næring til håret

Stimulerer hårsekkene og forebygger hårtap. Inneholder tanniner, vitaminer (A; C; K og B), kalsium, jern, magnesium og til og med mangan, noe som gjør det til den perfekte balsamen, selv for svært skadet og brusete hår.

LINFRØOLJE – gjenoppretter hårets fuktighet og gir balanse for fet hodebunn

En lett, plantebasert olje som absorberes raskt, gir nytt liv til håret ditt og etterlater deg med slitesterkt, glatt og mykt hår. Det hjelper til med å forebygge brusete og statisk hår, gir næring til hårsekkene og bidrar til raskere hårvekst.

HVETEKIMOLJE – gjør håret glatt og mykt

Hvetekimolje er rikt på næringsstoffer som proteiner, umettede fettsyrer, og vitaminer (A; B; E og D). Oljen er velkjent for sin evne til å gjøre håret svært mykt. Det forebygger hårtap og etterlater hvert hårstrå silkemykt og sterkt.

SVART SPISSKUMMENOLJE – en lett olje rik på næringsstoffer som forbedrer hårets utseende

En lett olje som passer alle hårtyper. Den inneholder en sammensetning av ulike vitaminer, mineralsalter og mikroelementer. Det har en positiv virkning på håret ved at det repareres fra innsiden, dermed blir det bedre beskyttet mot skade. Det er også bevist at svart spisskummenolje reduserer talgproduksjonen i hodebunnen.

Kraften til naturlige oljer forbedres av:

Pantenol – øker hårets regenerering, stimulerer keratinproduksjon (et naturlig materiale som hår og hud består av), glatter ut, gir glans og forbedrer fargen.

Keratin – bøtemiddel for skadet hår. Det hjelper med å gjenoppbygge hårets keratinstruktur og regenererer skade.

UV-filter – beskytter håret mot skadelig solstråling, aldring og dehydrering.

Lanolin – en ingrediens som passer fint med den menneskelige hudstrukturen. Den smører, mykgjør, glatter ut og gir motstandskraft til skadet hår. Forbedrer glans og fargeintensitet.

Vitamin E – svært sterk antioksidant som hinder keratinisering og tidlig aldring av hodebunnen. Den forbedrer glans og gir mer motstandskraft.

Silke – et lett stoff som sørger for å gjøre styling lettere. Den gir fuktighet og en glattere hårstruktur. Gjør lokkene silkemyke og sikrer enestående glans.

Regelmessig farging og bruk av rettetang skadet håret mitt. Det var uhåndterlig og så forferdelig ut – matt, sprøtt, flisete tupper. Jeg forelsket meg i Nanoil så fort jeg så den. Ruler fullstendig!

Anne, 23

Helsen til håret mitt var i fare. Men så gikk jeg for Nanoil. Disse vidunderlige vegetabilske oljene og ekstra ingrediensene gjorde håret sunt igjen. Det pleide å være tragisk – tørt, stivt, skjørt og veldig flisete. Nå er håret mitt helt glatt, mykt og elastisk.

Brittany, 27

Etter å ha farget håret mange ganger, var det forferdelig. Moren min slet med tørrhet og skjørhet. Hun begynte behandling med Nanoil og kjøpte en til meg også. Vi testet produktet samtidig… og begge bestemte seg for å kjøpe en flaske til – resultatene var forbløffende. Vi gjorde det. Vi kommer til å kjøpe mer Nanoil, det er sikkert!

Susan, 24

NANOIL FOR HÅR
MED HØY PORØSITET

Strekk deg etter skjønnheten med NANOIL!

- +

REGENERER HÅRET DITT MED NANOIL

NANOIL virker på hår med høy porøsitet som et helbredende plaster. Håret forblir sterkt og sunt lenge etter at behandlingen er ferdig. Oljen virker på alle problemene som er forbundet med skadet hår og sikrer intensiv regenerering av de indre hårstrukturene.

Hemmeligheten bak effektiviteten ligger i valget av komponenter som virker på innsiden av hårfolliklene, i stedet for bare på overflaten. Skadede og svekkede lokker får igjen sunnheten sin, og den beskyttende barrieren styrkes. Derfor blir lokkene motstandsdyktige, sterke, glødende og sunne med tydelig bedre tilstand. NANOIL forsegler skjellaget og gir lokkene glatthet og glans. Den regenererer selv det mest skadede håret og gjør det sunt og vakkert.

Sunt og glansfullt hår?
Det er mulig
på 30 dager!

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.Hvordan bør jeg bruke NANOIL for hår med høy porøsitet?

Avhengig av hvor langt håret ditt er trykker du ut opptil fem pumper NANOIL og fordeler det jevnt i hår og hodebunn. La oljen være i håret i en time eller mer. Vask håret etterpå.

Håroljebehandling med NANOIL blir mer intensiv hvis du påfører blandingen i fuktig, rent hår og hodebunn.

Oljen kan også brukes av menn. Påfør i tilfelle skallethet eller for å pleie skjegget ditt.

De detaljerte steg-for-steginstruksjonene kan finnes i blogginnlegget vårt: 'Hvordan bruke Nanoil hårolje?'.

2.Hvem passer sammensetningen Nanoil for hår med høy porøsitet for?

Sammensetningen i NANOIL hårolje er basert på naturlige vegetabilske oljer, og dermed kan den påføres av alle. Den fungerer like godt for både kvinner og menn (inkludert skjeggpleie).

Definer hårporøsiteten din og velg den perfekte oljen for deg. NANOIL for hår med høy porøsitet er perfekt for hår som er tørt, betydelig skadet, ofte farget og bleket, stivt og sprøtt og som faller overdrevent mye ut, ikke vokser, er matt og uten vitalitet.

3.Jeg har sensitiv hodebunn. Bør jeg bruke NANOIL?

Den trygge NANOIL-formelen anbefales for alle som trenger å ta vare på håret sitt. Den verken irriterer eller gir allergi; dessuten trigger den ikke uheldige reaksjoner, og dermed passer den organiske formelen selv de som har sensitiv hodebunn. NANOIL hårolje gjør håret vakrere og behandler hodebunnen; derfor anbefales det å påføre den på problematiske deler av hodet.

4.Hva er utløpsdatoen på Nanoil Hårolje?

En flaske NANOIL hårolje varer i rundt 3-4 måneder. Produktet bør brukes før utløpsdatoen som er trykket på pakken.

5.Hva er NANOIL HÅROLJE for hår med høy porøsitet laget av?

NANOIL håroljer inneholder bare naturlige stoffer. I hver versjon av oljen finner du nøye balanserte oljer beriket med næringsgivende blandinger som sørger for å aktivere hårfolliklene og stimulere hårveksten. I tillegg har oljene UV-filter og dyrebare vitaminer (A og E). Hver versjon av NANOIL er den beste sammensetningen av stoffer som gjør den til en perfekt match for hårtypen din.

NANOIL for HØY Porøsitet INCI - Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Coconut Alkanes, Nigella Sativa Seed Oil, ,Gossypium Herbaceum Seed Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Olus Oil, Ocimum Basilicum Hairy Root Culture Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Panthenol, Polysorbate 20, PEG-20 Glyceryl Laurate, Aqua, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Parfum, Dextro-Limonene, Alpha-Hexyl Cinnamaldehyde, Linallol.

6.Hva gjør NANOIL for hår med høy porøsitet annerledes enn andre håroljer?

Kliniske studier har vist at hår har forskjellig porøsitet. NANOIL tilbyr tre versjoner av samme produkt som varierer når det gjelder innholdet av vegetabilske oljer. Dette gjør at virkningen fokuserer på behovene til en bestemt hårtype. NANOIL HØY PORØSITET er den eneste oljen som matcher porøsiteten (tilstanden) til hår med høy porøsitet.

7.Gir regelmessig påføring av Nanoil ønsket effekt?

Påføring av NANOIL i henhold til instruksjonene gir ønsket effekt forutsatt at oljen matcher hårstrukturen. Verken hyppighet eller mengde olje som påføres bør overdrives. Bare noen dråper NANOIL er alt du trenger for å gjøre håret helt nytt.

8.Jeg er ferdig med Nanoil-behandlingen. Hva nå?

Har du merket betydelig forbedring i hårtilstanden etter bare en runde med behandling med NANOIL? Ikke slutt å bruke oljen. Hver hårtype (selv de svært porøse) eksponeres konstant for skadevirkningene fra ytre faktorer som kan forverre tilstanden. Påfør NANOIL preventivt selv når du har fullført behandlingen.

NANOIL FOR HÅR
MED HØY PORØSITET

Slående briljans!

- +
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring