Nanoil

Den eneste som passer så bra til behovene dine
NANOIL for hår med medium porøsitet

Sunt, velnært hår med riktig fuktighetsnivå som er utsatt for vanntap

Dypt regenerert hår med sterke follikler

Intens næring, styrke og vekststimulering for svakt hår

Hår som er lett å børste og style, temmet, og fullt av vitalitet

NANOIL FOR HÅR
MED MEDIUM PORØSITET

Gi håret ditt en blendende glød

- +

JEG HAR HÅR MED MEDIUM PORØSITET – HVA BETYR DET?

Hår
struktur
Hår
struktur

Hår som krever intensiv styrke

Tilstanden til håret ditt er ikke den beste. Hårsekkene er skjøre og hårstrå faller ut eller slutter til og med å vokse. Håret ditt krever styrke, næring i dybden og intensiv reparasjon. Kraften til de dyrebare, naturlige vegetabilske oljen og innovative næringsstoffene i NANOIL for hår med medium porøsitet gir intensiv behandling, bremser hårtap og øker veksten.

Ett steg unna en dårlig tilstand

Det er lett å skade den indre keratinstrukturen til hår med medium porøsitet. Skjellaget reiser seg, noe som er et tegn på at hårstråene trenger styrke. En forstyrret syrebalanse i hodebunnen resulterer i lokker som er fettete, faller og og mister volum. NANOIL for hår med medium porøsitet regulerer talgkjertlenes arbeid, sikrer at håret blir bedre, og forbedrer det naturlige, beskyttende laget.

Langt fra perfekt

Hår med medium porøsitet er problematisk – matt, mangler glans, krusete og vanskelig å gre. Det er trøblete å style en slik hårtype, og de fleste stylingprodukter gjør ikke annet enn å forverre tilstanden. NANOIL er en skjønnhetseliksir som gjør lokkene dine sunne, sterke, motstandsdyktige, glansfulle og lengre.

LA HÅRET DITT FORBAUSE MED SKJØNNHET

Du kan nyte glødende og fløyelsmykt hår. NANOIL for hår med medium porøsitet er en innovativ og profesjonell behandling. Komplekset av seks naturlige oljer i omegafettsyrer forbedret av nøye utvalgte næringsstoffer gir håret ditt et vakkert og sunt utseende.

HVORDAN FUNGERER DEN?

Formelen til NANOIL for hår med medium porøsitet er utviklet for å trenge gjennom de dypeste delene av hodebunnen for å forbedre blodsirkulasjonen, holde vedlike riktig fuktighetsnivå, og støtte mekanismene som sørger for at den beskyttende lipidbarrieren virker ordentlig. Det er grunnen til at NANOIL garanterer økt styrke og reparasjon av hårsekkene i dybden, forhindrer flisete tupper og skjørhet. Den regenererer og styrker håret, gjenoppretter glansen og gir beskyttelse mot skadelige ytre faktorer. Den forbedrer hårstilen perfekt og øker hårets volum.

NANOIL FOR HÅR
MED MEDIUM PORØSITET

Dekk håret ditt med Nanoil-magi

- +

NATURLIGE OLJER I KAMPEN FOR SUNT HÅR

Lær innholdet i NANOIL-eliksiren for hår med medium porøsitet

Bare Nanoil inneholder en velbalansert sammensetning av naturlige oljer og ekstra pleiende ingredienser. Takket være kombinasjonen av disse i riktige forhold får de enestående egenskaper. Se selv at riktig utvalgte og sammensatte oljer kan forbedre håret ditt mer effektivt enn noensinne.

MACADEMIAOLJE – gjenoppretter hårets vitalitet

Olje utvunnet fra nøtten til macademiatreet. Den absorberes raskt av hodebunnen og hårfolliklene. Regulerer talgutskillelse, lindrer irritasjon, gir næring og fuktighet, myker opp og forbedrer hårets motstandsdyktighet.

ARGANOLJE – beskytter mot hete

Olje hentet fra kjernen til argantreet. Inneholder antioksidanter som bremser cellenes aldringsprosesser. Den gir termisk beskyttelse under styling. Regenererer keratinstrukturen til svekket hår i dybden.

MARULAOLJE – styrker det naturlige, beskyttende belegget

Afrikansk olje utvunnet fra kjernene (nøttene) til frukten av Marulatrærne. Den pleier både hodebunn og hår. Styrker hudens vann-lipidbarriere og forbedrer fuktigheten. Beskytter mot den skadelige effekten av ytre faktorer.

JOJOBAOLJE - regulerer sebumsekresjon

Gullolje presset fra frøene til Simmondsia chinensis (Jojoba) busk. Det forhindrer at håret blir fettete og gradvis hindrer overdreven sebumsekresjon. Renser huden og helbreder flass. Det er et middel for tørr hodebunn og dehydrert hår.

MARACUJAOLJE – forhindrer krusing og gjør håret lettere å gre

Olje laget av pasjonsfrukten. Temmer uregjerlige lokker perfekt, gir glans, og gjør håret lettere å gre. Gjør det mindre krusete, mykere, og gir enestående glans.

KOKOSOLJE – glatter ut håret og beskytter tuppene

Olje kaldpresset fra kokosmasse. Den beskytter hårtuppene, forhindrer skjørt og dehydrert hår, gjenoppretter motstandsdyktigheten. Gir håret næring, forsegler skjellaget, sikrer glatthet og gir glans.

Kraften til naturlige oljer forbedres av:

Kerastim – stimulerer produksjonen av keratin, nøkkelmaterialet som utgjør det ytre laget av menneskelig hud og hår. Styrker, begrenser hårtap og har positiv innvirkning på tykkelsen.

Baicapil – en innovativ ingrediens som reduserer hårtap og forbedrer tykkelsen. Vitaliserer folliklene og stimulerer veksten av nytt, sterkt og sunt hår.

Silke – en ingrediens som har forskjønnende egenskaper. Glatter ut håret, gir motstandskraft, og forbedrer den multidimensjonale glansen. Sikrer en levende hårfarge.

UV-filter – en beskyttende komponent som reduserer den skadelige effekten av ultrafiolett stråling. Forhindrer at lokkene blir matte, skjøre og tørre.

Vitamin A – vanligvis kjent som retinol. Forbedrer arbeidet til talgkjertlene, eliminerer flass, styrker håret og beskytter hudens vann-lipidbarriere.

Vitamin E – en sterk antioksidant som bremser aldringsprosessene. Skynder på celledelingen. Lokkene holder formen.

Håret mitt holdt på å bli matt og falt ut i hele håndfuller. Jeg hadde ikke slike problemer før, og konkluderte med at tilstanden kanskje hadde blitt verre på grunn av saltvann og sol. Dessverre var det vanskelig å få frisyren min til å se ut som den pleide. Jeg syntes det var vanskelig å finne det ideelle produktet… Nanoil fungerte slik produsenten beskrev det på håret mitt. Gode ingredienser og en veldig fin formel gjorde at jeg kjøpte en flaske til. Hva med resultatet? Utrolig! Jeg anbefaler det helhjertet. Ingen jenter vil bli skuffet.

Dina, 49

Endelig har noen forstått hårpleie! Håret mitt er herlig når jeg bruker Nanoil. Det pleide å være tynt, glansløst og matt. Nå er det mykt og glatt. Jeg kan ikke slutte å ta på det. Jeg har inntrykk av at Nanoil kommer til å bli hos meg for alltid.

Margrete, 34

Vi forandrer oss alle sammen etter hvert som tiden går. Håret mitt ble svakere, falt ut; det mistet glansen og den gode tilstanden. Jeg hadde inntrykk av at det raskt ble tynnere. Ingenting så ut til å fungere, så jeg vred hendene mine. Det var bare Nanoil som viste seg å hjelpe. Jeg er himmelfallen.

Pia, 45

NANOIL FOR HÅR
MED MEDIUM PORØSITET

Hår som fremkaller følelse

- +

HÅR-MAKEOVER MED NANOIL

NANOIL for hår med medium porøsitet er en symbiose av vitenskap og den rike tradisjonen med oljing. La håret ditt tro det er verdt eksklusiv hårpleie med kraften av naturlige planteekstrakter. NANOIL eliminerer problemer forbundet med hår og alle tegnene på forverret tilstand – skjørhet, dehydrering, matthet, hårtap og til og med flass. Den øker veksten, gir glans, glatthet og forbedrer volum, og lar det få et sunt utseende.

Hår med medium porøsitet krever ekstra pleie. Måten lokkene dine ser ut på er helt opp til deg. Du bestemmer hvilken type pleie du vil gi håret ditt. Velg en nærende og styrkende behandling med NANOIL som forbedrer regenereringen av skadede celler, gir dem næring og forsegler skjellaget. Du får lokker som vokster raskt uten problemer med hårtap.

Sunt og glansfullt hår?
Det er mulig
på 30 dager!

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.Hvordan bruker du Nanoil for hår med medium porøsitet?

Avhengig av hvor langt håret ditt er trykker du ut opptil fem pumper NANOIL og fordeler det jevnt i hår og hodebunn. La oljen være i håret i en time eller mer. Vask håret etterpå.

Håroljebehandling med NANOIL blir mer intensiv hvis du påfører blandingen i fuktig, rent hår og hodebunn.

Oljen kan også brukes av menn. Påfør i tilfelle skallethet eller for å pleie skjegget ditt.

De detaljerte steg-for-steginstruksjonene kan finnes i blogginnlegget vårt: 'Hvordan bruke Nanoil hårolje?'.

2.Hvem passer sammensetningen Nanoil for hår med medium porøsitet for?

Sammensetningen i NANOIL hårolje er basert på naturlige vegetabilske oljer, og dermed kan den påføres av alle. Den fungerer like godt for både kvinner og menn (inkludert skjeggpleie).

Definer hårporøsiteten din og velg den perfekte oljen for deg. NANOIL for hår med medium porøsitet er perfekt for normalt, svekket hår som har tendens til å få flisete tupper, og som er delikat, mangler glans og elastisitet, er krusete og blir tynnere.

3.Jeg har sensitiv hodebunn. Bør jeg bruke NANOIL?

Den trygge NANOIL-formelen anbefales for alle som trenger å ta vare på håret sitt. Den verken irriterer eller gir allergi; dessuten trigger den ikke uheldige reaksjoner, og dermed passer den organiske formelen selv de som har sensitiv hodebunn. NANOIL hårolje gjør håret vakrere og behandler hodebunnen; derfor anbefales det å påføre den på problematiske deler av hodet.

4.Hva er utløpsdatoen på Nanoil Hårolje?

En flaske NANOIL hårolje varer i rundt 3-4 måneder. Produktet bør brukes før utløpsdatoen som er trykket på pakken.

5.Hva er NANOIL HÅROLJE for hår med medium porøsitet laget av?

NANOIL håroljer inneholder bare naturlige stoffer. I hver versjon av oljen finner du nøye balanserte oljer beriket med næringsgivende blandinger som sørger for å aktivere hårfolliklene og stimulere hårveksten. I tillegg har oljene UV-filter og dyrebare vitaminer (A og E). Hver versjon av NANOIL er den beste sammensetningen av stoffer som gjør den til en perfekt match for hårtypen din.

NANOIL MEDIUM Porøsitet INCI - Macadamia Ternifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Simmondsia Chinesis Seed Oil, Passiflora Edulis Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tetrasodium Disuccinoyl Cystine, Propanediol, Arginine, Lactic Acid, Glycine Soya Germ Extract, Triticum Vulgare Germ Extract, Aroma, Hydrolyzed Silk, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool..

6.Hva gjør NANOIL for hår med høy porøsitet annerledes enn andre håroljer?

Kliniske studier har vist at hår har forskjellig porøsitet. NANOIL tilbyr tre versjoner av samme produkt som varierer når det gjelder innholdet av vegetabilske oljer. Dette gjør at virkningen fokuserer på behovene til en bestemt hårtype. NANOIL MEDIUM PORØSITET er den eneste oljen som matcher porøsiteten (tilstanden) til hår med medium porøsitet.

7.Gir regelmessig påføring av Nanoil ønsket effekt?

Påføring av NANOIL i henhold til instruksjonene gir ønsket effekt forutsatt at oljen matcher hårstrukturen. Verken hyppighet eller mengde olje som påføres bør overdrives. Bare noen dråper NANOIL er alt du trenger for å gjøre håret helt nytt.

8.Jeg er ferdig med Nanoil-behandlingen. Hva nå?

Har du merket betydelig forbedring i hårtilstanden etter bare en runde med behandling med NANOIL? Ikke slutt å bruke oljen. Hver hårtype (selv de svært porøse) eksponeres konstant for skadevirkningene fra ytre faktorer som kan forverre tilstanden. Påfør NANOIL preventivt selv når du har fullført behandlingen.

NANOIL FOR HÅR
MED MEDIUM PORØSITET

Tro på skjønnheten din

- +