Nanoil
  • PRODUKTER
    LAV PORØSITET MEDIUM PORØSITET HØY PORØSITET
  • HÅRPORØSITETSTEST
  • KONTAKT
  • BESTILL NÅ

Den eneste som passer så bra til behovene dine
NANOIL for hår med medium porøsitet

Sunt, velnært hår med riktig fuktighetsnivå som er utsatt for vanntap

Dypt regenerert hår med sterke follikler

Intens næring, styrke og vekststimulering for svakt hår

Hår som er lett å børste og style, temmet, og fullt av vitalitet

NANOIL FOR HÅR
MED MEDIUM PORØSITETGi håret ditt en blendende glød

KJØP NÅ

JEG HAR HÅR MED MEDIUM PORØSITET – HVA BETYR DET?

structure of medium porosity hair
structure of medium porosity hair

Hår som krever intensiv styrke

Tilstanden til håret ditt er ikke den beste. Hårsekkene er skjøre og hårstrå faller ut eller slutter til og med å vokse. Håret ditt krever styrke, næring i dybden og intensiv reparasjon. Kraften til de dyrebare, naturlige vegetabilske oljen og innovative næringsstoffene i NANOIL for hår med medium porøsitet gir intensiv behandling, bremser hårtap og øker veksten.

Ett steg unna en dårlig tilstand

Det er lett å skade den indre keratinstrukturen til hår med medium porøsitet. Skjellaget reiser seg, noe som er et tegn på at hårstråene trenger styrke. En forstyrret syrebalanse i hodebunnen resulterer i lokker som er fettete, faller og og mister volum. NANOIL for hår med medium porøsitet regulerer talgkjertlenes arbeid, sikrer at håret blir bedre, og forbedrer det naturlige, beskyttende laget.

Langt fra perfekt

Hår med medium porøsitet er problematisk – matt, mangler glans, krusete og vanskelig å gre. Det er trøblete å style en slik hårtype, og de fleste stylingprodukter gjør ikke annet enn å forverre tilstanden. NANOIL er en skjønnhetseliksir som gjør lokkene dine sunne, sterke, motstandsdyktige, glansfulle og lengre.

LA HÅRET DITT FORBAUSE MED SKJØNNHET

Du kan nyte glødende og fløyelsmykt hår. NANOIL for hår med medium porøsitet er en innovativ og profesjonell behandling. Komplekset av seks naturlige oljer i omegafettsyrer forbedret av nøye utvalgte næringsstoffer gir håret ditt et vakkert og sunt utseende.

HVORDAN FUNGERER DEN?

Formelen til NANOIL for hår med medium porøsitet er utviklet for å trenge gjennom de dypeste delene av hodebunnen for å forbedre blodsirkulasjonen, holde vedlike riktig fuktighetsnivå, og støtte mekanismene som sørger for at den beskyttende lipidbarrieren virker ordentlig. Det er grunnen til at NANOIL garanterer økt styrke og reparasjon av hårsekkene i dybden, forhindrer flisete tupper og skjørhet. Den regenererer og styrker håret, gjenoppretter glansen og gir beskyttelse mot skadelige ytre faktorer. Den forbedrer hårstilen perfekt og øker hårets volum.

NANOIL FOR HÅR
MED MEDIUM PORØSITETDekk håret ditt med Nanoil-magi

KJØP NÅ

NATURLIGE OLJER I KAMPEN FOR SUNT HÅR

Lær innholdet i NANOIL-eliksiren for hår med medium porøsitet

Bare Nanoil inneholder en velbalansert sammensetning av naturlige oljer og ekstra pleiende ingredienser. Takket være kombinasjonen av disse i riktige forhold får de enestående egenskaper. Se selv at riktig utvalgte og sammensatte oljer kan forbedre håret ditt mer effektivt enn noensinne.

MACADEMIAOLJE – gjenoppretter hårets vitalitet

Olje utvunnet fra nøtten til macademiatreet. Den absorberes raskt av hodebunnen og hårfolliklene. Regulerer talgutskillelse, lindrer irritasjon, gir næring og fuktighet, myker opp og forbedrer hårets motstandsdyktighet.

ARGANOLJE – beskytter mot hete

Olje hentet fra kjernen til argantreet. Inneholder antioksidanter som bremser cellenes aldringsprosesser. Den gir termisk beskyttelse under styling. Regenererer keratinstrukturen til svekket hår i dybden.

MARULAOLJE – styrker det naturlige, beskyttende belegget

Afrikansk olje utvunnet fra kjernene (nøttene) til frukten av Marulatrærne. Den pleier både hodebunn og hår. Styrker hudens vann-lipidbarriere og forbedrer fuktigheten. Beskytter mot den skadelige effekten av ytre faktorer.

JOJOBAOLJE - regulerer sebumsekresjon

Gullolje presset fra frøene til Simmondsia chinensis (Jojoba) busk. Det forhindrer at håret blir fettete og gradvis hindrer overdreven sebumsekresjon. Renser huden og helbreder flass. Det er et middel for tørr hodebunn og dehydrert hår.

MARACUJAOLJE – forhindrer krusing og gjør håret lettere å gre

Olje laget av pasjonsfrukten. Temmer uregjerlige lokker perfekt, gir glans, og gjør håret lettere å gre. Gjør det mindre krusete, mykere, og gir enestående glans.

KOKOSOLJE – glatter ut håret og beskytter tuppene

Olje kaldpresset fra kokosmasse. Den beskytter hårtuppene, forhindrer skjørt og dehydrert hår, gjenoppretter motstandsdyktigheten. Gir håret næring, forsegler skjellaget, sikrer glatthet og gir glans.

Kraften til naturlige oljer forbedres av:

Kerastim – stimulerer produksjonen av keratin, nøkkelmaterialet som utgjør det ytre laget av menneskelig hud og hår. Styrker, begrenser hårtap og har positiv innvirkning på tykkelsen.

Baicapil – en innovativ ingrediens som reduserer hårtap og forbedrer tykkelsen. Vitaliserer folliklene og stimulerer veksten av nytt, sterkt og sunt hår.

Silke – en ingrediens som har forskjønnende egenskaper. Glatter ut håret, gir motstandskraft, og forbedrer den multidimensjonale glansen. Sikrer en levende hårfarge.

UV-filter – en beskyttende komponent som reduserer den skadelige effekten av ultrafiolett stråling. Forhindrer at lokkene blir matte, skjøre og tørre.

Vitamin A – vanligvis kjent som retinol. Forbedrer arbeidet til talgkjertlene, eliminerer flass, styrker håret og beskytter hudens vann-lipidbarriere.

Vitamin E – en sterk antioksidant som bremser aldringsprosessene. Skynder på celledelingen. Lokkene holder formen.

‘Håret mitt holdt på å bli matt og falt ut i hele håndfuller. Jeg hadde ikke slike problemer før, og konkluderte med at tilstanden kanskje hadde blitt verre på grunn av saltvann og sol. Dessverre var det vanskelig å få frisyren min til å se ut som den pleide. Jeg syntes det var vanskelig å finne det ideelle produktet… Nanoil fungerte slik produsenten beskrev det på håret mitt. Gode ingredienser og en veldig fin formel gjorde at jeg kjøpte en flaske til. Hva med resultatet? Utrolig! Jeg anbefaler det helhjertet. Ingen jenter vil bli skuffet.’

Dina, 49

‘Endelig har noen forstått hårpleie! Håret mitt er herlig når jeg bruker Nanoil. Det pleide å være tynt, glansløst og matt. Nå er det mykt og glatt. Jeg kan ikke slutte å ta på det. Jeg har inntrykk av at Nanoil kommer til å bli hos meg for alltid.’

Margrete, 34

‘Vi forandrer oss alle sammen etter hvert som tiden går. Håret mitt ble svakere, falt ut; det mistet glansen og den gode tilstanden. Jeg hadde inntrykk av at det raskt ble tynnere. Ingenting så ut til å fungere, så jeg vred hendene mine. Det var bare Nanoil som viste seg å hjelpe. Jeg er himmelfallen.’

Pia, 45

NANOIL FOR HÅR
MED MEDIUM PORØSITETHår som fremkaller følelse

KJØP NÅ

HÅR-MAKEOVER MED NANOIL

NANOIL for hår med medium porøsitet er en symbiose av vitenskap og den rike tradisjonen med oljing. La håret ditt tro det er verdt eksklusiv hårpleie med kraften av naturlige planteekstrakter. NANOIL eliminerer problemer forbundet med hår og alle tegnene på forverret tilstand – skjørhet, dehydrering, matthet, hårtap og til og med flass. Den øker veksten, gir glans, glatthet og forbedrer volum, og lar det få et sunt utseende.

Hår med medium porøsitet krever ekstra pleie. Måten lokkene dine ser ut på er helt opp til deg. Du bestemmer hvilken type pleie du vil gi håret ditt. Velg en nærende og styrkende behandling med NANOIL som forbedrer regenereringen av skadede celler, gir dem næring og forsegler skjellaget. Du får lokker som vokster raskt uten problemer med hårtap.

NANOIL FOR HÅR
MED MEDIUM PORØSITETTro på skjønnheten din

KJØP NÅ