„Jeg er helt forelsket i hvor frisk og glødende huden min ser ut nå.”
Elin
Vitamin C ansiktsserumprodukt tatt med litt frukt rundt

Ansiktsserum med vitamin C
Vit. C Face Serum

  • Naturlig ansiktsløft
  • redusert hyperpigmentering
  • friskere hud

Størrelse: 50 ml

Det forfriskende ansiktsserumet fra Nanoil passer perfekt for deg som ønsker å bevare det ungdommelige utseendet på huden. Det fungerer bra på akneutsatt, misfarget og matt hud. Dette serumet inneholder et C-vitamin som er 100% stabilt og som sørger for oppfriskning av huden, utjevning av hudfargen og forbedret restitusjon, i tillegg til at det gjenoppretter sunn og ungdommelig glød. Dette er en ultralettvektig formulering med ingredienser av den høyeste kvalitet. Skjem bort huden din med Nanoil Vitamin-C Face Serum i dag!

- + 0
Skaff deg glødende og gjenopplivet hud slik du aldri har sett før!
Med alderen mister huden den naturlige fornyelsesevnen sin. Kollagen- og elastanfibrene som binder hudlagene sammen blir svakere, som fører til at rynkene begynner å dukke opp. Pigmentflekkene følger ofte rett etter. Unngå alt dette i dag ved å bruke Nanoil sitt ansiktsserum med vitamin-C. Dette skjønnhetsproduktet gjenoppliver huden din så den blir glødende og plettfri. Vær stolt over huden din!
Nanoil Vit. C Face Serum er en luksuriøs, forfriskende eliksir for huden

Dette er et ultralett ansiktsserum som forsyner huden med viktige næringsstoffer og stimulerer den til å utføre avanserte selvfornyende prosesser. Den er trygg for deg som har sensitiv hud. Dette er et serum som virker fra innsiden, og det er derfor du vil merke forbedringer i utseendet og fuktighetsnivået på huden din etter kun en uke.

Hva inneholder Nanoil Vit. C Face Serum?

Hovedingrediensen i Nanoil Vit. C ansiktsserum er askorbinsyren, i en av sine mest stabile tilstander. Det smelter helt inn i huden på null komma niks, som er årsaken til at serumet har så spektakulær effekt som hudpleieprodukt. Denne ingrediensen av høy kvalitet fungerer enda bedre når den kombineres med rotekstrakt fra Punarnava. Siden dette stoffet er en kraftig antioksidant, inneholder det også massevis av dyrebare flavonoider og fytosteroler.

Hvordan fungerer Nanoil Vit. C Face Serum?
  • Lysner opp hudpigmentering.
  • Har antialdringseffekt.
  • Forsinker skadelig effekt forårsaket av frie radikaler og sollys.
  • Regenerer og stimulerer for økt cellefornyelse.
  • Jevner ut hudfargen og gjenoppretter den sunne gløden.
  • Tilfører dyptgående fukt og næring til huden.
  • Naturlig solkrem, beskytter mot UV-lys.
Den forbedret huden min første gang jeg brukte den. Jeg bare forguder dette ansiktsserumet!
Marianne, 25
Det er lenge siden huden min har sett så bra ut! I tillegg til at ansiktet mitt ser bedre ut med en gang jeg påfører, merker jeg at huden min blir mykere, sunnere og mer glødende jo lengre jeg bruker det … Dette er et serum av høyeste kvalitet!
Sara, 35
Huden i ansiktet mitt har alltid sett matt og sliten ut, og salongbehandlinger har brukt å være eneste utvei for meg. Nå har jeg en sol på flaske – Nanoil er det beste ansiktsserumet som finnes der ute!
Elise, 40
Jeg er en ung og travelt opptatt mamma. Det er lett å se på ansiktet mitt om jeg ikke har sovet en natt … eller to. Takket være Nanoil-serumet har dette endret seg – huden ser plettfri, levende, uthvilt og så sunn ut! Dette serumet er fjærlett og absorberes kjempefort. Det som er så fint med det er at det ikke overlesser huden ved å klumpe seg eller etterlate klissete lag.
Kristine, 31
Nanoil-serumet har forbedret huden min så utrolig mye og fjernet alle de mørke pigmentflekkene mine – det er uten sidestykke. Vitamin-C-en fungerer perfekt! Umiddelbar “WOW”-effekt på huden!
Natalie, 27
Kvinne holder en flaske ansiktsserum foran øyet Våthåret kvinne som holder en flaske ansiktsserum Kvinne ser på en liten brun flaske med et skjønnhetsprodukt Kvinne holder en liten flaske ansiktsserum Kvinne ser på en ansiktsserumdråper Kvinne med brune øyne som holder en liten flaske ansiktsserum Kvinne med tykt, krøllete hår som holder en liten flaske ansiktsserum En blond kvinne holder en liten flaske ansiktsserum Smilende kvinne i en hvit topp som holder en liten flaske ansiktsserum Kvinne holder en flaske ansiktsserum Kvinne som tar et bilde med telefonen sin og holder en flaske ansiktsserum Hodebilde av en kvinne som holder en flaske ansiktsserum Hodebilde av en kvinne som holder en flaske ansiktsserum
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.HVORDAN BRUKER JEG NANOIL VIT. C FACE SERUM?

Påfør Nanoil Vit. C Face Serum på rent og tørt ansikt, nakke og bryst. Masser inn skjønnhetsproduktet med fingertuppene; unngå huden rundt øynene. La huden absorbere serumet fullstendig, og følg opp med favorittansiktskremen din eller en utvalgt Nanoil skjønnhetsolje etterpå. Påfør daglig på morgenen og/eller kvelden.

2.PASSER DETTE VIT. C ANSIKTSSERUMET FOR HUDEN MIN?

Du kan bruke produktet fritt. Nanoil Vit. C ansiktsserum passer til og er trygg for alle typer hud, inkludert sensitiv, moden og akneutsatt hud. De som ønsker å friske opp og gi nytt liv og glød til huden i ansiktet vil like dette produktet best. Dette produktet absorberes fullstendig uten å etterlate et klissete lag på ansiktet. Det kan også brukes av veganere og vegetarianere.

3.HVOR LENGE KAN JEG BRUKE NANOIL ANSIKTSSERUM FØR DET GÅR UT PÅ DATO?

Nanoil ansiktsserum har god effekt i 24 måneder etter produksjonsdato. Best før-datoen er oppgitt på boksen.

4.HVILKE INGREDIENSER BRUKES I NANOIL VIT. C FACE SERUM?

Alle ansiktsserumer som produseres av Nanoil tilbyr et bredt utvalg av de beste ingrediensene i konsentrert tilstand. Nanoil Vit. C Face Serum inneholder disse ingrediensene: Aqua, Propanediol, Boerhavia Diffusa rotekstrakt, Sorbitol, Natriumsitrat, 3-O-Etyl Askorbinsyre, Sitronsyre, Fenoksyetanol, Ethylhexylglyserin, Xanthangummi, Parfyme, Dinatrium EDTA.

5.KAN JEG KOMBINERE NANOIL ANSIKTSSERUM MED ANDRE HUDPLEIEPRODUKTER?

Dette ansiktsserumet med vitamin C inneholder kun et par nøye utvalgte ingredienser som kan kombineres med en hvilken som helst ansiktskrem eller skjønnhetsolje. Du oppnår best effekt om serumet kombineres med en av NANOILs skjønnhetsoljer.

6.HVORDAN BØR JEG OPPBEVARE NANOIL VIT. C FACE SERUM?

Når du er ferdig med den daglige påføringen av serumet må du sørge for at flasken er ordentlig lukket. Oppbevar flasken på et mørkt og kjølig sted.

Skudd av emballasje av 'Nanoil' ansiktsserum
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring