„Denne sjampoen styrker håret samtidig som man vasker det.”
Laila
Nanoil shampoo produktbilde

Micellærsjampo med keratin
Keratin Micellar Shampoo

 • Reparerende
 • Forsterkende
 • Rensende

Størrelse: 300 ml

Nanoil micellærsjampo med flytende keratin er den perfekte løsningen for skadet hår. Den inneholder komplekse stoffer som reparerer håret og renser det for forurensning, oppsamling av produkt og overflødig olje, alt på en gang. I tillegg vil de pleiende produktene du bruker etterpå være mer effektive. Gi næring til håret ditt mens du vasker det med Nanoil keratinsjampo!

- +
NANOIL KERATIN MICELLAR SHAMPOO - RENSENDE OG REPARERENSE
Er håret ditt skadet og livløst? Da mangler det keratin. Du kan tilføre keratin mens du vasker håret ved å bruke Nanoil-sjampoen, som er rik på hydrolysert keratin. Vi kombinerer den med miceller slik at den også nærer hodebunnen og renser håret.
NANOIL KERATIN MICELLAR SHAMPOO - FORMÅL

Nanoil micellærsjampo med keratin er designet for alle hårtyper og har best effekt på hår som er skadet som følge av kjemisk behandling eller bruk av feil hårpleieprodukter. Sjampoen styrker svakt, skjørt og splittende hår. Dette er det perfekte valget hvis du trenger å beskytte håret mot sollys, kaldt vær eller forurensning. Dette er det beste tilskuddet til en reparerende hårterapi.

HVA ER MICELLÆRSJAMPO MED KERATING LAGET AV?
 • Miceller - magnetlignende molekyler som fanger urenheter og forsterker sjampoens rensende effekt.
 • Keratin - fikser skade i hårstrukturen, forbedrer utseendet og virker styrkende.
 • Fiskeolje - vedlikeholder optimalt fuktighetsnivå, forbedrer glans, gjør håret mykt og nærer hårbunnen.
HVA GJØR NANOIL MICELLÆRSJAMPO MED KERATIN?
 • Renser og fjerner giftstoffer fra hodebunnen
 • Gjenopprettet pH-balansen
 • Fjerner smuss fra håret
 • Reparerer håret
 • Motvirker skade på håret
 • Forbereder håret på videre hårpleiestadier
 • Motvirker floker
En super sjampo – Nanoil leverer på alle løfter og utgjør mirakler. Den slår alle sjampoer jeg noen gang har brukt. Etter kun to vasker kjentes håret mitt mykere ut og det så mye bedre ut! Mykt, næret, fullt av volum – ganske enkelt fantastisk!
Kirsten, 33
Den eneste sjampoen som VIRKELIG har gjort håret mitt mindre krusete. Høyt innhold av keratin, som er sjeldent i sjampoer. Når det gjelder effektene, overgikk de forventningene mine: etter omtrent en uke var de uregjerlige hårstråene borte, og håret mitt var mykere, livligere, sterkere og tålte fuktighet!
Pauline, 27
Et flott keratinrikt produkt. Mitt aldrende hår holdt ikke på farge, og det ble lett skadet, spesielt om vinteren. Denne sjampoen har løst alle disse problemene. Den fremhever fargen på en nydelig måte, og gjør håret mindre stivt og skjørt. Micellærsjampoen med keratin fra Nanoil er min favoritt!
Marianne, 56
Keratinsjampoer er kremaktige og ganske tykke, så de pleier vanligvis å tynge håret mitt. Jeg liker keratinsjampoen fra Nanoil fordi den er annerledes – en gjennomsiktig, lettvektig sjampo som skummer godt og renser, reparerer og forbedrer håret, alt på en gang. Effektene dukker opp etter kort tid. Håret er rent og ekstremt mykt.
Olivia, 39
Håret mitt elsker sjampoen fra Nanoil. Endelig har jeg funnet keratin som virker som det skal mens det rengjør håret!
Helene, 26
Kvinne holder en flaske hårsjampo foran ansiktet Hodebilde av en kvinne som holder en flaske Nanoil-sjampo Kvinne som holder en sort og gull flaske sjampo Kvinne holder en sort og gullflaske foran ansiktet hennes Kvinne med lukkede øyne holder en flaske hårsjampo Smilende kvinne som holder en sort og gull flaske Kvinne som holder en sort og gull flaske hårsjampo Kvinne holder en flaske sjampo i hånden Kvinne som ligger på en seng og holder en flaske sjampo Smilende kvinne som holder en flaske Nanoil-sjampo Våthåret kvinne ser på en flaske hårsjampo Modell som holder en flaske hårsjampo Nærbilde på kvinnens lange hår
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.HVORDAN BRUKER JEG KERATIN MICELLAR SHAMPOO?

Ta en liten mengde sjampo og bland den med litt vann. Påfør på hårrøttene og masser hodebunnen. Skyll godt. Håret ditt er klart til å absorbere Nanoil-masken. Sjamponer igjen hvis det er nødvendig. Bruk Nanoils Bifasebalsam som en finishing touch.

2.ER NANOIL KERATIN MICELLAR SHAMPOO EGNET FOR HÅRET MITT?

Hvis håret ditt er svakt, skadet, skjørt eller livløst, er den det. Nanoil micellærsjampo med keratin beskytter mot forurensning, solstråler og varme, uten å forstyrre balansen i hodebunnen.

3.HVA ER HOLDBARHETEN PÅ NANOIL KERATIN MICELLAR SHAMPOO?

Siste forbruksdag for Nanoil-sjampoer står på pakningen.

4.HVA ER NANOIL KERATIN MICELLAR SHAMPOO LAGET AV?

Nanoil Keratin Micellar Shampoo INCI: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Parfum, Cocamide MEA, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydrolyzed Keratin, Citric Acid, Polyquaternium-10, DMDM Hydantoin, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Sericin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 19140, Sodium Sulfate..

5.HVORDAN OPPBEVARER JEG KERATIN MICELLAR SHAMPOO?

Hold flasken lukket og oppbevar den ved romtemperatur.

Skutt av Nanoil micellære sjampoer og produktkatalog over dem
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring