„Profesjonell styling, fantastisk frisyre og velpleiet hår.”
Karianne
Svart og gull hårspray produktbilde

Spray som forenkler hårstyling
Hair Styling Spray

  • Enkel styling
  • Perfekte frisyrer
  • Glamorøs glans

Størrelse: 200 ml

Denne stylingsprayen fra Nanoil gir deg perfekte frisyrer og beskytter håret – alt i ett enkelt steg! Formelen med panthenol nærer håret og reverserer skade. Nanoil Hair Styling Spray temmer håret og holder selv tungt og uregjerlig hår under kontroll, og skjermer håret mot ytre påvirkninger. Ikke bare blir det enklere å sette opp flotte frisyrer, sprayen holder også håret ditt sunt!

- + 0
NANOIL HAIR STYLING SPRAY - PROFESJONELL STYLING AV DITT HÅR
Er håret ditt uregjerlig, stivt og vanskelig å style? Er det en utfordring å sette opp håret hver morgen? Det er på tide med en forandring! Prøv Nanoils stylingspray og se selv hvor enkelt det kan være å sette opp en vakker frisyre!
NANOIL HAIR STYLING SPRAY - HVORDAN BRUKES DEN

Nanoil stylingspray passer godt for alle hårtyper. Spray den i tørt eller fuktig hår for å holde frisyren fin lenger. Sprayen gjør håret glansfullt, mykt og vakkert.

Nanoil Hair Styling Spray temmer selv det mest uregjerlige håret. Den naturlige formelen gjør det enkelt å style håret, og gjør håret glattere og mer glansfullt. Det hjelper håret ditt med å se fantastisk ut gjennom hele dagen.

HVA ER NANOIL HAIR STYLING SPRAY LAGET AV?

De nøye utvalgte ingrediensene i Nanoil stylingspray gjør det enkelt å sette opp den perfekte frisyren. De gir også beskyttelse mot de skader som påføres håret ved sterk vind, kjølig vær og UV-stråler. Bare spray produktet i håret, og style det slik du ønsker!

Panthenol (provitamin B5) tilfører håret fuktighet og næring, og gjør det mer slitesterkt. Den beskytter, mykgjør og øker hårets glans.

HVORDAN VIRKER HAIR STYLING SPRAY?
  • Den gjør håret enklere å style.
  • Den gjør håret mykt og glansfullt.
  • Den gir håret beskyttelse og forebygger dermed skade.
  • Den gjør håret sunnere.
  • Den gjør håret mindre statisk og brusete.
Jeg er veldig glad i lette produkter, men de fleste mist-produkter jeg har brukt har gjort håret mitt tungt og livløst. Nanoilsprayen er helt annerledes. Den beskytter håret og gjør det enkelt å style, uten at man mister volum.
Ellinor, 28
Så lenge jeg kan huske har håret mitt alltid vært tungt og uregjerlig. Uansett hva slags frisyre jeg har prøvd har det aldri vart lenger enn noen timer. Hair Styling Spray fra Nanoil er fantastisk – den gjør at jeg kan krølle håret mitt, og frisyren holder seg gjennom hele dagen. I tillegg føles ikke håret mitt stivt lenger – nå er det mykt og glansfullt.
Marianne, 37
Håret mitt er ganske uregjerlig, og veldig vanskelig å style. Etter at jeg begynte å bruke Nanoil Styling Spray har problemet forsvunnet helt. Jeg anbefaler dette produktet til alle!
Anna, 22
Selv om kosmetiske oljer er gode på å temme håret mitt og gjøre det glatt, så ønsker jeg ofte å bruke noe som er litt lettere, spesielt på sommeren. Nanoilsprayen er helt perfekt for dette, siden det er en mist. I stedet for at håret føles oljete blir det bare temmet og enkelt å style <3
Aurora, 45
Sykt bra! Jeg kjøpte sprayen til både meg og til mamma som har mange grå hår som er stive og vanskelig å ha med å gjøre. Mitt hår er bleket, så det holder heller ikke så bra på frisyren. Heldigvis for oss er Nanoilsprayen laget av naturlige ingredienser som alle hårtyper tåler veldig bra. Den virker kjempebra! Det har aldri vært lettere å style håret mitt.
Birgitte, 31
Smilende kvinne som holder en flaske hårspray Smilende kvinne holder hårsprayflaske Kvinne holder en flaske hårspray Smilende kvinne holder hårsprayflaske Kvinne holder en flaske hårspray Smilende kvinne som bruker hårspray Kvinne holder en flaske hårspray Langhåret kvinne som holder en flaske hårspray Hodebilde av en kvinne som sprayer håret Kvinne på en seng holder en flaske hårspray nær ansiktet hennes Smilende kvinne holder hårsprayflaske Kvinne holder en flaske hårspray foran ansiktet hennes Blond kvinne ser opp og holder en flaske hårspray
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.HVORDAN BRUKER JEG NANOIL HAIR STYLING SPRAY?

Spray produktet i tørt hår for å gi hold, eller i fuktig hår for å gjøre det enklere å style.

2.PASSER NANOIL HAIR STYLING SPRAY FOR MEG?

Nanoil Styling Spray er laget for alle som ønsker å kunne sette opp håret i en perfekt frisyre. Sprayen temmer selv svært uregjerlig hår, uten å tynge det.

3.HVA ER UTLØPSDATOEN FOR NANOIL HAIR STYLING SPRAY?

Nanoil Hair Styling Spray beholder sin effekt 30 måneder etter produksjon. Utløpsdatoen oppgis på pakningen.

4.HVILKE INGREDIENSER INNEHOLDER NANOIL HAIR STYLING SPRAY?

Nanoil Hair Styling Spray INCI: Aqua, Polyquaternium-68, Polyquaternium-6, Coceth-7, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Propylene Glycol, Parfum, DMDM Hydantoin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Hydroxycitronellal.

5.HVORDAN BØR JEG OPPBEVARE NANOIL HAIR STYLING SPRAY?

Oppbevar Nanoil Hair Styling Spray lukket og i romtemperatur.

Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring