„For meg finnes det ikke noen bedre hårmaske enn akkurat denne.”
Aslaug
Nanoil hårmaskeprodukt tatt med litt kull i bakgrunnen

Hårmaske med kull
Charcoal & White Clay Hair Mask

 • Detox for håret og hodebunnen
 • Balanserer
 • Reparerer

Størrelse: 300 ml

Denne innovative kullbaserte masken er perfekt for å pleie alle typer hår, spesielt oljete/fettete hår. Den kan brukes på fargebehandlet og blondt hår. Den fjerner giftstoffer fra håret og hodebunnen. Den tilfører fuktighet og gjør håret lettere å børste, og etterlater det mykt og skinnende. Effekten er soleklar: friskt, mykt, glansfullt, sunt, fyldig og fullstendig reparert hår.

- +
Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask – 100% gjenopplivning for håret ditt
Har du fettete, tungt hår som mangler glans og vitalitet? Giftstoffer og andre eksterne faktorer har skylda. Hva med en liten detox for håret ditt? Nanoils hårmaske beriket med aktivert kull er laget spesielt for dette formålet. Gjenopprett strukturen i hårstråene og se hvor nydelig og sunt håret ditt kan bli!
Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask - formål

Denne masken fungerer på alle hårtyper, inkludert oljete hår, og går til verks på overfloden av urenheter og talg og mangelfull vitalitet for å gi håret en økning i glans og volum. Nanoil-hårmasken med aktivert kull endrer ikke hårfargen din, og kan derfor brukes trygt på fargebehandlet, bleket og blondt hår.

Hva inneholder Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask?
 • Aktivert kull – absorberer urenheter og balanserer talgproduksjonen
 • Hvit leire – renser, lindrer og tilfører næring til hodebunnen
 • Vitaminer (A, E) – styrker og forbedrer tilstanden på håret
 • Pantenol – Øker farten på reparasjonsprosessen i håret, forbedrer keratinproduksjonen
 • Alger – tilfører fuktighet, reparerer og beskytter mot oksidativt stress
 • Hydrolysert Sericin – et protein som mykner opp, glatter ut og forbedrer tilstanden på håret ditt.
Hvordan fungerer Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask?
 • Styrker og reparerer hårstråene.
 • Nærer og roer ned hodebunnen.
 • Renser håret grundig.
 • Har antioksiderende egenskaper.
 • Har antiseptisk og antiallergisk effekt.
 • Gjør børsting av håret enklere og forbedrer tilstanden på det.
 • Gjør håret næringsrikt, fyldig, mykt og glansfullt.
Den beste detoxen for håret, gir ultimat glans og forbedring i utseendet! Jeg elsker denne hårmasken!
Katja, 25
Jeg er fornøyd eier av alle Nanoil-hårmaskene og elsker alle like mye. Likevel må jeg si at kullmasken gir meg best resultat. Det er sjeldent andre produkter gjør håret mitt så rent. Faktisk kan man se forskjell etter aller første bruk. Jeg fant ut at hårpleiebehandlingen er perfekt før en date!
Mina, 37
Bokstavelig talt den beste hårmasken ever, jeg elsker den! Jeg har ingen problemer med å vaske den ut, så den tynger ikke håret mitt. Lukter nydelig og gir effekten jeg er ute etter! Det finnes ingen andre produkter som kan ta vare på det oljete og tunge håret mitt som denne gjør!
Silje, 31
Håret mitt brukte å være utrolig glansløst, med oljete røtter og tørre tupper. Endelig fikk denne masken bukt med problemene mine en gang for alle. For meg er det en fantastisk hårmaske som ikke bare varer lenge, men også gir god effekt for pengene.
Pernille, 22
Det finnes ikke noe bedre å skjemme bort håret sitt med enn kull. Jeg har aldri funnet en så flott hårmaske med denne stoffsammensetningen – som er et stort pluss! Jeg er 100% fornøyd med effekten den har på håret mitt. Jeg anbefaler deg å prøve hårmasken fra Nanoil!
Lena, 43
Baksiden av en brunette med langt hår som holder en gryte med hårmaske Kvinne som holder en svart gryte med hårmaske Kvinne som holder en svart gryte med hårmaske Kvinne holder en skinnende svart og gull boks Kvinne leser et papir med en gryte med hårmaske i forgrunnen Smilende kvinne holder en gryte med hårmaske Smilende kvinne holder en gryte med hårmaske Kvinne som holder en svart gryte med hårmaske Våthåret kvinne som holder en gryte med hårmaske Kvinne som beundrer det lange håret hennes og holder en gryte med hårmaske Kvinne som holder en svart gryte med hårmaske Smilende kvinne iført et håndkle som holder en åpen gryte med hårmaske Baksiden av en kvinne med langt hår som holder en gryte med hårmaske
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.HVORDAN BRUKER JEG NANOIL HÅRMASKER?

Det anbefales å bruke masken minst en gang i uken. Påfør litt av masken på rent, fuktig hår og la det sitte i 10 til 20 minutter før du grundig vasker det ut. Børst ut og nyt det nydelige håret ditt.

2.PASSER NANOIL CHARCOAL & WHITE CLAY HAIR MASK TIL HÅRET MITT?

Ja, det gjør den så lenge håret ditt er i dårlig forfatning og er overlesset med urenheter eller er fettete og tungt. Denne rensende masken med kull fungerer for alle hårtyper. Du kan forvente at den beskytter, renser håret for giftstoffer og tilfører volum og glans.

3.HVA ER UTGANGSDATOEN PÅ NANOIL SINE HÅRMASKER?

Nanoils hårmasker bevarer egenskapene sine i 30 måneder etter produksjonsdato. Utløpsdatoen på hårmaskene er oppgitt på forpakningen.

4.HVILKE INGREDIENSER BESTÅR NANOIL CHARCOAL & WHITE CLAY HAIR MASK AV?

Alle hårmasker fra Nanoil består av en blanding av de beste, mest konsentrerte ingrediensene. Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask inneholder: Aqua, Cetearylalkohol, Cetrimoniumklorid, Silikon Quaternium-16, Undeceth-11, Butyloktanol, Undeceth-5, Kullpulver (aktivert karbon), Glyserin, Porphyra Umbilicalis-ekstrakt, Caesalpinia Spinosa-gummi, Kaolin, Pantenol, Propylenglykol, Polysorbat 20, PEG-20 Glyseryllaurat, Tokoferol, Linolsyre, Retinylpalmitat, Hydrolysert Sericin, Sitronsyre, Parfyme, Dietylhexyl Syringylidenmalonat, Capryl/Caprisk Triglyserid, Metylkloroisothiazolinone, Metylisothiazolinone, Fenoksyletanol, Etylhexylglyserin, Kaliumsorbat, Natriumbenzoat, Benzyl-salisylat, Limonen, Hexyl Cinnamal.

5.HVORDAN OPPBEVARES NANOIL HÅRMASKER

Oppbevar masken godt lukket ved romtemperatur.

Skudd av Nanoil hårmasker på en hvit bakgrunn
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring