„Jeg tror aldri jeg har brukt en bedre kosmetisk olje, verken for ansiktet, kroppen eller håret mitt.”
Margit
Nanoil jojobaoljeflaskeprodukt som er tatt med litt jojobafrukt i bakgrunnen

Jojobaolje
Jojoba Oil

100% organisk | Uraffinert | Kaldpresset

INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil
Størrelse: 50 ml

Denne naturlige skjønnhetsoljen som egentlig er en flytende voks er den eneste som byr på så unike skjønnhetsegenskaper. Jojobaoljen er allsidig og tilbyr en rekke næringsgivende stoffer, inkludert vitaminer, skvalen og fettsyrer. Den blir godt absorbert av huden, er et naturlig UV-filter, og har svært lik struktur som menneskelig talg. Dessuten kurerer jojobaolje akne og påvirker svekket hår positivt. Den er sertifisert av Ecocert, et globalt anerkjent merke som gis til naturlig kosmetikk av høyeste kvalitet.

- +

Jojobaolje kalles ‘ørkengullet fra den eviggrønne busken’. Denne flytende voksen er presset fra jojobafrøene: Simmondsia Chinensis. Den er eksepsjonelt motstandsdyktig mot å bli harsk, noe som hjelper den å holde på egenskapene sine lenge.

NANOIL JOJOBAOLJE

Nanoil Jojobaolje er en naturlig olje utvunnet ved hjelp av kaldpressing, og den er uraffinert og 100% organisk. Takket være dette inneholder hver dråpe av dette dyrebare produktet essensen av det beste i disse uanselige frøene fra den grå boksbusken.

HVA INNEHOLDER JOJOBAOLJE?

Jojobaolje er en kilde til dyrebare umettede fettsyrer (EFA), plantesteroler og antialdrende egenskaper, skvalen som forbedrer og vedlikeholder hudens funksjoner samt foryngende vitamin E.

HVORDAN VIRKER JOJOBAOLJE?

 • Passer for fet, tørr og kombinasjonshud.
 • Gir fuktighet og hindrer vanntap.
 • Gir næring i dybden, glatter ut og gjør hud og hår mykere.
 • Skaper et beskyttende belegg på håret og huden.
 • Regenererer huden og bekjemper tørrhet.
 • Renser og pleier hodebunnen.
 • Forhindrer hårtap.
 • Balanserer talgproduksjonen og eliminerer overdreven seboré.
 • Vedlikeholder hudens syrekappe (pH) og fuktighetsnivå.
 • Tar vare på den sarte huden rundt øynene og på leppene.
 • Pleier hender, føtter og negleplater.
 • Beskytter hårtuppene og gjør håret glansfullt.
 • Har antibakteriell effekt.

For bruk i håret

Jojobaolje er den fineste, sterkeste regenererende balsam, passer for alle hårtyper fordi den bremser seboré i fett hår, og samtidig lindrer den tørr hodebunn og gir fuktighet til håret. Det er bare nødvendig med en liten mengde olje for å massere den inn i hodebunn og hår. Jojoba forbedrer hårets utseende og intensiverer glansen etter første gangs bruk. Oljen kan brukes som tilsetning i andre hårpleieprodukter.

For bruk på kroppen

Jojoba er dessuten en perfekt, delikat massasjeolje samt en næringsgivende tilsetning i badekaret som gjør at huden ikke trenger å smøres inn etterpå. Den gir næring, glatter ut og gir fuktighet til huden. Jojobaoljen har naturlig UV-filter og gir lindring til huden etter soling.

For bruk i ansiktet

Den er en kraftig ingrediens brukt i hjemmelaget sminkefjernere og ansiktskremer, men kan også brukes i forebyggende mot aldring som et avansert, næringsgivende ansiktsserum til påføring dag og/eller natt. Den bekjemper også akne, kurerer hudlesjoner og hindrer misfarging.

Påføring på neglene

Jojobaolje passer til behandling av fingerneglene: den mykgjør og pleier neglebåndene. Den er anerkjent som den fineste type behandling for skadde og sprø negler.

Lagrinsinstruksjoner:

Skjønnhetsoljen må være tett forseglet og lagres på et tørt og kjølig sted. Hold unna sollys.

Ecocert-logo

Jojobaoljen brukt i Nanoil-produktene er sertifisert av Ecocert.

Denne er en virkelig skjønnhetsperle! Denne jojobaoljen hjelper meg å få selvtilliten tilbake fordi håret mitt ikke lenger er fett, og ansiktet mitt er ikke tørt. Jeg anbefaler den for alle.
Hanna, 25
Den lave prisen var det som lurte meg til å skaffe meg denne oljen, og jeg angrer ikke. Påføring er kjempelett, men det viktigste er at produktet virkelig FUNGERER!
Olivia, 27
Jeg bruker den hver dag. Den gir fantastiske effekter både i hår og ansikt. Jeg kommer sikkert til å fortsette med behandlingen i lang, lang tid
Zenab, 30
Rettferdig pris, helt naturlig formulering, fantastisk effekt. Enkelt og greit: FULLSTENDIG VERDT PENGENE.
Julia, 34
Kvinne holder en flaske jojobaolje i forgrunnen Ung kvinne som holder en flaske jojobaolje Hodebilde av en kvinne som holder en flaske Nanoil-olje Blond kvinne som holder en flaske Nanoil-olje Person i en svart skinnjakke som holder en flaske jojobaolje Langhåret kvinne sitter på trapper og holder en liten flaske med et skjønnhetsprodukt Smilende kvinne som holder en flaske jojobaolje Hodebilde av en kvinne som holder en flaske Nanoil jojobaolje Kvinne holder en flaske jojobaolje Kvinne åpner en flaske jojobaolje med en dropper Smilende kvinne med en flaske jojobaolje i forgrunnen Kvinne ser på en liten ravgul glassflaske Kvinne iført et håndkle som holder en flaske jojobaolje
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.Hvordan påføre NANOIL JOJOBAOLJE?

Naturlige oljer er allsidig kosmetikk: de kan påføres på kroppen, i ansiktet og håret, gnis inn i hender og negler, eller tilsettes i badekaret. De har nær ubegrenset bruk og du kan matche typen pleie med det du foretrekker.

2.Vil skjønnhetsoljen NANOIL JOJOBAOLJE virke godt på huden og håret mitt?

Skjønnhetsoljer skiller seg fra hverandre i konsentrasjonen av vitaminer, fettsyrer og andre dyrebare stoffer. Besøk nettsiden vår for å finne ut mer om deres unike egenskaper og velg oljen som passer håret og huden din best.

3.Hva er utløpsdatoen på NANOIL JOJOBAOLJE?

Oljene fra NANOIL er drøye, og hvor raskt du bruker dem avhenger av dine individuelle behov. Utløpsdatoen til hver olje oppgis på pakken.

4.Hva består JOJOBAOLJE av?

Jojobaolje fra Nanoil er en naturlig olje utvunnet ved hjelp av kaldpressing. Den er uraffinert og 100% organisk, og foreviser de fineste forskjønnende egenskapene sertifisert av Ecocert. Dette gjør at oljen bevarer alle sine mest dyrebare stoffer og er en ren essens av det beste i oljen som er utvunnet fra jojobafrøene. NANOIL JOJOBAOLJE INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oi

5.Kan jeg blande NANOIL JOJOBAOLJE med andre skjønnhetsoljer?

Selvsagt kan du det. Naturlige oljer blandet sammen skaper de fineste blandingene som er rike på ekstra stoffer (vitaminer, mineraler, fettsyrer). Disse virker sammen med hverandre slik at du oppnår den beste, spesialtilpassede naturlige pleien. Det anbefales å blande oljene for blant annet ansiktsrens med olje og å lage hjemmelagde skjønnhetsprodukter.

6.Hvordan oppbevarer jeg NANOIL JOJOBOLJE?

Etter bruk av oljen bør du alltid sørge for at flasken er lukket godt. Prøv å oppbevare oljen kjølig.

Skudd av Nanoil-oljer og produktkatalog på hvit bakgrunn
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring