„Føles lett i håret, nærende og enkel å bruke. Gir akkurat den pleien jeg trenger.”
Sigrid
Nanoil macadamia oljeprodukt skutt med noen macadamianøtter og blader i bakgrunnen

Makadamiaolje
Macadamia Oil

100% organisk | Uraffinert | Kaldpresset

INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil
Størrelse: 50 ml

Takket være den utrolig raske absorberingen, kalles makadamiaolje en ‘forsvinnende olje’. Dette er en naturlig skjønnhetsolje som passer både til hår som krever styrke, samt i ansiktet for å behandle voksen hud. Den har regenererende egenskaper, beskytter mot oksidativt stress, motvirker aldring og håndterer cellulitter svært effektivt. Den er sertifisert av Ecocert, et globalt anerkjent merke som gis til naturlig kosmetikk av høyeste kvalitet.

- +

Makadamiatreet ble først oppdaget i de tropiske regnskogene i Australia, men nå for tiden dyrkes det verden over. Dette er makadamianøttene som oljen er utvunnet fra. Faktisk kan oljen bestå av så mye som 78% av hele makadamianøtten.

NANOIL MAKADAMIAOLJE

Makadamiaolje fra Nanoil er en naturlig olje anskaffet ved hjelp av kaldpressing, og den er uraffinert og 100% organisk. Takket være dette inneholder hver dråpe av dette dyrebare kosmetikkproduktet inneholder selve essensen av det beste i makadamianøtten. Den er alt hår, ansikt og huden rundt øynene trenger.

HVA INNEHOLDER MAKADAMIAOLJE?

Den viktigste ingrediensen i makadamiaolje er EFA, altså essensielle fettsyrer som inkluderer palmitolsyre (en sjelden syre i Omega 7-gruppen) og linolsyre (Omega 6). I tillegg inneholder olje utvunnet av makadamianøtten vitamin E, som er viktig for hud, hår og negler, vitamin A samt vitamingruppe B (B1, B2, B3).

HVORDAN VIRKER MAKADAMIAOLJE?

  • Fremmer naturlig regenerering av huden.
  • Bekjemper cellulitter og reduserer strekkmerker.
  • Motvirker aldring og forynger ansiktet.
  • Gjør overhuden mykere og glatter den ut.
  • Lindrer hudirritasjoner.
  • Gjør at mikroskader helbredes raskere.
  • Beskytter mot frie radikaler.
  • Gir fuktighet til hår og ansikt i dybden.

For bruk i håret

Nanoil Makadamiaolje kan med hell brukes til å olje hår med medium porøsitet, altså hår som krever styrke. Regelmessig påføring av makadamiaolje i håret gjør det sterkere, gir det fuktighet, mykhet og glans. Dette er den beste naturlige hårbalsamen du kan få.

For bruk på kroppen

Den kan brukes som et alternativ til body lotion, massasjeolje eller krem mot strekkmerker. Dessuten forynger den hele kroppen og motvirker aldringstegn som misfarging forårsaket av tap av elastisitet. Dessuten beskytter makadamiaolje huden mot den skadelige virkningen fra UV-stråling.

For bruk i ansiktet

Makadamiaolje har flere bruksområder: som et oljeserum, en massasjeolje for ansiktet, og som naturlig sminkefjerner. Den lette konsistensen og raske absorpsjonen lar den enkelt jevne ut hudtonen og forbedre ansiktets mykhet og elastisitet.

Lagrinsinstruksjoner:

Skjønnhetsoljen må være tett forseglet og oppbevares tørt og kjølig. Hold borte fra sollys.

Ecocert-logo

Makadamiaoljen brukt i produkter fra Nanoil er sertifisert av Ecocert.

Om du ser etter en antialdrende olje, trenger du ikke lete lengre. Skaff deg denne macadamiaoljen.
Johanne, 55
Macadamiaoljen er ikke bare bra for ansiktet, den håndterer også cellulitter. I tillegg har den en behagelig konsistens og er enkel å bruke.
Nora, 36
Dette er favorittoljen min som jeg bruker hele tiden. Den har gjort håret mitt fuktig og glansfylt. Jeg bruker den også til kroppsmassasje. 10/10
Marina, 28
Jeg anbefaler ærlig talt denne oljen. Jeg har brukt den i et par måneder, og det er fortsatt masse produkt igjen i flasken! Den lever opp til alle forventningene mine.
Guro, 46
Kvinne iført en jakke som ikke samsvarer med farge og holder en flaske Nanoil-olje Kvinne som holder en flaske skjønnhetsolje Kvinne i dusjen holder en svart flaske olje Kvinne holder en åpen flaske macadamiaolje Kvinne holder en flaske Nanoil-olje Kvinne holder en svart flaske macadamiaolje Modell som holder en svart flaske skjønnhetsolje Kvinne sitter på en sofa og bruker hudpleieprodukt ved hjelp av en dropper Kvinne sitter på en seng og holder en flaske med hudpleieprodukt Kvinne iført et håndkle, bruker hudpleieprodukt på et bad Kvinne ser på et skjønnhetsprodukt i en liten svart flaske Kvinne holder en åpen flaske med en dropper Kvinne holder en flaske Nanoil-olje
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.Hvordan påføre NANOIL MAKADAMIAOLJE?

Naturlige oljer er allsidig kosmetikk: de kan påføres på kroppen, i ansiktet og håret, gnis inn i hendene og neglene, eller tilsettes i badet. De har ubegrensede bruksområder og du kan tilpasse typen pleie etter hva du selv foretrekker.

2.Vil skjønnhetsoljen NANOIL MAKADAMIAOLJE virke godt på huden og håret mitt?

Skjønnhetsoljer skiller seg fra hverandre i konsentrasjonen av vitaminer, fettsyrer og andre dyrebare stoffer. Besøk nettsiden vår for å finne ut mer om deres unike egenskaper og velg oljen som passer håret og huden din best.

3.Hva er utløpsdatoen på NANOIL MAKADAMIAOLJE?

Oljene fra NANOIL er drøye, og hvor raskt du bruker dem avhenger av dine individuelle behov. Utløpsdatoen til hver olje oppgis på pakken.

4.Hva består NANOIL MAKADAMIAOLJE av?

Makadamiaolje fra Nanoil er en naturlig olje utvunnet ved hjelp av kaldpressing. Den er uraffinert og 100% organisk, og foreviser de fineste forskjønnende egenskapene sertifisert av Ecocert. Takket være dette bevarer oljen alle sine mest dyrebare stoffer og er en ren essens av det aller beste i makadamianøtten. NANOIL MAKADAMIAOLJE INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil

5.Kan jeg blande NANOIL MAKADAMIAOLJE med andre skjønnhetsoljer?

Selvsagt kan du det. Naturlige oljer blandet sammen skaper de fineste blandingene som er rike på ekstra stoffer (vitaminer, mineraler, fettsyrer). Disse virker sammen med hverandre slik at du oppnår den beste, spesialtilpassede naturlige pleien. Det anbefales å blande oljene for blant annet ansiktsrens med olje og å lage hjemmelagde skjønnhetsprodukter.

6.Hvordan oppbevarer jeg NANOIL MACADAMIA OIL?

Etter bruk av oljen bør du alltid sørge for at flasken er lukket godt. Prøv å oppbevare oljen kjølig.

Skudd av Nanoil-oljer og produktkatalog på hvit bakgrunn
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring