Nanoil

Makadamiaolje
Macadamia Oil

100% organisk | Uraffinert | Kaldpresset

INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil
Størrelse: 50 ml

Takket være den utrolig raske absorberingen, kalles makadamiaolje en ‘forsvinnende olje’. Dette er en naturlig skjønnhetsolje som passer både til hår som krever styrke, samt i ansiktet for å behandle voksen hud. Den har regenererende egenskaper, beskytter mot oksidativt stress, motvirker aldring og håndterer cellulitter svært effektivt. Den er sertifisert av Ecocert, et globalt anerkjent merke som gis til naturlig kosmetikk av høyeste kvalitet.

- +

Makadamiatreet ble først oppdaget i de tropiske regnskogene i Australia, men nå for tiden dyrkes det verden over. Dette er makadamianøttene som oljen er utvunnet fra. Faktisk kan oljen bestå av så mye som 78% av hele makadamianøtten.

NANOIL MAKADAMIAOLJE

Makadamiaolje fra Nanoil er en naturlig olje anskaffet ved hjelp av kaldpressing, og den er uraffinert og 100% organisk. Takket være dette inneholder hver dråpe av dette dyrebare kosmetikkproduktet inneholder selve essensen av det beste i makadamianøtten. Den er alt hår, ansikt og huden rundt øynene trenger.

HVA INNEHOLDER MAKADAMIAOLJE?

Den viktigste ingrediensen i makadamiaolje er EFA, altså essensielle fettsyrer som inkluderer palmitolsyre (en sjelden syre i Omega 7-gruppen) og linolsyre (Omega 6). I tillegg inneholder olje utvunnet av makadamianøtten vitamin E, som er viktig for hud, hår og negler, vitamin A samt vitamingruppe B (B1, B2, B3).

HVORDAN VIRKER MAKADAMIAOLJE?

  • Fremmer naturlig regenerering av huden.
  • Bekjemper cellulitter og reduserer strekkmerker.
  • Motvirker aldring og forynger ansiktet.
  • Gjør overhuden mykere og glatter den ut.
  • Lindrer hudirritasjoner.
  • Gjør at mikroskader helbredes raskere.
  • Beskytter mot frie radikaler.
  • Gir fuktighet til hår og ansikt i dybden.

For bruk i håret

Nanoil Makadamiaolje kan med hell brukes til å olje hår med medium porøsitet, altså hår som krever styrke. Regelmessig påføring av makadamiaolje i håret gjør det sterkere, gir det fuktighet, mykhet og glans. Dette er den beste naturlige hårbalsamen du kan få.

For bruk på kroppen

Den kan brukes som et alternativ til body lotion, massasjeolje eller krem mot strekkmerker. Dessuten forynger den hele kroppen og motvirker aldringstegn som misfarging forårsaket av tap av elastisitet. Dessuten beskytter makadamiaolje huden mot den skadelige virkningen fra UV-stråling.

For bruk i ansiktet

Makadamiaolje har flere bruksområder: som et oljeserum, en massasjeolje for ansiktet, og som naturlig sminkefjerner. Den lette konsistensen og raske absorpsjonen lar den enkelt jevne ut hudtonen og forbedre ansiktets mykhet og elastisitet.

Lagrinsinstruksjoner:

Skjønnhetsoljen må være tett forseglet og oppbevares tørt og kjølig. Hold borte fra sollys.

Makadamiaoljen brukt i produkter fra Nanoil er sertifisert av Ecocert.

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.Hvordan påføre NANOIL MAKADAMIAOLJE?

Naturlige oljer er allsidig kosmetikk: de kan påføres på kroppen, i ansiktet og håret, gnis inn i hendene og neglene, eller tilsettes i badet. De har ubegrensede bruksområder og du kan tilpasse typen pleie etter hva du selv foretrekker.

2.Vil skjønnhetsoljen NANOIL MAKADAMIAOLJE virke godt på huden og håret mitt?

Skjønnhetsoljer skiller seg fra hverandre i konsentrasjonen av vitaminer, fettsyrer og andre dyrebare stoffer. Besøk nettsiden vår for å finne ut mer om deres unike egenskaper og velg oljen som passer håret og huden din best.

3.Hva er utløpsdatoen på NANOIL MAKADAMIAOLJE?

Oljene fra NANOIL er drøye, og hvor raskt du bruker dem avhenger av dine individuelle behov. Utløpsdatoen til hver olje oppgis på pakken.

4.Hva består NANOIL MAKADAMIAOLJE av?

Makadamiaolje fra Nanoil er en naturlig olje utvunnet ved hjelp av kaldpressing. Den er uraffinert og 100% organisk, og foreviser de fineste forskjønnende egenskapene sertifisert av Ecocert. Takket være dette bevarer oljen alle sine mest dyrebare stoffer og er en ren essens av det aller beste i makadamianøtten. NANOIL MAKADAMIAOLJE INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil

5.Kan jeg blande NANOIL MAKADAMIAOLJE med andre skjønnhetsoljer?

Selvsagt kan du det. Naturlige oljer blandet sammen skaper de fineste blandingene som er rike på ekstra stoffer (vitaminer, mineraler, fettsyrer). Disse virker sammen med hverandre slik at du oppnår den beste, spesialtilpassede naturlige pleien. Det anbefales å blande oljene for blant annet ansiktsrens med olje og å lage hjemmelagde skjønnhetsprodukter.

6.Hvordan oppbevarer jeg NANOIL MACADAMIA OIL?

Etter bruk av oljen bør du alltid sørge for at flasken er lukket godt. Prøv å oppbevare oljen kjølig.