„Dent beste av det beste! Den beste retinolen for meg!”
Else
Nanoil retinol ansiktsserumprodukt skutt på en hvit bakgrunn

Ansiktsserum med retinol
Retinol Face Serum

 • Den beste typen retinol
 • hudfornyelse
 • anti-aldringsteknologi
 • ansiktsløftende effekt
 • forbedret motstandsdyktighet

Størrelse: 50 ml

Avansert anti-aldringsserum for alle hudtyper. Retinol i sin reneste form med bevist virkning. NANOIL er ansiktsserumet du har ventet på: passer perfekt til alle hudtyper, inkludert sensitiv og moden hud. Den aktiverer proteinsyntesen i huden: forbedrer motstandsdyktighet, glatter ut og får huden til å se merkbart fyldigere ut. I tillegg kan dette serumet forbedre tettheten og elastisiteten i huden din. Serumet inneholder den reneste form for vitamin A, og er i stand til å redusere rynker, fjerne misfarging og stimulere selvfornyelsesprosesser i huden på effektivt vis. Forbered deg på gjenopplivet, glatt og fuktet hud.

- +
Skjem bort huden din med en behandling den aldri har opplevd før!
Moden hud mister utstrålingen sin mye raskere og er mindre produktiv, så nivået av kollagen – det dyrebare ungdomsproteinet – i huden går sakte ned over tid. Som konsekvens av denne prosessen dukker rynkene opp til slutt. Retinol av Nanoil er et drivstoff som styrker huden slik at den kan fornyes konstant.
Nanoil Retinol Face Serum: den fornyende eliksiren

Et avansert serum som fremmer et ungt utseende. Det stimulerer hudfornyingsprosessen for å forbedre elastisiteten i huden, hvilket fører til reduksjon av rynker og misfarging. Motvirker effektivt alle tegn på aldring.

Du kommer til å merke hvor raskt huden din gjenvinner sin unge glød og fyldighet. Retinol av NANOIL gir deg ikke bare rask forbedring i tettheten og kvaliteten på huden din, den fyller også inn rynker.

Hva inneholder Nanoil Retinol Face Serum?

Nanoil ansiktsserum er laget av retinol av høy kvalitet som leverer langvarige resultater: effektiv og helt trygg og skånsom for huden, men nådeløs mot rynker, akne eller andre hudproblemer. Leverer en varig effekt av gjenopplivet hud uten spor av irritasjon.

Rotekstrakten Boerhavia Diffusa er en naturlig antioksidant som får huden til å se ung og avslappet ut.

Hvordan fungerer Nanoil Retinol Face Serum?
 • Forhindrer at huden blir slapp.
 • Forbedrer ansiktsformen.
 • Lyser opp og gir huden ny vitalitet.
 • Reduserer rynker.
 • Kurerer akne.
 • Fjerner misfarging.
 • Jevner ut hudfargen.
 • Peeler og fornyer huden skånsomt
 • Jevner ut overflaten på huden.
 • Håndterer problemer med tap av hudtetthet og forbedrer motstandsdyktighet.
 • Tilfører fukt og næring til huden.
Jeg vet faktisk ikke helt når det var jeg merket at tiden begynte å sette sine spor på ansiktet mitt. Først så jeg dypere linjer i ansiktet, som ble skikkelig irriterende. Kosmetologen min fortalte meg om retinol fra Nanoil, og det ble en skikkelig hit. Etter et par uker forbedret tilstanden på huden min seg og rynkene ble mindre synlige. Serumet fjernet til og med de mørke flekkene jeg har kjempet mot i årevis. Dette er et flott ansiktsserum!
Katja, 43
Det beste ansiktspleieretinolen – FUNGERER VIRKELIG!
Mia, 35
Jeg har prøvd ut massevis av antialdringsprodukter i nesten femten år. Jeg må vel si at veldig få av produktene jeg prøvde faktisk ga meg ønsket resultat, men retinolen fra Nanoil gjorde endelig susen. Det beste ansiktsserumet jeg har funnet, anbefales på det varmeste.
Maren, 48
Huden min så HELT FORNYET UT etter et par uker! Nå er rynkene mindre synlige, huden føles silkemyk ut og har fin farge, alt ser nytt ut! Jeg anbefaler Nanoil!
Janniche A, 44
Jeg har vært på utkikk etter en god retinol i lang tid, for de fleste av dem fungerer ikke, og i verste fall irriterer de huden min. Nanoil ansiktsserum viser seg å være den beste retinolen jeg noensinne har brukt. Det er trygt, reparerer ordentlig og er skånsomt mot huden min på en og samme tid. Med hånden på hjertet kan jeg si at jeg ikke vil avslutte behandlingen etter kun én flaske!
Gunn, 50
Kvinne påfører ansiktspleieprodukt ved hjelp av en dropper Kvinne i badekåpe som holder en flaske sjampo Kvinne ser på en åpen flaske ansiktsserum med en dropper Kvinne holder en åpen flaske ansiktsserum Smilende kvinne som holder en flaske ansiktsserum Kvinne holder en ravgul glassflaske med en dråpeteller Smilende kvinne som holder en flaske ansiktsserum Smilende kvinne holder en flaske ansiktsserum foran ansiktet Kvinne ser på refleksjonen hennes i et speil Kvinne presenterer en flaske ansiktsserum Nærbilde av en kvinne som holder Nanoil ansiktsserumflaske Kvinne holder en ravgul glassflaske med en dråpeteller Smilende en kvinne som holder en ansiktsserumdråper
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.HVORDAN BRUKES NANOIL RETINOL FACE SERUM?

På den ene siden er denne retinolen skånsom mot huden, på den andre siden er den nådeløs mot rynker, akne og misfarging. I tillegg irriterer den ikke huden, og er ikke like reaktiv overfor sollys som andre liknende produkter kan være. Uansett anbefales det å bruke den rett før sengetid, når selvfornyelsesprosessen i huden er mest effektiv. Det er også anbefalt å påføre solkrem (faktor 30 eller høyere) om morgenen for å beskytte det nye hudlaget mot aldring forårsaket av UV-stråling.

Påfør NANOIL ansiktsserum på ren, sminkefri og tørr hud. Masser produktet inn i huden med fingertuppene, la huden absorbere produktet fullstendig og følg opp med favorittnattkremen din eller en utvalgt NANOIL ansiktsolje.

2.KOMMER DETTE PRODUKTET TIL Å FUNGERE PÅ HUDEN MIN?

NANOIL ansiktsserum med retinol passer perfekt til alle hudtyper, inkludert sensitiv, moden og akneutsatt hud. Den tåles også godt av hud som har behov for fornyelse og gjenopplivelse, som har mistet elastisitet eller har mye hyperpigmentering eller akne. I tillegg absorberes dette skjønnhetsproduktet raskt inn i huden uten å forårsake irritasjon og kan brukes av både veganere og vegetarianere.

3.HVOR LENGE KAN JEG BRUKE NANOIL ANSIKTSSERUM FØR DET GÅR UT PÅ DATO?

Nanoil ansiktsserum opprettholder egenskapene sine i opptil 30 måneder fra produksjonsdato. Best før-datoen oppgis på boksen.

4.HVILKE INGREDIENSER BRUKES I NANOIL?

Ingredienser/INCI: Aqua, PEG-6 Capryl/Capriske Glyserider, Retinylpalmitat, Propandiol, Boerhavia Diffusa rotekstrakt, Di-PPG-2 Myreth-1,0 Adipat, Fenoksyetanol, Ethylhexylglyserin, Xanthangummi.

5.KAN JEG KOMBINERE/BLANDE NANOIL ANSIKTSSERUM SAMMEN MED ANDRE HUDPLEIEPRODUKTER?

Dette ansiktsserumet med retinol inneholder kun et par varsomt utvalgte ingredienser, og kan derfor kombineres med en utvalgt ansiktskrem eller skjønnhetsolje fra NANOIL-serien. Oljene er helt naturlige, og sammensetningen forstyrrer ikke effekten av serumet.

6.HVORDAN BØR JEG OPPBEVARE NANOIL RETINOL FACE SERUM?

Når du er ferdig med den daglige påføringen av serumet må du sørge for at flasken er ordentlig lukket. Oppbevar flasken på et mørkt og kjølig sted.

Skudd av emballasje av 'Nanoil' ansiktsserum
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring