„Fantastisk serum og kjempegode resultater!”
Reidun
Nanoil kollagen ansiktsserumprodukt skutt på en hvit bakgrunn

Ansiktsserum med collagen
Collagen Face Serum

  • Anti-aldringsteknologi
  • Glattende effekt
  • Fremmer elastisitet
  • Reparerer huden

Størrelse: 50 ml

Profesjonelt serum for sliten og gusten hud, slapp hud og tegn på aldring. Kollagen av høyeste kvalitet blir kombinert med mineraler fra røde alger for å raskt reparere og forbedre hud som trenger fylde, fuktighet og næring. Gjør huden din sunn og glatt igjen. Nanoil Collagen Serum er den beste investeringen du kan gjøre for å få ungdommelig og feilfri hud.

- +
Få hudens elastisitet tilbake
Kollagen er en essensiell ingrediens for å bygge vev som holder huden fyldig og glatt Dessverre får man gradvis mindre kollagen i huden med alderen, slik at de første fine linjene dukker opp. Dette er et tegn på at det er på tide å tilføre kollagenrike produkter til hudpleierutinen din. Naoil Collagen Face Serum inneholder kollagen av beste kvalitet som løser problemet med sliten og slapp hud preget av tegn på aldring. Få din herlige hud tilbake med dette verdifulle ungdomsproteinet. En daglig dose med kollagen fra Nanoil Serum lar deg vise frem et perfekt ansikt og gjør at du føler deg yngre.
Nanoil Collagen Face Serum: hudreparasjon og varig ungdommelighet

Ansiktet ditt trenger ikke å avsløre alderen din. Bruk kollagen: et protein som forbedrer hudens fylde. Fungerer perfekt på alle hudtyper, siden nivået av kollagen i huden synker med alderen, uavhengig av hudtype.

Nanoil Collagen Face Serum kombinerer den beste typen kollagen med mineralholdig algeekstrakt for å profesjonelt ta vare på aldrende hud eller hud som lider på grunn av forurensning. Dette er også en perfekt behandling for trøtte ansikter over 30.

Hva inneholder Collagen Face Serum?

Kollagen vedlikeholder optimal fuktighet i huden og reparerer den, gir fylde til ansiktet og fremmer elastisitet. Stoffet glatter ut og fyller rynker, og danner et beskyttende lag.

Norialgeekstrakt er en naturlig solbeskyttelse og en rik kilde til mineraler, vitaminer og næringsstoffer som gjør huden sunnere og gir den et glødende utseende.

Hva gjør Nanoil Collagen Face Serum?
  • Det glatter ut rynker og er intenst hydrerende.
  • Det forbedrer hudens fylde og gjenoppliver trøtt hud.
  • Det tilfører fylde og elastisitet til slapp hud.
  • Det gjør at huden ser sunn og uthvilt ut.
  • Det er den perfekte behandlingen for sliten, gusten hud.
Jeg lever et aktivt liv og trener mye, så jeg vet at å opprettholde et godt nivå av kollagen er essensielt. Naturligvis kjøpte jeg et kollagenbasert Nanoil-serum så fort jeg så det. Dette er det beste produktet for å holde huden ung lengre!
Rebekka, 38
For meg er Nanoil Collagen Face Serum revolusjonerende. Huden min kjennes glattere og mer elastisk. Ansiktet er fyldigere og ser noen år yngre ut. Jeg anbefaler dette utsøkte serumet til alle modne kvinner!
Elisabeth, 57
Med en nyfødt i huset ble det søvnløse netter og mye trøtthet. Huden min ble også påvirket: den ble slapp, gusten og generelt verre. Vennen min ga meg det brilliante Nanoil Collagen Face Serum, som er rikt på kollagen, og jeg anbefaler det til alle nybakte mødre! Forbedrer huden raskt, gir perfekt fylde og beskytter mot skader. Ideelt å bruke både om morgenen og kvelden.
Anne, 30
Det fungerer virkelig! Fyldig, glatt, hydrert og myk – det er slik huden min er nå! Dette er et must!
Inger, 43
Nanoil Collagen Face Serum er en eksklusiv og svært effektiv behandling. Linjene i pannen og rynkene rundt leppene er definitivt mindre synlige etter kun et par uker. Jevnlig påføring hjelper. Dette kommer jeg til å bruke lenge. Jeg kommer definitivt til å kjøpe det igjen. Dette er den beste antirynkebehandlingen man kan bruke hjemme.
Fiona, 49
Kvinne som påfører ansiktspleieprodukt med en dråper Kvinne påfører ansiktsserum ved hjelp av en dropper Kvinne holder en flaske ansiktsserum med en hvit etikett Smilende jente med krøllete hår som åpner en flaske ansiktsserum Smilende brunette holder en flaske ansiktsserum Kvinne med rosa sminke som holder en flaske ansiktsserum Smilende kvinne med håret pakket inn i et håndkle som holder en flaske ansiktsserum Solbrun jente som holder en flaske Nanoil ansiktsserum Smilende kvinne som holder en flaske Nanoil ansiktsserum Kvinne holder en flaske kollagen ansiktsserum Kvinne med fregner som holder Nanoil ansiktsserum Siling kvinne som holder en ansiktsserum dropper Nærbilde på en åpen kollagen serumflaske
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.HVORDAN BRUKER JEG NANOIL COLLAGEN FACE SERUM?

Påfør Nanoil Collagen Face Serum på ren og tørr hud på ansikt, hals og bryst. Masser skjønnhetsproduktet inn i huden med fingertuppene; unngå huden rundt øynene. La huden absorbere serumet fullstendig før du påfører en ansiktskrem du liker eller en utvalgt skjønnhetsolje fra Nanoil. Påfør daglig om morgenen og/eller kvelden.

2.PASSER DETTE ANSIKTSSERUMET TIL HUDEN MIN?

Du kan bruke dette produktet uten bekymringer. Nanoil Collagen Face Serum passer for alle hudtyper, spesielt moden hud. Serumet motvirker tegn på aldring, runker og linjer samt sliten og slapp hud som trenger tilføring av fuktighet. Fungerer også godt på ung hud som trenger dyp reparasjon. Serumet blir fullstendig absorbert, slik at det ikke etterlater noen klissete film.

3.HVOR LENGE KAN JEG BRUKE ANSIKTSSERUM FRA NANOIL FØR DET GÅR UT PÅ DATO?

Ansiktsserum fra Nanoil bevarer egenskapene sine i 24 måneder etter produksjon. Utløpsdatoen er påført på forpakningen.

4.HVA ER INGREDIENSENE I NANOIL COLLAGEN FACE SERUM?

Aqua, Hydrolyzed Collagen, Glycerin, Porphyra Umbilicalis Extract, Caesalpinia Spinosa Gum, Propylene Glycol, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Di-PPG-2 Myreth-10 Adipate, Xanthan Gum Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Gluconolactone, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Calcium Gluconate, Parfum.

5.KAN JEG KOMBINERE NANOIL COLLAGEN FACE SERUM MED ANDRE HUDPLEIEPRODUKTER?

Dette ansiktsserumet er laget av kun et lite utvalg ingredienser, derfor kan det trygt kombineres med en utvalgt ansiktskrem eller skjønnhetsolje som passer til din hudtype. Best effekt får du dersom serumet blir kombinert med en av de helt naturlige skjønnhetsoljene fra NANOIL.

6.HVORDAN BØR JEG OPPBEVARE NANOIL COLLAGEN FACE SERUM?

Når du er ferdig med å påføre din daglige dose med serum, pass på at flasken er godt lukket. Oppbevar flasken på et kjølig og mørkt sted.

Skudd av emballasje av 'Nanoil' ansiktsserum
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring