„WOW! Alle gir meg komplimenter for håret mitt nå!”
Elisabeth
Nanoil hårbalsam spray produktbilde

Hårbalsam med keratin
Keratin Hair Conditioner

 • Reparasjon
 • Perfekt helse
 • Bedre utseende hår

Størrelse: 125 ml

Nanoils bifasebalsam med flytende keratin er et lettvektig produkt kjent for å ha en effektiv reparerende effekt. På et blunk forbedrer den hårets utseende, takket være kraften i keratinet: molekylene trenger dypt inn i hårstråene, hvor de gjenoppbygger, styrker og forskjønner. Se selv hvordan spraybalsamen med keratin fra Nanoil gir deg nydelig hår uten å tynge!

- +
NANOIL KERATIN HAIR CONDITIONER - REPARER HÅRET DITT MED DEN KRAFTIGE, LETTVEKTIGE BALSAMEN!
Er håret ditt skadet, livløst og kjedelig? Det betyr at det mangler keratin. Nanoils bifasebalsam er løsningen du trenger. Spray håret ditt med den og la de ørsmå keratinmolekylene og planteproteinene trenge inn i håret for å gjenoppbygge det og gjøre det vakkert.
NANOIL KERATIN HAIR CONDITIONER - FORMÅL

Flytende keratin i form av vår bifasebalsam, er den perfekte balsamen for modent, overbehandlet og krevende hår. Den fungerer perfekt der det trengs skadebeskyttelse og reparasjon. Denne balsamen tar vare på fine og svake hårstrå som ofte blir varmebehandlet. Dette produktet kan imidlertid bli brukt på alle hårtyper, for å gjøre håret sterkere og lettere å børste.

HVA ER INGREDIENSENE I KERATIN HAIR CONDITIONER?
 • Flytende keratin - fyller hullene i hårstrukturen, tilfører med volum og gjør at håret ser bedre ut.
 • Fiskeolje - hindrer hårfargen fra å falme og fremmer hårvekst, så vel som å vedlikeholde fuktighetsnivået i håret og ha en antiseptisk effekt.
 • Planteproteiner - nærer, tilfører fuktighet og styrker håret, balanserer pH-en i hodebunnen og motvirker statisk hår.
 • Panthenol - gjør håret mykt, motvirker splittede tupper, og gjør håret tykkere.
HVA ER FORDELENE MED Å BRUKE KERATIN HAIR CONDITIONER?
 • Forbedrer hårets utseende øyeblikkelig
 • Støtter hårets selvreparerende prosesser
 • Styrker selv ekstremt skadet hår
 • Skaper et beskyttende lag på hårstråenes overflate
 • Gjør håret enklere å børste etter vask
 • Beskytter mot giftstoffer, høy/lave temperaturer og UV-stråler
 • Motvirker statisk og krusete hår
Håret mitt er veldig fint og det er ganske utfordrende for meg å tilføre det næringsstoffer, fordi de fleste produkter tynger det. Til min overraskelse er ikke det tilfellet med Nanoils keratinbalsam. Den er veldig effektiv, og jeg kommer definitivt til å kjøpe den igjen.
Maya, 28
Briljant produkt som tar godt vare på håret, gjør det lettere å håndtere, og fremmer glans – uten at produktet bygger seg opp. Dette er uten tvil en av de aller beste balsamene du kan bruke!
Katrine, 23
Jeg har et par balsamer og hårmasker fra Nanoil og hver og en av dem er fantastiske. Denne lettvektige keratinsprayen ser ut til å tilfredsstille behovene til håret mitt best – den gjør hårstråene glansfulle, myke og synlig sterkere. Den sikrer også beskyttelse hele døgnet. Elsker den!
Sara, 41
Å finne en god balsam for skadet hår er ganske vanskelig. Jeg pleide å være en sånn jente som alltid testet ulike keratinprodukter og alltid endte opp skuffet. Endelig fant jeg keratinbalsamen fra Nanoil. Håret mitt elsker den!
Maria, 32
Helt siden jeg begynte å bruke Nanoils keratinbalsam (to måneder nå), har jeg ikke vært noe annet enn kjempefornøyd med effekten produktet har hatt på håret mitt. Den gjør håret mitt mykt og sterkt. Jeg bruker den hver gang jeg vasker håret.
Laila, 19
Kvinne holder en liten svart sprayflaske Smilende kvinne som holder en liten svart sprayflaske Kvinne med pannebånd som holder en sprayflaske i svart og gull Smilende kvinne holder hårbalsamspray foran øyet Kvinne som holder en hårpleieflaske og ser inn i kameraet Smilende kvinne presenterer en sprayflaske med hårpleieprodukt Kvinne med langt hår som holder en sprayflaske for hårpleie Smilende kvinne holder en sort og gull sprayflaske Kvinne som holder en flaske og en boks med hårbalsamspray Kvinne holder en svart sprayflaske Smilende kvinne presenterer en sprayflaske med hårpleieprodukt Smilende kvinne presenterer en sprayflaske med hårpleieprodukt Smilende kvinne som holder en svart og gull boks
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.HVORDAN BRUKE NANOIL KERATIN HAIR CONDITIONER?

Rist før bruk. Spray på nyvasket, håndkletørt hår. Hold flasken noen tommer fra hodet. Kan også bli påført på tørt hår gjennom dagen. Bruk balsamen når håret ditt trenger tilføring av næringsstoffer.

2.ER NANOIL KERATIN HAIR CONDITIONER FOR MEG?

Så klart, hvis håret ditt er svakt, skadet, skjørt og livløst, er den det. Nanoils balsam med keratin beskytter håret mot urban forurensning, solstråler og høye temperaturer, uten å forstyrre hodebunnen.

3.HVA ER HOLDBARHETEN TIL NANOIL KERATIN HAIR CONDITIONER?

Hver flaske har holdbarheten oppgitt på flasken.

4.HVA INNEHOLDER NANOIL KERATIN HAIR CONDITIONER?

Nanoil Keratin Hair Conditioner INCI: Aqua, Cyclopentasiloxane, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Coceth-7, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Polyquaternium-6, Panthenol, Parfum, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin, Benzophenone-4, CI 19140, Sodium Sulfate.

5.HVORDAN OPPBEVARER JEG NANOIL KERATIN HAIR CONDITIONER?

Hold flasken lukket og oppbevar den ved romtemperatur.

Flere Nanoil hårbalsamer vist på et stativ
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring