„Jeg elsker denne multitaskeren! Én olje som fikser alle mine hud- og hårproblemer!”
Ida
Nanoil arganoljeprodukt skutt med noen arganøtter i bakgrunnen

Arganolje
Argan Oil

100% organisk | Uraffinert | Kaldpresset

INCI: Argania Spinosa Kernel Oil
Størrelse: 50 ml

Inneholder mer enn 100 dyrebare stoffer som gjør oljen til en kraftig antioksidant. Den er en naturlig skjønnhetsolje som forsinker aldringsprosessen, gir fuktighet, samt forbedrer hudens smidighet og elastisitet. Arganolje er svaret på å akselerere hårvekst og gjenopprette naturlig glans i lokkene. Perfekt for tørr, sensitiv, voksen, akneutsatt og skadet hud. I tillegg er arganolje et effektivt ansikts- og øyeserum. Den er sertifisert av Ecocert – et globalt anerkjent merke som gis til naturlig kosmetikk av høyeste kvalitet.

- +

Argantreet vokser i nordøstlige Marokko. Det er svært respektert og kalles ikke «Livets tre» uten grunn. Det er fra nøttene deres man utvinner den mest anerkjente skjønnhetsoljen, Marokkos Flytende Gull.

NANOIL ARGANOLJE

Arganolje fra NANOIL er en naturlig olje anskaffet ved hjelp av kaldpressing; den er uraffinert og 100% organisk. Dette gjør at hver dråpe av denne dyrebare oljen inneholder essensen av det aller beste i de ferske nøttene fra Argantreet.

Hva inneholder arganolje?

Arganolje er en dyrebar kilde til umettede fettsyrer (rundt 80%). Den inneholder linolsyre fra Omega 6-gruppen og oljesyre som tilhører Omega 9-gruppen; derfor passer den til alle hår- og hudtyper. Oljen er anerkjent for sin høye konsentrasjon av vitamin E, karotener, skvalan og butyrospermol (solbeskyttelse) samt mange andre virkestoffer.

Hvordan virker arganolje?

  • Reduserer rynker og bremser hudens aldringsprosesser.
  • Bremser overdrevent hårtap.
  • Perfekt ansikts-, kropps- og hårserum.
  • Nøytraliserer frie radikaler.
  • Tar vare på og beskytter huden før og etter soling.
  • Stimulerer cellenes selvfornyelsesprosess.
  • Gir fuktighet og forhindrer vanntap.
  • Løfter, forbedrer hudens smidighet og elastisitet.
  • Gir næring og styrke til håret; forbedrer utseendet og struktur.
  • Gjenoppretter naturlig glans og akselererer hårvekst.

For bruk i håret

Nanoil Arganolje er den perfekte behandlingen for å gi fuktighet til alle hårtyper. Den beskytter håret mot den hete luften generert av hårføneren og UVA/UVB-stråling. Dessuten påvirker oljen positivt næringsgivningen til svekket hår, og gjenoppretter spenst og glans, samtidig som den håndterer hår som blir tynnere og får håret til å vokse raskere. Arganolje tar godt vare på farget hår, styrker hårtuppene og motvirker at det fliser seg.

For bruk på kroppen

Regelmessig påføring av arganolje på huden hjelper deg å motvirke cellulitter. Dette er en løftende og regenererende olje som forynger huden. Den kan tilsettes i badet samt både før og etter soling. Oljen sikrer smidighet, fuktighet og fasthet, samtidig som den reduserer strekkmerker, arr, akne og hudtilstander som psoriasis.

For bruk i ansiktet

Arganolje er perfekt til pleie av ansiktshuden: den kan påføres hele ansiktet i form av serum ved leggetid eller som tilsetning til dag- og/eller nattkremer. Anti-aldringsegenskapene sikrer at huden rundt øynene holder seg ungdommelig, forsinker forekomsten av rynker og gjenoppretter hudens fuktighet.

Fotpleie

Den erstatter fotkrem og tar vare på huden på hælene. Den passer til et avslappende og næringsgivende fotbad. Oljen gir fuktighet til og regenererer tørr og sprukken hud på føttene og beskytter mot skraper.

Neglepleie

Arganolje gir næring, styrke og anerkjennes som den beste behandlingen for sprø, svake og svekkede negler. Du kan dyppe neglene i varm olje eller gni den inn i negleplaten hver dag.

Lagrinsinstruksjoner:

Skjønnhetsoljen må være tett forseglet og oppbevares på et tørt og kjølig sted. Hold unna sollys.

Ecocert-logo

Arganoljen som brukes i produkter fra Nanoil er sertifisert av Ecocert.

Jeg kan ikke huske å ha eid en mer flerbrukbar kosmetisk olje! Huden min forelsket seg i den fra første bruk. Den gir en umiddelbar effekt i form av fuktig og fyldig hud. Over tid fjerner den til og med fine linjer. Huden blir mer fyldig i tillegg. Jeg kommer aldri til å leve uten denne arganoljen igjen!
Nina, 39
Det var to ting som fikk meg til å kjøpe Nanoils arganolje: det ene er at det et helt naturlig produkt, og det andre er at den har Ecocert-sertifisering. For meg er dette et fantastisk og budsjettvennlig skjønnhetsprodukt jeg har anbefalt til alle venninnene mine.
Karianne, 45
Arganoljen gjorde at jeg unngikk at håret ble krusete, så nå ser det fantastisk ut. Det finnes ingen maske som har gjort så mye bra for håret mitt enn denne oljen. Jeg anbefaler den for de som ønsker sunnere og penere hår.
Monika, 31
Dette er bokstavelig talt den beste planteoljen jeg noensinne har hatt!!! Håret mitt har vokst som bare det siden jeg gjorde dette produktet til en permanent del av skjønnhetsrutinen min!
Aleksandra, 21
Blond kvinne som presenterer en flaske Nanoil arganolje Kvinne åpner en flaske arganolje Nærbilde på en hånd som holder en flaske Nanoil-olje Blond kvinne som holder en liten flaske skjønnhetsolje Kvinne ser ned og holder en flaske Nanoil-olje Smilende kvinne påfører litt olje på ansiktet hennes ved hjelp av en dropper Kvinne holder en flaske Nanoil-olje Baksiden av en kvinne som holder en skjønnhetsolje Baksiden av en kvinne som bruker et skjønnhetsprodukt på skulderen ved hjelp av en dråpe Kvinne ser ned på en åpen flaske arganolje Krøllhåret kvinne som holder en flaske Nanoil-olje Kvinne med håret pakket inn i et håndkle som holder en flaske med et skjønnhetsprodukt Smilende kvinne som holder mobiltelefonen og en flaske skjønnhetsolje
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.Hvordan påføre NANOIL ARGAN OIL?

Naturlige oljer er allsidig kosmetikk: de kan påføres på kroppen, i ansiktet og håret, gnis inn i hendene og neglene, eller tilsettes i badet. De har ubegrensede bruksområder og du kan tilpasse typen pleie etter hva du selv foretrekker.

2.Vil skjønnhetsoljen NANOIL ARGANOLJE virke godt på huden og håret mitt?

Skjønnhetsoljer skiller seg fra hverandre i konsentrasjonen av vitaminer, fettsyrer og andre dyrebare stoffer. Besøk nettsiden vår for å finne ut mer om deres unike egenskaper og velg oljen som passer håret og huden din best.

3.Hva er utløpsdatoen på NANOIL ARGANOLJE?

Oljene fra NANOIL er drøye, og hvor raskt du bruker dem avhenger av dine individuelle behov. Utløpsdatoen til hver olje oppgis på pakken.

4.Hva består NANOIL ARGANOLJE av?

Arganolje fra Nanoil er en naturlig olje utvunnet ved hjelp av kaldpressing. Den er uraffinert og 100% organisk, og utviser de fineste forskjønnende egenskapene sertifisert av Ecocert. Takket være dette bevarer oljen alle sine mest dyrebare stoffer og er selve essensen av det beste i argantreets ferske nøtter. NANOIL ARGANOLJE INCI: Argania Spinosa Kernel Oil

5.Kan jeg blande NANOIL ARGANOLJE med andre skjønnhetsoljer?

Selvsagt kan du det. Naturlige oljer blandet sammen skaper de fineste blandingene som er rike på ekstra stoffer (vitaminer, mineraler, fettsyrer). Disse virker sammen med hverandre slik at du oppnår den beste, spesialtilpassede naturlige pleien. Det anbefales å blande oljene for blant annet ansiktsrens med olje og å lage hjemmelagde skjønnhetsprodukter.

6.Hvordan oppbevarer jeg NANOIL ARGANOLJE?

Etter bruk av oljen bør du alltid sørge for at flasken er lukket godt. Prøv å oppbevare oljen kjølig.

Skudd av Nanoil-oljer og produktkatalog på hvit bakgrunn
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring