„Dette serumet har vist seg å være helt perfekt for den krevende huden min.”
Liv
Nanoil anti-rødhet ansiktsserum produktbilde

Serum for hud med couperose
Anti-Redness Face Serum

  • Reduserer rødhet
  • Mild mot følsom hud
  • Jevn hudtone

Størrelse: 50 ml

Profesjonelt ansiktsserum for følsom hud med couperose. Forbedrer hudens tilstand, roer den ned og reduserer rødhet og synlige blodårer. Et utmerket utvalg av naturlige ingredienser lindrer irritasjon, beskytter og fukter, slik at ansiktet ser glødende ut igjen. Serumet gjør sprukne blodkar mindre synlige og jevner ut hudtonen, slik at ansiktet ser sunt og uthvilt ut. Gi huden din en pause! Hold den sunn og fri for rødhet under alle forhold.

- +
Gi huden din roen den fortjener
Drømmer du om ansiktshud som er perfekt, uten røde flekker eller utvidede blodkar? Nanoil Serum er den beste løsningen for følsom hud med couperose. Serumet holder huden din sunn hver eneste dag. Serumet fjerner uønskede synlige blodårer, minimerer rødhet og gir følsom hud en sjanse til å slappe av. Hud som er utsatt for rødhet kan også se perfekt ut! Du kan gjøre den motstandsdyktig mot alle faktorer som trigger irritasjoner og ubehag: velg et profesjonelt, lettvektig serum fra Nanoil; den beste beskyttelsen mot utvidede blodkar, akneutbrudd og tegn på aldring.
Nanoil anti-redness Face Serum: lettet hud I perfekt tilstand

Hud med utvidede blodkar er følsom og reaktiv: rødhet dukker opp på grunn av varmt eller kaldt vær, sterk mat eller bruk av feil hudpleieprodukter.

Nanoil Anti-Redness Face Serum er laget for å skånsomt ta vare på følsom hud med utvidede blodkar og det er designet for å håndtere alle utfordringene knyttet til dette med en gang. Serumet lar huden slappe av, reduserer synlige blodårer, eliminerer rødhet og styrker huden.

Serumet letter rødhet og inflammasjon, og motvirker at nye skavanker oppstår. Nanoil Serum fungerer perfekt på moden hud og ved første tegn på aldring.

Hva inneholder Nanoil Anti-redness Face Serum?

Lindekstrakt lar huden slappe av, motvirker inflammasjon, styrker blodkarene og tilfører næring.

Sypressekstrakt tilfører fuktighet, forbedrer hudens utseende og beskytter mot irritasjon.

Kastanjeekstrakt forsegler blodkar og hjelper til med å redusere synlige blodårer.

Ekstrakt av Boerhavia Diffusa er en naturlig antioksidant som forynger huden og lar den slappe av, samtidig som stoffet også motvirker hyperpigmentering.

Hva gjør Nanoil Anti-redness Face Serum?
  • Det reduserer hyperfølsomhet i hud med couperose.
  • Det roer ned huden, minimerer rødhet og motvirker irritasjon.
  • Det motvirker utvidede blodkar og gjør disse mindre synlige.
  • Det forsinker aldringsprosessen.
  • Det jevner ut hudtonen.
  • Det beskytter huden i alle slags miljøer.
En umiddelbar lettelse for min superfølsomme hud. Jeg bruker den hver dag før jeg påfører sminke. Huden holder seg perfekt hele dagen.
Lillian, 32
Utvidede blodkar i ansiktet og følsom hud er mine to store utfordringer. Rødming plager meg hver eneste dag, pluss at jeg har synlige blodårer, hvilket gjør meg ukomfortabel. Hudpleieren min anbefalte at jeg prøvde Nanoil Anti-Redness Serum: Jeg ser og føler forbedringene etter kun et par dagers bruk! Brilliant produkt!
Christine, 43
Reaktiv hud er min største utfording. Den vedvarende rødheten plager meg mye. Jeg vet alt om problemene knyttet til reaktiv hud, men har aldri funnet et så brilliant produkt som dette før. Dette serumet lar huden min slappe av hver dag, og gjør også uren hud mindre synlig. Nanoil Anti-Redness Serum ga meg endelig effekten jeg har ønsket meg så lenge. Aldri mer betent hud eller røde flekker. Motvirker at nye skavanker dukker opp, roer ned huden og gir meg en jevn hudtone. Fantastisk!
Sofia, 21
Datteren min og jeg bruker Nanoil Anti-Redness Serum og det er favoritten vår! Den hjelper på hennes akneutsatte hus og lindrer også min irriterte, røde hud. Fungerer perfekt uansett vær og årstid, roer ned hud som reagerer på krydret mat. Jeg føler virkelig at den gjør at huden min ser bedre og yngre ut. Det er godt å ha denne typen støtte på daglig basis!
Tina, 47
Kvinne ser på en åpen flaske ansiktsserum med en dropper Kvinne påfører ansiktsserum ved hjelp av en dropper Kvinne presenterer en sort og gull flaske hårsjampo Smilende kvinne som holder en flaske Nanoil ansiktsserum Kvinne holder en flaske Nanoil ansiktsserum Kvinne bruker et skjønnhetsprodukt ved hjelp av en dropper Smilende kvinne presenterer en boks med ansiktsserum Blond kvinne som presenterer en flaske Nanoil arganolje Kvinne bruker et skjønnhetsprodukt ved hjelp av en dropper Kvinne som holder en flaske med ansiktsserum mot rødhet Smilende kvinne åpner en flaske ansiktsserum Kvinne påfører ansiktsserum mens hun ser i et speil Smilende kvinne som holder en flaske Nanoil ansiktsserum
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.HVORDAN BRUKER JEG NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM?

Påfør Nanoil Anti-Redness Face Serum på ren og tørr hud på ansikt, hals og bryst. Masser skjønnhetsproduktet inn i huden med fingertuppene; unngå huden rundt øynene. La huden absorbere serumet fullstendig før du påfører en ansiktskrem du liker eller en utvalgt skjønnhetsolje fra Nanoil. Påfør daglig om morgenen og/eller kvelden.

2.PASSER DETTE ANSIKTSSERUMET TIL HUDEN MIN?

Du kan bruke dette produktet uten bekymringer: Ansiktsserum fra Nanoil passer til hud med utvidede blodkar og følsom, akneutsatt og moden hud. Dette er det perfekte valget dersom du ønsker å styrke huden samtidig som du blir kvitt pigmentflekker, rødhet og synlige blodårer. Serumet blir fullstendig absorbert i huden, slik at det ikke etterlater noen klissete film. Vegansk og vegetariansk.

3.HVOR LENGE KAN JEG BRUKE ANSIKTSSERUM FRA NANOIL FØR DET GÅR UT PÅ DATO?

Ansiktsserum fra Nanoil bevarer egenskapene sine i 24 måneder etter produksjon. Utløpsdatoen er påført på forpakningen.

4.HVA ER INGREDIENSENE I NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM?

Aqua, Biosaccharide Gum-1, Glycerin, Butylene Glycol, Tilia Cordata Wood Extract, Cupressus Sempervirens Seed Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Lecithin, Propanediol, Boerhavia Diffusa Root Extract, Niacinamide Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sorbic Acid, Potassium Sorba

5.KAN JEG KOMBINERE NANOIL ANTI-REDNESS SERUM MED ANDRE HUDPLEIEPRODUKTER?

Dette ansiktsserumet er laget av kun et lite utvalg ingredienser, derfor kan det trygt kombineres med en utvalgt ansiktskrem eller skjønnhetsolje som passer til din hudtype. Best effekt får du dersom serumet blir kombinert med en av de helt naturlige skjønnhetsoljene fra NANOIL.

6.HVORDAN BØR JEG OPPBEVARE NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM?

Når du er ferdig med å påføre din daglige dose med serum, pass på at flasken er godt lukket. Oppbevar flasken på et kjølig og mørkt sted.

Skudd av emballasje av 'Nanoil' ansiktsserum
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring