„Dette er seriøst en av de beste arganberikede sjampoene som finnes på markedet.”
Stine
Nanoil argan hårsjampo produkt skutt med litt argan rundt produktet

Micellærsjampo med arganolje
Argan Micellar Shampoo

 • Beskyttelse
 • Renselse
 • Reparasjon
 • Sprettenhet

Størrelse: 300 ml

Nanoil micellærsjampo med arganolje gir deg profesjonell pleie når du vasker håret. En mild, micellrikt skumming renser hodebunnen mens den bevarer pH-balansen. Gir håret volum og gjør det glansfullt og mykt. Opplev kraften i arganolje med Nanoils sjampo!

- + 0
NANOIL ARGAN MICELLAR SHAMPOO - RENSENDEN OG PLEIENDE
Skadet, tørt eller uregjerlig hår? Nanoil micellærsjampo både nærer – takket være næringsstoffene i arganoljen – og renser – med micellmolekylene. Endre hårpleierutinen din og se skjønnhetspotensialet i håret ditt!
NANOIL ARGAN MICELLAR SHAMPOO - FORMÅL

Nanoil micellærsjampo med arganolje passer alle hårtyper. Den lover salongeffekt når du trenger det. Til og med ekstremt skadet, glansløst og kjedelig hår blir bedre med sjampo fra Nanoil. Jevnlig bruk vedlikeholder en frisk hodebunn med riktig pH-balanse.

HVA ER NANOIL ARGAN MICELLAR SHAMPOO LAGET AV?
 • Miceller - de renser håret for smuss og balanserer hodebunnen ved å fjerne overflødig olje og giftstoffer.
 • Arganolje - styrker svakt hår, beskytter mot skade, nærer og gir glans.
 • Taragummi - et naturlig beskyttende skjold som motvirker tap av fuktighet og regulerer oljeproduksjon.
 • Sericin - fukter, motvirker tørrhet, gjenoppliver og tilfører sprettenhet til håret.
HVA GJØR NANOIL ARGAN MICELLAR SHAMPOO?
 • Renser og frisker opp håret
 • Renser hodebunnen
 • Gjenopplivet håret og gjør at det ser bedre ut
 • Tilfører glans og fremhever hårets farge
 • Motvirker floker og gjør håret lettere å børste
 • Motvirker krusete hår forårsaket av fuktig klima
 • Gjør håret klart for neste hårpleiesteg
Den har ingen ulemper! God vask, perfekt skumming, og, til forskjell fra de fleste sjampoer, tynger den ikke ned håret eller gjør det flokete, kjedelig eller stivt.
Sofie, 34
Denne micellærsjampoen er det beste jeg har sett på lenge. Og den er beriket med arganolje! Håret mitt ser ut som om det har fått profesjonell behandling!
Dagny, 21
Vakkert, sunt hår – det er effekten jeg fikk. Ser ikke ut som om jeg trenger en balsam, men jeg bruker en for å styrke tuppene. Jeg anbefaler micellærsjampoen med arganolje fra Nanoil og kommer definitivt til å kjøpe dette mirakelet igjen.
Rebekka, 34
Arganolje er min favoritt innen skjønnhetsprodukter, og endelig fant jeg det i en sjampo! Arganoljen og micellene har vært en revolusjon for håret mitt!
Therese, 45
Denne sjampoen fikset de skadede tuppene jeg ønsket å klippe av. Heldigvis fortalte noen meg om Nanoil! Jeg kjøpte alle produktene i arganoljeserien; oljen, sjampoen, masken og spraybalsamen. Etter omtrent 30 dager ser håret mitt helt nytt ut! Jeg er sikker på at du ikke kommer til å angre på det dersom du prøver arganoljeproduktene fra Nanoil.
Dina, 54
Kvinne holder en flaske argan hårsjampo Krøllete kvinne som holder en flaske lakserolje foran ansiktet Smilende brunette holder en flaske ansiktsserum Kvinne iført hijab holder en flaske hårsjampo foran ansiktet Kvinne ser til siden og holder en liten plastflaske Kvinne holder en flaske Nanoil-sjampo Smilende kvinne som holder en sort og gullflaske sjampo Blond kvinne som holder en flaske Nanoil-sjampo Kvinne i dusjen holder en flaske hårsjampo Kvinne med håret pakket inn i et håndkle som holder en flaske med et skjønnhetsprodukt Kvinne som holder en sort og gull plastflaske Kvinne presenterer en sort og gull flaske hårsjampo Smilende blond kvinne som holder en svart flaske hårsjampo
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.HVORDAN BRUKER JEG NANOIL ARGAN MICELLAR SHAMPOO?

Ta en liten mengde sjampo og bland den med litt vann. Påfør på hårrøttene og masser hodebunnen. Skyll godt. Håret ditt er klart til å absorbere Nanoil-masken. Sjamponer igjen hvis det er nødvendig. Bruk Nanoils Bifasebalsam som en finishing touch.

2.ER NANOIL ARGAN MICELLAR SHAMPOO EGNET FOR HÅRET MITT?

Hvis håret ditt blir negativt påvirket av været, er uregjerlig, vanskelig å style og ute av kontroll, er den det. Bruk Nanoils argansjampo dersom du ønsker å tilføre glans og gjøre håret lettere å style.

3.HVA ER HOLDBARHETEN PÅ NANOIL ARGAN MICELLAR SHAMPOO?

Siste forbruksdag for Nanoil-sjampoer står på pakningen.

4.HVA ER NANOIL ARGAN MICELLAR SHAMPOO LAGET AV?

Nanoil Argan Micellar Shampoo, INCI: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Olus Oil, Tocopherol, Hydrolyzed Sericin, Glycerin, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Cocamide MEA, Polyquaternium-10, Parfum, PEG- 40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 15985, Sodium Sulfate.

5.HVORDAN OPPBEVARER JEG NANOIL ARGAN MICELLAR SHAMPOO?

Hold flasken lukket og oppbevar den ved romtemperatur.

Skutt av Nanoil micellære sjampoer og produktkatalog over dem
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring