Mandelolje
Almond Oil

100% organisk | Uraffinert | Kaldpresset

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil
Størrelse: 50 ml

Mandelolje har samme behagelige aroma som søtmandelnøttene (dulcistreet) som den er utvunnet fra. Den er en universell, naturlig skjønnhetsolje som pleier hår og ansikt samt hjelper å håndtere strekkmerker. Oljen er svært skånsom, og kan derfor påføres under graviditet og på babyhud. Den forbedrer fuktighetsnivået, gir næring i dybden, forynger og oppmuntrer regenereringsprosessen. Den er sertifisert av Ecocert – et globalt anerkjent merke som gis til naturlig kosmetikk av høyeste kvalitet.

- +

Mandeltreet er en plante som har opprinnelse i Middelhavsregionen, men nå for tiden dyrkes det for det meste i Frankrike og Spania. Nøttene er kilde til denne mandeloljen som er så verdsatt innen kosmetologi.

NANOIL MANDELOLJE

Mandeloljen fra Nanoil er en naturlig olje som passer for ansiktet og håret, og utvinnes ved hjelp av kaldpressing. Den er uraffinert og 100% organisk. Dette gjør at hver dråpe av dette dyrebare kosmetikkproduktet inneholder selve essensen av det beste i søtmandler, som er frøene til mandeltreet.

HVA INNEHOLDER MANDELOLJE?

Blant alle verdens nøtter er det mandler (og dermed også mandelolje) som inneholder den høyeste konsentrasjonen av vitamin E; viser sterke antioksiderende egenskaper. I tillegg inneholder mandler andre vitaminer (som A og D) samt mineraler, men for det meste er de kilde til dyrebare fettsyrer fra gruppene Omega 9 (55%), Omega 6 og Omega 3.

HVORDAN VIRKER MANDELOLJE?

  • Styrker hydrolipid-belegget.
  • Er ansvarlig for å vedlikeholde tilstrekkelig fuktighets- og næringsnivå i ansiktet.
  • Skjermer mot sol og giftstoffer.
  • Beskytter hud og hår mot skade.
  • Virker som et bløtgjøringsmiddel: glatter og ut pleier.
  • Reduserer strekkmerker og cellulitter betraktelig.
  • Lindrer irritasjoner.

For bruk i håret

Naturlig søtmandelolje fra Nanoil passer hårtyper av medium og høy porøsitet, som er hår som krever regenerering. Når den påføres regelmessig, beskytter mandeloljen håret mot skade og hindrer tap av fuktighet. Oljens egenskaper gjør at håret regenereres godt og at irritasjoner i hodebunnen lindres. Oljen hindrer hårtap og gjør håret mykt, glansfullt og elastisk.

For bruk på kroppen

Det er en av de vanligste massasjeoljene og utgjør den fineste basen (bæreoljen) for aromaterapeutiske essensielle oljer. På kort tid trenger den inn i huden, lindrer inflammasjoner, forbedrer elastisiteten, reduserer strekkmerker og fremmer regenerering. Den kan dessuten erstatte vanlig babyolje. Det er lurt å bruke mandelolje på hender, negler (hjelper mot tørre neglebånd) samt grove albuer og knær.

For bruk i ansiktet

Mandelolje kan også benyttes i ansiktet, selv om den virker best når den kombineres med andre skjønnhetsprodukter. Den kan også brukes til å fjerne sminke.

Lagrinsinstruksjoner:

Skjønnhetsoljen må være tett forseglet og oppbevares tørt og kjølig. Hold borte fra sollys.

Mandelolje brukt i Nanoil-produkter er sertifisert av Ecocert.

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.Hvordan påføre NANOIL MANDELOLJE?

Naturlige oljer er allsidig kosmetikk: de kan påføres på kroppen, i ansiktet og håret, gnis inn i hendene og neglene, eller tilsettes i badet. De har ubegrensede bruksområder og du kan tilpasse typen pleie etter hva du selv foretrekker.

2.Vil skjønnhetsoljen NANOIL MANDELOLJE virke godt på huden og håret mitt?

Skjønnhetsoljer skiller seg fra hverandre i konsentrasjonen av vitaminer, fettsyrer og andre dyrebare stoffer. Besøk nettsiden vår for å finne ut mer om deres unike egenskaper og velg oljen som passer håret og huden din best.

3.Hva er utløpsdatoen på NANOIL MANDELOLJE?

Oljene fra NANOIL er drøye, og hvor raskt du bruker dem avhenger av dine individuelle behov. Utløpsdatoen til hver olje oppgis på pakken.

4.Hva består NANOIL MANDELOLJE av?

Mandelolje fra Nanoil er en naturlig olje utvunnet ved hjelp av kaldpressing. Den er uraffinert og 100% organisk, og viser de fineste forskjønnende egenskapene sertifisert av Ecocert. Dette gjør at oljen bevarer alle de mest dyrebare stoffene sine og er selve essensen av det beste i søtmandlene og mandeltrefrøene. NANOIL MANDELOLJE INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil

5.Kan jeg blande NANOIL MANDELOLJE med andre skjønnhetsoljer?

Selvsagt kan du det. Naturlige oljer blandet sammen skaper de fineste blandingene som er rike på ekstra stoffer (vitaminer, mineraler, fettsyrer). Disse virker sammen med hverandre slik at du oppnår den beste, spesialtilpassede naturlige pleien. Det anbefales å blande oljene for blant annet ansiktsrens med olje og å lage hjemmelagde skjønnhetsprodukter.

6.Hvordan oppbevarer jeg NANOIL MANDELOLJE?

Etter bruk av oljen bør du alltid sørge for at flasken er lukket godt. Prøv å oppbevare oljen kjølig.

Nettsiden vår bruker informasjonskapsler for å tilby deg tjenester av høyeste kvalitet. Du kan endre nettleserpreferansene dine når du vll. For mer informasjon, besøk „Personvernreglement” siden vår.