„Den er helt super! Den reddet min kjempetørre hud.”
Ruth
Nærbilde på Nanoil mandeloljeflaske og boks med mandler spredt rundt

Mandelolje
Almond Oil

100% organisk | Uraffinert | Kaldpresset

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil
Størrelse: 50 ml

Mandelolje har samme behagelige aroma som søtmandelnøttene (dulcistreet) som den er utvunnet fra. Den er en universell, naturlig skjønnhetsolje som pleier hår og ansikt samt hjelper å håndtere strekkmerker. Oljen er svært skånsom, og kan derfor påføres under graviditet og på babyhud. Den forbedrer fuktighetsnivået, gir næring i dybden, forynger og oppmuntrer regenereringsprosessen. Den er sertifisert av Ecocert – et globalt anerkjent merke som gis til naturlig kosmetikk av høyeste kvalitet.

- +

Mandeltreet er en plante som har opprinnelse i Middelhavsregionen, men nå for tiden dyrkes det for det meste i Frankrike og Spania. Nøttene er kilde til denne mandeloljen som er så verdsatt innen kosmetologi.

NANOIL MANDELOLJE

Mandeloljen fra Nanoil er en naturlig olje som passer for ansiktet og håret, og utvinnes ved hjelp av kaldpressing. Den er uraffinert og 100% organisk. Dette gjør at hver dråpe av dette dyrebare kosmetikkproduktet inneholder selve essensen av det beste i søtmandler, som er frøene til mandeltreet.

HVA INNEHOLDER MANDELOLJE?

Blant alle verdens nøtter er det mandler (og dermed også mandelolje) som inneholder den høyeste konsentrasjonen av vitamin E; viser sterke antioksiderende egenskaper. I tillegg inneholder mandler andre vitaminer (som A og D) samt mineraler, men for det meste er de kilde til dyrebare fettsyrer fra gruppene Omega 9 (55%), Omega 6 og Omega 3.

HVORDAN VIRKER MANDELOLJE?

  • Styrker hydrolipid-belegget.
  • Er ansvarlig for å vedlikeholde tilstrekkelig fuktighets- og næringsnivå i ansiktet.
  • Skjermer mot sol og giftstoffer.
  • Beskytter hud og hår mot skade.
  • Virker som et bløtgjøringsmiddel: glatter og ut pleier.
  • Reduserer strekkmerker og cellulitter betraktelig.
  • Lindrer irritasjoner.

For bruk i håret

Naturlig søtmandelolje fra Nanoil passer hårtyper av medium og høy porøsitet, som er hår som krever regenerering. Når den påføres regelmessig, beskytter mandeloljen håret mot skade og hindrer tap av fuktighet. Oljens egenskaper gjør at håret regenereres godt og at irritasjoner i hodebunnen lindres. Oljen hindrer hårtap og gjør håret mykt, glansfullt og elastisk.

For bruk på kroppen

Det er en av de vanligste massasjeoljene og utgjør den fineste basen (bæreoljen) for aromaterapeutiske essensielle oljer. På kort tid trenger den inn i huden, lindrer inflammasjoner, forbedrer elastisiteten, reduserer strekkmerker og fremmer regenerering. Den kan dessuten erstatte vanlig babyolje. Det er lurt å bruke mandelolje på hender, negler (hjelper mot tørre neglebånd) samt grove albuer og knær.

For bruk i ansiktet

Mandelolje kan også benyttes i ansiktet, selv om den virker best når den kombineres med andre skjønnhetsprodukter. Den kan også brukes til å fjerne sminke.

Lagrinsinstruksjoner:

Skjønnhetsoljen må være tett forseglet og oppbevares tørt og kjølig. Hold borte fra sollys.

Ecocert-logo

Mandelolje brukt i Nanoil-produkter er sertifisert av Ecocert.

Jeg forelsket meg i lukten på denne med en gang jeg brukte den for første gang. Jo mer jeg brukte den, jo mer overbevist ble jeg om at denne oljen er et produkt man kan bruke til nesten alt. En helomvendig for meg.
Pauline, 26
Jeg bruker den i håret, ansiktet og på strekkmerkene mine. Den gjør underverker, og resultatene hjelper meg med å ha det bedre med meg selv.
Ariana, 30
Dette er det beste kosmetiske produktet jeg noensinne har brukt. Det forbedrer kroppen din fra innsiden til utsiden. Jeg anbefaler den for alle – mandeloljen vil ikke skuffe deg.
Line, 29
Den fungerer fantastisk både på meg og den sensitive huden til babyen min. Mandelolje er mesteren bak effektig fuktighetsgivning. Anbefales!
Mona, 36
Jente som holder Nanoil-mandeloljeflasken og smiler til kameraet Nærbilde av smilende kvinne med Nanoil Sweet Mandel Oil i hendene Jente som ser direkte på kameraet og holder Nanoil-mandeloljeflasken Jente med hestehale og solbriller holder Nanoil skjønnhetsoljeflaske Jente med langt hår som dekker halvparten av ansiktet hennes og holder en flaske Nanoil mandelolje Nærbilde på Nanoil mandeloljeflaske og kvinneben med dråper olje på Nærbilde på jentehender som holder Nanoil mandeloljeflaske og dråpeapplikator Nærbilde av jente som har på seg kraftig sminke og holder Nanoil mandeloljeflaske Kvinne med langt mørkt hår som holder Nanoil-mandeloljeflasken og ser på kameraet Nærbilde av jenters hender som holder Nanoil-mandeloljeflaske og dropper Jente med Nanoil Sweet Mandel Oil i hånden smiler til kameraet Langhåret jente som holder en flaske Nanoil Sweet Almond Oil og dupper olje på armen hennes Svarthåret kvinne som bruker Nanoil skjønnhetsolje på håret
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.Hvordan påføre NANOIL MANDELOLJE?

Naturlige oljer er allsidig kosmetikk: de kan påføres på kroppen, i ansiktet og håret, gnis inn i hendene og neglene, eller tilsettes i badet. De har ubegrensede bruksområder og du kan tilpasse typen pleie etter hva du selv foretrekker.

2.Vil skjønnhetsoljen NANOIL MANDELOLJE virke godt på huden og håret mitt?

Skjønnhetsoljer skiller seg fra hverandre i konsentrasjonen av vitaminer, fettsyrer og andre dyrebare stoffer. Besøk nettsiden vår for å finne ut mer om deres unike egenskaper og velg oljen som passer håret og huden din best.

3.Hva er utløpsdatoen på NANOIL MANDELOLJE?

Oljene fra NANOIL er drøye, og hvor raskt du bruker dem avhenger av dine individuelle behov. Utløpsdatoen til hver olje oppgis på pakken.

4.Hva består NANOIL MANDELOLJE av?

Mandelolje fra Nanoil er en naturlig olje utvunnet ved hjelp av kaldpressing. Den er uraffinert og 100% organisk, og viser de fineste forskjønnende egenskapene sertifisert av Ecocert. Dette gjør at oljen bevarer alle de mest dyrebare stoffene sine og er selve essensen av det beste i søtmandlene og mandeltrefrøene. NANOIL MANDELOLJE INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil

5.Kan jeg blande NANOIL MANDELOLJE med andre skjønnhetsoljer?

Selvsagt kan du det. Naturlige oljer blandet sammen skaper de fineste blandingene som er rike på ekstra stoffer (vitaminer, mineraler, fettsyrer). Disse virker sammen med hverandre slik at du oppnår den beste, spesialtilpassede naturlige pleien. Det anbefales å blande oljene for blant annet ansiktsrens med olje og å lage hjemmelagde skjønnhetsprodukter.

6.Hvordan oppbevarer jeg NANOIL MANDELOLJE?

Etter bruk av oljen bør du alltid sørge for at flasken er lukket godt. Prøv å oppbevare oljen kjølig.

Skudd av Nanoil-oljer og produktkatalog på hvit bakgrunn
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring