„Det er helt fantastisk at en sjampo kan gjøre håret så mykt!”
Tonje
Svart og gull hårsjampo produktbilde

Micellærsjampo med flytende silke
Liquid Silk Micellar Shampoo

 • Silkemykt hår
 • Helse og glans
 • Rensende effekt

Størrelse: 300 ml

Nanoil micellærsjampo med flytende silke gir deg glødende hår, som om du akkurat forlot salongen. Konstant glans og mykhet. Denne oppskriften gjør at håret ser bedre ut, og den motvirker også krusete hår, statisk hår og floker. Ørsmå miceller pleier og renser hodebunnen og gjenoppretter pH-balansen. Resultatet? Slående vakkert hår!

- +
NANOIL LIQUID SILK MICELLAR SHAMPOO - RENSENDE OG MYKGJØRENDE
Tørt, kjedelig og uregjerlig hår? Få mykhet, skjønn farge og en naturlig glans med Nanoil micellærsjampo med flytende silke. Håret blir mykt, glansfullt og deilig å ta på. Du vil kjenne forskjellen etter første bruk.
NANOIL LIQUID SILKE MICELLAR SHAMPOO - FORMÅL

Nanoil micellærsjampo med flytende silke er den perfekte løsningen for tørt, kjedelig, fargebehandlet og uregjerlig hår. Sjampoen gir håret en dose proteiner, som bidrar til å motvirke svakt, krusete og statisk hår. Micellene gjør at sjampoen gjenoppbygger balansen i hodebunnen, samtidig som den også vasker og forfrisker håret.

HVA ER NANOIL LIQUID SILK MICELLAR SHAMPOO LAGET AV?
 • Miceller - magnetlignende molekyler som fanger urenheter og forsterker sjampoens rensende effekt.
 • Flytende silke - nærer, forbedrer utseende, hydrerer, beskytter og styrker glansen og mykheten til håret.
 • Hveteproteiner - de reparerer håret, gjør det blankt, og sikrer at håret er sunt og motstandsdyktig.
 • Fiskeolje - vedlikeholder optimalt fuktighetsnivå, forbedrer glans, gjør håret mykt og nærer hårbunnen.
HVA GJØR NANOIL LIQUID SILK MICELLAR SHAMPOO?
 • Renser håret for forurensning og giftstoffer
 • Pleier og renser hodebunnen
 • Motvirker floker
 • Kontrollerer krusete og statisk hår
 • Motvirker at hårfargen falmer
 • Forbedrer glansen og skjønnheten til håret
 • Beskytter mot solskader og UV
 • Gjør håret klar for videre pleie
Ingen annen sjampo har noen gang gjort håret mitt så mykt og glansfullt!
Judith, 46
Salongeffekten! Elsker denne sjampoen!
Emma, 29
Gjør håret mitt mykt og blankt, så balsam virker unødvendig.
Mia, 36
Håret mitt ser så perfekt ut! Etter kun ett bruk skjønte jeg at dette er et profesjonelt produkt. Etter sjamponering sprayer jeg bare med litt leave-in silkebalsam (også fra Nanoil) og så ser jeg flott ut og er klar til å gå!
Susanne, 29
Det er en genial idé å lage en sjampo som inneholder både miceller og silke! Håret mitt har aldri sett så bra ut før. Jeg kan ikke la være å ta på det fordi det er så mykt!
Betina, 49
Kvinne presenterer en svart flaske hårsjampo Kvinne som heller sjampo i håndflaten hennes Kvinne i badekåpe som holder en flaske sjampo Smilende kvinne som holder en flaske hårsjampo Kvinne presenterer en svart flaske hårsjampo Kvinne som holder en svart flaske hårsjampo Kvinne som holder en svart flaske hårsjampo Kvinne som holder en flaske hårsjampo Kvinne som holder en flaske hårsjampo Kvinne som holder en svart flaske med et skjønnhetsprodukt Nærbilde av en kvinne som holder en sort og gull plastflaske Kvinne presenterer en svart flaske hårsjampo Kvinne holder en flaske sjampo i en dusj
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.HVORDAN BRUKER JEG NANOIL LIQUID SILK MICELLAR SHAMPOO?

Ta en liten mengde sjampo og bland den med litt vann. Påfør på hårrøttene og masser hodebunnen. Skyll godt. Håret ditt er klart til å absorbere Nanoil-masken. Sjamponer igjen hvis det er nødvendig. Bruk Nanoils Bifasebalsam som en finishing touch.

2.ER NANOIL LIQUID SILK MICELLAR SHAMPOO EGNET FOR HÅRET MITT?

Hvis håret ditt er svakt, skadet, skjørt eller livløst, er den det. Nanoil micellærsjampo med flytende silke beskytter mot forurensning, solstråler og varme, uten å forstyrre balansen i hodebunnen.

3.HVA ER HOLDBARHETEN PÅ NANOIL LIQUID SILK MICELLAR SHAMPOO?

Siste forbruksdag for Nanoil-sjampoer står på pakningen.

4.HVA ER NANOIL LIQUID SILK MICELLAR SHAMPOO LAGET AV?

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo INCI: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Sericin, Cocamide MEA, Silicone Quaternium-16, Undeceth-11, Butyloctanol, Undeceth-5, Polyquaternium-10, Citric Acid, Parfum, PEG- 40 Hydrogenated Castor Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Imidazolidinyl Urea, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 16185, Sodium Sulfate.

5.HVORDAN OPPBEVARER JEG NANOIL LIQUID SILK MICELLAR SHAMPOO?

Hold flasken lukket og oppbevar den ved romtemperatur.

Skutt av Nanoil micellære sjampoer og produktkatalog over dem
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring