„Rett og slett den beste lakseroljen for vipper, bryn og negler.”
Karoline
Nanoil ricinusolje produkt skutt med noen røde ricinusfrø i bakgrunnen

Lakserolje
Castor Oil

100% organisk | Uraffinert | Kaldpresset

INCI: Ricinus Communis Seed Oil
Størrelse: 50 ml

En av de fineste naturlige skjønnhetsoljene som passer perfekt til å få vipper, bryn og hår til å vokse fortere. Lakserolje har blitt brukt i århundrer og har nylig opplevd en renessanse. Til tross for at den er tykk, kan lakserolje påføres i håret, på huden, negler, øyenbryn og øyenvipper. Den styrker og beskytter mot vanntap ved å akselerere hårveksten. Dessuten gir oljen glans og glatter ut håret. Den er sertifisert av Ecocert – et globalt anerkjent merke som gis til naturlig kosmetikk av høyeste kvalitet.

- +

Det antas at Ricinus communis kommer fra Afrika og Midt-Østen. Den elsker tropiske klima, men i de fleste land dyrkes den hovedsakelig til dekorative formål. Dette er nøttene som er omsluttet av røde og piggete skall som den populære lakseroljen er utvunnet fra; den brukes gjerne til å behandle vipper, hår og øyenbryn.

NANOIL LAKSEROLJE

Lakserolje fra Nanoil er en naturlig olje utvunnet ved hjelp av kaldpressing, og er uraffinert og 100% organisk. Dette gjør at hver dråpe av dette dyrebare kosmetikkproduktet inneholder essensen av det aller beste fra de røde frøene av Ricinus communis.

HVA INNEHOLDER LAKSEROLJE?

Nitti prosent av lakseroljen består av en organisk fettsyre kalt ricinusoljesyre, som ikke finnes i andre oljer. Litt lavere enn dette er konsentrasjonen av omegasyrer, men disse finnes sammen med mineraler og vitaminer (som A og E). Det som kan være interessant er at lakserolje ligner utrolig mye på menneskelig keratin.

HVORDAN VIRKER LAKSEROLJE?

  • Antibakteriell og soppdrepende.
  • Akselererer vippe-, bryn- og hårvekst.
  • Gir næring, styrke og fremmer gjenoppbygging.
  • Har rensende egenskaper.
  • Smører ved å sørge for tilstrekkelig fuktighet.
  • Glatter ut, mykgjør og gir mer glans.
  • Beskytter epidermis mot skade.
  • Regenererer og styrker fingerneglene.
  • Gjør vipper og hår noe mørkere.

For bruk i håret

Vanligvis tar man lakserolje i håret for å gjøre det sterkere. Regelmessig påføring av lakserolje i hodebunnen stimulerer hårvekst og forhindrer at håret tynnes ut, samtidig som det eliminerer risikoen for skallethet. Samme effekt gis i bryn og på vippene. Dessuten sørger oljen for å holde riktig fuktighetsnivå, øke elastisiteten, forbedre den naturlige fargen og øke glansen. Ved å gni lakserolje i håret motvirker man flisete tupper og dehydrert hår.

For bruk på vippene

Den akselererer ikke bare hårveksten; lakserolje påvirker både vipper og øyenbryn på samme måte: den stimulerer forlengelsen deres og gjør vipper og bryn naturlig mørkere for å gjøre dem fulle av volum. Den passer i rollen som naturlig vippe- og brynserum som forsterker, øker elastisiteten og gir glans.

For bruk på kroppen

Den påføres sjelden på hele kroppen på grunn av dens høye tetthet. Men du kan dyppe svake negler i varm lakserolje for å gjenoppbygge og styrke dem og hindre dem i å flise seg. Dessuten fungerer den godt som en mykgjørende olje for hender og neglebånd.

For bruk i ansiktet

Med tanke på den antibakterielle virkningen og det faktum at den er den eneste oljen som kan blandes med vann, passer lakserolje til rensing av ansiktet. Den kan brukes til å fjerne sminke sammen med andre urenheter, inkludert fete. Men det er fortsatt bedre å bruke den i små mengder og alltid skylle den fra ansiktet ved hjelp av varmt vann.

Lagrinsinstruksjoner:

Skjønnhetsoljen må være tett forseglet og oppbevares tørt og kjølig. Hold den borte fra sollys.

Ecocert-logo

Lakserolje brukt i produkter fra Nanoil er sertifisert av Ecocert.

Jeg har brukt den på vippene og neglene mine i lang tid. Nå kan jeg ikke huske hvordan det var å ha sprø negler, som er herlig. Og øyevippene mine ser mye bedre ut, bedre enn falske vipper. Jeg elsker den!
Amanda, 24
Jeg er på tredje flaska med ricinusolje og jeg kommer garantert til å kjøpe en til. Jeg bruker oljen for å styrke brynene, vippene og hårtuppene mine.
Mina, 26
Ricinusolje er fantastisk! Jeg syns den er effektiv og enkel å bruke. Den varer også lenge, som er en gigantisk fordel.
Sara, 33
Vippene og håret mitt elsker dette helt naturlige skjønnhetsproduktet! Jeg er helt avhengig!
Randi, 24
Smilende kvinne åpner en flaske Nanoil-olje Langhåret kvinne som holder en flaske med lakserolje Hodebilde av en kvinne som blåser et kyss og holder en flaske med lakserolje Ung kvinne som holder en flaske jojobaolje Kvinne i solbriller som holder en liten ravgul glassflaske Krøllete kvinne som holder en flaske lakserolje foran ansiktet Smilende kvinne som holder en flaske Nanoil-olje Modell som holder en gul glassflaske med Nanoil-olje Smilende kvinne bruker et skjønnhetsprodukt i ansiktet ved hjelp av en dropper Sidevisning av en kvinne som holder en flaske skjønnhetsolje Kvinne iført et håndkle som åpner en flaske med lakserolje Kvinne påfører lakserolje på håret Kvinne bruker et skjønnhetsprodukt ved hjelp av en dropper
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.Hvordan påføre NANOIL LAKSEROLJE?

Naturlige oljer er allsidig kosmetikk: de kan påføres på kroppen, i ansiktet og håret, gnis inn i hendene og neglene, eller tilsettes i badet. De har ubegrensede bruksområder og du kan tilpasse typen pleie etter hva du selv foretrekker.

2.Vil skjønnhetsoljen NANOIL LAKSEROLJE virke godt på huden og håret mitt?

Skjønnhetsoljer skiller seg fra hverandre i konsentrasjonen av vitaminer, fettsyrer og andre dyrebare stoffer. Besøk nettsiden vår for å finne ut mer om deres unike egenskaper og velg oljen som passer håret og huden din best.

3.Hva er utløpsdatoen på NANOIL LAKSEROLJE?

Oljene fra NANOIL er drøye, og hvor raskt du bruker dem avhenger av dine individuelle behov. Utløpsdatoen til hver olje oppgis på pakken.

4.Hva består NANOIL LAKSEROLJE av?

Lakserolje fra Nanoil er en naturlig olje utvunnet ved hjelp av kaldpressing. Den er uraffinert og 100% organisk, og utviser de fineste forskjønnende egenskapene sertifisert av Ecocert. Takket være dette bevarer oljen alle sine mest dyrebare stoffer og er selve essensen av det beste i frøene fra Ricinus communis. NANOIL LAKSEROLJE INCI: Ricinus Communis Seed Oil

5.Kan jeg blande NANOIL LAKSEROLJE med andre skjønnhetsoljer?

Selvsagt kan du det. Naturlige oljer blandet sammen skaper de fineste blandingene som er rike på ekstra stoffer (vitaminer, mineraler, fettsyrer). Disse virker sammen med hverandre slik at du oppnår den beste, spesialtilpassede naturlige pleien. Det anbefales å blande oljene for blant annet ansiktsrens med olje og å lage hjemmelagde skjønnhetsprodukter.

6.Hvordan oppbevarer jeg NANOIL LAKSEROLJE?

Etter bruk av oljen bør du alltid sørge for at flasken er lukket godt. Prøv å oppbevare oljen kjølig.

Skudd av Nanoil-oljer og produktkatalog på hvit bakgrunn
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring