„Den gir meg en skikkelig frisørsalong-følelse hjemme på badet mitt. Helt topp!”
Vigdis
Nanoil hårmaske produktbilde

Hårmaske med keratin
Keratin Hair Mask

 • Reparerer og gjenoppbygger
 • Styrker
 • Intensiv pleie

Størrelse: 300 ml

Denne hårmasken med keratin er skikkelig reparasjonsterapi for svakt eller skadet hår. Takket være sammensetningen av de aller beste ingrediensene, er den i stand til å gjenopprette hårets’ glans og styrke for et vakkert utseende. Den forvandler svake, tynne og livløse hårlokker og gjøre dem vakre og sunne som aldri før.

- +
Nanoil Keratin Hair Mask - 100% reparasjon for håret ditt
Det finnes rikelig med faktorer som kan skade håret ditt, siden det utsettes for tøffe tak hver eneste dag. Heldigvis kan du beskytte det ved å bruke produkter slik som denne reparerende keratinberikede masken. Om du føler at håret ditt trenger ekstra støtte og restitusjon, kan du helbrede det fullstendig med Nanoil. Ta steget som fører deg nærmere sterkt og nydelig hår.
Nanoil Keratin Hair Mask – formål

Denne hårmasken med keratin fra Nanoil er et perfekt valg for svakt, skadet, skjørt og splittet hår som har blitt utsatt for varmebehandlinger og kjemiske prosesser, i tillegg til uforsiktig daglig pleie, stress, dårlige værforhold, sollys og forurensning. Denne masken fungerer bra om du sliter med den dårlige tilstanden på håret ditt og ønsker å beskytte hårstråene mot skader for å opprettholde dem.

Hva inneholder Nanoil Keratin Hair Mask?
 • Keratin – et viktig byggestoff som garanterer bedre tilstand på håret, samt at det reparerer, gjenoppretter og styrker. Stoffet er det beste du kan bruke for å gjenoppbygge håret, og er høyt rangert når det brukes i hårpleieprodukter.
 • Pantenol – forbedrer fuktighetsnivået, gjenoppliver og øker motstandsdyktighet. Beskytter håret mot tap av fuktighet og tilfører misunnelsesverdig glans.
Hvordan fungerer Nanoil Keratin Hair Mask?
 • Reparerer og gjenoppretter de indre hårstrukturene intensivt.
 • Forhindrer at hårstråene brekker av eller blir porøse.
 • Motvirker splittede tupper.
 • Styrker håret fra rot til spiss.
 • Leverer motstandsdyktighet, ekstra glans og mykhet.
 • Beskytter håret mot skader fra stylingverktøy.
 • Gir langvarig tilførsel av fuktighet og næring.
Det beste keratinet som finnes i en hårmaske! Super effekt og supert styrket hår!
Maja, 30
Nanoil sin hårmaske er UTEN TVIL det som endelig hjalp meg med å gjenopprette håret mitt etter at alt annet ikke fungerte.
Janne, 27
En veldig god forbedrende maske for håret. Nå er hårstråene mine helt glatte og gir meg ingen problemer med børstingen. Bortsett fra dette, merker jeg også at håret mitt blir tykkere og mer fornyet på et vis. I tillegg tror jeg også det er mer motstandsdyktig mot skader. Et effektivt og utrolig bra produkt.
Eva, 23
Håret mitt er utrolig tynt, og jeg merker at det blir skadet av nesten hva som helst. Selv den varme luftstrømningen fra hårføneren min får det til å se ekkelt, krusete og sprøtt ut. Heldigvis har Nanoil sin hårmaske hjulpet meg å takle dette marerittet. Jeg bruker den to ganger i uka, som jeg er sikker på at vil gi håret mitt den beskyttelsen og gjenopplivningen det trenger. Dette er den beste masken for håret mitt!
Berit, 45
Jeg kunne skrevet bibler om de mirakuløse effektene jeg har oppnådd med denne masken – den er best! Håret mitt føles 100% sterkere og mer glansfylt ut! Ingen lugging eller stylingproblemer lenger … Jeg er helt målløs! Jeg kan bare ikke beskrive hvor fantastisk håret mitt har blitt takket være Nanoil-masken!
Kristin, 37
Kvinne i en rød genser som holder en gryte med Nanoil-hårmaske Kvinne som holder en svart gryte med hårmaske Våthåret kvinne som holder en gryte med hårmaske Våthåret kvinne som holder en gryte med hårmaske Kvinne holder en gryte med hårmaske med et håndkle på håret Kvinne ser på en åpen gryte med hårmaske Smilende blond kvinne som holder en hårmaskepotte Kvinne som holder en hårmaskepotte Brunhåret kvinne som holder en gryte med hårmaske Kvinne iført en rød badekåpe som holder en hårmaskepotte Smilende kvinne som holder en svart og gull gryte med hårmaske Kvinne med langt krøllete hår som holder en stor gryte med hårmaske Kvinnes refleksjon i et speil som holder en åpen gryte med hårmaske
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.HVORDAN BRUKER JEG NANOIL SINE HÅRMASKER?

Det anbefales å bruke masken minst en gang i uken. Påfør litt av masken på rent, fuktig hår og la det sitte i 10 til 20 minutter før du vasker den grundig ut. Børst ut og nyt det nydelige håret ditt.

2.PASSER NANOIL KERATIN HAIR MASK TIL HÅRET MITT?

Ja det gjør den, så lenge håret ditt har en tendens til å brekke og splittes eller ser matt ut og trenger forsterkning. Denne formuleringen er dedikert til skadet hår, men føl deg også fri til å bruke den på normalt hår for å styrke hårlokkene og unngå skader. Nanoil-hårmasken med keratin tynger ikke håret, så den kan brukes på alle hårtyper.

3.HVA ER UTGANGSDATOEN PÅ NANOIL SINE HÅRMASKER?

Nanoils hårmasker bevarer egenskapene sine i 30 måneder etter produksjonsdato. Utløpsdatoen på hårmasken er oppgitt på forpakningen.

4.HVILKE INGREDIENSER ER NANOILS KERATINHÅRMASKE LAGET AV?

Alle hårmasker fra Nanoil består av en blanding av de beste, mest konsentrerte ingrediensene. Nanoil Keratin Hair Mask inneholder: Aqua, Cetearylalkohol, Cetrimoniumklorid, Hydrolsert Keratin, Pantenol, Propylenglykol, Silion Quaternium-16, Undeceth-11, Butyloktanol, Undeceth-5, Parfyme, Sitronsyre, Metylkloroisotiazolinone, Metylisotiazolinone, Fenoksyletanol.

5.HVORDAN OPPBEVARES NANOIL HÅRMASKER

Oppbevar masken godt lukket ved romtemperatur.

Skudd av Nanoil hårmasker på en hvit bakgrunn
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring