„Effektiv termalbeskyttelse som ikke tynger ned håret ditt!”
Sara
Nanoil Heat Protectant Sprayflaske produktbilde

Varmebeskyttende spray
Heat Protectant Spray

  • Beskytter opp til 22℃
  • Gjør håret glatt
  • Enkel styling og glansfullt hår

Størrelse: 200 ml

Denne lette, varmebeskyttende sprayen fra Nanoil skjermer håret mot varmen fra rettetenger, hårfønere og krølltenger. Sprayen gir håret et beskyttende lag som beskytter håret mot varmen som påføres ved varmestyling. Den forhindrer også at hårfarge falmer både som følge av varmestyling og sollys. Heat Protectant Spray inneholder også silkeproteiner som nærer håret og gjør det glatt og glansfullt. Nanoil beskytter håret ved temperaturer opp til 22℃!

- +
NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY - 100% BESKYTTELSE FOR DITT HÅR
Bruker du ofte hårføner og rettetang? Føler du at de høye temperaturene gjør at håret ditt mister fuktighet og glans? Det trenger ikke være sånn! Beskytt håret ditt også ved varmestyling med Heat Protectant Spray fra Nanoil: den beskytter håret når det utsettes for svært høye temperaturer.
NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY - HVORDAN BRUKES DEN

Denne varmebeskyttende sprayen fra Nanoil er designet for å beskytte håret under varmestyling. Sprayen reduserer effektivt skaden som påføres håret ved høye temperaturer fra hårførnere og rettetenger. Bare spray produktet i håret og nytt en perfekt og glansfull frisyre!

Nanoil Heat Protectant Spray gir deg langvarig rett og glansfullt hår. Si farvel til uregjerlig, tørt og statisk hår!

HVA ER HEAT PROTECTANT SPRAY LAGET AV?

En kombinasjon av nøye utvalgte ingredienser beskytter håret mot sollys og høye temperaturer (opp til 22℃).

Naturlige silkeproteiner gjør håret glatt og glansfullt. Uregjerlig, livløst og brusete hår blir kjempeenkelt å style.

HVORDAN VIRKER NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY?
  • Den beskytter håret mot varmen fra hårfønere, rettetenger og annen varmestyling.
  • Den gjør håret glatt, slik at det er enkelt å style og børste det.
  • Den gjør håret glansfullt og mykt å ta på.
  • Den beskytter mot temperaturer opp til 22℃.
  • Den bekjemper statisk og brusete hår.
Dette er den beste varmebeskytteren jeg har brukt i mitt liv! Den tåler høye temperaturer veldig godt. Jeg føner og retter håret mitt ofte, men siden jeg begynte å bruke Nanoil-sprayen har ikke håret mitt vært tørt og sprøtt slik det har pleid å være. I tillegg lukter produktet veldig godt – den har en svak duft som jeg liker.
Maiken, 25
Helt ærlig, WOW! Denne varmebeskyttende sprayen er helt perfekt for det tynne håret mitt! Den gjør at håret ikke lenger blir statisk og brusete. Jeg pleier alltid å ta den med meg i vesken min når jeg skal til et sted hvor det er mye sol, for det har vist seg igjen og igjen at denne sprayen er perfekt for å beskytte håret fra den stekende sola! Anbefaler på det varmeste!
Lejla, 32
Effektiv beskyttelse som etterlater håret mykt og glansfullt. Håret mitt hadde ikke vært så silkemykt og deilig å ta på om det ikke hadde vært for denne Nanoil-sprayen. Jeg anbefaler den til alle, for jeg tror ikke jeg kjenner noen som ikke føner håret.
Randi, 29
Elsker den! Jeg hadde aldri sett for meg at håret mitt skulle bli så glansfullt og mykt som det blir når jeg bruker Nanoil Heat Protectant Spray. Den gir alltid kjempegode resultater! Jeg bruker denne varmebeskyttende sprayen nesten daglig, og håret mitt holder seg rett helt til neste gang jeg vasker det, som pleier å være annenhver dag.
Ingeborg, 41
Denne varmebeskyttende sprayen fra Nanoil virker veldig bra for meg, og jeg bruker rettetang nesten hver dag. Jeg liker den fordi den lukter godt, den tynger ikke ned håret og er enkel å påføre. Nevnte jeg at én flaske holder kjempelenge? Jeg vet ikke helt hvordan den virker, men håret mitt er ikke lenger tørt, selv om jeg retter det hele tiden. Jeg kommer definitivt til å kjøpe den igjen.
Elisabeth, 38
Blond kvinne som holder en flaske hårspray Brunett kvinne liggende på en seng med en flaske svart og gull hårspray Smilende kvinne holder hårspray Blond kvinne som holder en sort og gull hårsprayflaske Smilende kvinne som holder en sort og gull hårsprayflaske Kvinne holder en flaske hårspray Smilende kvinne med en krølltang som holder en flaske hårspray Attraktiv kvinne som presenterer en flaske hårspray Blond kvinne som holder en hårsprayflaske Langhåret blond kvinne som holder en sprayflaske Mørkhåret kvinne som presenterer en sort og gull flaske hårspray Kvinne som holder en sprayflaske i svart og gull Kvinne holder en flaske Nanoil hårspray
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.HVORDAN BRUKER JEG NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY?

Spray den varmebeskyttende Nanoil-sprayen på tørt eller fuktig hår før du bruker hårføner, rettetang eller lignende. Deretter er det bare å style håret som du ønsker.

2.PASSER NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY FOR MEG?

Nanoil varmebeskyttende spray er designet for de som ønsker å style håret med høy varme på regelmessig basis. Produktet virker også bra for å beskytte håret mot UV-stråler og tørr luft.

3.HVA ER UTLØPSDATOEN FOR NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY?

Nanoil Heat Protectant Spray beholder sin effekt 30 måneder etter produksjon. Utløpsdatoen oppgis på pakningen.

4.HVILKE INGREDIENSER INNEHOLDER NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY?

Nanoil Heat Protectant Spray INCI: Aqua, Sodium Laneth-40 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer, Amodimethicone, C12-14 sec-Pareth-5, C12-14 sec-Pareth-9, Propylene Glycol, Hydrolyzed Silk, Polyquaternium-46, Acetic Acid, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Cetrimonium Chloride, Parfum, Polysorbate 20, Phenylpropanol, Propanediol, Tocopherol, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Imidazolidinyl Urea, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Hydroxycitronellal.

5.HVORDAN BØR JEG OPPBEVARE NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY?

Oppbevar Nanoil varmebeskyttende spray lukket og i romtemperatur.

Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring