„For å være ærlig forventet jeg ikke at jeg skulle se så gode resultater!”
Maria
Nanoil avokadooljeprodukt skutt med biter av avokado rundt

Avokadoolje
Avocado Oil

100% organisk | Uraffinert | Kaldpresset

INCI: Persea Gratissima Oil
Størrelse: 50 ml

Naturlig skjønnhetsolje referert til som Oljen av 7 Vitaminer (A, B, D, E, H, K, PP). Den er anerkjent som en allsidig, næringsgivende vitamineliksir. Den absorberes godt og gir intensivt fuktighet til tørr hud. Oljen revitaliserer epidermis og bekjemper hårtap. Den er perfekt til behandling av tørr, sensitiv og voksen hud, spesielt hud som viser de første tegn til aldring. Den er sertifisert av Ecocert – et globalt anerkjent merke som gis til naturlig kosmetikk av høyeste kvalitet.

- + 0

De utrolige egenskapene til denne grønne frukten var kjent i rundt 7000 f.Kr. i Mexico, hvor avokadotreet kommer fra. Frukten anses som verdens mest næringsrike frukt og er inkludert i supermat. Det viser seg at denne fruktoljens skjønnhetsfordeler er like utrolige.

NANOIL AVOKADOOLJE

Avokadoolje er en organisk, kaldpresset og uraffinert skjønnhetsolje som gir de høyeste forskjønnende egenskapene sertifisert av Ecocert. Dette gjør at oljen bevarer alle sine mest dyrebare bestanddeler og er en ren essens av det aller beste fra ferskt avokadokjøtt.

HVA INNEHOLDER AVOKADOOLJE?

Avokadoolje er, i tillegg til dyrebare fettsyrer, rik på vitamin A, B, D, E, H, K og PP: ingen annen olje er så rik på dem. Den er anerkjent som det fineste vitaminserumet for ansikt og hår. Dessuten byr oljen på en høy konsentrasjon av skvalen (balanserer talgkjertlenes arbeid), proteiner og mineraler som huden og håret trenger for å bli vakkert og velpleid.

HVORDAN VIRKER AVOKADOOLJE?

 • Passer ideelt til ansikt og hår: gir fuktighet og næring i dybden.
 • Fyller på hudens lipidbarriere.
 • Har antibakteriell, soppdrepende og virusdrepende effekt.
 • Styrker hårrøttene og bekjemper hårtap.
 • Er en kilde til naturlige antioksidanter.
 • Har sterk antialdringseffekt.
 • Reduserer synligheten av rynker.
 • Glatter ut huden og gjør den smidigere.
 • Bekjemper misfarging av huden.
 • Regenererer håret, gir det mer glans og glatter det ut.
 • Helbreder epidermis og gjør at huden repareres fortere.
 • Hjelper å helbrede hudlidelser som psoriasis og eksem.
 • Styrker hudens naturlige beskyttende lag.

For bruk i håret

Perfekt for å gi næring og å regenerere: passer til hår med medium og høy porøsitet. Avokadoolje gir håret vitaminer og dyrebare fettsyrer; tar vare på hodebunnen og bremser seboré. Den styrker håret, gir glans og vitalitet, gir næring til hårtuppene og beskytter håret mot giftstoffer.

For bruk på kroppen

Den er enorm lindring for tørr og grov hud som mangler fasthet og elastisitet. Den lindrer solbrent hud. Dessuten absorberes den godt og skaper et delikat, okklusivt belegg som glatter ut og beskytter huden mot dehydrering. Avokadoolje kan helles i badekaret eller brukes som grunningrediens (bæreolje) for essensielle olje. Dessuten kan den brukes til å massere kroppen eller behandle områder med tørr hud (albuer, knær).

For bruk i ansiktet

Avokadoolje tilsvarer den fineste ansiktspleien: den beriker enhver maske, krem eller skrubb – og dette gjelder både hjemmelaget kosmetikk samt ferdige produkter du finner på parfymeriet. Denne oljen kan brukes som nattserum for tørr, matt, utslitt og glansløs hud, samt som et øyeserum. Den tilsettes ofte i ansiktsmasker av leire. Når den blandes med lakserolje er den god sammen med en sminkefjerningsemulsjon, og regenererer dessuten lepper som er sprukne på grunn av vind og kald temperatur.

Håndpleie

Avokadoolje passer til håndpleie. Den erstatter håndkremer fordi den er god til å pleie tørr og sprukken hud. Den kan tilsettes håndkremer og masker for å gi dem sterkere virkning.

Fotpleie

Lindrer selv de mest utslitte føtter. Den gir fuktighet, regenererer og beskytter epidermis mot skraper. Perfekt som tilsetning i bad eller fotkremer.

Lagrinsinstruksjoner:

Skjønnhetsoljen må være tett forseglet og oppbevares på et tørt og kjølig sted. Hold borte fra sollys.

Ecocert-logo

Avokadooljen brukt i Nanoil-produkter er sertifisert av Ecocert.

Den gir deg alle fordelene ved en kosmetisk olje uten å etterlate en fettete følelse, som jeg syns er veldig viktig. Jeg bruker den under sminken for å gi huden min en fuktighetsøkning.
Anette, 25
Jeg er fullstendig fornøyd med resultatene den gir. Den gjør alt jeg forventet den skulle gjøre.
Sofia, 52
Dette er det eneste produktet som FAKTISK klarte å fjerne de fine linjene mine.
Alise, 35
Helt siden jeg begynte å slite med psoriasis, har jeg tenkt på meg selv som en vanskelig kunde å tilfredsstille. Det er skikkelig vanskelig for meg å finne et skjønnhetsprodukt som kan levere ønsket resultat uten å irritere. Heldigvis fant jeg Nanoils kosmetiske oljer en dag, og de hjalp meg å kvitte meg med dette ydmykende problemet.
Juni, 27
Sidevisning av en kvinne med avokadooljeflaske i forgrunnen Kvinne holder en flaske Nanoil-olje i hånden Kvinne holder en flaske avokadoolje Kvinne holder en liten ravgul glassflaske Smilende kvinne som holder en flaske Nanoil-olje Kvinne åpner en flaske avokadoolje Kvinne med nøttebrune øyne som holder en flaske Nanoil avokadoolje Kvinne holder en flaske avokadoolje Sidevisning av en kvinne som holder en flaske avokadoolje Hodebilde av en ung kvinne på en seng som holder en flaske skjønnhetsolje Holder en flaske Nanoil avokadoolje Smilende blond kvinne holder en flaske Nanoil-olje Smilende blond kvinne holder en flaske Nanoil-olje
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.Hvordan påføre NANOIL AVOKADOOLJE?

Naturlige oljer er allsidig kosmetikk: de kan påføres på kroppen, i ansiktet og håret, gnis inn i hendene og neglene, eller tilsettes i badet. De har ubegrensede bruksområder og du kan tilpasse typen pleie etter hva du selv foretrekker.

2.Vil skjønnhetsoljen NANOIL AVOKADOOLJE virke godt på huden og håret mitt?

Skjønnhetsoljer skiller seg fra hverandre i konsentrasjonen av vitaminer, fettsyrer og andre dyrebare stoffer. Besøk nettsiden vår for å finne ut mer om deres unike egenskaper og velg oljen som passer håret og huden din best.

3.Hva er utløpsdatoen for NANOIL AVOKADOOLJE?

Oljene fra NANOIL er drøye, og hvor raskt du bruker dem avhenger av dine individuelle behov. Utløpsdatoen til hver olje oppgis på pakken.

4.Hva består NANOIL AVOKADOOLJE av?

Avokadooljen fra Nanoil er en naturlig olje utvunnet via kaldpressing. Den er uraffinert og 100% organisk, og fremviser de fineste forskjønnende egenskapene sertifisert av Ecocert. Dette gjør at oljen bevarer alle sine mest dyrebare stoffer og er ren essens av det aller beste fra ferskt avokadokjøtt. NANOIL AVOKADOOLJE INCI: Persea Gratissima Oil

5.Kan jeg blande NANOIL AVOCADO OIL med andre skjønnhetsoljer?

Selvsagt kan du det. Naturlige oljer blandet sammen skaper de fineste blandingene som er rike på ekstra stoffer (vitaminer, mineraler, fettsyrer). Disse virker sammen med hverandre slik at du oppnår den beste, spesialtilpassede naturlige pleien. Det anbefales å blande oljene for blant annet ansiktsrens med olje og å lage hjemmelagde skjønnhetsprodukter.

6.Hvordan oppbevarer jeg NANOIL AVOKADOOLJE?

Etter bruk av oljen bør du alltid sørge for at flasken er lukket godt. Prøv å oppbevare oljen kjølig.

Skudd av Nanoil-oljer og produktkatalog på hvit bakgrunn
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring