„En lett, velduftende balsam som er enkel å bruke – håret ser perfekt ut!”
Nina
Sort og gull hårbalsam sprayflaske produktbilde

Hårbalsam med flytende silke
Liquid Silk Hair Conditioner

 • Mykhet
 • Helse og glans
 • Livskraft

Størrelse: 125 ml

Nanoils bifasebalsam med flytende silke er en lettvektig hårbehandling i sprayform. Enkel å bruke. Spray lengdene av håret med den og la de små silkeproteinene mykgjøre, styrke og fremme glansen i håret ditt. Se selv hvor fort denne silkebalsamen fra Nanoil virker!

- +
NANOIL LIQUID SILK HAIR CONDITIONER - STYKER HÅRET DITT OG FREMMER GLANS!
Er håret ditt kjedelig, stivt og vanskelig å stelle? Proteinene i vår Nanoil-balsam med flytende silke styrker håret og forbedrer utseendet på det. Denne milde, men reparerende spraybalsamen trenger inn i hårstråene og tilfører næringsstoffer og hjelper deg med å få kontroll over uregjerlige hårstrå. Effekten er umiddelbar og fantastisk.
NANOIL LIQUID SILK HAIR CONDITIONER - FORMÅL

Bifasebalsam med flytende silke er perfekt for tørt, livløst og uregjerlig hår. Den motvirker også falming av hårfargen, forbedrer hårets motstandsdyktighet, og tilfører hårstråene en sunn glans. Den lettvektige oppskriften tynger ikke ned håret, som betyr at du kan påføre balsamen på alle hårtyper, og også påføre den igjen gjennom døren for å gi beskyttelse mot skade og fremme mykt og vakkert hår.

HVILKE INGREDIENSER INNEHOLDER NANOIL LIQUID SILK HAIR CONDIITONER?
 • Flytende silke - tilfører fuktighet, gjør håret mykt, og beskytter håret mot UV-stråler og skade. Tilfører også glans til livløst hår.
 • Hveteproteiner -reparerer håret og gjør det sterkt og enkelt å style. Motvirker også statisk og krusete hår.
 • Panthenol - temmer uregjerlig hår, gjør håret glansfullt, motvirker splittede tupper og tilfører med volum til hårstråene.
HVA ER FORDELENE MED Å BRUKE LIQUID SILK HAIR CONDITIONER?
 • Gjør håret glatt og enkelt å børste
 • Forsterker hårfargen ved å tilføre glans
 • Motvirker livløst utseende
 • Beskytter mot UV-stråler og andre eksterne farer
 • Styrker hårstrukturen og gjør håret motstandsdyktig
 • Gjør håret mykt og deilig å ta på
 • Motvirker floker
 • Motvirker statisk og krusete hår
Håret mitt elsker silke i alle former. Så langt har jeg brukt ulike produkter med flytende silke, men siden jeg begynte å bruke balsamen fra Nanoil med flytende silke, trenger jeg ikke noe annet. Gode greier!
Kari-Anne, 26
Jeg kan ikke tro hvor mykt håret mitt er nå! Denne balsamen gjør det enkelt å børste håret. Absolutt verdt prisen.
Randi, 22
En venn av meg overbeviste meg om å kjøpe denne og jeg er veldig tilfreds! Jeg kan ærlig si at håret mitt klikket med Nanoil-balsamen umiddelbart. Jeg tror det er min tur til å anbefale dette produktet videre til andre, spesielt kvinner som sliter med uregjerlig og krusete hår. Hvis dette var en konkurranse, ville jeg gikk Liquid Silk-balsamen fra Nanoil en 10-er! Absolutt!
Melina, 29
Denne balsamen er min personlige favoritt! Den er en livredder hver morgen. Den temmer og mykgjør mitt tynne og konstant flokete hår. Jeg pleide å dra i flokene hele tiden – ofte endte jeg opp med å dra ut en del av håret mitt … Det var en katastrofe. Nå er det første jeg gjør hver morgen å bruke Nanoils Liquid Silk-balsam, og innen noen få sekunder er håret mitt mykt, «oppfører» seg bra og er fritt for floker. Effekten er ikke midlertidig – Nanoil hindrer at håret mitt blir flokete gjennom dagen. Håret blitt ikke krusete heller! Jeg elsker denne balsamen!
Viktoria, 29
Endelig forstår jeg hva frasen «silkemykt hår» betyr. Stort hjerte for denne balsamen. Det beste hårproduktet med silke jeg noen gang har brukt.
Eileen, 30
Smilende blond kvinne holder en liten svart sprayflaske Kvinne ser på en svart sprayflaske Smilende kvinne holder en liten svart sprayflaske i en dusj Smilende kvinne som holder en liten svart sprayflaske Kvinne holder en liten svart sprayflaske Kvinne presenterer en svart flaske hårsjampo Uskarp kvinne som holder en liten sprayflaske foran ansiktet Smilende kvinne holder en liten sprayflaske foran ansiktet Smilende kvinne holder en liten sprayflaske Kvinne presenterer en sort og gull flaske hårbalsam Kvinne presenterer en svart flaske hårbalsamspray Kvinne holder sprayflaske med hårbalsam Smilende kvinne holder en flaske hårbalsamspray
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.HVORDAN BRUKER JEG NANOIL LIQUID SILK HAIR CONDITIONER?

Rist før bruk. Spray på nyvasket, håndkletørt hår. Hold flasken noen tommer fra hodet. Kan også bli påført på tørt hår gjennom dagen. Bruk balsamen når håret ditt trenger tilføring av næringsstoffer.

2.ER NANOIL LIQUID SILK HAIR CONDITIONER FOR MEG?

Nanoil balsam med flytende silke passer for tørt, livløst og uregjerlig hår. Den gir den beste behandling til alle hårtyper. Om du ønsker sunt og glansfullt hår, velg Nanoils balsam med flytende silke og kos deg med ditt perfekte hår.

3.HVA ER HOLDBARHETEN TIL NANOIL LIQUID SILK HAIR CONDITIONER?

Hver flaske har holdbarheten oppgitt på flasken.

4.HVA INNEHOLDER NANOIL LIQUID SILK HAIR CONDITIONER?

Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner INCI: Aqua, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Phenyl Trimethicone, Dimethiconol, Polyquaternium-16, Panthenol, Propylene Glycol, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Silk, PEG-12 Dimethicone, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Lactic Acid, Cetrimonium Chloride, Parfum, Benzophenone – 4, CI 16185, Benzyl Salicylate, Amyl Cinnamal, Limonene, Citronellol, Linalool, Geraniol.

5.HVORDAN OPPBEVARER JEG NANOIL LIQUID SILK HAIR CONDITIONER?

Hold flasken lukket og oppbevar den ved romtemperatur.

Flere Nanoil hårbalsamer vist på et stativ
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring