„Jeg elsker hvordan håret mitt ser ut etter at jeg har skylt ut denne masken. 100% hydrert!”
Siri
Nærbilde på Nanoil Algae Hair Mask med illustrasjon av alger i bakgrunnen

Hårmaske med alger
Algae Hair Mask

 • Dyp fuktighetsgivning
 • Mykhet
 • Enkel Styling

Størrelse: 300 ml

Denne fuktighetsgivende hårmasken bruker den naturlige kraften sjøalger har for å skape et lettvektig og fuktighetsgivende produkt. Den gjenoppretter glans, mykhet og god hårhelse, uansett hvilken hårtype du har. Regelmessig bruk av denne masken vil gjøre håret vakrere og vakrere for hver dag som går, mens hårstylingsrutinen blir lett som en plett.

- +
Nanoil Algae Hair Mask – 100% fuktighetsgivning til håret ditt
Håret utsettes for fuktighetstap hver dag. Derfor trenger det styrke og daglig pleie, som kan tilføres ved hjelp av denne fuktighetsgivende masken beriket med sjøalger. Denne masken forbedrer skjønnheten og tilstanden på håret både raskt og effektivt uten å gjøre det flatt. Bli fortryllet av hvor kraftige sjøalge-ekstraktene fra Nanoil er.
Nanoil Algae Hair Mask – formål

Nanoils hårmaske med sjøalger er tiltenkt hår som trenger fuktighet og reparasjon. Dette er et perfekt produkt for tørt, livløst, svakt hår som mangler både beskyttelse og glans, styrke og elastisitet. Denne algeberikede masken beskytter håret mens du føner eller styler det, og gjør hårstråene motstandsdyktige mot vind og iskaldt vær.

Hva inneholder Nanoil Algae Hair Mask?
 • Sjøalger – styrker hårstrukturen, tilfører optimal fuktighet, nærer og reparerer håret.
 • Pantenol – gjenoppliver, glatter ut og tilfører fukt og beskyttelse, som gjør håret ditt fantastisk glansfullt
 • Glyserin – fremmer bedre opptak av næringsstoffer og fuktighet, sørger for at fuktighetsgivende og reparerende stoffer forblir i håret
Hvordan fungerer Nanoil Algae Hair Mask?
 • Gjenoppretter hårets naturlige skjønnhet og glans.
 • Tilfører fukt og opprettholder optimale fuktighetsnivåer.
 • Penetrerer og styrker håret fra innsiden.
 • Reparerer og beskytter håret mot skader.
 • Glatter ut håret uten å tynge det ned.
 • Gjør den daglige hårstylingsrutinen din enklere.
 • Motvirker splittede tupper.
Jeg trodde jeg visste ALT om hårpleie og ernæring, men denne masken viste meg at jeg kan oppnå enda vakrere hår med maksimal fuktighet og glans.
Trine, 38
Jeg synes dette er den beste masken for tørt og miserabelt hår. Jeg er på andre krukken nå og er fortsatt imponert over hvor utrolig vakkert håret mitt blir etter en behandling med dette produktet!
Hege, 24
Den første påføringen gjorde meg svært fornøyd: håret mitt ble mykt og motstandsdyktig; hadde også ikke problemer med styling i det hele tatt. Jeg kan kjenne at håret gjenopprettes dag for dag. Dette er en brilliant hårmaske, den beste jeg noensinne har prøvd!
Bjørg, 47
Håret mitt er normalt nok og jeg har ingenting å klage over, men jeg vet at håret mitt ikke vil holde seg slik for alltid uten profesjonell hjelp. Derfor bruker jeg hårmasken fra Nanoil regelmessig, fordi produktet gir meg samme resultat som på salong og beskytter håret mitt mot skader. Supert hårpleieprodukt!
Elisabeth, 31
Håret mitt er helt forelsket i denne masken! Hver gang jeg bruker den, får jeg alltid fantastisk god effekt!
Heidi, 27
Kvinne holder Nanoil Hair Mask og ser på kameraet Blond jente som holder Nanoil Hair Mask og ser på kameraet Kvinne bruker Nanoil Hair Mask foran speilet Jente som ser på glasset med Nanoil Hair Mask Mørkhåret jente med Nanoil Hair Mask i hånden Kvinne med mørkt, glatt hår som holder Nanoil Hair Mask og smiler Blond smilende jente med Nanoil Algae Hair Mask i hendene Jente med langt, glatt hår som holder Nanoil Hair Mask Jente ser på kameraet og holder Nanoil Algae Hair Mask Kvinne som holder en krukke med Nanoil Algae Hair Mask Kvinne åpner en krukke med Nanoil Algae Hair Mask Kvinne som står med ryggen mot kameraet og holder Nanoil Algae Hair Mask Kvinne holder Nanoil-hårmaske og ser ned
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.HVORDAN BRUKER JEG NANOIL HÅRMASKER?

Det anbefales å bruke masken minst en gang i uken. Påfør litt av masken på rent, fuktig hår og la det sitte i 10 til 20 minutter før du vasker det grundig ut. Børst ut og nyt det nydelige håret ditt.

2.PASSER NANOIL ALGAE HAIR MASK TIL HÅRET MITT?

Ja det gjør det, så lenge håret ditt er svakt, tørt og livløst. Denne formelen er tiltenkt deg med ekstremt tørt hår, men den kan brukes fritt uansett hårtype. Den glatter ut og gjør stylingen enklere uten å overbelaste håret.

3.HVA ER UTGANGSDATOEN PÅ NANOIL SINE HÅRMASKER?

Nanoils hårmasker bevarer egenskapene sine i 30 måneder etter produksjonsdato. Utløpsdatoen på hårmaskene er oppgitt på forpakningen.

4.HVILKE INGREDIENSER BESTÅR NANOIL ALGAE HAIR MASK AV?

Alle hårmasker som produseres av Nanoil består av en blanding av de beste, mest konsentrerte ingrediensene. Nanoil Algae Hair Mask inneholder: Aqua, Cetearylalkohol, Cetrimoniumklorid, Glyserin, Porphyra Umbilicalis Ekstrakt, Caesalpinia Spinosa Gummi, Pantenol, Propylenglykol, Silikon Quaternium-16, Undeceth-11, Butyloktanol, Undeceth-5, Parfyme, Sitronsyre, Metylkloroisotiazolinone, Metylisotiazolinone, Fenoksyletanol, Kaliumsorbat, Natriumbenzoat.

5.HVORDAN OPPBEVARES NANOIL HÅRMASKER

Oppbevar masken godt lukket ved romtemperatur.

Skudd av Nanoil hårmasker på en hvit bakgrunn
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring