„Det finnes ikke noen sjampo som vasker og tilfører håret fukt like effektivt som denne. Den gir kjempegod pleie til det tørre håret mitt.”
Laila
Nanoil sjampoflaske og boks med illustrasjon av alger i bakgrunnen

Micellærsjampo med alger
Algae Micellar Shampoo

 • Fuktighet
 • Mykhet
 • Renselse

Størrelse: 300 ml

Nanoil micellærsjampo med algeekstrakt er første steg på veien mot perfekt fuktighetsnivå i håret. Sjampoen rensen håret grundig, takket være de kraftige micellene som opprettholder pH-balansen. For å holde håret ditt sterkt, optimalt hydrert og fullt av liv, velg Nanoil micellærsjampo og opplev fantastisk friskt hår!

- +
NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO - RENSENDE OG REVITALISERENDE
Håret ditt er konstant truet av stråler fra UVA/UVB og tap av fuktighet. Beskytt det med rensende miceller og nærende alger, kombinert i denne sjampoen fra Nanoil. Forelsk deg i alger for å slappe av med en pleiende hårvask.
NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO - FORMÅL

Nanoil micellærsjampo med alger er designet for alle hårtyper, spesielt hår som trenger fuktighet og næring. Sjampoen pleier håret og hodebunnen. Om du er plaget av krusete, statisk, fint eller tørt hår, er denne Nanoil-sjampoen som er rik på alger et briljant valg for deg.

HVA ER NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO LAGET AV?
 • Miceller – magnetlignende molekyler som fanger urenheter og forsterker sjampoens rensende effekt.
 • Algeekstrakt – beskytter mot skadelig UV, inneholder antioksidanter, styrker håret og gjør det mykt.
 • Taragummi – former et beskyttende lag rundt hårstrået, tilfører fuktighet og balanserer oljeproduksjonen.
 • Fiskeolje – vedlikeholder optimalt fuktighetsnivå, forbedrer glans, gjør håret mykt og nærer hårbunnen.
HVA GJØR NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO?
 • Renser håret og hodebunnen
 • Hjelper håret og hodebunnen med å slappe av ved å gjenopprette pH-balansen
 • Garanterer langvarig fuktighet
 • Nærer og revitaliserer håret
 • Beskytter mot UVA-/UVB-stråler
 • Gjenoppretter naturlig skjønnhet og glans
 • Gjør håret klart for neste hårpleieprodukt
 • Motvirker floker
Denne sjampoen er perfekt for å tilføre fuktighet og rense samtidig. Forskjellen mellom Nanoils algesjampo og andre sjampoer er slående.
Ida, 35
De fleste fuktighetsgivende sjampoer gjør håret krusete, fordi de inneholder for mange fuktighetsgivende ingredienser. I denne sjampoen er de fuktighetsgivende algene balansert med sericin, fiskeolje og miceller. Som avhengig av hårprodukter har jeg testet tusenvis av sjampoer og funnet ut at dette er den beste. Jeg kommer definitivt til å kjøpe en flaske til.
Hilde, 28
Kjempeflott effekt på håret mitt, som pleide å være veldig tørt og stivt. Nanoil-sjampoen tilfører fuktighet på en skånsom og effektiv måte, gjør hårstråene myke og håret glansfullt, som om jeg kommer rett fra salongen. Jeg anbefaler denne til alle!
Guro, 42
Hele familien min bruker Nanoils algesjampo, inkludert tenåringsdatteren min, mannen min og meg selv. Vi elsker den alle sammen, og viser gjerne frem det flotte håret vårt. Sjampoen er skånsom mot min følsomme hodebunn. Neste gang kjøper jeg tre flasker!
Kari, 42
Håret mitt pleide å være problematisk. Når jeg dro på ferie til tropiske strøk, ble håret mitt som strå – varmt og fuktig klima var nådeløst. Etter det fortalte en venninne om Nanoils micellærsjampo, som er rik på alger. Det var et gjennombrudd! Nå er dette den eneste sjampoen jeg bruker, sammen med Nanoils bifasebalsam.
Hilde, 32
Kvinne med langt, bølget hår som holder Nanoil alger micellær sjampo og ser ned Langhåret jente som holder en skrå flaske Nanoil Micellar Shampoo Jente holder boks med Nanoil Algae Micellar Shampoo og ser direkte på kameraet Svart-hvitt skudd av kvinne som holder Nanoil micellær sjampo og ser på kameraet Mørkhåret kvinne smiler til kameraet og holder en flaske Nanoil micellær sjampo Jente med en flaske Nanoil alge micellar shampoo i hånden Jente med langt, bølget hår som holder Nanoil alger micellær sjampoflaske Blond jente med røde lepper holder en flaske Nanoil-sjampo og ser ned Kvinne med langt rett hår ser på kameraet med en flaske Nanoil-sjampo i hånden Jente med håret pakket inn i et håndkle som holder en flaske Nanoil Algae Micellar Shampoo Blond jente som smiler til kameraet og holder Nanoil micellær sjampo Jente med kort blondt hår som heller Nanoil algesjampo på håndflaten Blond jente som står med ryggen mot kameraet og holder en flaske Nanoil-sjampo
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.HVORDAN BRUKER JEG NANOIL ALAGE MICELLAR SHAMPOO?

Ta en liten mengde sjampo og bland den med litt vann. Påfør på hårrøttene og masser hodebunnen. Skyll godt. Håret ditt er klart til å absorbere Nanoil-masken. Sjamponer igjen hvis det er nødvendig. Bruk Nanoils Bifasebalsam som en finishing touch.

2.ER NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO EGNET FOR HÅRET MITT?

Hvis håret ditt raskt blir veldig tørt eller du sliter med tørre tupper og fete røtter, er den det. Micellene nærer og renser hodebunnen og vedlikeholder balansen, mens Nori-algene tilfører fuktighet og pleier håret.

3.HVA ER HOLDBARHETEN PÅ NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO?

Siste forbruksdag for Nanoil-sjampoer står på pakningen.

4.HVA ER NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO LAGET AV?

Nanoil Algae Micellar Shampoo, INCI: Aqua, Sodium Laureth-2 Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Parfum, Cocamide MEA, Glycerin, Porphyra Umbilicalis Extract, Caesalpinia Spinosa Gum, PEG- 40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Polyquaternium-10, DMDM Hydantoin, Propylene Glycol, Hydrolyzed Caesalpinia, Spinosa Gum, Caesalpinia, Spinosa Gum, Hydrolyzed Sericin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 42090, Sodium Sulfate.

5.HVORDAN OPPBEVARER JEG NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO?

Hold flasken lukket og oppbevar den ved romtemperatur.

Skutt av Nanoil micellære sjampoer og produktkatalog over dem
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring