Fletninger - 15 vakreste flettede frisyrer

Fletninger - 15 vakreste flettede frisyrer

Flettet hår ser vakkert og veldig feminint ut, de gir eleganse eller likegyldighet, avhengig av hvilken type flette vi velger. Det er ikke bare typen som viktig, men også selve oppsatsen. Her er de vakreste flettede frisyrene du kan ha!

Fletten er faktisk en frisyre. Den er vakker og gir utseendet en frisk og feminin effekt, og vekker vanligvis fine ferieminner. Det er en klassiker som du kan bygge hvilken som helst type utseende du liker, avhengig av hvilken type flette du velger. Det kan falle delikat på nakken din, men dette er bare en av flere muligheter. Sjekk de vakreste flettede frisyrene.

Er fletter på vei tilbake?

Denne enkle frisyren blir stadig mer populær blant kvinner som ønsker å føle seg komfortable. Flettede frisyrer er perfekte til dette formålet fordi de gir mange muligheter og passer til enhver anledning og stil.

Etter de siste trendene blant motedesignere, Hollywood-stjerner og kjendiser, er det på tide å øve på noen flettede oppdateringer. Evnen til å flette er en verdsatt ferdighet, spesielt hvis du vil være trendy.

Hva er den beste flettede frisyren?

Generelt passer alle typer fletter til både elegante og hverdagslige antrekk. Fiskehalefletten er veldig jentete, mens snurrefletten fremhever ansiktstrekkene og får deg til å se mer feminin ut. En type flette anbefales til en sommerfestival, en annen til et bryllup og en tredje til en romantisk date på en restaurant. Likevel fortjener hver av dem å bli kalt "den beste". Hvis du ikke vet hvilken flette du skal velge, gå for komfort. Den ideelle flettede frisyren er den vi føler oss vel i.

15 ideer til flettede oppsatser

En ting er sikkert - hver flette kan presenteres på mange måter. Sjekk de mest interessante ideene for flettede frisyrer som er verdt å prøve. Med litt tid og kreativitet vil du ha håret i en flette hele året uten at det blir kjedelig!

1. Flette på den ene siden

Hva er den enkleste måten å gjøre fletten din mer attraktiv på? I stedet for å flette den på baksiden av hodet, flytter du den litt til den ene siden. Håret kjemmet til siden kan flettes til en engelsk, fransk eller nederlandsk flette. På denne måten vil frisyren din være annerledes hver gang. Dessverre vil dette oppsettet bare fungere bra med langt hår.

2. Bokserfletter

Den mest fasjonable frisyren de siste sesongene er bokserfletten. Navnet kommer fra det faktum at det opprinnelig ble valgt av idrettsutøvere. På et tidspunkt dukket denne typen fletter opp på catwalken, og kort tid etter det på gatene. I dag er bokserfletter populære blant mange kvinner (enten daglig eller til spesielle anledninger), fordi en slik frisyre er ekstremt behagelig og glamorøs, spesielt når den er dekorert med hårsmykker.

Hvordan lage bokserfletter? Du må dele håret i to halvdeler med skill midt på hodet. Deretter fletter du hver seksjon tett fra toppen av hodet til endene. Det kan være en klassisk fransk flette eller den nederlandske varianten.

3. Kronefletten

Hvis vi går tilbake i tid, ble denne frisyren popularisert av den tidligere ukrainske statsministeren Yulia Tymoshenko. Hun er imidlertid ikke den eneste som er forelsket i kroneflette. Det er en tidløs og veldig elegant frisyre som gir deg alvor og modenhet.

Dessverre er dette en veldig vanskelig frisyre. Det er også mange varianter av kronefletten – ved langt hår kan kronen være laget av en lang flette plassert over toppen av hodet, ved kort - håret kan overlappes rundt hodet.

4. Flettede hårknuter fra verdensrommet

To fletter[SK1]  snurret sammen nære ørene er en av de mest gjenkjennelige filmfrisyrene - slike knuter er et karakteristisk trekk ved prinsesse Leia fra Star Wars. Knutene er laget av to flettede fletter, som er snurret sammen og festet med nåler. Dessverre er dette en annen frisyre funker best med langt hår.

5. Høye fransk flettede knuter

For noen sesonger siden var jenter gale etter høye, løse knuter med en fransk flette bak på hodet. En slik kombinasjon har erobret kvinners hjerter fordi begge frisyrene fikk et nytt, friskt og interessant utseende.

En slik frisyre er veldig enkel å lage - snu hodet opp ned og kam hodet forsiktig. Begynn deretter å flette en fransk flette mot toppen av hodet. Når fletten din er klar, samler du alt håret for å danne en høy knute. Det endelige resultatet er helt fantastisk!

Det som er viktig, er at dette er en flott måte å få en høy knute på når vi har kort hår bak - de kortere hårstråene i nakken samles i en stram flette.

6. Flettede doble knuter

En annen variant av en høy fransk knute er en oppsatt frisyre med to flettede knuter. Dette er en perfekt festivalfrisyre. Den gjøres på samme måte som den franske høye knuten, men håret må deles i to seksjoner med en skill i midten. Deretter fletter du to franske fletter som avsluttes med to høye løse knuter.

7. Flettet knute/knute dekorert med en flette

En enkel måte å gjøre en vanlig knute mer attraktiv på er å la en seksjon være igjen, flette den og feste den rundt knuten.

Som et alternativ kan du lage en flettet knute. Alt du trenger å gjøre er å flette håret i hvilken som helst høyde (rett over nakken eller fra en hestehale) og surre den tett inntil huden slik at det skaper en fremtredende knute. Hvis du trekker noen hårstrå fra knuten, vil denne frisyren passe til selv det mest uformelle utseendet.

8. Flettet rose

Dette er en veldig interessant frisyre med en flette som ligner ... en rose. Hva trenger du for å lage den? Langt og tykt hår samt mye tid, ferdigheter og tålmodighet. Det er bra å ha ytterligere to hender som kan hjelpe deg med det fordi det er en ganske komplisert frisyre.

Dette oppsettet er faktisk en knute laget av spesielt formede fletter på en måte som ligner en rose. Du bør starte fra innsiden med en tynn flette, som rulles opp og festes nøyaktig der midten av blomsten skal være. Deretter skal de neste flettene være tykkere og bredere - slik imiterer du rosenbladene. Dette er en vanskelig oppgave, men effekten er verdt innsatsen.

9. Flettet hårbånd

Hvis du blir irritert på håret som faller i ansiktet (noe som er spesielt irriterende om sommeren), kan du prøve flettet hårbånd. Det er nok å flette delen fra det ene øret til det andre i en tett, fransk flette. På denne måten kan du bruke håret ditt til å lage et naturlig, praktisk og pent hårbånd.

10. Flettet lugg

Dette er en god idé når du bare vil kvitte deg med luggen midlertidig. Du kan bruke luggen til å lage en flette. For en bedre effekt kan du skjule spissen av fletten under løst hår.

11. Flette med skill

Dette er en relativt ny idé når det gjelder hårfletting. En slik flette passer til alle typer frisyrer, enten det er løse krøller eller slett hår. Den gir håret ditt et etnisk preg. Hvordan gjør man det? Lag to skiller og la en stor del av håret ligge i midten. Deretter fletter du håret i midten og fester det med en strikk. La fletten blande seg med resten av håret for å oppnå en naturlig effekt.

12. Flette avsluttet i en hestehale

En annen enkel frisyre med flette (men veldig imponerende!) er en flette som avsluttes i en hestehale. Du kan enkelt gjøre det hjemme. Du må bare flette håret fra toppen av hodet til midten og deretter avslutte med en hestehale. Effekten er veldig sjarmerende.

13. Flettet hanekam

Hvis du trenger noe mer uttrykksfullt som vil være perfekt for en fest - velg en flettet hanekam. Dette er en enkel måte å få deg til å se både sexy og glamorøs ut.

Hvordan lage flettet hanekam? Det beste er å velge en nederlandsk flette, som også kalles "omvendt fransk flette", da den innebærer at man krysser hårstråene under i stedet for over den midterste seksjonen. Fletten er øverst, noe som gjør at den skiller seg tydelig fra resten av håret. Løsne opp hårstråene for å oppnå en tilfredsstillende effekt.

14. Afrikansk rastafletter

Dette er en svært populær frisyre i afrikanske land. Den er laget av små fletter som går fra pannen til nakken. Dette er en av få frisyrer med fletter som kan lages selv med kort hår.

Det finnes mange varianter, for eksempel sideveis flettede fletter eller virvelflettede fletter. Det er en type frisyre som gir deg mange muligheter, selv om den er basert på bare én type flette.

I den afrikanske tradisjonen oljer kvinner håret med en naturlig olje (vanligvis kokos) før de fletter det. Dette er en god idé av flere grunner. For det første glatter det ut håret, gjør det skinnende og lettere å flette. For det andre fastsetter det effekten og temmer håret. For det tredje beskytter oljen håret mot solen.

15. Andre fletter

Det finnes faktisk mange typer frisyrer der fletter spiller enten hoved- eller birollen. Fletter kan brukes til å danne fancy mønstre på hodet, selv på løst hår, for eksempel ved å lage et fiskenett på tvers av hårets overflate. I dette tilfellet er det bare fantasien som setter grenser.

 

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Lakserolje
Hårmaske med keratin
Jojobaolje
Arganolje
Varmebeskyttende spray
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring