„Jeg er veldig overrasket! Den beste arganberikede hårmasken jeg har brukt!”
Rita
Nanoil argan hårmaske produkt skutt med noen argan frø rundt potten

Hårmaske med argan
Argan Hair Mask

 • Nærende
 • Sunn vekst
 • Reparasjon
 • Perfekt tilstand

Størrelse: 300 ml

Denne masken med uvurderlig marokkansk arganolje gir deg kraften fra de beste naturlige oljene for nydelig, sterkt, skinnende og sunt hår. Skjem bort håret ditt med en rekke antioksidanter, hold det fuktig og reparer og støtt hårlokkene dine, uansett forhold. Arganoljen i masken beskytter hårstrukturen, glatter og lukker hårstråene, gjør børsting lettere og får håret til å se vakrere ut enn noensinne.

- + 0
Nanoil Argan Hair Mask - 100% nærende pleie til håret ditt
Masken, som er beriket med arganolje, omslutter håret ømt, styrker og nærer, i tillegg til å gi samme effekt som du får med behandling på salong. Håret ditt kommer til å overraske deg med den sunne glansen og det vakre utseendet sitt. Skjem deg bort med hårterapi som om du var på salong!
Nanoil Argan Hair Mask – formål

Den kan hjelpe alle hårtyper, inkludert tynt, krusete og splittet hår, men kan også brukes på vanlig hår som trenger forbedring og næring. Arganoljen i masken bevarer helsen til eldre hår. Den fantastiske kraften fra arganet i Nanoil-masken er perfekt for alle, uansett alder, hårtype eller hårfarge. Gi håret ditt terapi som er rik på antioksidanter og beskytt det mot forurensning og UV-lys.

Hva inneholder Nanoil Argan Hair Mask?
 • Marokkansk arganolje – tilfører gunstige fettsyrer og over 100 aktive forbindelser. Denne oljen er på sitt sterkeste når den kjemper for sunnere, sterkere hår. Det høye innholdet av vitamin E og polyfenoler gjør dette til en av de beste hårbehandlingene på markedet.
 • Pantenol – øker hårets reparasjonsevne, styrker keratinproduksjonsprosessen og gir håret fantastisk glans.
Hvordan fungerer Nanoil Argan Hair Mask
 • Tilfører effektiv næring til hårskaftet (både de indre og ytre strukturene).
 • Gir økt glans og mykhet.
 • Har antioksiderende egenskaper.
 • Gjør børsting enklere og beskytter mot varme.
 • Sørger for at hårstråene gjøres motstandsdyktige mot skader.
 • Reparerer og styrker hårsstrukturen.
 • Holder håret fyldig og glansfullt.
 • Gjør håret enklere å håndtere, og gjør det vakkert og skinnende.
Takket være arganhårmasken min er ikke håret mitt like svakt, skjørt og livløst om det brukte å være. Jeg elsker å skjemme bort håret mitt med dette produktet. Takk Nanoil!
Karen, 34
Jeg må ærlig innrømme at jeg aldri har hatt like vakkert hår som jeg har nå, bortsett fra de gangene jeg koster på meg profesjonell hårlamineringsbehandling på salong. Masken er utrolig god på å gjøre håret velstelt, og tilfører både næring og ekstra glans. Håret mitt er utrolig mykt og vakkert nå … Helt på grunn av arganoljen!
Renate, 26
Jeg husker hvor mye jeg slet med å ta vare på håret mitt tidligere … Jeg måtte ta så mange ulike behandlinger bare for å få det til å se akseptabelt ut, for å si det mildt. Nå trenger jeg kun ett produkt – Nanoil sin hårmaske – for å få håret mitt til å se ut som om det har blitt behandlet av en profesjonell frisør. Jeg er så lettet.
Monica, 47
Den beste hårmasken er dette underverket med arganolje fra Nanoil!
Tuva, 20
Dette er en avansert hårmaske som gir overraskende god effekt. Håret mitt føles næret, og er mykt og deilig å ta på. Nanoil er definitivt favorittmerket mitt.
Karianne, 51
Sidevisning av en kvinne som ser på en gryte med hårmaske Smilende kvinne som holder en gryte med Nanoil-hårmaske Kvinne som holder en gryte med Nanoil-hårmaske Kvinne som holder en gryte med Nanoil-hårmaske Kvinne i briller som holder en gryte med Nanoil-hårmaske Smilende kvinne som holder en gryte med Nanoil-hårmaske Smilende kvinne med håret pakket inn i et håndkle som holder en gryte med hårmaske Sidevisning av en kvinne som åpner en gryte med hårmaske Kvinne som holder en gryte med hårmaske Smilende kvinne som holder en gryte med Nanoil-hårmaske Kvinne som holder en gryte med hårmaske Kvinne som holder en gryte med hårmaske Krøllet hår kvinne som holder en gryte med hårmaske
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.HVORDAN BRUKER JEG NANOIL SINE HÅRMASKER?

Det anbefales å bruke masken minst en gang i uken. Påfør litt av masken på rent, fuktig hår og la det sitte i 10 til 20 minutter før du grundig vasker det ut. Børst ut og nyt det nydelige håret ditt.

2.PASSER NANOIL ARGAN HAIR MASK TIL HÅRET MITT?

Ja, det gjør den, så lenge du vil forbedre håret ditt og beskytte det mot oksidativt stress, forurensning og solstråling, og også om du vil at det skal vokse seg sunt og sterkt uten at hårstråene splittes.

3.HVA ER UTGANGSDATOEN PÅ NANOIL HÅRMASKER?

Nanoils hårmasker bevarer egenskapene sine i 30 måneder etter produksjonsdato. Utløpsdatoen på hårmaskene er oppgitt på forpakningen.

4.HVILKE INGREDIENSER INNEHOLDER NANOIL ARGAN HAIR MASK?

Alle hårmasker fra Nanoil består av en sammensetning av de beste, mest konsentrerte ingrediensene. Nanoil Argan Hair Mask inneholder: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Panthenol, Propylene Glycol, Silicone Quaternium-16, Undeceth-11, Butyloctanol, Undeceth-5, Olus Oil, Tocopherol, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Hexyl Cinnamal, Linalool.

5.HVORDAN OPPBEVARES NANOIL HÅRMASKER

Oppbevar masken godt lukket ved romtemperatur.

Skudd av Nanoil hårmasker på en hvit bakgrunn
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring