„Jeg kan nesten ikke tro hvor bra håret mitt ser ut nå!”
Jorunn
Nærbilde på Nanoil Algae Hair Conditioner med illustrasjon av alger i bakgrunnen

Hårbalsam med alger
Algae Hair Conditioner

 • Fuktighet
 • Naturlig mykhet
 • Motstandsdyktighet

Størrelse: 125 ml

Nanoils bifasebalsam med alger har kraften til å tilføre fuktighet til tørt, fint og uregjerlig hår. Alger er en verdifull kilde til verdifulle ingredienser, som gjør den til uerstattelig i hårpleie: de tilfører fuktighet, og gjør håret mykt, glansfullt og lett å style. Påfør Nanoils balsam beriket med alger og finn frem skjønnheten som skjuler seg i håret ditt!

- +
NANOIL ALGAE HAIR CONDITIONER - FÅ SUNT OG VAKKERT HÅR MED KRAFTEN AV ALGER!
Føler du at håret ditt blir svakere? Gi det den beste behandlingen fra Nanoil: den nærende kraften av algene, kombinert med de beste beskyttende stoffene. La deg fascinere av resultatene du kan få med denne algebaserte hårpleien. Gjenopprett den naturlige skjønnheten i håret ditt og tilfør fuktighet til hårstråene.
NANOIL ALGAE HAIR CONDITIONER - FORMÅL

Denne lettvektige bifasebalsamen har sterke fuktighetsgivende og nærende effekter. Den tar vare på fint og uregjerlig hår som trenger fuktighet på grunn av ukontrollert fuktighetstap. Bruk denne balsamen hvis håret ditt lett blir flokete eller statisk, eller når du ønsker å beskytte det mot skade og pleie det uten å tynge det ned. Den nærende kraften av algene er nyttig for å tilføre næring til alle hårtyper.

HVA ER INGREDIENSENE I NANOIL ALGAE HAIR CONDITIONER?
 • Nori-algeekstrakt - beskytter håret mot UV-stråler, har antioksidative effekter og tilfører fuktighet for å gi vitale og sterke hårstrå.
 • Fiskeolje - vedlikeholder hårets farge, fremmer hårvekst, bevarer fuktighet, har en antiseptisk effekt og beskytter mot skade.
 • Panthenol - sikrer intens glans og mykhet, og motkjemper splittede tupper.
HVA ER FORDELENE VED Å BRUKE ALGAE HAIR CONDITIONER?
 • Tilfører dyp og varig fuktighet
 • Beskytter mot ytre farer, som UV-stråler
 • Nærer, gjenoppliver og styrker hårstråene
 • Fuktighetsgivende ved å motvirke hårtap
 • Gjør håret motstandsdyktig og vitalt
 • Gjenoppretter naturlig skjønnhet og glans
 • Gjør håret silkemykt, uten å tynge
 • Motvirker statisk og krusete hå
Håret mitt pleide å være kjedelig, livløst og svakt, men nå ser det kjempebra ut! Fra det øyeblikket jeg begynte å bruke Nanoils produktlinje med alger, har jeg sett at håret mitt har blitt vakrere for hver uke. Jeg tror balsamen fortjener spesiell oppmerksomhet, fordi den ikke tynger håret i det hele tatt.
Telma, 25
Hva er de unike egenskapene til en god balsam? Nøye utvalgte ingrediensene, en lettvektig oppskrift og effektivitet. De gode nyhetene er at algebalsamen fra Nanoil kombinerer alle disse tre egenskapene :)
Julie, 33
Min FAVORITT <3 Det var en gave. Jeg tviler på at jeg ville kjøpt den til meg selv, hvilket ville vært et stort feilgrep, siden jeg nå vet at alger er akkurat det håret mitt trengte. En gang var håret mitt skadet og livløst, men nå er det sterkt og vakkert.
Gina, 26
Denne balsamen fungerer som en drømt for mitt ekstremt skadede hår. Nanoil algebalsam tar godt vare på håret og tilfører det masse næringsstoffer. Jeg bærer den med meg i vesken og tar på mer hver gang jeg føler at håret mitt trenger næring.
Silvia, 42
Jeg har brukt den hele sommeren, så de skadelige solstrålene ikke skulle ødelegge håret mitt. Jeg husker at håret mitt alltid var ekstremt tørt på slutten av sommeren. Av denne grunn anser jeg Nanoil bifasebalsam med alger som et essensielt hårprodukt.
Malene, 37
Jente som holder Nanoil alge hårbalsam Blond jente som holder en flaske Nanoil Algae Hair Conditioner Kvinne holder Nanoil Algae Hair Conditioner og ser på kameraet Jente med vått hår som holder Nanoil hårbalsam og smiler til kameraet Jente med kort blondt hår som holder Nanoil alge hårbalsam Sidevisning av en kvinne som holder Nanoil algebalsam og ser ned Halvt ansiktsbilde av en kvinne som holder en flaske Nanoil Algae Hair Conditioner Kvinne med langt svart hår som holder Nanoil alge hårbalsam Jente som smiler og sprayer Nanoil hårbalsam på håret Kvinne holder Nanoil Algae Hair Conditioner og ser på kameraet Rødhåret kvinne med en flaske Nanoil alge hårbalsam i hendene Kvinne med langt, svart hår som holder Nanoil Algae Hair Conditioner Jente holder Nanoil alge hårbalsam og lener seg mot speilet
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.HVORDAN BRUKER JEG NANOIL ALGAE HAIR CONDITIONER?

Rist før bruk. Spray på nyvasket, håndkletørt hår. Hold flasken noen tommer fra hodet. Kan også bli påført på tørt hår gjennom dagen. Bruk balsamen når håret ditt trenger tilføring av næringsstoffer.

2.ER NANOIL ALGAE HAIR CONDITIONER FOR MEG?

Så klart, og spesielt hvis håret ditt lett blir krusete eller statisk og får tørre ender. Bruk balsamen hvis håret ditt reagerer negativt på tørr luft. Nanoil-balsam beriket med Nori-alger opprettholder fuktighetsnivået i håret og tilfører rik næring. Den lettvektige oppskriften lar balsamen nå selv de innerste strukturene av hårstråene.

3.HVA ER HOLDBARHETEN TIL NANOIL ALGAE HAIR CONDITIONER?

Hver flaske har holdbarheten oppgitt på flasken.

4.HVA INNEHOLDER NANOIL ALGAE HAIR CONDITIONER?

Nanoil Algae Hair Conditioner INCI: Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Coceth-7, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin, Polyquaternium-6, Panthenol, Cetrimonium Chloride, Parfum, Porphyra Umbilicalis Extract, Caesalpinia Spinosa Gum, Benzophenone-4, CI 42090, Sodium Sulfate.

5.HVORDAN OPPBEVARER JEG NANOIL ALGAE HAIR CONDITIONER?

Hold flasken lukket og oppbevar den ved romtemperatur.

Flere Nanoil hårbalsamer vist på et stativ
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring