Nanoil
  • PRODUKTER
    LAV PORØSITET MEDIUM PORØSITET HØY PORØSITET
  • HÅRPORØSITETSTEST
  • KONTAKT
  • BESTILL NÅ

Den eneste som passer så bra til behovene dine
NANOIL for hår med lav porøsitet

Lettere styling, takket være oljens partikler som temmer håret ditt

Behandling som ikke tynger ned tungt hår som lett får flass eller blir fett

Volumøkning og letthet for hår som tynges ned av uriktige produkter

Balanserer hodebunnens pH-verdi og stimulerer hårvekst

NANOIL FOR HÅR
MED LAV PORØSITETVil du se den fantastiske virkningen til Nanoil?

KJØP NÅ

HÅRET MITT HAR LAV PORØSITET – HVA BETYR DET?

Structure of low porosity hair
Structure of low porosity hair

Det krever riktig pleie

Uriktig eller manglende pleie kan forstyrre vann-lipidbalansen, noe som dermed svekker det. Ingrediensene i hårproduktene kan ikke trenge inn på grunn av strukturen til håret ditt. Derfor er det vanskelig å gi hår med lav porøsitet næring. NANOIL-formelen er basert på naturlige oljer i mettede fettsyrer og de mest effektive aktive stoffene som er essensielle for hår med lav porøsitet og for å gi håret ditt næring på innsiden.

Det krever uavbrutt beskyttelse

Hår med lav porøsitet påvirkes av mange skadelige faktorer, som UV-stråling, hete, giftstoffer. Det å gi permanent beskyttelse uten å tynge det ned er essensielt i hårpleien din. NANOIL for hår med lav porøsitet vil beskytte frisyren din mot skade og høyere porøsitet, takket være nøye utvalgte oljer som inneholder naturlig solbeskyttelse og skaper et beskyttende lag på hårets overflate.

Det motsetter seg styling

Det er problematisk å style frisyren din, fordi strukturen gjør det hardere, begrenser virkningen til hårprodukter, og forhindrer den høye temperaturen til hårfønere og krølltenger fra å endre hårteksturen. NANOIL er en delikat eliksir som gir en ny, bedre dimensjon til styling av hår med lav porøsitet.

INGEN FLERE GRENSER TAKKET VÆRE NANOIL!

Den innovative håroljen samarbeider med ditt hår med lav porøsitet. Nanoil for hår med lav porøsitet inneholder en ideell sammensetning av ni naturlige oljer i fettsyrer. Vanskelig, rett og tungt hår vil ikke lenger være et problem. Fantasien din er det eneste som setter grenser fra nå av.

HVORDAN FUNGERER DEN?

NANOIL for hår med lav porøsitet virker på hårets overflate og trenger inn i hårsekkene for å reparere dem og gi styrke og næring fra røttene. Håret løftes; derfor kan hodebunnen puste, cellene forsterkes, hårsekkene virker som de skal, og overflødig talgutskillelse begrenses. Det er den beste behandlingen for håret ditt – prøv selv!

NANOIL FOR HÅR
MED LAV PORØSITETDefiner skjønnheten til ditt hår!

KJØP NÅ

NATURENS KRAFT FOR DITT HÅRS VELVÆRE

Lær innholdet i NANOIL for hår med lav porøsitet

Bare Nanoil inneholder en velbalansert sammensetning av naturlige oljer og ekstra pleiende ingredienser. Takket være kombinasjonen av disse i riktige forhold får de enestående egenskaper. Se selv at riktig utvalgte og sammensatte oljer kan forbedre håret ditt mer effektivt enn noensinne.

SEDERTREOLJE – forhindrer hårtap

Utvunnet fra nøttene til sibirsk gran. Den normaliserer funksjonen til talgkjertlene i hodebunnen, reagerer mot hårtap, renser hodebunnen, kjemper mot flass, forbedrer tilstanden og øker volumet.

KOKOSOLJE – beskytter hårfibrene

Strukturen minner om proteinene i menneskehår. Oljen forhindrer skjellaget i å reise seg og forhindrer at hårets porøsitet øker. Den har nærende egenskaper og gir vitalitet, spenst og glans. Kokosolje inneholder naturlig SPF 10.

ARGANOLJE – beskytter mot hete

Utvunnet fra nøttene fra Argania. Kjent som det flytende gullet fra Marokko. Den beskytter håret mot termisk og mekanisk skade. Den gir antioksidanter som gir vitalitet.

LAKSEROLJE – stimulerer hårvekst

Presset fra frøene til trinsebønnen. Olje av ekstraordinær kvalitet. Den booster hårveksten, forhindrer hårtap og reparerer hårsekkene. Lakserolje gir glans og beskytter hårets naturlige farge.

SHEASMØR – forhindrer tørt hår

Utvunnet fra nøtter fra sheatreet. Den kan vise til enestående nærende egenskaper. Den skaper en beskyttende barriere som reduserer vanntap, øker glansen og gir elastisitet og glatthet.

MARACUJA-OLJE – bremser aldringsprosessene

Presset fra pasjonsfruktfrø. Dens antioksiderende potensiale er dobbelt så sterk som andre oljer. Den gjør at hårets vitalitet beholdes, bremser aldringsprosessen, forbedrer elastisiteten og temmer håret.

BABASSU-OLJE – gjør kjemming og styling lettere

Utvunnet fra nøttene til det brasilianske palmetreet Attalea cohune. Den trenger lett inn i håret, glatter ut, hjelper med å løse opp floker og med styling uten å tynge. Babassu-olje skjermer hårtuppene mot å flise seg.

MONOI-OLJE – beskytter mot skadelige ytre faktorer

Maserasjon av Tahitiske Gardenia-blomster. Den styrker vann-lipid-dekket i håret og gir fuktighet, elastisitet og mykhet. Monoiolje etterlater seg et silkemykt lag på håroverflaten som skjermer håret mot skade.

CUPUACUSMØR – forbedrer hårets elastisitet

Presset fra frøene til det Amazonske treet – Theobroma grandiflorum. Den gir langvarig fuktighet og lindring. Oljen revitaliserer, gir motstandsdyktighet og glans, og forhindrer statisk hår.

De naturlige oljenes kraft forbedres av:

Pantenol – også kjent som pro-vitamin B5. Det gir håret fuktighet og glatthet, gir glans, hjelper å løse opp floker, og gir frisyren volum.

Baicapil – aktiv substans mot hårtap. Det er kombinasjonen av planteingredienser som synergisk stimulerer veksten. Baicapil styrker folliklene.

Kerastim – cystin-derivat som er laget for hår som faller ut. Den stimulerer den energiske metabolismen til keratinceller, slik at hårsekkene blir sterkere.

UV-Filter – beskytter sensitiv hårstruktur mot skadelige UV-stråler. Det reduserer tørrhet, matthet og skjørhet, og hindrer at hårets cortex skades.

Vitamin A – retinol som forbedrer cellenes arbeid i hårstrukturen. Den forhindrer overflødig hårtap og begrenset vekst.

Vitamin E – ungdomsvitaminet som gir sterke antioksidant-egenskaper. Det bekjemper frie radikaler, gir cellene næringsstoffer og øker hårveksten.

‘Nanoil er den beste håroljen jeg noensinne har hatt. Jeg elsker å style håret mitt, men det var alltid vanskelig. Lokkene mine er så vanskelige å krølle at hver eneste krølltang feilet. Jeg fryktet også at det kom til å bli skadet på grunn av den høye temperaturen. Nanoil hårolje lar meg ta vare på håret på den måten jeg alltid ønsket. Den beskytter frisyren på en flott måte, og etter påføringen er håret mitt så…! Jeg kan ikke slutte å se på meg selv i speilet.’

Evelyn, 34

‘Fett hår pleide å være mitt største problem. Uten volum, flatt, rett og slett irriterende. Et håpløst tilfelle. Jeg kjøpte Nanoil, og alt endret seg! Den lindret hodebunnen min, og ga røttene et virkelig boost. Frisyren min har så mye volum nå! Jeg føler meg som en modell i en hårproduktreklame.’

Ruth, 20

‘Om sommeren blir håret mitt lett dehydrert, spesielt når man bor i et varmt område eller reiser mye. Jeg hadde vært på jakt etter et godt produkt som kunne beskytte håret mitt. Det er vanskelig fordi det tynges lett ned. Hundrevis av utprøvde og testede produkter – ikke noe resultat. Jeg har fått vakkert, tykt og volumfylt hår etter at jeg begynte å bruke Nanoil. Solskinn er ikke lenger mitt problem!’

Bente, 46

NANOIL FOR HÅR
MED LAV PORØSITETHa kontroll på håret ditt!

KJØP NÅ

Ta vare på håret ditt med NANOIL!

Hår med lav porøsitet trenger næring og kompleks beskyttelse. Formelen av nøye utvalgte oljer i mettede fettsyrer lar deg nyte vakkert hår uten å bekymre deg for skade. Husk at hårets porøsitet kan bli verre. Sørg for at hårets tilstand ikke blir verre – gi næring, reparer og styrk det ved å bruke vår hårolje.

NANOIL hjelper deg å takle hår med lav porøsitet som ikke er spenstig eller lett å style. Hvis du bruker oljen jevnlig, vil den øke hårveksten og øke tykkelsen uten å bli tyngende. Takket være NANOIL kan du få glede av glatt og silkemykt hår. Komplekset av perfekt utvalgte vegetabilske oljer vil fungere som hårets beste stylist.

NANOIL FOR HÅR
MED LAV PORØSITETDet perfekte valget for ditt hår!

KJØP NÅ