„Wow! Det finnes ikke noe annet stylingprodukt som gjør håret mitt så voluminøst!”
Julia
Hårsprayprodukt skutt på hvit bakgrunn

Hårspray for fyldigere hår
Hair Volume Enhancer

 • Økt volum i håret
 • Styrker håret
 • Enkel styling og glans

Størrelse: 200 ml

Denne stylingsprayen for økt volum løfter hårrøttene og skaper en umiddelbar og varig effekt som gjør at håret ser fyldigere ut. Hveteprotein kombinert med keratin nærer håret og beskytter det mot UV-stråling, kjølig vær og høy luftfuktighet. Panthenol virker for å gjøre håret mer glansfullt. Nanoil Hair Volume Enhancer gjør håret voluminøst og sunt.

- +
NANOIL HAIR VOLUME ENHANCER - 100% VOLUMLØST FOR DITT HÅR
Synes du det er vanskelig å gi håret ditt volum fordi det enten er for fint eller for tungt? Mister det volum raskt og fremstår flatt og livløst? Med Nanoil Volume Enhancer kan du endelig si farvel til livløst hår! Denne kjempelette sprayen løfter hårrøttene, og etterlater håret fyldig og luftig.
NANOIL HAIR VOLUME ENHANCER - HVORDAN BRUKES DEN

Denne volumsprayen fra Nanoil anbefales for alle hårtyper, også for fint og skadet hår som ikke holder på volum.

Nanoil Volume Enhancer er praktisk å bruke. Den lette formelen tynger ikke ned hårstråene, og stjeler ikke hårets fuktighet. I stedet gir tilfører den håret næring og beskytter det mot UV-stråling, høy luftfuktighet og kjølig vær.

HVA ER HAIR VOLUME ENHANCER LAGET AV?
 • Hveteprotein - styrker håret og gjør det enklere å hanskes med ved at det gjør håret mindre brusete og statisk.
 • Keratin – gjenoppbygger hårets indre og ytre struktur for å gi håret med fylde og forbedre hårets utseende.
 • Panthenol – temmer håret og gjør det glansfullt, etterlater håret synlig glattere og tykkere.
HVORDAN VIRKER HAIR VOLUME ENHANCER?
 • Den løfter røttene.
 • Den øker hårets volum.
 • Den gir hvert hårstrå mer fylde, slik at håret blir tykkere.
 • Den gjør det enklere å style håret ved at hårets ytre lag blir glattere.
 • Den øker hårets glans og fukter håret under styling.
Noen ganger er man bare nødt til å ta saken i egne hender og forbedre det Moder Jord ikke var særlig gavmild med. Jeg snakker så klart om håret mitt, som er veldig tynt. Nå, takket være Nanoil Hair Volume Enhancer kan jeg ha frisyrer jeg bare har kunnet drømt om tidligere. Flatt hår er ikke lenger et problem, fordi Nanoil gir håret mitt volum som varer hele dagen!
Anniken, 34
Jeg elsker denne volumsprayen fra Nanoil! Det at den ikke inneholder alkohol eller silikoner er også et stort pluss, siden de fleste stylingsprayer er proppfullt av sånt. Tommel opp for keratin, panthenol og hveteproteiner. Resultatene? Håret mitt holder på volumet i timevis!
Tine, 40
Løftet og fyldig – men ikke bustete! – hår er endelig mulig for meg også! Nanoilspayen gir landvarig hold og gjør at håret beholder sitt volum uten å bli brusete, selv når luftfuktigheten er høy. Dette produktet er helt fantastisk, det gir ikke bare håret volum, men nærer det og gjør det helt utrolig mykt.
Kaia, 22
En kjempegod volumspray! Jeg kan ikke se noen negative sider ved produktet. Nanoil Hair Volume Enhancer løfter hårrøttene, lukter fantastisk, gjør håret glansfullt og temmer det. Og ikke minst – det gjør at håret ser tykkere ut enn det egentlig er. Helt genialt!
June, 39
Kvinne holder en flaske hårspray Kvinne holder svart og gull hårsprayflaske Kvinne holder svart og gull hårsprayflaske Smilende kvinne holder hårspray Kvinne holder svart og gull hårspray Kvinne ser på en flaske hårspray Smilende kvinne som holder en flaske hårspray Kvinne ser ned og holder hårspray Kvinne holder svart og gull hårspray Kvinne holder en flaske hårspray Smilende kvinne med en hårsprayflaske i hånden Smilende kvinne som holder en flaske hårspray Kvinne holder svart og gull hårsprayflaske
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.HVORDAN BRUKER JEG NANOIL HAIR VOLUME ENHANCER?

Spray Nanoil volumspray på enten tørt eller nyvasket hår før du føner det. Gre håret lett for å spre produktet jevnt langs hele lengden. Style håret slik du ønsker.

2.PASSER NANOIL HAIR VOLUME ENHANCER FOR MEG?

Denne volumsprayen passer bra for alle som drømmer om fyldige, søte og voluminøse frisyrer det er vanskelig å få til uten å bruke de rette produktene. Nanoil Hair Volume Enhancer løfter røttene og gjør håret voluminøst og fyldig langs hele hårets lengde.

3.HVA ER UTLØPSDATOEN FOR NANOIL HAIR VOLUME ENHANCER?

Nanoil Hair Volume Enhancers egenskaper holder seg i 30 måneder etter produksjon. Utløpsdatoen oppgis på pakningen.

4.HVILKE INGREDIENSER INNEHOLDER NANOIL HAIR VOLUME ENHANCER?

Nanoil Hair Volume Enhancer INCI: Aqua, Ethyltrimonium Chloride Methacrylate/Hydrolyzed Wheat Protein Copolymer, Polyquaternium-70, Dipropylene Glycol, Polyquaternium-46, Hydrolyzed Keratin, Polysorbate-20, Panthenol, Propylene Glycol, Niacinamide, Cetrimonium Chloride, Parfum, Disodium EDTA, Phenylpropanol, Propanediol, Caprylyl Glycol, Tocopherol, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Hydroxycitronellal.

5.HVORDAN BØR JEG OPPBEVARE NANOIL HAIR VOLUME ENHANCER?

Oppbevar Nanoil Hair Volumizer-spray lukket og i romtemperatur.

Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring