„Perfekt serum, tilfører masse næring til huden min.”
Kjersti
Nærbilde på Nanoil Aloe & White Tea Face Serum flaske, boks og aloe blader

Ansiktsserum med aloe vera og hvit te
Aloe & White Tea Face Serum

 • Antioksiderende
 • fornyende
 • tilfører næring & avslapper
 • Lindrende
 • Kraftige vitaminer og veldig fuktighetsgivende

Størrelse: 50 ml

Dette revolusjonære ansiktsserumet hjelper alle hudtyper like mye. Det revitaliserer, tilfører fuktighet og helbreder flere ulike hudproblemer. Den næringsgivende aloe vera-ekstrakten og den lindrende hvite teen hjelper sliten og utmattet hud med å slappe av. Ideelt for deg med sensitiv hud som er utsatt for irritasjoner. Dette serumet lindrer, opprettholder fuktighet, fjerner frie radikaler og øker motstandsdyktigheten på huden for et feilfritt utseende. Forbered deg på næret, frisk og glatt hud.

- +
Overrask andre med den plettfrie huden din og la den puste fritt
Er huden din matt, dehydrert og trøtt? Da er det på tide å strekke seg etter det gjenopplivende NANOIL-ansiktsserumet! Tenk på det som en naturlig essens som tilfører fuktighet til huden og etterlater den i vakrere tilstand enn den var før, så du kan føle deg komfortabel med huden din.
Nanoil Aloe & White Tea Face Serum forbedrer kvaliteten på huden din

Dette serumet ble utviklet for å ta skånsomt vare på huden ved å beskytte den mot urban forurensning og skader ulike eksterne faktorer kan påføre huden i ansiktet, inkludert langvarig eksponering for syntetisk blått lys. Det er perfekt om du ønske å lindre sensitiv, sliten og utmattet hud, uansett hvor gammel den er.

Dette serumet med aloe vera og hvit te er lett i konsistensen og passer perfekt til påføring om morgenen før du tar på sminke. Den gir deg hud som ser sunn og uthvilt ut takket være de fuktighetsgivende, antioksiderende egenskapene som hjelper til med å opprettholde gunstig talgproduksjon. Eksponer huden din for omsorgsfull pleie, så vil den bli vakrere og vakrere for hver dag som går.

Hva inneholder Nanoil Aloe & White Tea Face Serum?

Det finnes to hovedingredienser i dette serumet. Den første, ekstrakt av hvit te, er en kraftig antioksidant som bekjemper frie radikaler og forsinker aldringsprosessen. I tillegg forbedrer dette stoffet også motstandsdyktigheten i huden og lar den gjenopplives. Til slutt er ekstrakt av hvit te også kjent for å jevne ut hudfargen og få den til å se vakrere ut.

Den andre hovedingrediensen er aloe vera-ekstrakt, som er et anerkjent helsebringende stoff som inneholder over 200 aktive forbindelser. Dette betyr at det kan helbrede, lindre og tilføre fuktighet til huden. I tillegg til dette kan aloe vera-ekstrakt reparere og motvirke mulige irritasjoner i huden.

Hvordan fungerer Nanoil sitt Nanoil Aloe & White Tea Face Serum?
 • Forhindrer at huden blir slapp og hengende.
 • Beskytter mot blått lys.
 • Forhindrer TEWL (vanntap).
 • Gjenoppliver huden.
 • Hjelper huden med å slappe av.
 • Forfrisker og revitaliserer overhuden.
 • Reduserer rynker og fine linjer.
 • Holder huden i god stand.
 • Lindrer irritasjon og fremmer helbredelse av huden.
 • Glatter ut hudoverflaten.
 • Tilfører næring, styrke og fukt til huden.
 • Beskytter huden uansett forhold
Når jeg gikk på universitetet brukte jeg å drikke masse kaffe mens jeg studerte over lange, søvnløse netter. Selvfølgelig var ikke dette bra for huden min, da den ble både matt, sliten og full av kviser neste morgen. Aloe vera-serumet fra Nanoil har gjenopplivet huden min. Det er blitt en uerstattelig del av ansiktspleierutinen min.
Veronika, 28
Jeg elsker dette ansiktsserumet, det får huden min til å se avslappet, fuktig og sunn ut etter påføring. Ingen andre ansiktsserum gir meg så flott effekt. Du bare må ha det!
Aisha, 36
10/10! Det beste ansiktsserumet, perfekt under sminken og nattkremen, jeg er fullstendig fortryllet av den silkemyke ansiktshuden min!
Sofie, 26
Det er som en yogatime for huden min, pleiende og avslappende Dette luksusproduktet kommer i en nydelig, elegant flaske som gjemmer på alt huden min trenger for å se fantastisk ut. Jeg anbefaler det for alle, uansett hvor gamle de er!
Ane, 41
Jeg bor i en storby med mye bileksos og sitter mye foran dataskjermen, så huden min trengte et dyptgående og pleiende produkt. Dette serumet tar virkelig vare på ansiktet mitt! Dette er en perfekt, styrkende blanding med aloe vera som hverken skreller av eller etterlater uønsket kliss i ansiktet. Definitivt det beste ansiktsserumet, uansett om du er bymenneske eller ikke!
Emilie, 48
Nærbilde på kvinnens ansikt og Nanoil aloe & hvit te ansiktsserumflaske Jente som bruker Nanoil Aloe&White Tea Face Serum foran speilet Jente med bleket hår som holder Nanoil ansiktsserum og smiler til kameraet Refleksjon av jente som holder Nanoil ansiktsserum i speilet Nærbilde på jenteansikt og flaske Nanoil Aloe & White Tea Face Serum Jente som bruker Nanoil ansiktsserum på kinnet Smilende jente holder Nanoil aloe og hvit te ansiktsserum Nærbilde på jentens ansikt, Nanoil ansiktsserumflaske og dropper Speilrefleksjon av kvinne som holder Nanoil ansiktsserumflaske Nærbilde på kvinnens ansikt og Nanoil aloe & hvit te ansiktsserumflaske Nærbilde av blond jente som holder Nanoil-serumflaske i den ene hånden og dråpe i den andre Nærbilde på jenteansikt og Nanoil aloe og hvit te ansiktsserum Nærbilde på Nanoil ansiktsserumflaske og kvinnens uskarpe ansikt
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.HVORDAN BRUKER JEG NANOIL ALOE & WHITE TEA FACE SERUM?

Påfør Nanoils ansiktsserum med Aloe Vera & Hvit Te på rent og tørt ansikt, nakke og bryst. Masser inn skjønnhetsproduktet med fingertuppene; unngå huden rundt øynene. La huden absorbere serumet fullstendig, og følg opp med favorittansiktskremen din eller en utvalgt Nanoil skjønnhetsolje etterpå. Påfør daglig på morgenen og/eller kvelden.

2.ER DETTE ANSIKTSSERUMET MED ALOE VERA & HVIT TE PASSENDE FOR HUDEN MIN?

Du kan bruke produktet fritt. Nanoil Aloe & White Tea Face Serum passer til og er trygg for alle typer hud, inkludert sensitiv, moden og akneutsatt hud. De som ønsker å friske opp og gi nytt liv og glød til huden i ansiktet vil like dette produktet best. Det absorberes fullstendig uten å etterlate et klissete lag på ansiktet. Det kan også brukes av veganere og vegetarianere.

3.HVOR LENGE KAN JEG BRUKE NANOIL ANSIKTSSERUM FØR DET GÅR UT PÅ DATO?

Nanoil ansiktsserum opprettholder egenskapene sine i opptil 30 måneder fra produksjonsdato. Best før-datoen oppgis på boksen.

4.HVILKE INGREDIENSER BRUKES I NANOIL ALOE & WHITE TEA FACE SERUM?

Alle ansiktsserumer som er laget av Nanoil tilbyr et utvalg av de beste ingrediensene i konsentrert tilstand. Når det kommer til Nanoils Ansiktsserum med Aloe Vera & Hvit Te er ingrediensene: Aloe Barbadensis bladjuice, Camellia Sinensis bladvann, Aqua, Sitronsyre, Xanthangummi, Natriumbenzoat, Kaliumsorbat.

5.KAN JEG KOMBINERE NANOIL SINE ANSIKTSSERUMER MED ANDRE HUDPLEIEPRODUKTER?

Dette ansiktsserumet med aloe vera og hvit te inneholder kun et par nøye utvalgte ingredienser som kan kombineres med en hvilken som helst ansiktskrem eller skjønnhetsolje. Du oppnår best effekt om serumet kombineres med en av NANOIL sine skjønnhetsoljer.

6.HVORDAN BØR JEG OPPBEVARE NANOIL ALOE & WHITE TEA FACE SERUM?

Når du er ferdig med den daglige påføringen av serumet må du sørge for at flasken er ordentlig lukket. Oppbevar flasken på et mørkt og kjølig sted.

Skudd av emballasje av 'Nanoil' ansiktsserum
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring