Frisyrer til jul og nyttårsaften! Trender, rutiner og nødhjelp for håret

Frisyrer til jul og nyttårsaften! Trender, rutiner og nødhjelp for håret

Englehår med glitter? Blendende feminine fletter og oppsett? Hvis du vil overraske alle med en fantastisk frisyre i julen, bør du sette litt fokus på tilstanden til håret ditt. Vi vil dele noen ideer for fantastiske frisyrer, så vel som raske og uanstrengte måter å oppgradere håret på, uansett om du har julestemning eller ikke. Du kommer til å ønske nyttår velkommen med fantastisk, fornyet hår. Er du klar for å skinne?

Vakkert hår tilsvarer alltid sunt hår - rask førjuls-reparasjon

Hår blir mer krevende i vintersesongen: minusgrader etterfulgt av oppvarmet luft innendørs. I mellomtiden ønsker vi at håret skal se best ut i løpet av jul og nyttår. Hvis du vil få frisyren til å vare lengst mulig og holde hårknuten, fletten eller en annen frisyre feilfri – gi håret en rask jule-reparasjon. Hvordan gjøre det?

  • Hvis håret ditt er ekstremt skadet og splittet, ikke tro at det er noe som kan trylle splittede ender sammen igjen. Trimming er det beste valget. På denne måten blir du kvitt ekstremt tørre og delte tupper, og forbedrer den generelle hårets tilstand. For å holde hårskadene borte (spesielt i området som for det meste er utsatt for skade) - bruk et spesielt beskyttende serum for hårendene, eller gni naturlige oljer i det.
  • Sunt hår kommer oftest fra ren, sunn hodebunn, så bruk en spesialdesignet klargjørende sjampo (en gang i uken er nok) eller hodebunnsrens hjemme. På denne måten øker du blodstrømmen og fjerner produktoppbygging, talg og døde hudceller. Behandlingen løfter også hårrøttene, tilfører volum og fylde, forhindrer «lue-hår» og fett hår. Det er best hvis du bruker en skrubb før håroljebehandlingen - denne typen ‘massiv’ terapi vil få partiklene i oljer til å fungere mer intenst inne i håret og på overflaten.
  • Håroljebehandling er den raskeste måten å regenerere og forbedre hårets tilstand. Gjør det regelmessig (minst en gang i uken), men hvis håret ditt virkelig er skadet - kan du gjerne gjøre det til og med annenhver dag. Behandling med varm olje gir de mest effektive virkningene - det skal være et fast steg i hårpleierutinen din. Ikke bare beskytter, reparerer og regenererer det håret ditt, men det er et raskt arbeidende middel for livløst, svakt og kjedelig hår. Oljebehandling kan fungere som en siste utvei når alt mislykkes. Det vil redde deg og håret ditt når du er i tidsklemma og trenger rask reparasjon. En hårolje som passer til tilstanden og dens porøsitet er det beste valget.
  • Hvordan få glans i det kjedeligste håret? Trikset som brukes av våre (flotte) bestemødre viser seg å forbli uslåelig: Etter vask og siste skylling, skyll håret forsiktig med en blanding av vann og eplesider eller bringebæreddik. Denne typen blanding gir håret glans, mykhet og spenst. Eddiken holder i tillegg pH -balansen i hodebunnen, og forebygger at håret blir fettete når du bruker hodeplagg som luer o.l.

Jule- og nyttårsaften-frisyrer – de siste trendene som frisører sverger til

Hvis du vil blende alle med det glødende utseendet og kunnskapen om de siste trendene - vil årets ideer til julefrisyrer definitivt appellere til deg. I løpet av denne sesongen kan du legge glitter på et juletre eller ... i håret. Teknikken og stilen du bruker er opp til deg: flette den, legg individuelle glittertråder i eller lag tykkere, skinnende tråder som ser ut som hårforlengelser. Det er bare én regel – den må være blendende og fargerik! Denne juletrenden handler om glitter og glans.

Men, hvis du ikke liker glitter i håret, kan du velge en annen variant - glitterhårfarge. Det har allerede tatt Instagram med storm og - mest av alt - stjålet kvinners hjerter. Pastellfarger skal visstnok skape fantastiske glinsende varianter som varierer avhengig av lysets refleksjon. Riktig bruk av begge fargestoffer vil gi utrolige farger.

Hvis man skal respektere trendene rundt jul og nyttårsaften, bør man jo fokusere på glitter og glans. Hvis du bestemmer deg for en lysende, glinsende og iøynefallende frisyre, må du sørge for at håret ditt er sunt og velholdt. Når du oppnår det, vil ikke folk klare å slutte å se på deg.

Trendy klassikere - tidløse frisyrer for fancy arrangementer

  • Hvis du foretrekker smakfull, feminin og klassisk fremfor det ekstravagante og blendende utseendet - trenger du ikke å gå på salong for en komplisert frisyre med hundrevis av strikk og spenner. En klassisk knute følger med hvert juleantrekk. Det er i en egen klasse, men hvis du vil gjøre det mer ‘julelignende’ kan du forbedre det med et subtilt tilbehør, f.eks. en perlepinne eller en fin kam.
  • Fransk tvinnet bun er både enestående og elegant. Den er rett og slett feilfri: veldig enkel å lage og feminin. Alt du trenger å gjøre er å legge håret til den ene siden, fest det på baksiden og vri håret opp.
  • En annen meget populær frisyre som er et virkelig godt valg til jul, er den som bruker ... alle slags fletter. Det er klart at du må sette dem i et interessant utypisk utseende. Frisører er gode på fletter fordi en flette selv er nok til å forbedre det feminine ansiktet. En bun og en flette er en populær kombo, f.eks. en sideflette med fransk bun i nakken.

Hva skal du benytte deg av mens du gir julefrisyren en ny vri?

Julefrisyrer passer alle slags fancy tilbehør som spenner, klyper eller kammer med perler eller diamanter. Hvis håret ditt er litt uregjerlig - husk å bruke en god hårspray for å unngå å ødelegge looken med kåpa di.

Hvis håret ditt forblir motstandsdyktig mot glans og triks i boka – prøv en tørr hårolje for kjapt å temme statiske hårstrå samt gi glans og spenst. En glansforbedrende spray er en annen god idé - den kommer vanligvis i en egnet beholder for en uanstrengt applikasjon. Spray den gjerne på en ferdig frisyre, individuelle hårlokker, eller før en stylingrutine.

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Lakserolje
Hårmaske med keratin
Arganolje
Varmebeskyttende spray
Jojobaolje
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring