„Dette serumet holder huden min myk og hydrert.”
Aud
Ansiktsserumflaskeprodukt skutt med en boks

Ansiktsserum med hyaluronsyre
Hyaluronic Face Serum

 • Ultrafuktighetsgivende
 • Antioksiderende
 • Myk hud
 • Sunn glød

Størrelse: 50 ml

Dette fuktighetsgivende ansiktsserumet fra Nanoil er det beste valget for deg med tørr og irritert hud. Om ansiktet ditt føles stramt eller du ønsker å fornye huden med fuktighet en gang for alle, bør du prøve ut Nanoil. På grunn av den autentiske hyaluronsyren i serumet kan det levere langvarige effekter – huden vil holdes fuktig og bli silkemyk uten å forårsake rødhet eller irritasjon. Med dette serumet vil ansiktet ditt se sunt og vakkert ut. Sjekk ut hvor effektiv dette ultralette Nanoil-ansiktsserumet er.

- +
Forbedre huden din med fuktighet den aldri har opplevd før.
En av ingrediensene som trengs for å holde huden fuktig er naturlig hyaluronsyre. Dessverre mister huden mer og mer av dette byggestoffet når den eldes, som er grunnen til at huden vår gradvis blir tørrere, mattere og mindre motstandsdyktig – ikke la dette skje! Du vil bli overrasket når du ser hvor mye bedre huden din blir når du bruker Nanoil Hyaluronic Face Serum.
Nanoil Hyaluronic Face Serum er en dypt fuktighetsgivende eliksir

Dette er et fjærlett ansiktsserum som klarer å nå de dypere hudlagene for å gi en langvarig fuktighetsgivende effekt. Den er trygg å bruke på sensitiv hud. Nanoil Hyaluronic Face Serum virker både på hudens overflate og i dypere underliggende hudlag, som gir deg silkemyk og velhydrert hud – og denne effekten oppnås etter kun ett bruk. Huden din kommer til å gjenopprette motstandsdyktigheten sin og se sunnere ut for hver dag som går. Gi Hyaluronic Acid Nanoil Face Serum en sjanse!

Hva inneholder Nanoil Hyaluronic Face Serum?

Formuleringen på det dypfuktighetsgivende ansiktsserumet fra Nanoil er basert på et utrolig dyrebart stoff som ansiktet vårt trenger for å holde seg sunt – nemlig hyaluronsyre, som er en naturlig og effektiv fuktighetsgiver. Denne ingrediensen er i stand til å binde vann til innsiden av hudlagene så du oppnår forbedret fuktighetsnivå. Takket være den gode kvaliteten kan hyaluronsyre lindre tørr og irritert hud, samtidig som at den sørger for at huden ser ung og strålende ut hver dag.

Hvordan fungerer Nanoil Hyaluronic Face Serum?
 • Binder vann til huden.
 • Sørger for dyptgående og langvarig fuktighet.
 • Omslutter ansiktet med et fløyelsaktig, beskyttende belegg.
 • Gjør ansiktet, nakken og brystet glattere.
 • Forbedrer motstandsdyktigheten og elastisiteten i huden.
 • Forhindrer tidlig aldring.
 • Tilfører sunn glød og glans.
 • Lindrer irritert og tørr hud.
Jeg elsker den fuktighetsgivende effekten og hvor silkemyk huden blir etter å ha brukt Nanoil-serumet. Dette er den perfekte hyaluronsyren som virkelig propper huden full av fuktighet!
Hanna, 27
Ansiktet mitt har aldri vært så velhydrert før! Den irriterende strammende følelsen og de fine linjene er borte! Jeg anbefaler virkelig dette serumet.
Lillian, 41
Et veldig bra fuktighetsgivende serum, ideell for hud som utsettes for inneklimaanlegg året rundt. Det absorberes lett og etterlater hverken rester eller klissete lag på huden. Det finnes ingen ulemper!
Alise, 31
Jeg fant den beste LAVMOLEKYLÆRVEKTIGE HYALURONSYREN i dette serumet, fantastisk Nanoil!
Kine, 21
Denne fungerer akkurat som ansiktsbehandlinger på salong. Etter et par uker kan jeg ikke kjenne igjen ansiktet mitt lengre, serumet overrasket virkelig, for jeg føler meg ti år yngre. Anbefaler Nanoil HA-serum til alle!
Anne Kari, 39
Smilende kvinne holder ansiktsserum med blomster i forgrunnen Kvinne holder en flaske ansiktsserum og blåser et kyss Smilende kvinne i et badekar som holder en flaske ansiktsserum Kvinne som bruker et ansiktspleieprodukt i et speil Smilende kvinne som holder en flaske ansiktsserum Kvinne med rosa negler som holder ansiktsserum med hvit etikett Hodebilde av en kvinne som bruker ansiktsserum Kvinne tar ut en dråpe fra en liten svart flaske Kvinne iført en rosa badekåpe som holder en flaske ansiktsserum Kvinne med flere halskjeder som holder en flaske ansiktsserum nær ansiktet Kvinne som ligger nede og holder en flaske med et skjønnhetsprodukt med en hvit etikett Kvinne med håret pakket inn i et håndkle som holder en flaske med et skjønnhetsprodukt Kvinne holder en flaske ansiktsserum foran ansiktet
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.HVORDAN BRUKER JEG NANOIL HYALURONIC FACE SERUM?

Påfør Nanoil Hyaluronic Acid-serum på rent og tørt ansikt, nakke og bryst. Masser inn skjønnhetsproduktet med fingertuppene; unngå huden rundt øynene. La huden absorbere serumet fullstendig, og følg opp med favorittansiktskremen din eller en utvalgt Nanoil skjønnhetsolje etterpå. Påfør daglig på morgenen og/eller kvelden.

2.ER DETTE HYALURONSYREANSIKTSSERUMET PASSENDE FOR HUDEN MIN?

Du kan bruke produktet fritt. Nanoil Hyaluronic Acid-serum passer til og er trygg for alle hudtyper, inkludert sensitiv, moden og akneutsatt hud. De som ønsker å friske opp og gi nytt liv og glød til huden i ansiktet vil like dette produktet best. Produktet absorberes fullstendig uten å etterlate klissete lag i ansiktet. Det kan også brukes av veganere og vegetarianere.

3.HVOR LENGE KAN JEG BRUKE NANOIL ANSIKTSSERUMET FØR DET GÅR UT PÅ DATO?

Nanoil ansiktsserum bevarer effekten i 24 måneder etter produksjonsdato. Best før-datoen er oppgitt på boksen.

4.HVILKE INGREDIENSER BRUKES I NANOILS ANSIKTSSERUM MED HYALURONSYRE?

Alle ansiktsserumer som er laget av Nanoil tilbyr et utvalg av de beste ingrediensene i konsentrert form. Når det kommer til Nanoils hyaluronsyreansiktsserum er ingrediensene: Aqua, Natriumhyaluronat, Fenoksyetanol, Ethylhexylglyserin.

5.KAN JEG KOMBINERE NANOIL ANSIKTSSERUM MED ANDRE HUDPLEIEPRODUKTER?

Dette ansiktsserumet med hyaluronsyre inneholder kun et par nøye utvalgte ingredienser som kan kombineres med en hvilken som helst ansiktskrem eller skjønnhetsolje. Du oppnår best effekt om serumet kombineres med en av NANOILs skjønnhetsoljer.

6.HVORDAN BØR JEG OPPBEVARE NANOIL HYALURONIC FACE SERUM?

Når du er ferdig med den daglige påføringen av serumet må du sørge for at flasken er ordentlig lukket. Oppbevar flasken på et mørkt og kjølig sted.

Skudd av emballasje av 'Nanoil' ansiktsserum
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring