„Jeg klarer ikke slutte å dra fingrene gjennom håret mitt – det er så mykt!”
Anette
Nanoil hårbalsam sprayprodukt med noen arganøtter i bakgrunnen

Hårbalsam med argan
Argan Hair Conditioner

 • Beskyttelse
 • Reparasjon og motstandsdyktighet
 • Perfekt helse

Størrelse: 125 ml

Bifasebalsam beriket med arganolje er en behandling som ikke krever å bli skyllet ut etter bruk. Den tynger ikke håret, men pleier i stedet hårstråene med kraften i naturlige planteoljer. La håret ditt skinne og forbedre motstandsdyktigheten på det med Nanoil-balsam. Forelsk deg i salongfølelsen du oppnår hjemme!

- +
NANOIL ARGAN HAIR CONDITIONER - NYT SALONGEFFEKTEN!
Er håret ditt krusete, tørt og uregjerlig? Stol på kraften i arganolje. Beskytt håret mot skade, tilfør næring til tuppene, og hjelp håret med å holde seg ungt. Nanoils balsam er den beste måten å få salongresultater på.
NANOIL ARGAN HAIR CONDITIONER - FORMÅL

Nanoils arganbalsam er den perfekte løsningen for alle hårtyper. Den tilbyr et høyt nivå av pleie, varig glans og perfekt helse. Til og med slitt, glansløst og livløst hår vil bli gjenopprettet til sin naturlig vakre tilstand når du behandler det med denne milde, men sterke bifasebalsamen beriket med oljer.

HVILKE INGREDIENSER INNEHOLDER NANOIL ARGAN HAIR CONDITIONER?
 • Arganolje - reparerer håret, gir beskyttelse mot skade, fremmer skjønnhet og styrker en gjenopplivende effekt.
 • Fiskeolje - opprettholder hårfargen, fremmer hårvekst, beskytter, opprettholder fuktighetsnivået, har en antiseptisk effekt, styrker håret og motvirker splittede tupper.
HVA ER FORDELENE MED Å BRUKE ARGAN HAIR CONDITIONER?
 • Pleier håret og forbedrer utseendet dets
 • Motvirker statisk og krusete hår
 • Nærer, styrker og gjenoppretter
 • Beskytter mot ekstreme temperaturer og frie radikaler
 • Fremmer glans og forsterker hårfargen
 • Motvirker floker og gjør det enklere å børste håret
 • Håndterer splittede tupper
 • Reduserer risikoen for tørt hår og skade
Jeg fyller jevnlig opp beholdningen av arganbalsamen fra Nanoil i salongen min. Klientene mine sier at de elsker Nanoil-produkter, og denne balsamen har hjulpet meg med å reparere håret til flere klienter som ikke ønsket å klippe av mye av håret.
Kamilla, 39
For mitt krevende og uregjerlige hår, er denne arganbalsamen fra Nanoil en sann gave. Elsker den!
Pernille, 24
Etter å ha blitt særdeles fornøyd med resultatene av oljer fra Nanoil, tenkte jeg det var på tide å gi andre hårpleieprodukter fra Nanoil en sjanse. Arganbalsamen ser ut til å være spesielt bra for håret mitt – den gjør det enkelt å børste og tilfører også en sunn glans. Dette har vært mitt favoritthårprodukt de siste månedene.
Beatrice, 30
Jeg stoler på arganolje, spesielt når det kommer til hårpleie. Nå er oljen endelig tilgjengelig i denne lettvektige hårsprayen. Jeg opplever at dette er den beste behandlingen for håret mitt – 100% fantastisk. Nanoil er mesteren på hårpleie!
Kaja, 38
Jeg har testet mange arganbalsamer, men Nanoil er den jeg vil anbefale sterkest. Den er lettvektig, har en deilig duft, og etterlater håret i perfekt tilstand. Det beste er at Nanoils arganbalsam forbedrer hårets tilstand øyeblikkelig! Dette er definitivt den beste arganbalsamen jeg noen gang har brukt.
Ellinor, 43
Kvinne liggende på en seng med en flaske hårbalsam i forgrunnen Kvinne holder en flaske Nanoil hårbalsam Kvinne som sitter i en park og sprayer håret Smilende langhåret kvinne som holder en flaske Nanoil hårbalsam Kvinne som holder en flaske hårbalsam ser til siden hennes Krøllet hår kvinne som holder en flaske hårbalsamspray Smilende kvinne ser på en flaske Nanoil hårbalsam Smilende kvinne som holder en flaske Nanoil hårbalsam Kvinne i en grønn topp som holder en sprayflaske med hårbalsam Brunettemodell som holder en flaske Nanoil hårbalsam Sidevisning av en smilende kvinne som holder hårkondisjoneringsspray Blond kvinne med lukkede øyne og holder en flaske hårbalsam Blond kvinne som holder en flaske hårbalsam
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.HVORDAN BRUKER JEG NANOIL ARGAN HAIR CONDITIONER?

Rist før bruk. Spray på nyvasket, håndkletørt hår. Hold flasken noen tommer fra hodet. Kan også bli påført på tørt hår gjennom dagen. Bruk balsamen når håret ditt trenger tilføring av næringsstoffer.

2.ER NANOIL ARGAN HAIR CONDITIONER FOR MEG?

Så klart, hvis håret ditt blir svakere på grunn av prøvende værforhold som gjør det vanskelig å style. Nanoils balsam beriket med arganolje gjenoppretter glansen og gjør håret lettere å style. Balsamen motvirker også tap av fuktighet.

3.HVA ER HOLDBARHETEN TIL NANOIL ARGAN HAIR CONDITIONER?

Hver flaske har holdbarheten oppgitt på flasken.

4.HVA INNEHOLDER NANOIL ARGAN HAIR CONDITIONER?

Nanoil Argan Hair Conditioner INCI: Aqua, Cyclopentasiloxane, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Coceth-7, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Argania Spinosa Kernel Oil, Olus Oil, Tocopherol, Panthenol, Polyquaternium-6, Parfum, Benzophenone-4, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Hydroxycitronellal, CI 15985, Sodium Sulfate.

5.HVORDAN OPPBEVARER JEG NANOIL ALGAE HAIR CONDITIONER?

Hold flasken lukket og oppbevar den ved romtemperatur.

Flere Nanoil hårbalsamer vist på et stativ
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring