„Gir glansfullt og vakkert hår!”
Astrid
Nanoil hårmaskeprodukt skutt på en hvit bakgrunn

Hårmaske med flytende silke
Liquid Silk Hair Mask

  • Reparerer
  • Sunnhet & Glans
  • Gjenopplivning & Volum

Størrelse: 300 ml

Intensiv reparerende hårmaske som er rik på naturlige silkeproteiner. Denne masken omsvøper håret med et beskyttende lag som gjenoppbygger strukturen og sørger for langvarig fargebeskyttelse. Denne masken øker motstandsdyktigheten til håret, og gjør glansen mer intens. Som resultat gjenoppretter dette produktet helsen og utseendet på hår som har vært svakt og livløst tidligere. Den pleier fargebehandlet hår og beskytter mot varme.

- +
Nanoil Liquid Silk Hair Mask – 100% silkemykt for håret ditt
Har du skadet, overbehandlet og sprøtt hår? Strekk deg etter denne masken med flytende silke – intens forbedrende behandling til håret ditt, uansett alder eller farge. Våg å undres med silkemykt hår!
Nanoil Liquid Silk Hair Mask - formål

Den fungerer for alle hårtyper, inkludert skadet, livløst, matt, fargebehandlet og bleket hår. Den flytende silken i masken er også er et utmerket valg for bølgete og krøllete hår – den glatter ut, temmer og motvirker at håret kruser seg til. Denne masken gir deg pleie, beskyttelse og intens reparasjon av hårstrukturen, i tillegg til nydelig utseende, etter kun ett bruk.

Hva inneholder Nanoil Liquid Silk Hair Mask?

Flytende silke – et lettvektig penetrerende protein som er avgjørende for å holde håret sunt og vakkert. Det nærer og tilfører fukt og beskytter mot UV-stråling og skader. Dette helt naturlige stoffet imiterer avanserte teknologiske metoder for å gjøre håret mykt og skinnende. Det gjør at du ser best mulig ut ved å ta hånd om statisk og krusete hår. Helt til slutt forbedrer også den flytende silken glansen på håret, selv hvis du har svært skadet eller kjemisk behandlet hår.

Hvordan fungerer Nanoil Liquid Silk Hair Mask?
  • Reparerer skadet hår.
  • Temmer krusing og hårstrå på avveie
  • Leverer god varmebeskyttelse.
  • Gjør håret silkemykt.
  • Beskytter håret mot fuktighetstap.
  • Gjør håret skinnende og fyldig.
Jeg elsker hvor mykt håret mitt føles etter å ha brukt Nanoil Liquid Silk Hair Mask. Nå forstår jeg hva utsagnet “silkemykt” egentlig betyr.
Ellen, 31
Jeg klarer ikke å slutte å dra fingrene gjennom håret mitt – det er så deilig å ta på, jeg kan ikke tro det. Nå har jeg mykt, skinnende og sunt hår! Dette er et utrolig bra hårpleieprodukt som jeg virkelig vil anbefale for alle. Stol på meg, når du har brukt den vil du bli helt forelsket i effekten den har.
Mette, 26
Jeg husker at håret mitt brukte å være tørt og kjedelig 24/7. Det var kun hårvoks som kunne tilføre litt glans her og der, men med en gang ettermiddagen kom så håret mitt like trist ut, og var både tungt og flatt. Heldigvis forvandlet Nanoil Liquid Silk Hair Mask håret mitt – ingen flere livløse eller svake hårstrå! Yes!
Lisa, 20
Jeg farger ofte håret mitt, og derfor vet jeg hvor raskt fargen blekner. Etter kun 2-3 uker har fargen ofte blitt utvasket og mistet gløden. Nanoils hårmaske med flytende silke støtter det fargebehandlede håret mitt og holder på resultatet i over 2 måneder!
Solveig, 47
Dette er den eneste hårmasken av sitt slag som har gjort det så lett for meg å holde håret mitt pent. Endelig er hårstråene temmet og immune mot irriterende krusing – bare perfekt!
Sigrid, 38
Kvinne som holder en svart gryte i plast Hodebilde av en kvinne som holder en gryte med Nanoil-hårmaske Kvinne som holder en gryte med Nanoil-hårmaske Smilende kvinne holder en åpen gryte med hårmaske Kvinne som holder en gryte med Nanoil-hårmaske Kvinne i sengen som berører en gryte med hårmaske Kvinne holder en sort plastpotte Smilende kvinne med briller som holder en åpen hårmaskepotte Smilende kvinne holder en gryte med hårmaske Kvinne ser ned og holder en svart gryte i plast Modell med krøllete hår som holder Nanoil hårmaskepotte Hodebilde av en våthåret kvinne som holder en hårmaskepotte Nærbilde av en smilende kvinne som holder en gryte med hårmaske
logo - elle

«Kvinner som verdsetter allsidige skjønnhetsprodukter og personlig pleie i harmoni med naturen burde anse Nanoil som et viktige produkt å ha i sminkevesken.»

logo - glamour

«Det viser seg at naturen har løsningen på alle skjønnhetsrelaterte problemer, og Nanoil har tydeligvis klart å finne dem.»

logo - cosmopolitan

«Nanoil forstod kvinners behov og utviklet produkter som lar oss nyte ukompliserte skjønnhetsbehandlinger.»

logo - playboy

«Nanoil ble også utviklet med inspirasjon fra prinsipper innen personlig pleie for menn – raskt, effektivt og treffsikkert.»

logo - harpersbazaar

«Bare len deg tilbake og la ekspertene gjøre jobben. Nanoil er mer enn bare skjønnhetsprodukter, og tilbyr deg kvalitetsingredienser. I tillegg tilfører de kroppen vår absolutt alt den trenger for å næres, gjenoppbygges og styrkes.»

logo - wizaz

«Nanoil er den beste løsningen – med nøye utvalgte blandinger av ingredienser som passer perfekt til alle hud- og hårtyper.»

FAQ - ofte stilte spørsmål

1.HVORDAN BRUKER JEG NANOIL HÅRMASKER?

Det anbefales å bruke masken minst en gang i uken. Påfør litt av masken på rent, fuktig hår og la det sitte i 10 til 20 minutter før du grundig vasker det ut. Børst ut og nyt det nydelige håret ditt.

2.PASSER NANOIL LIQUID SILK HAIR MASK TIL HÅRET MITT?

Ja, det gjør den så lenge du har skadet, svakt, slapt og sprøtt hår som mangler vitalitet, glans og motstandsdyktighet. Denne masken passer både til tynt, rett hår og bølgete/krøllete hår.

3.HVA ER UTGANGSDATOEN PÅ NANOIL SINE HÅRMASKER?

Nanoils’ hårmasker bevarer egenskapene sine i 30 måneder etter produksjonsdato. Utløpsdatoen på hårmaskene er oppgitt på forpakningen.

4.HVILKE INGREDIENSER BESTÅR NANOIL LIQUID SILK HAIR MASK AV?

Alle hårmasker fra Nanoil består av en blanding av de beste, mest konsentrerte ingrediensene. Nanoil Liquid Silk Hair Mask inneholder: Aqua, Cetearyalkohol, Cetrimoniumklorid, Hydrolysert Silke, Pantenol, Propylenglykol, Silikon Quaternium-16, Undeceth-11, Butyloktanol, Undeceth-5, Parfyme, Sitronsyre, Metylkloroisotiazolinone, Metylisothiazolinon, Imidazolidinyl Urea, Kaliumsorbat, Fenoksyetanol, Hexylcinnamal, Linalool.

5.HVORDAN OPPBEVARES NANOIL HÅRMASKER

Oppbevar masken godt lukket ved romtemperatur.

Skudd av Nanoil hårmasker på en hvit bakgrunn
Er du en ekspert på skjønnhetsindustrien og har spørsmål relatert til samarbeidsmuligheter?
Din henvendelse har blitt sendt.
Vår salgsagent vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring