Nydelig Hår til Bryllupet! Del 2 - De Beste Brudefrisyrene

Nydelig Hår til Bryllupet! Del 2 - De Beste Brudefrisyrene

Blir du snart brud eller bryllupsgjest? Uansett hvilken rolle du har, er den riktige frisyren et viktig element i utseendet ditt. Hvordan få håret til å se best ut? Finn de hotteste og nyeste hårtrendene og finn din ideelle bryllupsfrisyre!

Du bør spørre deg selv om den beste brudefrisyren i begynnelsen av bryllupsforberedelsene. Du har en viktig oppgave foran deg: bli kjent med de siste bryllupstrendene og tenk på noen viktige problemer knyttet til valg av riktig frisyre for festens stil eller hårlengde, for eksempel. Du bør definitivt utvide kunnskapen din i denne forbindelse.

Hvis du allerede har funnet ut om den beste brudeforberedende hårpleierutinen, begynn å se etter den perfekte bryllupsfrisyren.

Bryllupsfrisyretrender

Spørsmålet om denne sesongens trendy bryllupsfrisyrer er vanskelig å svare på. Trender endres hvert år, men for å være ærlig bør de ikke være kriteriene for å velge den beste.

Likevel er det noen tendenser som følger med uavhengig av om frisyrene presentert av Prada, Dolce&Gabbana eller Giorgio Armani. Hvilke bryllupsfrisyrer går vi vanligvis for?

Utvilsomt fletter hersker. Bruder har forelsket seg i ulike fletteversjoner f.eks. kroneflett eller rotete fiskehaleflett. I motsetning til dette er det fancy glatte glamourstiler som forskjellige versjoner av dotter, f.eks. en høy eller lav dott, samt krøllete frisyrer som krever mye arbeid, tid og krefter.

Løs brudefrisyre

Det blir stadig mer populært å gå bort fra klassiske frisyrer og gå over til å slippe håret ned for den spesielle dagen.
Det er et interessant alternativ for dem med langt hår, men det kan også fungere for kortere hår når det er umulig å lage en standard frisyre som krever litt lengde. Løst hår ser nydelig ut i bryllupet forutsatt at håret er sunt, skinnende og voluminøst (du kan øke volumet ved å lage krøller eller romantiske bølger).

Er løst hår en god idé for bryllupet?

De gode sidene av løst hår:

 • Det er behagelig fordi noen oppsett er stramme og lar deg ikke bevege deg fritt.
 • Den naturlige, feminine og elegante effekten.
 • Du trenger ikke bære hundrevis av bobbynåler for å sikre frisyren.
 • Kvinner føler seg selvsikre når de har håret løst.
 • Nydelige løse krøller ser bedre ut enn mange dotter eller fletter.

De dårlige sidene av løst hår:

 • Å få det til å vare, er mer utfordrende.
 • Det ser ikke bra ut hvis du har skadet eller delt hår.
 • Løse hår kan vise seg å være ubehagelige f.eks. mens du danser.
 • Noe tilbehør glir lett av løst hår.
 • Frisyre kan miste volum etter bare noen timer.

Hvilken frisyre er det beste valget for bruden?

La oss innse det, å feste håret gir flere muligheter og en sjanse til å presentere (din eller frisørens) kreativitet. Det er mye mer populært enn å slippe håret løst til bryllupet. Hvordan finne den beste frisyren blant så mange inspirasjoner?
Seks forslag til de vakreste brudefrisyrene!

1. Boho brudefrisyre

Alle boho-stiler samsvarer ideelt med de nyeste trendene og passer til rustikke bryllup. Rotete, ufullkomne, ser vindblåste ut, virkelig feminine, passer perfekt med en krans eller friske blomster. De utgjør en fin duo med løse kjoler, f.eks. blondekjoler. Denne typen frisyre vil helt sikkert få deg til å se sjarmerende og jentete ut.

2. Elegant brudedott

Stivt hår tynget ned av lag med hårspray pleide å være synonymt med eleganse. I dag er vakre lave franske variasjoner eller høye dotter eksemplene på elegante frisyrer. En dott er et tidløst bryllupsvalg som er ideelt for et slør og en prinsesse- eller havfruekjole.

3. Rustikk bryllupsflette

Hvis vi går tilbake til rustikke bryllup, ser en flette ut til å være den mest naturlige frisyren som matcher atmosfæren. Faktisk er det mange fletter du kan velge mellom. Den mest populære er en idyllisk fiskebeinsflette (forsterket med en krans) eller to nederlandske fletter (faller på skuldrene eller på den ene siden av hodet). I begge tilfeller er en flette et godt valg for et bryllup og ser virkelig spektakulært ut.

4. Tilbake til retro

Selv om retro frisyrer krever mange manuelle ferdigheter, er de et godt valg, spesielt når du planlegger en Great Gatsby bryllupsfest. Store krøller jevnt og presist festet nær kinnet pluss en toque med et slør eller et stort gullfarget tilbehør - det er en oppskrift på en perfekt retro bryllupsfrisyre. En tidløs stil.

5. Brudehestehale

Elskere av moderne bryllup liker ideen av en brudeversjon av en hestehale. Det er en feilfri frisyre og du kan velge mellom to versjoner – elegant, glatt, høy hestehale med fancy tilbehør eller en litt rotete med litt løst, krøllete hår og blomster. I begge tilfeller vil du se veldig feminin ut.

6. Kroneflette

En av de mest universelle brudefrisyrene som går både med romantiske kjoler og elegante flotte kjoler. Effekten avhenger av om kronen din er stram og glatt eller har litt løst hår. Det passer ikke godt med en krans, men du kan kombinere det med et tradisjonelt slør i stedet.

Korte brudefrisyrer

Hva skal du gjøre når du har kort hår?

Selv om listen over ideer er kortere, kan du slå tilbake med tilbehøret – kranser, pannebånd, blomster, bobbynåler, glamour eller boho-dekorasjoner.

Hvis du har et slankt ansikt, kan du gå for pixiehår eller glatte håret tilbake (Hollywood-vått hår-stil). Fyldige kinn kan kamufleres takket være en frekk pannelugg eller enestående hanekam som får ansiktet til å se slankere ut.

Hvordan velge riktig brudefrisyre?

Mens du blar gjennom hundrevis av inspirasjoner på nettet og lager din egen oppsummering av brudefrisyrene du liker best, er det lett å bli forelsket i en bestemt. Prøv imidlertid å ikke la deg rive med. La oss innse det - noen bryllupsfrisyrer vil ikke være like bra for deg. Det er ikke slik at en brudefrisyre passer alle.
Ta en titt på noen viktige elementer:

 • Kjolen er en av de viktigste faktorene. Frisyren din må passe med lengden, utringningen og typen kjolen. En blond boho kjole passer godt med rotete hår som f.eks. flette, mens elegante satengkjoler ser best ut med en glatt dott.
 • Hårlengde er noe vi pleier å hoppe over. Selvfølgelig kan du gå for hårforlengelse før bryllupet, men naturlige frisyrer ser langt bedre ut. Teoretisk sett bør dyktige frisørhender kunne møte enhver utfordring, men det er bedre å tenke på mulighetene for hårlengden din tidlig nok (husk også at lagdelt hår er vanskeligere å jobbe med).
 • Bryllupsstil er et annet kriterium for å velge den perfekte brudefrisyren. Du bør definitivt la det gå sammen med atmosfæren på festen. En brud med en glatt dott dekorert med perler vil ikke gå med en romantisk låvemottakelse. Å være konsekvent er viktig.
 • Komfort er sannsynligvis det viktigste. En perfekt bryllupsfrisyre skal være behagelig, få oss til å føle oss fri og ikke hemme bevegelsenr.
  La oss sette komfort over alt annet. En tett tung updo som har tatt lange timer å fikse, betyr ingenting bra hvis du ikke føler deg komfortabel.

Brudefrisyre. Kan du gjøre det selv?

Den viktigste tingen: kan du lage en bryllupsfrisyren selv?

Det avhenger selvsagt av ferdighetene dine, lengden på håret, dets tilbøyelighet til styling og mest av alt - tilstanden. Det kan fungere, men du må ta med i betraktningen at stresset og å bli mast på med plikter sannsynligvis vil gjøre diy-brudefrisyren til en flopp. Det er vanskeligere å kontrollere håret, spesielt når du ikke kan se hva som skjer på baksiden av hodet.
Hvis du vil se fantastisk ut, og være sikker på at en valgt stil varer gjennom hele sermonien, bruk en profesjonell frisør. På denne store dagen er det lurt å la en erfaren person gjøre jobben. Det du selvfølgelig kan gjøre grunnarbeidet til håret godt og pleie hårstråene tidlig nok, f.eks. ved å gjøre vanlig oljebehandling slik at frisøren har noe å jobbe med, og kan lage et kunstverk på hodet ditt.

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Lakserolje
Hårmaske med keratin
Jojobaolje
Arganolje
Varmebeskyttende spray
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring