Ditt nydelige bryllupshår! Del 1: Hårpleieplan før bryllupet

Ditt nydelige bryllupshår! Del 1: Hårpleieplan før bryllupet

Hver kvinne ønsker å se ut som en filmstjerne på bryllupsdagen. En nydelig frisyre er et viktig element i kjendislooken. Hvordan ta vare på håret slik at det er sunt, sterkt og langt på den store dagen?

Bryllupsforberedelsene starter lenge før den fastsatte datoen for mange par. Å leie et lokale for bryllup, ansette en fotograf, finne menyen, vi glemmer helt oss selv. Til tross for kjole, sko og tilbehør, kommer spørsmålet om brudens utseende blir ved å lage en avtale med frisørsalong og sminkør.

Hva om jeg forteller deg at du faktisk kan begynne å skjemme bort håret mye tidligere så det ser best mulig ut på den store dagen? Effekten er opp til deg!

Hårpleie før bryllupet

Flere og flere kvinner blir klar over at sunnere hår ser langt bedre ut i en bryllupsstil enn delte tørre hårtupper. Riktig hårpleie før bryllupet er en måte for å se og føle seg eksepsjonell ut på akkurat denne dagen (og natten). Frisører synes det er lettere å jobbe med sterkt, elastisk og tykt hår. Dessuten er det flere muligheter når det kommer til ideer til bryllupsfrisyrer.
Derfor er det fornuftig å lage en hårpleieplan før bryllupet som gjøre deg klar til begivenheten.

Hvordan kan du lage din egen hårpleieplan før bryllupet?

Når det går opp for deg at hårbehandlinger før bryllupet gir resultat, er det på tide å lage din individuelle hårpleieplan. Det finnes ikke én oppskrift på vakkert hår. Hver av oss har forskjellig type hårporøsitet og forskjellige hårpleieproblemer.

Først, svar på disse tre hovedspørsmålene:

 1. Hvordan er håret mitt nå?
 2. Hvordan er drømmehåret mitt på bryllupsdagen?
 3. Hva slags bryllupsfrisyre drømmer jeg om?

For det andre, på grunnlag av de svarene, diagnostiser hårproblemene dine (for mye avfall, mangel på fuktighet, flisete tupper) og definer målene dine (f.eks. volumøkning, lengre hår). Du vil få et hint om du bør fokusere på reparasjon eller å øke veksten. En ønsket brylluprfrisyre bestemmer også hvordan håret ditt skal være - hvis du vil ha en høy oppsatt frisyre, trenger du tykt, sterkt hår som er langt nok.

For det tredje, ordne ditt brudehårpleieregime. Definer hvilke produkter du faktisk trenger, og bruk dem deretter regelmessig. På daglig basis, bruk en lett balsam. En gang i uken - gå for dyptvirkende behandlinger og rensende sjampoer. Gå gjennom ingrediensene på etikettene og velg produkter som dekker hårets behov, f.eks. proteiner for skadet hår, fuktighetsbevarende midler for tørt hår, osv. Men ikke glem viktigheten av håroljebehandling fordi det er den raskeste måten å få tilbake glans og skjønnhet på.

Hårpleiebehandling før bryllupet

Du trenger tid til hårreparasjon, så begynn å behandle minst tre måneder før den fastsatte datoen. Du kan selvfølgelig begynne å endre vanene dine mye tidligere. Det er aldri for tidlig å starte den rette hårpleierutinen.
Lag en tidsplan og planlegg alt du må gjøre for å gjøre bryllupshåret ditt vakkert, livlig og skinnende.

Så snart som mulig, gå gjennom alle produktene dine og kast ut de potensielt skadelige produktene, f.eks. på grunn av feil ingredienser. Skaff deg noen naturlige oljer - selvfølgelig må de være riktige for hårets porøsitet som Nanolje. Gå til en frisør som vil fortelle deg hvilke salongbehandlinger som vil hjelpe deg med å gjenopprette hårets glans. Kutt ned på alt som skader håret ditt, f.eks. varmestyling.

Noen måneder før, tenk på den beste frisyren f.eks. klipp håret rett hvis du ikke trenger lagdeling for brudefrisyren din. Det er en god tid for ta ulike salongprosedyrer og kjemisk behandling som krever litt tid for reparasjon. Hvis du har fargebehandlet hår, men vil ha din naturlige farge tilbake, ikke utsett det å fjerne fargen. Gjør det så snart som mulig.

En måned før den store dagen, få hårtuppene klippet for ikke å ødelegge utseendet med splittede tupper. Farge håret hvis du vil endre eller friske opp fargen til bryllupet. Det er på høy tid at du introduserer de riktige produktene (balsam, masker, oljer, skyllinger, hodebunnsbehandlinger) som vil hjelpe deg å styrke håret ditt og forberede det til en brudefrisyre.
Les mer om hvor ofte du skal bruke de ulike produktene i innlegget om hårpleiepyramide.

Syv dager før bryllupet har du tid til de siste forberedelsene til den frisyren du har valgt og starte behandlinger f.eks. dampbehandling. Du kan bruke oljebehandlinger oftere, men ikke glem rensing av hår og hodebunn for å bli kvitt produktoppbygging, urenheter og giftstoffer. La håret hvile fra en hårføner, rettetang og hårspray. Beskytt den mot sollys og fysiske skader, f.eks. Sette opp håret om natten.

En dag før, gi håret en ny dose næringsstoffer med oljebehandling. Masser forsiktig hodebunnen for å gi håret ditt et løft av energi og la deg slappe av før den kommende begivenheten. Vask håret med en mild sjampo (hår er bedre å jobbe med når det ikke er vasket) og fest endene med en lett serum eller olje.

Hårpleie før bryllupet - regler

Selvfølgelig kan du ikke glemme de grunnleggende reglene for hårpleie som gjelder, spesielt før bryllupsdagen. Tross alt vil du at håret ditt skal se fantastisk ut og være glatt, skinnende og mykt, ikke sant?

Topp 10 hårpleieregler før bryllupet

 1. Fukt og gi næring til håret innenfra med riktig kosthold.
 2. Kutt ned på hårskadelige prosedyrer f.eks. løshår.
 3. Bestem deg for et evt. fargeskifte snarest.
 4. Ikke eksperimenter med håret ditt – la en proff gjøre jobben.
 5. Ta vanlig håroljebehandling for å bringe tilbake den naturlige skjønnheten.
 6. Få hårtuppene trimmet, selv om du skal gro langt hår.
 7. Følg trinnvis hårpleie ved å bruk av ulike produkter.
 8. Beskytt håret (for det meste hårtuppene) mot skade.
 9. Ikke glem pleie og rensing av hodebunnen.
 10. Behandle håret ditt som noe verdifullt som du må ta vare på.

Behandlinger for å forberede håret til bryllupet

Før en så viktig dag, må du gi overdådig kjærlighet og tid til håret ditt. Hårpleien din må være så bra som den aldri har vært før. Populære hårbehandlinger fungerer best her. Hva bør du bruke for å forberede håret til bryllupet?

Håroljebehandling

Uten tvil er det den vinnende hårpleiebehandlingen. Du kan gjøre det enten hjemme eller i salongen. Til daglig kan du bruke håroljer som erstatning for balsam eller serum til hårtuppene. Likevel bør du utføre en hårkur med varm olje en gang i blant for å raskt levere maksimal mengde næringsstoffer.
Håroljebehandling forbedrer fargen, glansen og glattheten, samt lar deg fikse mange hodebunnsrelaterte problemer (f.eks. redusere flass), minimerer hårtap, akselererer veksten. Tross alt er dette de mest populære målene til kommende bruder :-)

Dampe håret

Denne behandlingen kan også utføres hjemme, men det er bedre å la fagpersonen ta seg av det. Takket være høyere temperatur og økt fuktighet, fukter, nærer og forbedrer en damper eller micro mist steamer håret

Mesoterapi i hodebunnen

Du bør prøve denne hvis du vil gi håret et energiboost for vekst. Du kan velge nål-, mikronål- eller nålfri mesoterapi, men prosedyren tar alltid sikte på å stimulere hudreparasjon og få røttene til å fungere mer effektivt.

Trichologisk peeling av hodebunnen

I ditt hårpleieregime før bryllupet er det et must å rense hodebunnen og håret grundig, og frigjøre det fra alle urenheter som svekker og (mest av alt) blokkerer absorpsjonen av masker, oljer og hodebunnsbalsam. En trichologisk peeling er en utmerket prosedyre som renser, samt øker blodstrømmen til hodebunnen og forbedrer reparasjonen.

Olaplex

Når det kommer til kommende bruder som ikke har lyst til å gi opp fargingen, men som er redde for hårskader, ser det ut til at Olaplex er det beste valget. Det er en tre-trinns hårstrukturrekonstruksjon som blir gjort under farging for å redusere den negative effekten og få en nydelig farge på sunt hår.

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Hårmaske med keratin
Lakserolje
Varmebeskyttende spray
Jojobaolje
Arganolje
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring