Encyklopedien om feilfri hud: ALOEVERA

Encyklopedien om feilfri hud: ALOEVERA

Mangfoldet av ingredienser i aloevera er uslåelig: over 200 biologisk aktive stoffer! Det er ingen plante som kan overgå den når det gjelder veien til sunn, feilfri hud. Aloevera er en mester i hudpleie. Å påføre den på huden er et svært klokt skritt. Lær hvordan den fungerer, hva den er laget av, og hvilket produkt basert på aloevera som er det beste.

Aloevera - gammel og beste naturlige kosmetikk

Den var kjent i antikken. Den ble brukt av Kleopatra, Nefertiti, Maya-folkene og aztekerne. Dens helbredende egenskaper ble nedtegnet på gamle papyri - aloevera ble på en måte verdsatt. I dag kjenner vi den enda bedre og verdsetter den fortsatt for alt det gode den er i stand til.

Aloevera INCI: aloevera barbadensis, aloevera

Vi nevnte allerede at aloevera inneholder over 200 aktive ingredienser, inkludert vitaminer, aminosyrer, mineraler, enzymer og polysakkarider. I praksis betyr dette at aloevera er den mest verdifulle planten som faktisk påvirker hudens utseende, ungdommelighet, helse og tilstand.

Hva består aloevera av?

 • Sunne fettsyrer: arakidisk, kaprylsyre, linolsyre, palmitinsyre, stearinsyrer som regulerer prosessene i hudceller, har en okklusiv effekt og beskytter huden.
 • Organiske fettsyrer: eplesyre, sitronsyre, pyrodruesyre, kanel- og salisylsyrer som reparerer huden og øker dens absorpsjonsevne.
 • Enzymer som leverer oksygen og energi til cellene.
 • Essensielle og endogene fettsyrer som forhindrer aldringsprosessen på molekylært nivå.
 • B-vitaminer (inkludert biotin) som sikrer riktig funksjon av hudceller som ingen andre vitaminer, og forbedrer absorpsjonen av fettsyrer.
 • Vitaminene A, C, E som er kjent som ungdomsvitaminer, uunnværlige eller til og med uvurderlige i hudpleie og for å holde huden ungdommelig.
 • Folinsyre som stimulerer cellefornyelsen.
 • Mineraler som sink, jern, fosfor, kalsium, kalium, mangan - ingredienser som holder huden vakker og ungdommelig, reparerer den og forhindrer skade på epidermis.
 • Antioksidanter (som anti-aldrende polyfenoler) som motvirker frie radikaler og opprettholder nødvendige fuktighetsnivåer.

Tro det eller ei...

... sammensetningen av aloevera består av over 200 ingredienser som er nødvendige for hele kroppen, inkludert 18 av 22 aminosyrer som finnes i menneskekroppen og 7 av 8 essensielle fettsyrer som kroppen ikke kan produsere selv! De er nødvendige for riktig produksjon av proteiner; med andre ord for ung, friskt fungerende hud og dens celler.

Aloevera - gelé, juice eller kjøtt?

Det er forskjellige former for aloevera du kan bruke på huden din: kjøtt, fersk juice eller gelé som lages etter at juicen er tatt ut av planten. Hva er det beste valget for hudpleieformål? Alle former for aloevera viser seg å virke like sterkt.

Uansett form, aloevera er en rik sammensetning av forbindelser og stoffer som utfyller hverandre for intens hudpleie og helbredende effekt.

Når det gjelder dyp hudreparasjon, har lett men høyt konsentrert aloeverajuice (Aloe Barbadensis Leaf Juice) den beste evnen til å trenge gjennom epidermis.

Aloevera for ansiktspleie? Det fungerer best når det er infundert i serum

Den beste måten å påføre aloevera på ansiktshuden er - uten tvil - ved bruk av serum, hvis flytende, lette formler er laget for rask absorpsjon av aloevera-juice. Partiklene av juicen absorberes i huden, mens ansiktsserum laget av høykvalitets, nøye utvalgte ingredienser letter absorpsjonen.

Aloe juice, som er Aloe Barbadensis Leaf Juice, utgjør en ideell komponent i kosmetiske produkter, og det er spesielt egnet for ansiktspleie. Du kan lete etter det i de mest prestisjetunge produktene, helst i serum.

Aloevera i hudpleie. Hvem bør bruke det?

Aloevera er en av de mest verdifulle ingrediensene kjent for kosmetikkverdenen. Den er både kraftig og helt naturlig. Aloevera er ideell for alle hudtyper i alle aldre. Den gir fantastisk støtte til fuktighetskrem og kremer. Aloevera-basert hudpleie gir mange fordeler.

Er aloevera bare bra for ansiktspleie?

Aloevera er en allsidig ingrediens, så den brukes ikke bare til ansiktspleie. Hvis du ønsker å behandle kroppen din med aloevera, bør du velge dens tykkere form - hudbeskyttende aloevera gel. Den er et flott valg for sommeren fordi aloevera er lett og fungerer som en behagelig kjølende hjelper for soloppvarmet hud. Du kan også påføre aloevera på håret (helst blandet med naturlig olje), føtter og hender. Og husk å overlate ansiktshuden din til en konsentrert, lett aloevera-basert ansiktsserum.

Vennlige kombinasjoner, eller hva kan aloevera kombineres med?

Aloevera er en klasse for seg selv, men hvis du ønsker at huden din skal få flere fordeler, kan du gi den en ekstra duo. Følgende ingredienser passer godt sammen med aloevera:

 • aloevera + hvit te = en perfekt kombinasjon fordi hvit te er en rik kilde til stoffer som stimulerer huden til å reparere seg, og det forbedrer hudens utseende.
 • aloevera + hyaluronsyre = et bemerkelsesverdig par fordi aloevera stimulerer syntesen av hyaluronsyre. Du kan blande syren med aloevera i forholdet 1:1 eller påføre dem til forskjellige tidspunkter på dagen (hyaluronsyre om kvelden, aloeveraserum om morgenen).
 • aloevera + retinol = ingenting har en slik hudfornyende og reparasjonsvirkning som [retinol]. Ikke bare stimulerer aloevera retinol til å fungere, men den regenererer, beroliger og beskytter huden mot sollys. Derfor bør du bruke retinol, for eksempel i en nattkrem, mens aloeveraserumet ditt er det beste valget om morgenen før fuktighetskrem. Denne doble hudpleien vil raskt gi deg utrolige resultater.

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Hårmaske med keratin
Lakserolje
Arganolje
Varmebeskyttende spray
Jojobaolje
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring