Encyklopedi om Feilfri Hud: HVIT TE

Encyklopedi om Feilfri Hud: HVIT TE

Her kommer noen gode nyheter! Om et øyeblikk skal du få møte den sterkeste antioksidanten kjent for kosmetologer. Uten tvil er det verdt å introdusere denne organiske substansen i din daglige hudpleierutine. Hvit te - for det er akkurat denne substansen vi snakker om - er en ny superingrediens som brukes til å forbedre hudhelsen. Hva betyr det for ditt fysiske utseende? Oppdag det nøkkeluttrekket som er ansvarlig for å gjenopplive og forynge huden din. Finn ut hvilke egenskaper hvit te har, og hvilken form av hvit te som er mest gunstig å bruke.

Aldring, Oksidativt Stress og Fri Radikaler

Vi begynner best fra begynnelsen ved å si at huden eldes på to måter: innenfra og utenfra. Hudens aldring påvirkes av mange faktorer, som blant annet inkluderer solstråler, dårlige hudpleievaner, livsstil og til og med oksidativt stress. Det siste er en virkelig alvorlig faktor.

Som du sannsynligvis har forstått riktig nå, har oksidativt stress mye til felles med oksygen (latin oksygenium). Å forsyne hudcellene med oksygen er essensielt, men i tillegg til de 'gode' oksygenmolekylene, er det også de 'dårlige'. Med en uparret elektron er reaktive oksygenarter (ROS), vanligvis kjent som frie radikaler, ansvarlige for å forårsake oksidativt stress som har en negativ innvirkning på kroppens celler.

Den enkleste måten å forklare dette problemet på er ved å bruke korrosjonsprosessen i metall som et eksempel. For å gjøre en lang historie kort, akkurat som oksidasjon skaper gunstige forhold for rusting av biler, er dette akkurat hvordan oksidativt stress forårsaker redusert elastisitet og nedsatt cellulær funksjon i huden. Med andre ord begynner organismen å eldes, og i ekstreme tilfeller kan den skade kroppen alvorlig. Huden mister sin spenst, elastisitet og glød, noe som følgelig fører til rynker.

Kan Hvit Te Forynge Huden?

Ok, men hva har hvit te å gjøre med frie radikaler? Vel, hvit teekstrakt inneholder kraftige antioksidanter kalt katekiner. Mens svart og grønn te gjennomgår gjæringsprosesser som dramatisk reduserer katekinnivåene, forblir blader og knopper av hvit te ubehandlet. Dette er hvordan hvit te bevarer nesten 100% av alle katekiner, så nivået av antioksidanter er høyere sammenlignet med annen te. Og det er disse katekinene som er dine beste allierte for å hjelpe deg med å bekjempe frie radikaler ROS.

For å bruke metaforen med rustet bil igjen, fungerer hvit te som et "rustfjerner" for huden. Den fjerner frie radikaler og hindrer de reaktive oksygenartene fra å herje i kroppene våre, men det er ikke alt. Det ble også oppdaget at hvit teekstrakt kan forhindre nedbrytning av kollagen og elastin - to nøkkelproteiner som anses som de mest essensielle for å hjelpe oss med å opprettholde vakker hud.

Hvit te er som en kraftig eliksir for kroppens celler. Den tar vare på huden, styrker den og bekjemper for å holde den ungdommelig. I tillegg inneholder hvit te flere nærende stoffer og vitaminer enn andre typer te. Hva er de kjemiske bestanddelene i hvit te?

Hvit te-ekstrakt INCI: Camellia Sinensis (Hvit te) blad-ekstrakt

Hvit te i kosmetologi: Kjemiske bestanddeler

Som nevnt tidligere, gir hvit te den største konsentrasjonen av antioksidanter og antimutagener enn noen annen kjent substans. Hva annet kan bli funnet i hvit te-ekstrakt?

  • koffein - detoxifiserer huden og bekjemper frie radikaler
  • vitamin C - ungdomseliksiren, den fremhever ansiktet, gir en energiboost og beroliger huden
  • polyfenoler - en annen type antioksidanter som håndterer frie radikaler
  • katekiner (flavonoler) - i tillegg til å vise antioksidative effekter, er de antiseptiske, antivirale og hjelper huden til å leges raskere
  • saponiner - er kjent for å emulgere fett, fjerne talg og opprettholde pH-nivåer; de bekjemper også betennelser
  • aminosyrer - bremser aldringsprosessen på et molekylært nivå

 

Skjønnhetsprodukter med hvit te: Hvem anbefales å bruke dem? Hvilke hudtyper er de gode for?

Siden hvit te tilhører de eksklusive produktene, virker det å være en av de dyreste typene te som er tilgjengelig for øyeblikket. Egnet for alle hudtyper, er hvit te svært anerkjent over hele verden, noe som hovedsakelig skyldes dens enestående skjønnhetsfordeler.

Den beroliger, helbreder, forhindrer aldring, forbedrer utseendet og tettheten i huden i en slik grad at hvit te ivrig brukes av både tenåringer og voksne. Det kan ikke benektes at hvit te er en av de fineste hudpleieproduktene - den påvirker positivt sensitiv, allergisk, hyperreaktiv, couperose, fet, kombinert og normal hudtyper. Hvis du vil få mest mulig ut av hvit te, velg bare hudpleieprodukter av høy kvalitet.

De beste skjønnhetsproduktene med hvit te: Hvordan velge den mest effektive kosmetikken?

 Det var bevist at å behandle huden med hvit te-ekstrakt gir kun positive utfall. Dette ekstraktet er en av de beste måtene å hjelpe huden i å utføre sine selvregenererende prosesser, og stimulere produksjon av unggjørende proteiner. For at hvit te skal trenge inn i de dypeste hudlagene, bør den brukes sammen med et produkt som har høye absorpsjonsevner. Dermed ser det ut til at ansiktsserum er den perfekte bæreren for hvit te. Den lette konsistensen gjør at alle bestanddelene kan nå de dypeste hudlagene, slik at de kan være lette alle prosesser som skjer i hudcellene.

Andre flotte skjønnhetsprodukter som forsterker effektene av hvit te ansiktsserum, er en hudtoner og urtevann. Derfor, når du velger produkter beriket med hvit te-ekstrakt, kan du regne med å oppnå beroliget hud med balanserte pH-nivåer. Slike produkter gjør også ansiktet klart for å bli eksponert for de påfølgende stadiene av hudpleierutinen.

Hvit te ansiktsserum

Morgenen er den beste delen av dagen for å påføre hvit te ansiktsserum - dette vil være en av de fineste måtene å hjelpe huden med å vare hele dagen. Videre, takket være sin lette vekt og raske absorpsjon, er hvit te ansiktsserum perfekt egnet til å brukes som en makeupbase. I tillegg, på grunn av sin evne til å beskytte mot røyk og byforurensning, ser hvit te-ekstrakt ut til å være den beste substansen for hud som bor i en stor by, bør bli eksponert for hyppig. Til slutt kan hvit te-ekstrakt brukes uavhengig av årstid.

Hvit te i kosmetologi: Den beste matchen for hvit te

Dette er utvilsomt en fantastisk allsidig kosmetisk ingrediens som ikke bare kan matches med nesten alle hudpleieprodukter, men som også kan ta hudpleie til et helt nytt nivå. Uten tvil er hvit te ikke bare utrolig kraftig, men også allsidig.

Hvis du vil få mest mulig ut av hvit te-ekstrakt og forsterke dens allerede utrolige krefter, kan du gjøre det ved å velge et ansiktsserum som inneholder selve hvit te-ekstrakt og aloevera. Dette er den uslåelige duoen som har blitt en bestselger når det gjelder å ta vare på alle hudtyper i alle aldre.

Sist, men ikke minst, er hvit te bevist å forbedre effekten av alle revitaliserende og hudfornyende midler. Derfor er det en god idé å bruke noen skjønnhetsprodukter som for eksempel vitamin C ansiktsserum, retinol, naturlige oljer og stamceller i din kveldsskjønnhetsrutine - dette vil gi deg enda mer fantastisk ansiktshud.

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Lakserolje
Hårmaske med keratin
Arganolje
Varmebeskyttende spray
Jojobaolje
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring