Den beste hudpleierutinen for 30-årene

Den beste hudpleierutinen for 30-årene

Huden i 30-årene ser fremdeles ung ut, men den er mindre motstandsdyktig mot uegnede hudpleieprodukter, sminkerester eller søvnløse netter. Selv den beste ansiktskremen viser seg å være utilstrekkelig. Hvordan ta vare på hud som må bekjempe nyoppståtte rynker? La oss se på den anstendige hudpleierutinen som vi alle fortjener. Vi forteller deg hvordan du kan utsette aldringsprosessen og beholde 20-åringens ungdom.

Hvordan er huden i 30 -årene?

Huden i 30 -årene eldes, men enda vises ikke nødvendigvis i ansiktet ditt. Dessverre er prosessen uunngåelig fordi nivået av kollagen i huden synker, og det samme gjør nivået av østrogen. Hvordan påvirker det huden? Det er bevist at huden til 30-åringer:

  • mister elastisiteten.
  • spretter ikke like lett tilbake.
  • er ikke lenger motstandsdyktig mot de ytre påvirkningene.
  • mister gradvis sunn glans, vitalitet og fuktighet.

Et gradvis tap av østrogen får huden til å bremse produksjonen av kollagen og elastin som er to fibre som forhindrer at huden blir slapp og holder den i perfekt stand. Følgelig forverres fyldigheten og tetthet i huden med alderen.

Huden i 30 -årene mister evnen til å reparere cellene. Fornyelsen av hudceller blir tregere for hvert år. Dermed oppstår rynker, huden tar lengre tid å leges, ansiktet er ikke så fyldig som det var for bare noen få år siden. For å gjøre ting verre, mister huden fuktighet raskt fordi det beskyttende laget blir svakere.

«Must-know»: Hvordan ta vare på huden i 30-årene?

1. HUDPLEIE I 30-ÅRENE. FØRSTE STEG: FJERNING AV SMINKE

Å ta sminke av grundig er av største betydning. Sminkerester er en kilde til rynker! Det fremskynder aldring gjennom å forstyrre reparasjonsprosessen, tiltrekke urenheter og utløse oksidativt stress. Sminke gjør det vanskeligere for huden å fjerne døde celler. Forsøk å finne en skikkelig god sminke fjerner, og sørg alltid for at ansiktet ditt er godt rengjort for sminke før leggetid.

2. HUDPLEIE I 30-ÅRENE. ANDRE STEG: RENS

Rens er et grunnleggende trinn uavhengig av alder. Hud fri for skitt og døde celler er lettere å reparere og mer absorberende. Enkelt sagt fungerer næringsstoffer fra hudpleieprodukter bedre og gir en mer intensiv effekt. Start dagen med et mildt renseskum for ansiktet, rikt på beroligende ingredienser og vitaminer. Bruk en skrubb minst en gang i uken, og match den til hudtypen din. Husk å bruke skummet etter å ha fjernet sminke også om kvelden.

3. HUDPLEIE I 30-ÅRENE. TREDJE STEG: TONER

En ansiktstoner vil gjøre at huden din kan puste lettet ut. Den pleier irritasjoner og roer ned huden samt balanserer pH-verdien og får tilbake den ideelle sure pH'en. En toner for hud i 30-årene bør være fullpakket med næringsstoffer. Du kan erstatte toneren med blomstervann men pass på at den er rik på antioksidanter. Rosevann eller lavendelvann er ideelt. 

4. HUDPLEIE I 30-ÅRENE. FJERDE STEG: ET GODT SERUM FØR ANSIKTSKREM

Vet du at et ansiktsserum er ditt prioriterte hudpleieprodukt når du blir 30 år? Velg det med omhu, sørg for at det er riktig for din alder så vel som hudtype og dens behov. Selv reaktiv hud har nytte av et ansiktsserum. Bruk hyaluronsyreserum om morgenen og velg et mer avansert serum for natten for å utsette aldringsprosessen: Forsikre deg om at det er beriket med C & E-vitamin, kollagen eller koenzym Q10.

5. HUDPLEIE I 30-ÅRENE. FEMTE STEG: HYDRERING, NÆRING, BESKYTTELSE

Over tid er hudens beskyttende funksjoner svakere mens lipidlaget er skadet slik at huden mister vann raskt. Et lavere hydreringsnivå betyr rynker som kommer raskt. Det er derfor det er viktig å kontrollere nivået av lipider og hydrering, og forhindre tap av vann. Hyaluronsyre er avgjørende. For å opprettholde den tilstrekkelige mengden i huden må du ikke la den fordampe. Bruk kremer som forhindrer TEWL (transepidermal vanntap).

Ansiktskremen din skal være fullpakket med mykgjørende midler fordi de danner hudens beskyttende lipidmantel. Skaff en krem rik på oljer eller tilsett en dråpe naturlig olje du liker (f.eks. Jojobaolje eller Argan Oil) i kremen din rett før påføring. Andre eksempler på mykgjørende stoffer er mineraloljer, silikoner og voks.

En god krem å bruke i 30-årene bør også være rik på stoffer som stimulerer produksjon av kollagen og elastin. Det som er viktig er at du ikke kan gå ut uten UV-beskyttelse! Dagkremen din må være rik på SPF med høy faktor, ideelt sett 30 SPF.

6. HUDPLEIE I 30-ÅRENE. SJETTE STEG: GOD ØYEKREM

En øyekrem er ikke nødvendig i 20-årene, men det blir et must når du blir 30. Delikat hud under øynene eldes raskest, så du må hjelpe den litt: en god øyekrem gjør huden fyldigere, forsinker rynker og eliminerer poser og mørke ringer. De perfekte ingrediensene i en øyekrem er, blant andre, koffein, kaviar, kaffekrem, koenzym Q10, vitamin E, agurkekstrakt, grønn- og hvit te ekstrakt. 

Hvilket ansiktsserum er best å bruke i 30 -årene?

Huden din fortjener en dråpe kvalitetsserum hver dag. Velg nøye og sørg for at den er rik på næringsstoffer. Om høsten, tilsett et vitamin C serum i rutinen din, da det reparerer overhuden, lysner og gir ungdommelig glans.

Aldri dropp et hyaluronsyre-serum. HA er essensielt uansett alder. Hyaluronsyre hydrerer, forynger og fyller intercellulære rom for å holde huden fyldig og supermyk.

Ved sengetid kan du også påføre arganolje som forbedrer lipidlaget og forsinker rynker. Kollagenserum fungerer også bra for hud i 30-årene fordi det opprettholder et optimalt nivå av kollagen.

Merk!

Hvert produkt du bruker må passe til hudtypen din. Hvis huden din er følsom, reaktiv eller du sliter med ødelagte kapillærer, bør du fokusere på det og velge produkter som passer hudens problemer og behov. I en alder av 30 år er det en høyere risiko for ødelagte kapillærer og uønskede spindelvevårer, pluss rødhet som er vanskelig å minimere. Du kan hjelpe denne hudtypen med et godt serum for couperose hud. Nanoil har det du trenger: Anti-Redness Face Serum inneholder ekstrakter fra sypress og lindetre for å berolige huden og holde den sunnest mulig.

Hvilket ansiktsserum er best å bruke i 30-årene?

  • DAGKREMER FOR HUD I 30-ÅRENE

Dagkremen din bør inneholde elementer som opprettholder fuktighet (naturlige oljer), og SPF, men også beskyttende og beroligende ingredienser som vitaminer og planteekstrakter (persille, tindved, mariatistel) som har en sterkt kondisjonerende effekt.

  • NATTKREM FOR HUD I 30-ÅRENE

Nattkremen bør være rikere på reparerende substanser som gjør huden vakker og intensiverer reparerende prosesser som foregår på natten. Gå for kremer rike på koenzym Q10, kollagen, retinol og naturlige oljer med omegasyrer, flavonoider og plantesteroler som har en reparerende og anti-aging effekt.

Hvilke ansiktsmasker er best å bruke i 30-årene? 

Huden i 30-årene trenger sterkere produkter enn de du brukte de siste årene. Bytt ut ansiktsmasker og få tak i produkter som gir næring til huden, florerer i vitaminer, revitaliserer osv. Bruk dem oftere, minst to ganger i uken. Prøv en nattkremmaske fra tid til annen som er ideell for hud i 30-årene fordi ingrediensene har hele natten på å gi næring til huden slik at du kan våkne opp utvhilt og nydelig.

Hvilke ansiktsskrubber er best å bruke i 30 -årene?

Ansiktsskrubben din skal ha en ekstra funksjon: Bortsett fra å fjerne døde hudceller, må den gi næringsstoffer og revitalisere huden for å holde den i perfekt stand. Det er grunnen til at slike produkter er basert på fruktsyrer, og kan lysne ansiktet ditt og til og med jevne ut hudtonen. En lysnende enzymskrubb som er rik på fruktsyrer, er et must.

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Hårmaske med keratin
Lakserolje
Varmebeskyttende spray
Jojobaolje
Arganolje
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring