Naturlige oljer - Best Garantert Hårregenerering

Naturlige oljer - Best Garantert Hårregenerering

Til tross for hva man kanskje tror, er det ikke bare en motetrend, men en ny dimensjon innen hårpleie. Hvis det fantes en kosmetisk Nobelpris - ville prisen definitivt gått til naturlige oljer. Uten tvil er oljer det beste du kan bruke hvis du drømmer om sunt hår, hud og negler. Så, hvis du vil at håret ditt endelig skal bli sterkt, fyldig og skinnende, velg en pleierutine som er i harmoni med naturen og utnytt kraften av naturlige oljer. Hvorfor er de en uerstattelig løsning på hårproblemer? Hva er så unikt med deres sammensetning, hvordan påvirker de håret og hvilken olje er best å velge for oljebehandling av håret? Du står foran å lese historien om "gullmedaljevinnere" innen pleie.

Naturlige hår oljer - hva er de egentlig?

Generelt er oljer essensen som utvinnes fra frø, steiner og plante skudd. De presses på en slik måte at så mange verdifulle elementer som mulig bevares i deres sammensetning - den mest egnede metoden for å få tak i de dyrebare stoffene er gjennom kaldpressing. Oljene er uraffinerte og de utgjør bokstavelig talt "naturens essens av skjønnhet". De er en kondensasjon av alt som er mest verdifullt i en gitt plante og, selv om det høres litt pompøst ut - deres nærende kraft er enorm.

Naturlige hår oljer - egenskaper og sammensetning

Hemmeligheten bak effektiviteten av naturlige oljer samt det enorme regenerative potensialet ligger i deres sammensetning. Som allerede nevnt, mottar de alle verdifulle kvaliteter fra planten de kommer fra. I tillegg er de en kilde til stoffer som er essensielle for huden og håret, inkludert:

Essensielle fettsyrer (EFAs) - de forekommer i varierende proporsjoner, avhengig av den gitte oljen. Fettsyrer er avgjørende for kroppens riktige funksjon. De kontrollerer korrektheten av alle prosesser i kroppen, inkludert de som forsterker og regenererer. De påvirker hårets elastisitet og motstandskraft. De er et byggemateriale fra hvilket kroppen henter ingredienser som er nødvendige for celle regenerering. De helbreder også og reparerer avvik og lindrer hodebunns lidelser.

Fytosteroler - er en gruppe plantesteroler med en sterk antioksidant effekt. De nøytraliserer frie radikaler, og har også evnen til å stimulere kollagensyntese og minimere elastindegradering. De tar vare på å bevare ungdommeligheten og elastisiteten i håret, fukter sterkt og strammer huden, har betennelsesdempende og antibakterielle egenskaper som positivt påvirker hodebunnen, akselererer hår regenerering og forhindrer ytterligere skade.

Flavonoider - forbindelser som forhindrer for tidlig aldring av hud og hår, en av de mest verdsatte i kosmetikkindustrien. Flavonoider fanger effektivt opp frie radikaler og nøytraliserer deres handling, de reparerer også skader på hår, hud eller negler, samtidig som de beskytter dem mot skadelig solstråling. Flavonoider regenererer, forbedrer tilstanden og forhindrer skader.

Fosfolipider - en viktig kosmetisk ingrediens, viktig for å opprettholde hud og hårs ungdommelighet. Fosfolipider er som en binding som fyller mellomcelle rom i kroppen. De glatter håret og får det til å vokse tykt og sterkt. De akselererer også hår regenerering og sørger for at hodebunnen holder pærene i hårsekkene fast.

Vitaminer - naturlige oljer kan inneholde fra noen få til et dusin vitaminer. Likevel er hver olje en kilde til vitaminer verdifulle for helse og vakkert hår, for eksempel A, C, E. Mange oljer inneholder også en rekke B-vitaminer, som bidrar til riktig hårvekst.

Mineraler - oljer er rike på en rekke mineraler som forsterker håret, øker veksten og hemmer tynning. De viktigste inkluderer: magnesium, selen, sink og jern. De er også ansvarlige for å gi energi til hårmatriksens celler og forbedre enzymenes funksjon som påvirker den riktige strukturen og veksten av håret.

Squalane - en komponent av menneskelig talg som også finnes i en rekke naturlige oljer. Dets innhold gjenoppretter hydro-lipid balansen, regulerer talgsekresjonen og bekjemper overdreven seboré. I tillegg fukter det tørt hår og hodebunn. Takket være oljene får selv oljete hår den perfekte pleien fokusert på sine behov.

Naturlige oljer - hvilken innvirkning har de på håret?

Naturlige oljer i hårpleie - bortsett fra førsteklasses nærende og regenererende ingredienser - har en annen verdifull egenskap: de er trygge for hodebunnen og hårbollene. Oljer når hårsekkene og styrker dem innenfra. Dette garanterer økt lengde så vel som sterkere, sunnere hår og hemmet håravfall. Oljene rengjør perfekt hodebunnen, og etterlater den ordentlig fuktet og sunn. Du vil ikke lenger måtte bekymre deg for flass eller overdreven seboré. Sterke pærer og forfrisket sunn hodebunn er nøkkelfaktorene for å oppnå elastisk, vakkert og tykt hår.

Naturlige hår oljer - hvordan ser håret ut etter oljebehandling?

Hemmeligheten med oljens effektivitet ligger i regelmessigheten av bruken. Ved å påføre oljer på håret en eller to ganger i uken, kan du forvente utrolige effekter. Hvordan ser håret ut etter håroljing, og hva er fordelene med å bruke oljer?

Naturlige hår oljer - inndeling og klassifisering

Før du begynner din erfaring med oljer og håroljing, er det verdt å huske at oljer varierer fra hverandre med tanke på sammensetning, partikkelstørrelse og type fettsyrer. Nøkkelen til vakkert hår er riktig oljevalg. Vi må tilpasse den til hårporositeten, med andre ord hårets tilstand og utseende. Hver av de tre partikkelstørrelsene har forskjellige evner til å trenge inn i håret. Hvordan ser den generelle inndelingen av oljer ut?

Hvilken hår olje skal man velge for håroljing?

For å nyte et hår som er vakkert som aldri før, må oljetypen matche hårporositeten - altså typen keratinskjell plassert langs hårstrået. Hårporositet er faktisk lett å bestemme ved å ta en hårporositetstest tilgjengelig på nettet. Den korte quizen består av et sett med spørsmål relatert til hårpleiemetoder, hårutseende, hårets tilstand, osv. Alt du trenger å gjøre er å observere håret nøye, og når du kjenner håret ditt godt, vil du kunne velge riktig olje eller en godt kombinert oljeblanding - en av de tre versjonene av Nanoil Hair Oil.

Hvordan bruker man hår oljer? Metoder for håroljing

Oljing av hår er en behandling kjent i århundrer i Orientens land. Hinduene behandler det som et forskjønnende ritual som bygger og styrker ikke bare håret, men også kvinnenes bånd i familien. Håroljing er ikke komplisert - det består i å påføre olje på håret og (fremfor alt) hodebunnen. Det finnes dusinvis av metoder for håroljing - det er verdt å prøve dem ut og tilpasse pleien etter dine personlige behov, preferanser og den tiden du ønsker å vie behandlingen.

Naturlige hår oljer - anmeldelse

Naturlige oljer mottar mye positiv tilbakemelding fra frisører, bloggere, hår elskere og hårstylister. Selv trichologer anbefaler dem som en styrkende behandling for hårtap knyttet til årstidens forandringer. Hvorfor? Fordi naturlige oljer er helt trygge, og deres regenererende krefter er enorme. Regelmessig håroljing gir effekter som ligner luksuriøse og dyre hårbehandlinger utført i salongen. Hva er mer, det kan utføres i komforten av ditt eget hjem, noe som også gir deg muligheten til å slappe av. Etter håroljing sammenligner mange kvinner hårets utseende med effektene oppnådd gjennom hår laminering.

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Hårmaske med keratin
Lakserolje
Varmebeskyttende spray
Jojobaolje
Arganolje
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring