Den beste hudpleierutinen i 20-årene

Den beste hudpleierutinen i 20-årene

Ung hud trenger ikke avanserte behandlinger eller langdryge hudpleierutiner. Den håndterer problemer ganske lett og ser bra ut selv etter søvnløse netter (etter for eksempel festing). Likevel, trenger ung hud god pleie på daglig basis for å forsinke forekomsten av rynker i fremtiden. Hvis du behandler huden din godt, holder den seg ung og feilfri lengre. Vi deler kunnskap om den beste hudpleierutinen å følge når man er i 20 -årene.

Hvordan er huden i 20 -årene?

Huden i 20 -årene er sunn og i perfekt form. Den er ikke plaget av rynker, aldersflekker eller tapt fylde. De hud-uvennlige tenårene er forbi. Hudfargen er stabil mens akutt akne ikke lenger er en trussel.

Generelt kommer kviser bare fra tid til annen, men du sliter kanskje med arr o.l. etter akne. Heldigvis kan du enkelt bli kvitt dem med et C-vitamin ansiktsserum.

Dessuten er huden i 20-årene optimalt hydrert mens øyeområdet er fri for rynker. Med andre ord, du trenger ingen avanserte eller invasive behandlinger. Se en hudpleieplan som garanterer at huden ser best ut i 30-årene, 40-årene, 50-årene ...

«Must-know»: Hvordan ta vare på huden i 20-årene?

1. HUDPLEIE I 20-ÅRENE. FØRSTE STEG: RENS

Hvis du ønsker å holde ansiktet feilfritt og beholde et nydelig utseende, må du sørge for at huden ikke lider av tilstoppede porer og kviseutbrudd. Dyp rensing er basen av hudpleierutinen, så glem aldri å fjerne sminke og legg deg aldri med sminke på. Bruk milde renseskum og micellar vann som består av naturlige ingredienser. Unngå geleer med korn og skrubb som unødvendig irriterer og tørker ut huden.

2. HUDPLEIE I 20-ÅRENE. PH BALANSE

5.5 (sur) pH er ideell og mest hudvennlig. Dessverre forstyrrer uegnede hudpleieprodukter pH-balansen, noe som gjør huden veldig tørr eller fet. Alle prosesser som oppstår inne i huden forstyrres. For lav pH gir overdreven sekresjon av olje, usunn glans og ufullkommenheter over hele ansiktet. For høy (alkalisk) pH gir deg vanvittig tørr hud og irritasjoner.

Hvordan opprettholde pH-balansen? Det er veldig enkelt: ha en god hudtoner eller blomstervann som beroliger og gir næring til huden, men også gjenoppretter den ideelle pH. Det beste produktet skal inneholde hyaluronsyre og planteekstrakter.

3. HUDPLEIE I 20-ÅRENE. HYDRERING

Å gi huden fuktighet er essensielt uavhengig av alder, men det er definitivt nøkkelen i 20 -årene. Hvorfor? Hvis ung hud holdes hydrert, har den mer kollagen og elastin i fremtiden. Hudpleieproduktene dine bør ha høye verdier av ingredienser som hyaluronsyre, aloe vera, algeekstrakt og lette naturlige oljer (f.eks. Arganolje, macadamia-olje eller jojobaolje) som forhindrer tap av vann gjennom epidermis og opprettholder de optimale nivåene av hydrering.

4. HUDPLEIE I 20-ÅRENE. UV BESKYTTELSE

Hvis du liker å sole deg uten å bruke solfaktor, kan du forvente de første rynkene veldig tidlig. Dette er på grunn av «foto-aldring», eller hudskade på grunn av UV strålingen. Tro det eller ei, hvis du brukte SPF hele livet, ville huden din være feilfri selv i 60-årene! Dette beviser viktigheten av daglig solbeskyttelse. En fuktighetskrem med minimum 20 SPF er et grunnleggende element i hudpleierutinen – like avgjørende som rensetrinnet.

Merk!
UVA-stråler er farligere for huden enn UVB fordi de når de dypeste hudlagene, og ødelegger kollagen og elastinfibre som sikrer hudens elastisitet og fylde. Det er grunnen til at du trenger å beskytte huden og bruke solkrem selv i høst- og vintersesongen

Trenger du virkelig å bruke ansiktsserum i 20 -årene?

Ung hud krever ikke intensivbehandling som huden i 30-årene eller eldre, så noen avanserte aktive stoffer er ikke nødvendige. De fleste serum er laget for aldrende hud, men du kan finne de som pleier ung hud og styrker den. Nanoil Hyaluronic Face Serum er ideelt å bruke i 20 -årene. Den lave molekyle vekten i formelen trenger gjennom dermis og opprettholder den optimale hydrering. Husk imidlertid alltid å bruke en fuktighetskrem etter serumet for å gi næring og sikre huden mot UV stråling.

Ønsker du å basere hudpleierutinen din på planter og naturlige ingredienser? Bruk et annet kraftfullt serum – det som er rikt på vitaminer, mineraler og gunstige polyfenoler. Aloe og White Tea Face Serum er lett og fungerer bra om morgenen: gå for det for å styrke huden, berolige irritasjoner og beskytte huden mot by-forurensning og giftstoffer.

Trenger du øyekrem i 20-årene?

Nei, det gjør du ikke. Huden er fremdeles veldig fyldig og kan skryte av ypperlig elastisitet. Selv om huden under øynene er tynn, skal den være i god stand i 20 -årene. De fleste øyekremer inneholder noen sterke aktive ingredienser som unødvendig kan tynge den delikate huden, noe som også får rynker til å vises. Hvis du virkelig har lyst til å beskytte dette ansiktsområdet, kan du bruke en liten mengde av et hyaluronsyreserum som du kan bruke på hele ansiktet. Et lett serum skal absorberes raskt, gi fukt til huden og stimulere proteiner som holder den fyldig (kollagen og elastin). Du bør også huske å bruke en liten mengde solkrem i solen.

Retinol i 20-årene. Er det nødvendig?

Du kan bli overrasket, men noen ganger er retinol nødvendig. Hvorfor? Retinol tilsettes i produkter mot akne. Hvis du er i 20-årene og plages av akne, kan du innlemme retinol i hudpleierutinen din.

Ideelt sett bør du konsultere hudlegen din før du begynner å bruke retinolbehandling. Denne formen for A-vitamin er også ideell for å bli kvitt pigmenteringsmerker og arr/merker etter akne. Hvis du sliter med å jevne ut hudtonen, kommer Retinol til nytte. Dermatologen skal hjelpe deg med å bestemme om en foreskrevet behandling eller et retinol ansiktsserum er egnet for din tilstand.

Verdt å vite!

Du kan enkelt bli kvitt små akne-arr og mørke flekker hjemme. Bruk et vitamin C ansiktsserum hver dag: du vil få et sunnere og bedre utseende. Ansiktet vil se avslappet og strålende ut. Dette essensielle vitaminet hindrer også døde hudceller fra å samle seg opp.

Hvilke ansiktsmasker er best å bruke i 20-årene?

Talgkjertler i ung hud fungerer kanskje for mye, slik at du definitivt trenger et friskt løft og «rydde opp» i hudtonen fra tid til annen. Det er grunnen til at en naturlig maske basert på hvit leire er ideell for hudpleie i 20 -årene. Du kan blande det med forskjellige ingredienser som aloejuice, linfrø gel, naturlige vegetabilske oljer eller hyaluronsyre. For virkelig overbelastet hud, prøv en ansiktsmaske med kull. Du kan gjøre det selv ved å blande aktivert kullpulver med litt vann eller ditt favoritt blomstervann. Bare sørg for at det ikke er for rennende, så det ikke renner nedover ansiktet.

Hvilke ansiktsskrubber er best å bruke i 20-årene?

En skrubb for ung hud skal være både mild og effektiv. Huden i 20-årene kan være utsatt for kviser og tilstoppede hudporer. Overskytende olje, giftstoffer, travel livsstil og for lite søvn kan påvirke huden din. Det er derfor det er ideelt å bruke en god enzym peeling en gang i uken. Denne typen produkt er basert på milde eksfolierende fruktsyrer, f.eks. glykolsyre, melkesyre eller sitronsyre.

Prøv også en hjemmelaget og mild mandel ansiktsskrubb: bland en skje hver av finkornede mandler, vanlig yoghurt eller krem og honning. Påfør blandingen på ansiktet og masser den i noen minutter. Skyll godt.

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Hårmaske med keratin
Lakserolje
Arganolje
Varmebeskyttende spray
Jojobaolje
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring