Arganolje - aldringsmotstridende, flytende gull og varmebeskyttelse

Arganolje - aldringsmotstridende, flytende gull og varmebeskyttelse

Det er flere grunner til at arganolje kalles for Marokkos flytende gull. Det er en av de dyreste og høyest verdsatte oljene. Arganolje kan bekjempe tørrhet, stivhet og rynker når det brukes på hår og hud. Takket være vitamin E er en perfekt sammensetning av fettsyrer, da det reparerer og gir sterk beskyttelse mot varmeskader. Finn ut hvorfor arganolje er verdt å kjøpe.

Arganolje har vært velkjent i Marokko i tusenvis av år. I dag er det en av de dyreste vegabilske oljene; verdsatt verden over. Arganolje importeres fremdeles fra Marokko fordi Arganiaplantasjene er her. Argania (Argania Spinosa) dyrkes kun i den sør-østlige delen av Marokko, som er veldig ren. Denne regionen står på UNESCOs liste over biosfærereservat. Det er her all orginal arganolje fra. Dette er en av grunnene til den høye prisen.

Hvor kjøper man arganolje av god kvalitet?

Prosessen av å presse arganolje er fremdeles veldig tidskrevende fordi nøttene fra Arganiatreet er veldig harde og derfor vanskelige å presse oljen ut av. Populariteten til disse stoffene har ført til en enorm produksjon av oljen, og nå produseres det med maskiner. Vi kan nå kjøpe ren og profesjonelt produsert arganolje. Det er dyrt fordi store mengder nøtter kreves for å presse en liter olje. Produksjonen av dette produktet krever mye tid og arbeid. Derfor er arganolje en av de dyreste planteoljene. Prisen er passende for kvaliteten og resultatene man kan få ved å bruke oljen.

Hvis du vil ha den beste, reneste arganoljen, uten tilsetninger, med fantastiske resultater, bør du velge uraffinert naturlig olje som er Ecocert-sertifisert.

INCI Arganolje: Argania Spinosa Kernel Oil

Arganolje har en herlig aroma. Du kan lukte en delikat nøtteaktig aroma. Oljen er flytende og har en gylden farge. Den absorberes lett. Fargen er mørkere om oljen er presset av ristede nøtter.

Arganolje i kosmetikk

Kvinner fra alle verdens hjørner har forelsket seg i arganolje på grunn av skjønnhetsvirkningen den har. I dag har nesten alle kvinner arganolje eller et produkt som innholder oljen. Det finnes i de fleste kremer, salver, balsam, masker og til og med sjampoer og sminke. Oljen revitaliserer, forsinker aldringsprosessen, gir næring og gir en sunn glød. Den beskytter også mot skadelige eksterne faktorer. Oljen finnes i de beste hårpleieproduktene. Orginal arganolje av beste kvalitet finnes i hver av de tre variantene av Nanoil - for hår med høy, middels og lav porøsitet. De verdifulle egenskapene gjør at produktet virker mer intenst og beskytter håret mot varme.

Hvorfor bør du velge arganolje?

 • hjelper mot appelsinhud
 • reduserer strekkmerker, misfarging og arr
 • forsinker aldringsprosessen, beskytter mot oksidasjonsstress
 • lysner huden og gir næring
 • jevner ut rynker og gjør huden fastere
 • fjerner mørke ringer rundt øynene
 • gir huden fuktighet og holder på vann i overhuden
 • passer for alle hårtyper
 • reparerer skadet, ujevnt og tørt hår
 • virker fuktighetsgivende, beskyttende og gir glans
 • øker hårvekst og forhindrer hårutfall
 • et perfekt serum for ansikt, kropp og negler

Arganolje i hudpleie

Det er et produkt som reparerer og gir en betydelig reduksjon i aldringsprosessen. Det hjelper med å ta knekken på akne, beskytter som frie radikaler, forhindrer dannelsen av appelsinhud, arr og misfarging og gjør huden fastere. Om vi bruker arganolje i hudpleie fjerner det mørke ringer rundt øynene og gir glød. Den kan også brukes av gravide og på babyers følsomme hud. Den kan brukes som lotion etter soling, massasjeolje og middel for hud som flaker.

Arganolje i hårpleie. Hva inneholder det?

Oljen er et utmerket hårpleieprodukt. Ikke rart at arganolje er en stadig mer populær ingrediens i hårprodukter som anbefales av profesjonelle frisører. En god grunn til at vi bør bruke det i håret vårt er at det inneholde diverse verdifulle næringsstoffer. Oljen bugner av vitamin E - velkjent som en viktig antioksidant, og virkningen dens forbedres av karotenoider. Essensielle fettsyrer er likevel det viktigste. Arganolje er rik på umettede fettsyrer, spesielt omega-6 og omega-9 finnes i like store mengder.

Til hvilken hårtype passer arganolje?

Naturlig arganolje inneholder nesten like mye enumettede og flerumettede fettsyrer. Dette betyr at arganolje kan brukes på alle hårtyper. Det er et middel for svakt, skadet, skjørt, ujevnt og tørt hår. Arganolje anbefales ofte for porøst hår, noe som gir mening. Oljen passer også for hår med middels porøsitet som forverres, og lite porøst hår som trenger beskyttelse.

Arganolje - hva er egenskapene og resultatene?

Kaldpresset arganolje er en uerstattelig varmebeskytter. Den dekker håret med et beskyttende lag som reduserer skadeligheten til høye temperaturer. Derfor bør man bruke det før styling for å få beskyttelse. Det virker utmerket for å styrke skadet og skjørt hår. Ved regelmessig bruk gir det intens næring og styrker hårsekkene. Arganolje har fantastiske egenskaper - det virker på innsiden og utsiden av håret, i tillegg til at det gir næring til hodebunnen - lindrer og beskytter den, samt sørger for at talgkjertlene fungerer optimalt.

Arganolje for hårvekst

Arganolje er mye brukt for å behandle overflødig hårutfall og hår som ikke vokser. Det regenerer hårsekkene og forhindrer dermed hårutfall, en av oljens største styrker. Arganolje er ikke den mest effektive boosteren for hårvekst, men den styrker og gir næring til hårsekkene. Resultatet er at de virker mer effektivt, slik at håret raskere blir lengre og tykkere. Likevel blir den utkonkurrert av lakserolje når det kommer til økning i hårvekst.

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Lakserolje
Hårmaske med keratin
Jojobaolje
Arganolje
Varmebeskyttende spray
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring