Fem steg mot feilfri hud - den beste ansiktspleien

Fem steg mot feilfri hud - den beste ansiktspleien

Om du ønsker en vakker, sunn og feilfri hud, så er hudpleie noe du ikke kan unngå. Hvordan gjør du det skikkelig? Vi kjenner til teorien når det kommer til bruk av spesifikke hudpleieprodukter, men vi vet ofte ikke hvilke vi skal velge og i hvilken rekkefølge vi skal påføre dem. Mange bruker micellarvann som det eneste hudpleieproduktet og som erstating for toner, krem og serum. Huden trenger imidlertidig litt mer for å holde seg sunn, vakker og ung. Oppdag den perfekte ansiktspleien. Du er bare fem trinn unna feilfri hud.

Hvordan holde ansiktet sunt og pent? 5 trinn for å få feilfri hud

Trinn 1: Rensing

De fleste av oss tror at en fuktighetskrem er det viktigste elementet i hudpleie. Det er det imidlertid ikke. Rensing av ansiktet er faktisk det viktigste. Det er grunnlaget for en sunn hud og det viktigste elementet i hudpleien for at huden skal kunne fungere som den skal. Dårlig renset hud absorberer produkter dårligere, så selv den fineste kremen vil ikke få gjort jobben den egentlig er i stand til å gjøre. Giftstoffer som ikke fjernes effektivt, sminkerester og rester av døde hudceller blokkerer talgkjertlene og hindrer huden i å få pustet skikkelig. Resultatet er kviser, hudormer og hud i ubalanse. Hydrolipidbalansen forstyrres, slik at huden din enten blir oljete eller ekstremt tørr. Ta godt vare på den allerede i denne aller første fasen, og velg en renserutine av høy kvalitet. Her er de beste metodene for rens av hud:

  • OCM (oil cleansing metoden) - den mest effektive metoden for hudrens, som er basert på regelen om at "olje løser opp olje". Derfor er oljer på topp når det gjelder å fjerne selv vanntett sminke, overskudd av talg, urenheter, og etterlater huden silkeglatt, frisk, ren og klar for videre behandling. Castorolje er det beste valget for OCM. Bland den gjerne med andre naturlige oljer for å skape din perfekte OCM-blanding. Velg argan-, avokado- eller jojobaolje, eller bland dem alle sammen etter dine preferanser og hudens behov.
  • Micellar vann + skumrens (eller gel) - hvis du foretrekker mer tradisjonelle rensemetoder og synes det er vanskelig å gi opp micellar vann, vil du trenge hjelp til å rense huden skikkelig. Skånsomme, men likevel kraftige ansiktsskum virker bra og bedre enn de fleste andre produkter. Du må selvfølgelig tilpasse den til din hudtype og bruke den etter at du har fjernet sminken med micellar vann.

Trinn 2 Toner

Å gi opp toner er en vanlig tabbe innen hudpleie. Den er en viktig ingrediens, og må ikke behandles som noe som kun hører fortiden til. Dens effekt er dessverre undervurdert. Det er nemlig toneren som gjenoppretter pH-verdien, balanserer surheten, mykgjør epidermis og øker hudens absorberingsevne. Den fungerer også som en glimrende primer for andre produkter. En god toner har også en pleiende effekt takket være planteekstrakter og andre ingredienser som er viktige for å holde huden i form.

Den tynne og lette konsistensen lar partiklene trenge ned i de dypere lagene av epidermis, noe som gjør toner til et svært effektivt produkt.

Hvilken toner bør du bruke?

Velg helst en naturlig toner uten silikoner og kortkjedede alkoholer, PEG'er eller petroleumsderivater. Ta en titt på hydrosoler - helt naturlig blomstervann som utvinnes gjennom dampdestillasjon; de er uerstattelige innen hudpleie.

Termisk vann er en annen effektiv ansiktstoner - en stor mengde viktige elementer gjør det til en av de beste naturlige tonerne. Termisk vann inneholder jern, natrium, selen, litium, silisium, kalium og magnesium.

I tillegg har termisk vann en beroligende effekt på huden, styrker, reparerer og lindrer alle typer betennelser, blokkerer frie radikaler og bremser aldringsprosessen.

Trinn 3: Ansiktsserum

Ansiktsserum er en av de mest kraftfulle hudpleieproduktene som finnes. Det gir huden en intens revitalisering.

Den tynne, lette konsistensen er hemmeligheten bak serumets effektivitet: De aktive ingrediensene når ned til de dypeste hudlagene der fuktighetskrem ikke har mulighet til å nå. Takket være serumet får du muligheten til å jobbe mer intensivt med huden. Dens effekt? Intensiv reparasjon, næringstilførsel, fuktighet, hud som ser yngre ut og forbedret behandling av mange hudproblemer.

Serumet er laget uten stoffer som virker på de ytre hudlagene. Sammensetningen består hovedsakelig av aktive ingredienser som skal virke dypere. Derfor inneholder slike produkter svært verdifulle stoffer. Effekten til de mest populære serumsingrediensene er blitt bevist. Noen av de mest populære er naturlige oljer (hovedsakelig arganolje og jojobaolje) som er rike på essensielle fettsyrer, fytosteroler og flavonoider, samt vitaminene A, C, E), hyaluronsyre (binder vannmolekyler og holder huden ung), coenzym Q10 - kraftig mot frie radikaler, stamceller (hovedsakelig utvunnet fra en sjelden eplevariant, men også fra argantreet) og kollagen - ungdommens protein, nødvendig for å opprettholde hudens elastisitet.

Hvordan velge det beste ansiktsserumet?

Et ansiktsserum av høy kvalitet gir strålende resultater og har førsteklasses ingredienser som holder huden feilfri hver dag. Ikke velg fancy produkter som har alt for mye stoffer. Gå for de beste aktive ingrediensene hvis effektivitet er bevist. Hyaluronsyre, retinol, C-vitamin eller mineraltett aloe gir deg fantastisk hud. Alle kan du finne i serumene fra Nanoil. Velg ditt favorittserum og opplev den fantastiske effekten av de fineste komponentene på huden din. Mens du handler, må du alltid ta hensyn til valg av aktive ingredienser fordi de får produktet til å fungere slik produsenten lover.

Prøv ansiktsserum NANOIL
  • perfekte komponenter
  • høyeste kvalitet
  • reelle resultater
Se produktene

Trinn 4 Øyekrem

Hudpleie under øynene er svært viktig, da dette området i ansiktet rammes først av rynker. Det anbefales å bruke en lett fuktighetskrem for huden under øynene allerede etter fylte 20 år. 

Øyehuden vil dra nytte av naturlige vegetabilske oljer - de danner en mikroskopisk beskyttelse på hudens overflate og beskytter sensitive, sarte områder i ansiktet mot skade. Hvis du introduserer naturlig øyehudpleie i en ung alder, kan du utsette forekomsten av rynker. En god olje blandet med hyaluronsyre er en investering som gir spenstig hud og ungdommelig utseende på lang sikt.

Trinn 5 Fuktighetskrem

En fuktighetskrem er uten tvil viktig. Det har vært kjent og brukt lenge: Det første produktet av denne typen ble funnet i Tutankhamons grav. Allerede på 1300-tallet f.Kr. ble det laget ansiktskremer i Egypt ved å blande animalsk fett og ... blod fra reptiler. Senere ble de første anti-aging-blandingene laget basert på voks, sypress og olivenolje (som raskt ble erstattet av mandelolje, som fortsatt er høyt verdsatt).

I dag er ingrediensene i ansiktskremer oppgradert og mer raffinerte, men naturlige oljer kan ikke erstattes av andre stoffer: De er en uvurderlig kilde til flavonoider og plantesteroler, EFA (essensielle fettsyrer), skvalen, karotenoider og naturlig solbeskyttelse. Den pleiende effekten gjør dem til en vanlig ingrediens i både dag- og nattkremer. Men hva er egentlig poenget med denne inndelingen? Hva er forskjellen på dag- og nattkrem?

  • Dagkrem

Dette er et produkt som dekker våre behov og den spesifikke aktiviteten til huden som ingen hadde tenkt på før nylig. En ansiktskrem av høy kvalitet skal ikke bare gi huden næring og fuktighet, men også beskytte mot ytre påvirkninger og UV-stråling. En dagkrem er lettere, har færre aktive, reparerende ingredienser og fokuserer først og fremst på å beskytte huden. Derfor inneholder den ofte naturlige oljer med beskyttende og beroligende egenskaper. De hever definitivt produktets kvalitet. Hvis fuktighetskremen din mangler naturlige oljer, vær ikke redd! Bland den med noen dråper fra din favorittsolje før påføring.

Moderne ansiktskremer tar for seg de vanligste hudproblemene i vår tid. Det er derfor det finnes så mange "urbane" dagkremer - i tillegg til å beskytte mot sol og frost, er de rike på stoffer som danner et antiforurensningsskjold som beskytter huden mot miljøforurensning.

  • Nattkrem

Krem for nattestid betyr en mer avansert hudpleie. En nattkrem er tyngre, har en sterkere pleieeffekt og virker mer intensivt. Dette er på grunn av sterke næringsstoffer som beskytter huden når de mest intensive reparasjonsprosessene skjer, som er mens du sover.

Ekstra hudpleie

I tillegg til de fem grunnleggende trinnene i hudpleien, finnes det også spesielle ritualer som bør utføres regelmessig og som virker intensivt på huden. En ansiktsskrubb og maske vil komplementere hudpleien din og gi fantastiske resultater. Enzymer spiller en nøkkelrolle i slike produkter; uvurderlige stoffer som perfekt fjerner blandingen av talg og døde hudceller på huden.

Enzymer som brukes til skjønnhetsformål kommer fra frukt. Hvordan påvirker de huden din? Tenk deg en annen familie av enzymer som er ansvarlige for fordøyelsen av maten i magen. Kosmetiske enzymer fungerer på samme måte, f.eks. papain (fra papayatreet) som "fordøyer" døde celler på hudoverflaten. Resultatet er helt nye, sunne celler, og huden din ser frisk og ungdommelig ut.

AHA-syrer utgjør en annen gruppe hudrensende og revitaliserende ingredienser i skrubb. Inntil nylig ble de utelukkende brukt i profesjonelle salongbehandlinger. Nå kan du bruke syrer på huden hjemme. Etter denne dype behandlingen kan du bruke en ansiktsmaske, som er en annen intensiv form for hudpleie som umiddelbart forbedrer hudens tilstand og utseende.

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Lakserolje
Hårmaske med keratin
Arganolje
Varmebeskyttende spray
Jojobaolje
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring