5 enkle oppskrifter for rett og glatt hår uten rettetang

5 enkle oppskrifter for rett og glatt hår uten rettetang

Vi (kvinner) er rebelske skapninger som elsker forandringer (spesielt i utseendet vårt. Når vi vil endre på noe begynner vi som regel med håret vårt. Det tilfredsstiller femininiteten vår på et vis. Godt pleid, glansfull og sunt hår støtter forfengeligheten vår og gjør oss i godt humør.

Den første og enkleste behandlingen vi velger hjemme er å rette håret. Det er en rask måte å nye glatt, glansfullt og vakkert hår. Dessverre bruker vi ofte en rettetang som raskt gjør irreversibel skade på håret. Øyeblikket du bruker en varm rettetang brenner du håret, tørker det ut fra innsiden, skader hårets interne struktur og bryter disulfidbindingene.

Du burde heller prøve ut andre metoder som kan gjøres hjemme for å unngå å ødelegge håret ditt og samtidig nyte glatt og rett hår.

Her er en liste over testede metoder for å rette håret uten rettetang

1. Hårføner pluss round brush eller flat børste.

Dette er en av de beste måtene å få rett og glatt hår. Du kan føne håret ditt ved å børste fra røttene til endene. Om håret ditt er tørt kan du bruke en lotion eller olje (f. eks. jojoba eller mandel) før du føner det.

2. Naturlige oljer og føning, jobb fra røttene til endene.

Du kan føne håret ditt og enkelt lukke hårskjellene slik at håret blir mykt og glatt. Alt du trenger å gjøre er å begynne ved hårrøttene og jobbe deg nedover. Naturlige oljer er også nyttige. Påfør litt på fuktig hår. De gjør håret glatt og gir volum.

3. Naturlige lotions og masker.

Hjemmelagde blandinger for mykt og glansfullt hår er nöye testet og frie for kjemikalier. De gir håret næring. Dette er de beste:

  • Grønnsaksvann med selleri. Bland noen selleristenger med kaldt vann; sett blandingen i kjøleskapet. Gni det inn i håret om morgenen og la det sitte i 10-15. Vask så håret.
  • Vann og melk er flotte for å gjøre håret glattere og å lukke hårskjellene. Bland en del melk med en del vann i et glass. Hell blandingen i en sprayflaske. 25 minutter før du vasker det sprayer du blandingen, tørker det med et håndkle og børster gjennom håret (for å gjøre håret rett og glatt). Du kan gjøre melkebehandlingen før hver hårvask.
  • La salvie trekke i vann og kjøl det ned. Dette vil fungere som et fantastisk retteprodukt. Selvfølgellig vil det ikke fungere for de med krøller, men det vil gjøre jobben om du kan bølger. Skyll håret med blandingen og la det sitte.
  • Ikke mange av dere vet at potetmel effektivt kan svekke krøller. Du kan tilføye det i hårmasker og balsam - slike som må skylles ut. Takket være stivelsen blir håret ditt tyngre og vil være lettere å rette.
  • Noe helt annet - parafinolje - gjør håret flatt og derfor også glatt og rett. Bare påfør det på håret, la det virke i en til to timer og rens det deretter nøye ut og style håret ditt som vanlig.

4. Profesjonelle produkter.

Kosmetikkprodusenter lever også opp til navnet sitt. Skjønnhetsbutikker og nettbutikker er fulle av lotions og masker som skal hjelpe med å rette håret. Du finner til og med egne DIY-sett til rettebehandlinger. Keratin glatter ut håret og retter det i 2-4 måneder. Du må passe på å følge anvisningene, f. eks. å unngå å farge håret i ca. to uker.

5. Ionisk hårbørste.

Det ser ut som en tradisjonell plastbørste. Hva er forskjellen? En ionisk hårbørste går på batterier og produserer ioner - molekyler som glatter og temmer håret ditt. Takket være den ioniske børsten vil håret ditt ikke lenger være krusete. Du kan bruke det på tørt hår istedenfor en vanlig børste.

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Hårmaske med keratin
Lakserolje
Jojobaolje
Arganolje
Varmebeskyttende spray
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring