Mild hud - og hårpleie med søt mandelolje

Mild hud - og hårpleie med søt mandelolje

En mild olje som også passer til bruk hos spedbarn. Fantastisk for sensitiv og allergiutsatt hud. Perfekt som din første naturlige skjønnhetsolje. Den kommer på første plass når det gjelder hårpleie og lindrer irritert hodebunn. Drømmer du om perfekt hår- og hudpleie? Sjekk ut de fantastiske resultatene til mild, søt mandelolje.

Mandelolje utvinnes ved kaldpressing av mandler. Duften er herlig og delikat. Oljen er et populært skjønnhetsprodukt, som erstatter alt av balsam, hårmasker og glansmidler. Det virker også som et effektivt ansiktsserum, øyekrem, after-sunkrem eller til og med til bleieutslett. Fordi det også beskytter håret mot varme, fungerer mandelolje godt som varmebeskyttelse. Uraffinert, kaldpresset olje fra en mørk glassflaske fungerer best og mest effektivt.

Mandelolje INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil

Når du skal kjøpe søt mandelolje må du huske at uraffinert, kaldpresset olje er mest effektiv. Velg oljen av best kvalitet for å få mest mulig ut av den.

Uraffinert søt mandelolje inneholder alle de verdifulle ingrediensene som går tapt under raffineringsprosessen. Du kan enkelt finne ut om du har å gjøre med uraffinert mandelolje: den er litt grumsete fordi den bare er delvis filtrert. Filtreringsprosessen ødelegger verdifulle fosfolipider og lecitiner som finnes i oljen. Avsyrning er et annet stadium i raffineringsprosessen, og det fjerner verdifulle fettsyrer fra søt mandelolje. Du må også være klar over at uraffinert mandelolje ikke inneholder noe transfett som dannes i raffineringsprosessen og utgjør en trussel mot helsen din og utseendet ditt. Derfor er det ekstremt viktig for deg å kun velge ren søt mandelolje.

Hva inneholder mandelolje?

Mandelolje inneholder mye omega-9 (55 %), omega-6 og omega-3 (over 40 %) fettsyrer, derfor er den perfekt for hår med høy og middels porøsitet. Oljens partikler har forskjellige størrelser slik at de perfekt fyller ut hull i strukturen til to hårtyper. Omega-9 enumettede fettsyrer beskytter hår med middels porøsitet mot skade og gjør håret silkemykt og glansfullt. Takket være omega-3 og omega-6 flerumettede fettsyrer, forsinker mandelolje hudens aldringsprosess og sørger for at prosessene i cellene går som de skal. Den beskytter hår og hud mot ytre skadelige faktorer, lindrer irritasjoner, revitaliserer og fuktiggjør forsiktig uten å etterlate et klebrig, fett lag. Bortsett fra enumettede og flerumettede fettsyrer, bugner mandelolje av proteiner, mineraler og vitaminer samt allerede nevnte fosfolipider og lecitiner.

Vitamin A og E er kjent som ungdommens vitaminer, og mangelen på dem utløser hårtap, gjør at hårsekkene fungerer dårlig og fører til at rynker og tap av fasthet oppstår alt for tidlig.

Dessuten er søt mandelolje en rik kilde til vitamin D som, på samme måte som de to foregående, forbedrer tilstanden til håret og huden din. Du skal være klar over at et høyt vitamin D-innhold påvirker syklusen til hårtransformasjon, hovedsakelig med fokus på å starte den anagene fasen - hårvekst.

Vitamin B i mandelolje sørger for at håret vokser på riktig måte ved å bygge og styrke hårrøttene. Dessuten er oljen full av mineraler som jern, magnesium, kalsium, mangan, fosfor, kalium, natrium og sink. Mineralene garanterer sunt og glansfullt hår, samt styrker hårsekkene og pleier hodebunnen som igjen forbedrer reparasjonen av epidermis og forsinker aldring.

Hvorfor bør du prøve søt mandelolje?

  • Det er enkel å påføre og absorberes raskt
  • Det bringer hudens glød tilbake og reparerer huden
  • Det fjerner døde hudceller og har en fuktighetsgivende effekt
  • Det lindrer irritasjon og er mild
  • Det forsinker hudens aldringsprosesser
  • Det er perfekt for ekstremt tørr og irritert hud og hår

Hva er fordelene ved å bruke mandelolje?

Det absorberes raskt inn i huden, gir skånsom fuktighet til håret og etterlater et okklusivt mikroskopisk lag på overflaten. Den beskytter hud og hår mot skader, giftstoffer i luften og ytre skadelige elementer (minusgrader, vind, sterkt sollys). Søt mandelolje er delikat og ikke-irriterende. Det styrker lipidlaget og øker blodtilførselen til huden, samt får hårsekkene til å fungere som de skal. Denne oljen forhindrer uttørking av huden og tørt hår, beskytter endene på håret og beskytter mot fysisk skade på samme tid. Den oppgraderer hårets glans og reparerer skadet hårstruktur. Søt mandelolje fungerer som en strålende base for hårmasker og balsam så vel som kropps- og ansiktskremer. Den raske absorpsjonen gjør den til et populært valg for håroljebehandling, massasje, fot- og kroppsbad og en delikat beskyttende krem for voksne og babyer.

Hvilken hårtype egner søt mandelolje seg for?

Søt mandelolje har en fantastisk fuktighetsgivende effekt på hår med høy eller middels porøsitet. Takket være beroligende egenskaper passer den perfekt sammen med andre naturlige oljer. En perfekt balanse mellom slike ingredienser tilbys av Nanoil for hår med høy porøsitet.

En strålende sammensetning av ingredienser i Nanoil hårolje garanterer både reparasjon og bedre hår. Mandelolje har en balansert konsentrasjon av fettsyrer, så den er laget for hår med middels og høy porøsitet. Det har enda en unik funksjon: mandelolje lindrer irritert, ekstremt tørr hodebunn. Tørt og skadet hår med slitte tupper? Søt mandelolje er et fremragende middel for å fikse det.

Søt mandelolje er ekstremt populært og lett tilgjengelig på nett og i helsekostbutikker. Husk å kun velge uraffinert søt mandelolje til skjønnhetsformål. Det er en utrolig effektiv base for hårbehandlinger og balsam og er dermed en vanlig ingrediens i naturlige oljebaserte produkter. Det beste eksemplet på hårreparasjonsterapi med passende balanserte naturlige oljer er et produkt fra Nanoil.

Søt mandelolje: egenskaper

Mandelolje brukes i bred skalla i den kosmetiske industrien: den brukes i hud-, kropps- og hårpleie, gjør underverker for hår og sart, til og med atopisk hud. På grunn av en enorm mengde vitaminer og mineraler sikrer søt mandelolje for grundig hårreparasjon og forbedrer hudens utseende og tilstand. Oljen gjør håret sunt, mykt, skinnende og silkemykt samt låser tilstrekkelig fuktighet i huden. Du kan kalle det en ekte skjønnhetseliksir -  mild, og sørger for at du beholder ungdommeligheten din.

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Hårmaske med keratin
Lakserolje
Varmebeskyttende spray
Arganolje
Jojobaolje
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring