Encyklopedien om Feilfri Hud: KOENZYME Q10

Encyklopedien om Feilfri Hud: KOENZYME Q10

Det sies å være den eneste ungdomskilden som gir slike fantastiske effekter. Så lenge vi er unge, trenger vi ikke å bekymre oss, men når vi blir eldre, reduseres nivået i kroppen vår. Derfor er det verdt å bruke tilskudd og produkter beriket med koenzym Q10.

Hva er koenzym Q10?

En gul substans som forekommer naturlig i mange levende organismer. Et enzym, også kalt ubiquinone, som har mange fordeler for kroppen vår. Det har blitt grundig testet, men fortsetter å overraske med nye muligheter når det gjelder hudpleie.

Uten tvil er koenzym Q10 en av de sterkeste anti-aldrende ingrediensene.

Det spiller en nøkkelrolle i riktig funksjon av huden, nøytraliserer frie radikaler og akselererer cellefornyelse. Med andre ord bremser det aldringsprosessen i huden.

Koenzym Q10: egenskaper

  • Stimulerer cellulær energimetabolisme
  • Sikrer riktig funksjon av huden
  • Hemmer oksidasjonsprosessen (bekjemper oksidativt stress)
  • Forsinker hudens aldringsprosess
  • Fungerer bra selv for sensitiv hud
  • Er trygt, godt absorbert og tolerert av kroppen
  • Gir huden nødvendig energi for reparasjon
  • Øker hudens helbredelse
  • Beskytter huden mot skadelig effekt av solstråling

Koenzym Q10: effekt

Ubiquinone fungerer som en kraftig antioksidant, forsinker hudens aldring og reduserer frie radikaler. Huden blir skadet saktere og eldes ikke så raskt, og forblir fast, elastisk og rynkefri lenger. CoQ10 holder rynker i sjakk og glatter ut linjer som allerede har dukket opp på huden.

Koenzym Q10 har også en reparerende effekt og fremmer produksjonen av kollagen og elastin - hudens viktigste støttefibre. Derfor har det en anti-aldrende effekt, forbedrer elastisitet og utseende på huden, glatter ut, mens langvarig bruk hjelper til med å stramme opp huden og redusere rynker, inkludert linjer rundt øynene. Koenzym Q10 lyser opp huden forsiktig, slik at den ser strålende og sunn ut. Å tilføre CoQ10 vil sannsynligvis gjøre hudens aldringsprosess opptil tre ganger langsommere.

Koenzym Q10 for ansiktshud

Ideelt sett bør du bruke det i form av et oljebasert serum som stabiliserer koenzym Q10 og enkelt transporterer stoffer inn i huden. Regelmessig, daglig bruk av CoQ10 fører til økt motstandskraft i huden, en fuktighetsboost, fastere ansikts- og nakke muskler, eliminering av fine linjer, reduksjon av dype furer og hyperpigmentering.

Koenzym Q10 for hår

Koenzym Q10 er en hårredder, styrker og reparerer svakt, tynt hår fordi det aktiverer produksjonen av keratin, det vil si en byggestein av hår. Ideelt sett bør produktene dine være rike på ubiquinone så vel som pro-vitamin B5 og naturlige oljer - en perfekt næringsrik blanding som forbedrer hårstrukturen og beskytter den mot skade.

Koenzym Q10 - hva skal jeg kombinere med?

1. Vitamin E

Som en antioksidant har koenzym Q10 evnen til å transformere oksidert vitamin E til sin biologisk aktive form. Dette betyr at det forsterker vitaminet og lar det jobbe aktivt, og bekjemper aldring. Av denne grunn er CoQ10-hudprodukter ofte beriket med vitamin E.

2. Naturlige oljer

Koenzym Q10 er fettløselig, så det er verdt å blande det med naturlige, økologisk sertifiserte oljer. En perfekt blanding inkluderer en naturlig olje rik på vitamin E som CoQ10 kan stabilisere, for eksempel

  • arganolje - naturlig, økologisk sertifisert arganolje er en førsteklasses hudpleieingrediens som er rik på høykonsentrert vitamin E og mange komplementære ingredienser som forsterker CoQ10s anti-aldrende effekt.
  • avokadoolje - en multivitaminsbombe, som nærer både hud og hår, og en fantastisk følgesvenn for koenzym Q10. Nanolje Avocado Olje er det fineste naturlige produktet, uraffinert og kaldpresset, fylt med vitaminer: A-B-D-E-H-K-PP.

3. Hyaluronsyre

Koenzym Q10 beskytter mot tap av hyaluronsyre, så å levere begge til huden sikrer førsteklasses hudpleie. Enkelt sagt får ubiquinone syren til å fungere bedre, slik at den fukter huden mer intensivt. Hvis du leter etter den beste ansiktsserum, sjekk det for vitaminer C og E, hyaluronsyre og anti-aldrende koenzym Q10.

4. Vitamin C

Koenzym Q10 og vitamin C har mye til felles, derfor lar denne blandingen deg forstørre den anti-aldrende, opplysende effekten slik at huden din ser ungdommelig og strålende ut. Begge ingrediensene betyr vellykket daglig hudpleie.

I tillegg, i likhet med vitamin C, forsterker CoQ10 beskyttelsen mot frie radikaler som produseres av UV-stråling og andre ugunstige ytre faktorer (toksiner, forurensning, tåke).

Koenzym Q10 i kvinners meninger og anmeldelser

Kvinner sverger til den anti-aldrende effekten av CoQ10, og det er en vanlig ingrediens i fuktighetskremer designet for moden, aldrende hud. Koenzym Q10 fungerer ikke for ung hud, men du kan introdusere det i hudpleien din etter fylte 25 år for å starte den anti-aldrende rutinen. Alt du trenger er et kvalitetsserum med CoQ10 og vitamin C som passer for hud i alle aldre.

Koenzym Q10 - hudpleie eller tilskudd?

Siden CoQ10 er en av få stoffer med kosmetisk kraft som har blitt testet og bekreftet, er det verdt å legge det til daglig hudpleie. Riktig formulert, for eksempel i liposomer, er det i stand til å trenge dypt inn i hudlagene og ta best mulig vare på huden.

Koenzym Q10-tilskudd gir fantastiske fordeler, hovedsakelig helsefordeler. Ubiquinone er et perfekt valg hvis du nylig har følt deg dårlig og utmattet, har problemer med det kardiovaskulære systemet, er en arbeider med fysisk arbeid eller eldre. I tillegg, det hjelper til kroppsreparasjon etter trening, så det er flott for aktive mennesker. Naturlige, rike kilder til koenzym Q10 inkluderer kjøtt, spinat, rosenkål, oljer, fet fisk og fullkornsprodukter.

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Hårmaske med keratin
Lakserolje
Jojobaolje
Arganolje
Varmebeskyttende spray
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring