Det vakre, tynne håret mitt - de beste klippene og stylingtipsene

Det vakre, tynne håret mitt - de beste klippene og stylingtipsene

Tynt hår er ikke verdens undergang.

Det er sant at du ikke kan velge hvilken som helst frisyre, men du kan velge mellom mange flotte hårklipper.

Du vil bli overrasket over hvor mange musikk- og filmstjerner som mangler volum og tykkelse i håret. Likevel ser de fantastiske ut på fester, fotograferinger og filmsett.

Den rette hårklippen, en god frisyre og en rekke enkle triks (anbefalt av bloggere, vloggere og hårstylister) er deres hemmeligheter).

Hvis tynt, slapt hår plager deg også - da har du kommet til rett sted.

Vi har nemlig samlet de hotteste og beste frisyrene for tynt hår. Til dessert får du en håndfull nyttige og lure knep som gjør at du kan nyte en vakker frisyre hele tiden. Du vil endelig bli forelsket i det fine håret ditt.

Beste frisyrer for tynt og fint hår

1. En klassisk bob med pannelugg

En tidløs frisyre som er, var og vil være en ting. Anna Wintour - en motedronning, den britiske Vogue-redaktøren - har definitivt økt populariteten. Hun er en klasse for seg selv. Hennes feilfrie og elegante frisyre passer til alle antrekk. En kort bob med pannelugg skal nå kjevelinjen. Takket være denne frisyren får du øyeblikkelig et stort volum og perfekt utseende. Anna Wintour har en rett pannelugg, men det er mulig å bruke en sideveis pannelugg for å bryte ensformigheten og gi den en vri.

2. En klassisk bob uten pannelugg

Dette er åpenbart en annen versjon av den forrige frisyren. Denne kommer uten pannelugg. Lengden er opp til deg - gå for en hakelang bob eller gjør den lengre slik at endene er pent krøllet opp. For å få fylde og tetthet bør du ikke ha håret gradert foran. Denne varianten av bob er enkel å style - med en stor, rund børste. En gradert bob er et perfekt valg for fint hår, og gir det maksimalt volum.

3. Sløv bob

Dette er en av sesongens mest imponerende frisyrer. Det jevn-lange håret lar deg style det med en rundbørste (slik at det ligner en lang bob) eller føne hårstråene tørre med en stor, firkantet børste (termix paddle er en av de mest solgte, den er skånsom og reduserer tørketiden). En slik frisyre får tynne hårstrå til å se sterke, sunne og voluminøse ut. Sløv bob er en av Kim Kardashians favoritter. Den får tynt hår til å se veldig bra ut, uansett hårfarge, tekstur eller alder.

4. Lob - en lang bob

Tynt, skjørt hår kommer til å trives med lob - en lengre versjon av bob. Den er veldig fin når det gjelder styling. Håret er litt kortere bak. Det ligner bokstaven A. Håret er kort bak og blir gradvis lengre foran for å gi en effekt av skulderlangt eller lengre hår.

5. Shag

Hvis håret ditt når til skuldrene, kan du unne deg en frisyre som hersket på 70- og 80-tallet. Jeg mener shag - håret er gradert og (må være!) rufsete, ofte med en skarp, dristig pannelugg. Meg Ryan i When Harry Met Sally gjorde frisyren populær. Den gir deg en look som om du nettopp har gått ut av sengen, så stylingen er ikke vanskelig i det hele tatt. Du bare sprayer på litt stylingkrem og... rufser til hårstråene. Shag ser best ut når du lar håret ditt lufttørke. Tynt hår har en tendens til å bli krusete, så du bør gni inn litt naturlige oljer (maracujaolje er en av de beste anti-kruse-oljene, som holder hårtuppene sunne og forebygger aldring) i hårspissene for en feilfri look.

6. Naturlig baleyage og lyse striper for fint hår

Lysende reflekser får håret til å se fyldigere og tettere ut takket være leken med lys og skygge. Hårets volum dobles. Lyse striper fremhever enkelte hårpartier. Hvis håret ditt ikke er gradert, vil diskré striper holde det flate og slappe håret borte. Det viktigste er å gjøre nyansene diskré og myke, helst i samme fargeskala.

7. Volumforsterkende lugg

Det er et godt valg for jenter som prøver å la håret vokse seg langt og bekymrer seg for tynne og volumløse hårstrå. Hvis du er en av dem, kan du "vie" håret foran og klippe det, og lage en rett eller diagonal lugg. Det gir inntrykk av en fyldigere og voluminøs frisyre. Lyse striper fungerer også her, og gir fasong og tetthet samtidig.

8. Myke bølger

En redning for lang bob, skulderlangt eller litt lengre hår som ikke er gradert. Diskré bølger gjør ansiktstrekkene slankere. De tilfører volum til håret. Stylingrutinen er en barnelek - gni inn litt stylingmousse (for eksempel et produkt som er beregnet på fint hår, og som øker volumet) eller spray litt skånsom stylingkrem.

9. Klipp håret rett

Unngå skarp gradering fordi det forsterker inntrykket av tynt hår. Hårstrå i flere lag mister raskt volumet, og du ender opp med en flat frisyre. Husk at tynt hår og gradering ikke passer perfekt sammen. Hvorfor ? Når du styler håret, faller hårstråene tungt ned på skuldrene eller (omvendt) du får floker. Selv langt og tynt hår kan se fint og voluminøst ut - hvis du ikke har det gradert.

10. Høy hestehale

Den er klassisk i den best mulige versjonen. En hestehale går aldri av moten. Gjør den løs og rotete for å få mer volum. En forsiktig tupering gir også litt fylde. For å løfte røttene kan du bruke store hårruller eller gni inn litt hårpudder før du lager en hestehale. Etter denne typen grunning lager du enten en hestehalse eller en rotete hårknute.

11. Pull through-flette

En faux flette - pull through-flette - er en enkel måte å få en voluminøs frisyre på. Ditt tynne håret kommer til å elske det. Du fletter ganske enkelt tre vanlige hestehaler til en løs flette. Bilder og veiledninger på nettet viser deg hvordan du enkelt kan lage en pull through-flette. Damer, med hår som er langt og tynt, vil sikkert elske effekten. Jo lengre hår, jo finere flette.

12. Rufsete pixie

Dette er en ny dimensjon for kort hår - en dristig frisyre for pixie-fans. Håret kommer i lag av forskjellige lengder for et volumløft. En annen viktig ting er å ikke gjøre det glatt. I stedet skal du rufse håret lett for å få en rotete, men stilfull look. Selv det tynneste håret kommer til å få fylde og tetthet.

Hvordan gjøre tynt hår tykkere og pleie det?

Sjekk ut noen velprøvde triks for å gi volum til fint hår som er krevende, sensitivt, krusete og lett blir tynget ned.

Tynt hår - hemmelighet nr. 1: keratin

Denne naturlige byggesteinen i håret vaskes bort på grunn av feil hårpleie. For å fylle på keratinet i håret kan du gå til en frisørsalong for en glansgivende keratinbehandling. På denne måten gir du næring til hårstråene og styrker hårets struktur. Bruk en sjampo med keratin som er fri for parabener og stoffer som SLS daglig.

Tynt hår - hemmelighet nr. 2: sove med høy flette

Hvis du vil at håret ditt skal være fullt av volum og lett å style med en gang du våkner - lag en flette som starter øverst på hodet. Ikke flett håret for stramt, vipp hodet forsiktig mens du fletter. På den måten løftes røttene gjennom hele natten, slik at håret holder seg slik i mange timer etter at du tar det ut av fletten.

Tynt hår - hemmelighet nr. 3: et hårpudder

Du påfører litt pulver på røttene og masserer hodebunnen og håret forsiktig. På denne måten løfter du røttene og gir håret flott fylde og volum.

Tynt hår - hemmelighet nr. 4: en skumbalsam

Fint hår hater tunge masker og balsam. For å beholde volumet, næringsstoffene og beskyttelsen bør du gå for en skumbalsam. Den tilfører ikke bare håret verdifulle ingredienser, men sørger også for enkel styling uten å tynge. De beste skumbalsamene tilfører glans og beskytter mot skadelige ytre faktorer.

Tynt hår - hemmelighet nr. 5: håroljer

Hvis du velger riktig olje for din hårtype, kan den følge strukturen, gjøre håret mykt, glansfullt og spenstig, samtidig som den låser inn vann. En kaldpresset, uraffinert macadamiaolje er som skapt for tynt hår. Den er kjent som en forsvinnende olje fordi den trenger helt inn i håret uten å overbelaste det. Macadamiaolje beskytter fint hår mot tørrhet, gjør det håndterbart, reduserer krus og gir skånsom tekstur og varmebeskyttelse.

Tynt hår - hemmelighet nr. 6: en hårføner og krølltang

Å blåse håret tørt med hodet ned er et triks som alle jenter med tynt hår kjenner til. De færreste vet at en hårføner børste gir det beste hårvolumet. Den beste bør ha en ionisk funksjon. Pakk håret på en roterende børste på føneren og bruk en kjølig eller kald luftstrøm. Da får du løftet hårrøttene og spektakulært volum. Kjølig luft fikserer frisyren og forsegler skjellaget en forsterket glans og glatthet.

Tynt hår - hemmelighet nr. 7: en hårvending

For å unngå flatt, livløst hår må du ikke binde deg til én frisyre. Prøv forskjellige frisyrer. Å vende håret til den andre siden er et effektivt knep. Når du bytter skill løftes håret ditt forsiktig og blir ikke vant til én side.

Tynt hår - hemmelighet nr. 8: Hodebunnsmassasje

En håroljekur er en fin anledning til å gi hodebunnen en massasje (for å forbedre blodsirkulasjonen, løfte røttene litt og stimulere hårrøttene). Hodebunnsmassasje gir håret mer volum og sørger for bedre blodsirkulasjon, slik at talg ikke samler seg fort i hodebunnen (dessverre er for mye talg en plage for jenter med tynt hår). I tillegg kan du massere huden mens du bruker hårpudder eller balsam i hodebunnen.

Tynt hår - hemmelighet nr. 9: en hårskylling med eddik

Kremer, masker og balsam fungerer ikke for tynt hår. For å gi næring til tynt hår og lukke skjellaget bruk en hårskylling (f.eks. eplecider- eller bringebæreddik) etter hver hårvask. Det vil gi hodebunnen riktig pH-verdi, øke hårets glans og temme villhår, slik at det tynne håret ditt ikke blir krusete eller statisk. En passende hodebunnskrem er et godt valg hvis du har tynt hår - den styrker hårstråene og holder pH-verdien i hodebunnen balansert.

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Lakserolje
Hårmaske med keratin
Jojobaolje
Arganolje
Varmebeskyttende spray
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring