Macadamiaolje for Sunt Hår & Hud - Naturlig Fri Radikalbekjemper

Macadamiaolje for Sunt Hår & Hud - Naturlig Fri Radikalbekjemper

Hemmeligheten bak effektiviteten av oppløsnignen er likheten med menneskeceller, og derfor kalles denne oljen for "forsvinningsoljen". Macadamiaolje føles som et ekstra hudlag og virker i henhold til hudens behov. Oljen består av et stort antall umettede fettsyrer, mineraler og vitaminer som gjør den til en kraftig antioksidant. Den tilfører fuktighet, beskytter og forynger mens den dekker huden og håret med en skånsom naturaroma. Macadamiaolje (Macadamia Ternifolia Frøolje) er ideell for hår og hud som trenger styrking.

Macadamia Olje INCI: Macadamia Ternifolia Frøolje

Mengden fettsyrer i macadamianøtten varierer fra 59% til 78%, som betyr at konsentrasjonen er virkelig høy. Dyrebar macadamiaolje presses fra nøttene som bugner av fettsyrer. Takket være kaldpressingen beholder den alle de viktige næringsstoffene sine. Hvilken macadamiaolje er best til skjønnhetsbruk? Uraffinert, kaldpresset olje som ikke har gjennomgått foredlingsprosesser, så klart.

Hvilken duft & konsistens har macadamiaoljen?

Naturlig macadamiaolje har en nøtteaktig duft og smak, som er enkel å gjenkjenne fordi dette er en spisbar vegetabilsk olje. Den er flytende og oljete ved romtemperatur. Fargen varierer avhengig av utpressingsmetoden og delen av frukten som blir brukt - det er derfor fargen på macadamiaoljen kan variere fra lys gull til mørk rav. Fargeforskjellene har ingen innvirkning på egenskapene derimot. Hovedpoenget er at kun kaldpressede, uraffinerte oljer beholder den gode kvaliteten og de beste skjønnhetsfordelene. I tillegg bør de beste macadamiaoljene medfølge et sertifikat som beviser høy kvalitet.

Bruksmetoder for macadamiaolje

Dette er utvilsomt en vitaminbombe. Macadamiaolje inneholder massevis av vitamin A som hud, hår og negler trenger. I tillegg finnes vitaminene B (B1, B2 og B3) og vitamin E med antioksidantegenskaper. Macadamiaolje bugner også over av lecitin, fenoler og mineraler. I tillegg til alt dette er den proppfull av umettede fettsyrer som er livsviktige innen hårpleie. Hvilke finner du? Macadamiaoljen inneholder opp til 3/4 oljesyre (omega 9), litt mindre linolsyre (omega 6) og spormengder av andre syrer, slik som mettede fettsyrer.

Hvorfor er macadamianøttoljen verdt å bruke?

  • rik kilde til vitaminer (inkludert A, E, B1, B2 og B3)
  • stort mineralinnhold og gunstige fettsyrer
  • perfekt til ettersolingsbehandling, lindrer hudirritasjoner
  • har en uvanlig biokompatibilitet med menneskehud
  • har cellulittbekjempende effekt
  • en brilliant antioksidant og rynkebekjemper
  • rask absorbering
  • glødende hud
  • myk og glatt hud og hår
  • ideell til oljerensbehandling
  • beskytter hår og hud mot tørrhet
  • gir fantastisk effekt når tilsatt i hårfarger og sjampoer
  • holder hårtuppene sunne og glatte
  • skåner håret for fysiske skader
  • øker volumet og revitaliserer håret
  • temmer uregjerlig hår og gjør styling enklere

Macadamiaolje & Lindrende egenskaper

Ingrediensene macadamiaoljen inneholder har en gunstig effekt på virkningen. Aller mest hjelper macadamiaolje med å redusere synligheten av arr og hjelper med å helbrede sår, men lindrer også effekten av overflødig soleksponering. Dette er en løsning for en rekke hudproblemer, inkludert de av kronisk natur. Hvor kommer disse egenskapenen fra? Den eksepsjonelle biokompatibiliteten macadamiaoljen har for huden er nøkkelen her.

Skjønnhetsfordeler & bruksmetoder for macadamiaolje

Det at macadamianøttoljen likner på menneskehud når det kommer til struktur er bevis på at oljen har god bruksevne innen kosmetologi. Macadamiaoljen er virkelig flerbrukbar, og blir derfor ofte brukt i produksjonen av hudprodukter (f.eks cellulittbekjempere) og hårprodukter. Macadamiaoljen av høyest kvalitet kan også finnes hos Nanoil for middels porøst hår. Oljeblandingen er en perfekt løsning for de som forventer det aller beste macadamianøttoljen har å tilby. I dette brukerklare produktet blir egenskapene oljen har forsterket av ytteligere tilsatte vegetabilske oljer.

Macadamiaolje til bruk i ansikt

Hva er effekten av regelmessig påføring på huden? Macadamiaoljen likner på et kvalitetsserum eller en foryngende ansiktsmaske. Den anbefales for alle hudtyper, men fungerer bedre på enkelte enn andre. Den oppfyller rollen som antioksidant som beskytter huden mot skadelig påvirkning fra frie radikaler. Den forebygger mot for tidlig aldring. Macadamiaoljen bør brukes for tørr hud som mangler elastisitet, er skadet eller solbrent. Den absorberes raskt og føles vektløs, så den kan erstatte dag- eller nattkremer. Naturlig macadamiolje har fantastiske mykgjørende og glattende egenskaper og kan dermed forebygge mot rynker, glatte dem ut og gjøre huden mer naturlig glødende.

Effekten av macadamiaoljen i håret

Om du er på jakt etter en naturlig måte å tilføre fuktighet, styrke og reparasjon til håret er macadamiaolje den perfekte løsningen. Den absorberes umiddelbart og er hårvennlig. Kombinasjonen av olje- og palmitikkfettsyrer gjør at den likner mennesketalg. Dette lar oljen kontrollere talgproduksjonen og forebygger mot overflødig talgutskillelse. Macadamiaoljen gir fantastiske hårfordeler fordi den stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen, beskytter mot solstråling, beroliger irritasjoner og reparerer mindre skader i hårstrukturen. I tillegg tilfører den en rekke dyrebare vitaminer og mineraler som håret mangler. Macadamiaolje som brukes regelmessig beskytter håret mot overflødig hårtap, forbedrer elastisiteten og gir ekstra gjenoppbygging.

Håret blir mer elastisk, silkemykt og glansfylt etter en macadamiaoljebehandling. Dette betyr at håret blir enklere å style og børste, man slutter å slite med en overflødig fet hodebunn, og håret blir mindre sprøtt. Macadamiaoljen styrker og gjenoppbygger, som gjør håret sterkere og forebygger mot at det faller ut. Hårtuppene beskyttes mot splitting.

Hvilken hårtype er macadamiaolje best for?

Når vi vurderer mengden fettsyrer, passer macadamiaolje best til hår med middels porøsitet. På den andre siden er den ikke et bra valg for hår med lav porøsitet på grunn av det gigantiske omegasyrekomplekset, som inneholder relativt store partikler. Den fungerer perfekt for middels porøst hår fordi den lett penetrerer strukturen i håret og lukker fibrene. Macadamiaolje som brukes på krøllete hår forebygger mot skader og beskytter mot miljøskade. Dette er et av de mest populære vegetabilske oljene, og kan være et fantastisk alternativ selv om du er usikker på hårets porøsitetsnivå.

Hvordan brukes macadamianøttolje i hårpleie?

Ideelt sett i kombinasjon med andre oljer i brukerklare hårpleieprodukter (for riktig ingrediensfordeling) eller til fjerning av sminke ved hjelp av oljerensmetoden. Da er det ikke rart at macadamiaoljen fungerer best i vått hår - vann og høye temperaturer øker absorberingsevnen til oljer. Den er et livsendrende nattserum til ansikt eller daglig serum for tørr hud. Macadamiaolje er en flott sminkeprimer og antialdringsbehandling. Den kommer til å gjøre alle bad eller massasjearbeider lettere, f.eks om du vil glatte ut strekkmerker og cellulitter.

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Lakserolje
Hårmaske med keratin
Jojobaolje
Arganolje
Varmebeskyttende spray
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring