Håroljing. Sjekk ut hvorfor denne metoden alltid slår balsamer.

Håroljing. Sjekk ut hvorfor denne metoden alltid slår balsamer.

De fleste kvinner er misfornøyde med tilstanden på håret sitt.

Mer enn halvparten av oss klager over utseendet og sliter med matthet, sprøtt hår og tørrhet.

En vesentlig prosentandel kvinner mener at hodebunnene deres er fulle av oljer og at hårstråene har mistet alt volum.

En høy andel av befolkningen innrømmer også at flassing og andre problemer i hodebunnen oppstår ofte.

Annenhver kvinne bekymrer seg om overflødig hårtap.

Antallet menn og kvinner som klager over tilstanden på håret og hodebunnen fortsetter å øke. Det kan virke som at konsekvensen for utviklingen av menneskesivilisasjonen og innovasjonen innen kosmetisk tekonologi har sørget for at alle hårproblemene våre snart forsvinner. Dessverre vil det nok ikke skje så lett, med mindre du kombinerer riktig pleie for din spesifikke hårtype.

Riktig hårpleie - hva betyr det?

Mange har en sterk tro om at en ny sjampo og matchende balsam vil gjøre underverker. Jo flere ukjente virkestoffer som dukker opp på pakningen - jo flere gjenoppbyggende egenskaper har produktet. Om du også tenker slik kan du ikke ta mer feil. Den første og mest fundamentale tabben vi gjør når vi velger hårpleieprodukter er at vi velger på impuls eller troen om at flere virkestoffer produsert i laboratorier i et produkt er bedre for oss. Imens er sannheten av den beste pleien som gir langvarig effekt består av naturlige ingredienser. De er trygge og har fantastisk virkekraft.

Hva inneholder hårbalsamer og hvorfor fungerer de ikke?

Du bør være klar over at størstedelen av hårpleieprodukter inneholder en rekke komedogene stoffer - disse forstyrrer prosessene som finner sted på hudoverflaten. I tillegg finnes det tyngende silikoner som samler seg opp i håret og huden og tetter porene; parabener - kraftig dehydrerende alkoholer - og en rekke andre stoffer vil kanskje forskjønne håret ditt umiddelbart etter påføring. Dessverre er de gunstige effektene kun midlertidige. Før eller siden vil håret ditt bli skadet og dehydrert. I tillegg vil prosessene som finner sted på hudoverflaten bli forstyrret.

Enda en viktig ulempe med bruk av hårbalsamer og lotions er at de dekker over at håret aldri helt blir gjenoppbygd på dyptgående nivå. Virkningen er kun overflatemessig. Du kan ikke forvente at de forbedrer tilstanden på håret ditt eller (spesielt) kurerer noen som helst form for hodebunnsproblemer.

Hvorfor fungerer håroljer annerledes enn hårbalsamer?

For å oppnå vakkert og sunt hår krever det virkestoffer som kan penetrere helt inn for å permanent reparere alle defekter i hårstrukturen og beskytte strået langs skaftet uten å forstyrre overflateprosessene. Heldigvis har vi håroljer som tilbyr slike virkninger. Disse er naturlige produkter som utvinnes via kaldpressing av planter og frø fra hele verden. En annen fordel er at de naturlige oljene ikke inneholder et eneste spor av syntetiske stoffer. De er trygge for både hår og hodebunn. Med disse inkludert kan du fortsette og komme i gang med en behandling kalt håroljing. Kort fortalt penetrerer oljene inn hvor ingen balsam eller hårlotion er i stand til.

Håroljer - grønt lys for total gjenoppbygging

Om du ønsker å håndtere alle typer problemer relatert til hår og hodebunn en gang for alle bør du vite at ingenting tar bedre hånd om dette enn oljer. Kun naturlige oljer er i stand til å penetrere helt inn i håret og gjenoppbygge det fra roten. Det er her helsen og skjønnheten fra hårstråene dine kommer fra. Uten sunne og sterke hårsekker og en ren hodebunn kan du ikke drømme om vakkert hår. Kun naturlige oljer er i stand til å gjenoppbygge cellene, styrke røttene og forbedre tilstanden på hodebunnen din.

Håroljing - hvorfor bør du gjøre det?

Håroljing er et veldig komfortabelt pleierituale som kan gjøres på mange måter: avhengig av tilstanden på håret ditt og hvor mye tid du vil bruke på det. Behandlingen bør være inkludert i den ukentlige rutinen din, så du slipper å sette opp kostbare timer på salong. Dette vil også gjøre slutt på å ta risikoer forbundet med kjøp av nye, ubrukelige hårbalsamer. Håroljing er en prosedyre som kan gjennomføres fra eget hjem. Når du har oljen i håret ditt kan du slappe av ved å se på film eller lese bok. Oljing av håret er den eneste løsningen som vil hjelpe deg å løse alle problemer forbundet med hodebunn og hår. I tillegg er en viktig fordel med denne behandlingen at den aldri vil ha skadelig effekt på håret ditt. Naturlige oljer består kun av nøye utvalgte oljeblandinger uten parabener, silikoner eller virkestoffer som kan påvirke tilstanden på huden eller håret ditt negativt.

Håroljer - hva inneholder de?

Håroljer består av mikroskopiske partikler av ulike størrelser. Størrelsen på disse partiklene avhenger av innholdet av mettede eller umettede fettsyrer, som er en del av oljen. Konsentrasjonen av spesifikke fettsyrer i hver olje varierer, og derfor har alle oljer ulike prosentandeler av de relevante molekylene. Disse partiklene penetrerer dypt inn i håret og rett gjennom hårfibrene. Takket være dette er alt som trengs for å kunne vokse seg sunt og vakkert hår i stand til å nå helt inn. Dette er gode fettsyrer av sorten omega-3, omega-6, omega-7 og omega-9 (alle er mettede fettsyrer) og umettede fettsyrer som myristin-, laurin- og stearinsyre.

Håroljer inneholder også en rekke vitaminer og mineraler som er ansvarlige for prosesser som oppstår i hud og hår, og som har direkte innvirkning på utseende og vekstevnen på håret. En rekke vitaminer og mineraler kan forhindre hårtap og er i stand til å forsinke cellealdringen, som har effekt på elastisiteten og vitaliteten av håret vårt.

Effekten av håroljing

Håroljer er et kraftig våpen i kampen for vakkert hår.

Her er de viktigste resultatene som kan oppnås ved å gjennomføre en håroljing:

 • oljen forskjønner håret og gir det glans og elastisitet
 • håret gjenoppnår vitalitet og god tilstand
 • håroljing tilbyr dyptgående gjenoppbygging av hårstråene, som aldri vil kunne tilbys av lotions eller balsam
 • håroljer behandler hodebunnssykdommer
 • håroljing hjelper med å fjerne flass
 • naturlige oljer balanserer talgproduksjonen
 • håroljing styrker hårsekkene, som gjør at håret vokser raskere og slutter å falle ut
 • takket være håroljing blir lokkene sterkere og tykkere
 • håroljer tar vare på og sørger for riktige fuktighetsnivåer og forebygger mot vanntap fra innerstrukturen
 • håroljing hjelper med å forsinke gråning av håret
 • håroljer tilbyr vitaminer og mineraler direkte inn til innerstrukturene av håret ditt

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Hårmaske med keratin
Lakserolje
Arganolje
Varmebeskyttende spray
Jojobaolje
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring