Hvordan bruke Nanoil hårolje?

Hvordan bruke Nanoil hårolje?

Egenskapene til nærende oljer er mest fremtredende når behandlingen med hårolje utføres regelmessig og i henhold til de angitte instruksjonene. Korrekt påførte naturlige oljer tilpasser seg perfekt til hårtypen og løser effektivt ulike hårproblemer, avhengig av bruken.

Nanoil har tre oljeversjoner for hår med ulik porøsitets typer som inneholder en eksepsjonell blanding av naturlige oljer, vitaminer, nærende stoffer og komponenter som stimulerer hårveksten. Regelmessig bruk av den valgte håroljen er den beste måten å fukte, styrke og beskytte håret på. Den forbedrer hodebunnens tilstand, motvirker fett hår, forebygger flass og skallethet. Nanoil er skånsom mot hårspissene og gir volum, mykhet og glatthet i hele hårlengden. Den er fri for alkohol, silikon og parabener.

DEN BESTE METODEN

Intensiv hårreparasjon og berikende behandling

1. Vask og kam håret grundig.

Det har vist seg at håroljer absorberes best når de påføres i fuktig hår, så før du bruker Nanoil hårolje, bør du først skylle håret med varmt vann for å åpne hårstråene og gjøre det lettere for de nærende komponentene å trenge inn i hårets indre strukturer. Bruk en bredtannet kam til å gre håret slik at det blir lettere å påføre oljen.

2. Ta en passende mengde olje.

Klem ut Nanoil hårolje på hånden før du smører den inn i hår og hodebunn. Mengden olje tilpasses hårets lengde og behov. For kort hår eller oljebehandling med fokus på hodebunnen er én porsjon nok. Hvis du vil utføre en fullstendig oljebehandling, har langt eller tykt hår, kan du bruke 5 porsjoner eller mer.

3. Gni oljen inn i håret og hodebunnen.

Du kan utføre en full håroljebehandling, bruke Nanoil utelukkende på håret eller endene eller bare massere den inn i hodebunnen.

  • Masser inn håroljen i hodebunnen, slik at den går inn i hårrøttene og fremmer hårveksten.
  • Fordel hårolje på hele hårlengden for å gi næring og gjenskape håret.
  • Bruk hårolje på hårspissene for å forebygge splittende tupper.

4. Kam ut håret for å fordele oljen jevnt.

Bruk en bredtannet kam eller en hårbørste til å fordele Nanoil grundig i håret. Sørg for at hvert hårstrå er dekket av en liten mengde olje på hele lengden.

5. La Nanoil hårolje virke i håret.

La Nanoil sitte i ca. 15 minutter, opptil noen timer. Tilpass tiden etter behov, men husk at naturlige oljer virker bedre jo lenger du lar dem sitte i håret, for eksempel over natten. Du kan binde håret og beskytte det med en plasthette eller et håndkle for å skape gode forutsetninger for absorberingen av håroljen.

6. Vask håret med sjampo.

Bruk hverdagssjampoen din for å fjerne oljerester som sitter igjen i håret og hodebunnen. Sjamponer hodebunnen og skyll mot hårtuppene. Mens du er i gang, kan du utføre en ny hodebunnsmassasje.

7. Tørk og style håret.

Du kan la håret vaske seg selv eller hjelpe det med varm luft fra hårføneren, for Nanoil hårolje beskytter de skånsomme hårstråene mot de skadelige effektene av høye temperaturer. Nyt det myke, blanke og glatte håret ditt.

8. Gjenta behandlingen med jevne mellomrom.

Optimal hyppighet er én gang i uken. Nanoil hårolje kan brukes før hver hårvask eller sjeldnere, men for å stimulere hårveksten og forbedre hårets tilstand er det nødvendig med regelmessig bruk.

SPØRSMÅL OG SVAR

Bruk av Nanoil hårolje - de vanligste spørsmålene

1. Kan effekten av Nanoil hårolje observeres etter den første behandlingen med hårolje?

Hvis du bruker hårolje for å gi håret glans og mykhet, og du ønsker å forebygge krusete hår, er effekten synlig etter første gangs bruk. Nanoil hårolje legger seg som et mykt, fløyelsaktig lag på håret, noe som gir håret beskyttelse og berikelse med en gang.

Hvis du ønsker en effekt som gjenskaper og styrker håret, må du behandle det med hårolje regelmessig i minst noen uker. Nanoil hårolje gjenoppretter systematisk keratinstrukturene i håret og stimulerer hårrøttene for å fremme daglig hårvekst.

2. Når vil jeg kunne merke at håret har vokst?

Nanoil hårolje beriker håret i løpet av 30 dager, men hvor raskt håret vokser avhenger av mange faktorer, for eksempel genetisk disposisjon. Regelmessig behandling med hårolje over natten i kombinasjon med hodebunnsmassasje bør gi synlig raskere hårvekst etter 2-4 uker.

3. Får jeg "babyhår" når jeg behandler med hårolje regelmessig?

Hodebunnsmassasje med Nanoil hårolje stimulerer hårveksten, men aktiverer også de sovende hårrøttene, så etter noen uker kan det oppstå "babyhår". Som et resultat av å bruke Nanoil hårolje får du ikke bare sunnere og lengre, men også tettere hår.

4. Hvordan vet jeg hvilken versjon av Nanoil hårolje jeg skal velge?

Nanoil hårolje er laget i tre versjoner for ulike typer porøsitet. Det er få metoder som lar deg bestemme hårets porøsitet, og typen kan identifiseres ved observasjon. Vanligvis har skadet hår høy porøsitet, normalt hår med tendens til krus har middels porøsitet og tungt hår med lite volum har lav porøsitet. Mer detaljert informasjon om hårets porøsitet og valg av riktig olje finner du på Nanoils offisielle nettside og blogg.

5. Kan jeg bruke Nanoil hårolje hver dag?

Det anbefales å bruke Nanoil hårolje minst én gang i uken, helst i forbindelse med hver hårvask. Hvis du vasker håret hver dag, kan du derfor bruke Nanoil hårolje like ofte. Det er ingen begrensninger når det gjelder bruk av naturlige oljer på hår og hodebunn, men påføring en gang om dagen er maks.

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Hårmaske med keratin
Lakserolje
Varmebeskyttende spray
Jojobaolje
Arganolje
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring